Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Τα πρώτα παπουτσάκια του μωρού της Shakira

 

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Pique στο διαδίκτυο

Η πρώτη φωτογραφία του μικρούλη Milan Pique Mebarak κυκλοφόρησε και ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Τη φωτογραφία ανέβασε ο ίδιος ο Gerard Pique αλλά ο ποδοσφαιριστής δεν αποκάλυψε το πρόσωπο του μικρού αλλά τα πόδια του.

Ο μικρός φοράει τα πρώτα του αθλητικά παπούτσια που φέρουν το όνομά του «Milan».



newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ;

 

ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ;
Τα tattoo έχουν γίνει η νέα μόδα και μιας και έχουμε μόνο ένα περιοδικό που να φιλοξενεί καλλιτέχνες που τα προτιμούν, το Inked Φεβρουαρίου θα έχει στις σελίδες του τηνΕλισάβετ Σπανού.
Στην προσωπική της σε λίδα στο Facebook προτίμησε να ανεβάσει ένα preview η τραγουδίστρια, όπου τη βλέπουμε ξαπλωμένη σε έναν καναπέ ενός διάσημου tattoo studio. Το σχέδιο στα πλευρά της είναι άκρως εντυπωσιακό αλλά εμείς ανυπομονούμε για τα υπόλοιπα έργα τέχνης επάνω της. 
athensbar
Διαβάστε περισσότερα »

Κέιτι Πέρι: Προσεχώς στα... σκαλιά της εκκλησίας!

 

Τι κι αν η σχέση της μετράει μόνο λίγους μήνες; Η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) δηλώνει παράφορα ερωτευμένη κι έτοιμη να ντυθεί νυφούλα στο... πλευρό του καλού της Τζον Μέγιερ (John Mayer).

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο τραγουδιστής σύντομα θα κάνει πρόταση γάμου στην ποπ σταρ.

"Ο Τζον λατρεύει το γεγονός ότι η Κέιτι είναι ανεξάρτητη. Στηρίζεται στον εαυτό της κι όχι στους άντρες, σε αντίθεση με όλα τα προηγούμενα κορίτσια που είχε σχέση" ανέφερε φιλικό πρόσωπο του Μέγιερ και πρόσθεσε: "Πρώτη φορά νιώθει κάτι τόσο δυνατό! Η Κέιτι κατάφερε τελικά να τον αλλάξει και θέλει να περάσει την υπόλοιπη ζωή του στο πλευρό της".

Αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος της Πέρι. Η πρώτη φορά που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας ήταν με τον κωμικό ηθοποιό Ράσελ Μπράντ (Russell Brand).
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Τα σκούρυνε η Πάολα

 

Απαρνήθηκε το ξανθό η τραγουδίστρια

Η Πάολα εδώ και λίγες μέρες απαρνήθηκε το αγαπημένο της χρώμα στα μαλλιά, το ξανθό.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε πρόσφατα στην Κρήτη με νέο look και εντυπωσίασε τους πάντες. 

Δείτε φωτογραφίες της καστανής πλέον Πάολα. 




newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Ο πιανίστας Ανδρέας Μπουτσικάκης σε έργα Μίκη Θεοδωράκη


 

 

Με αφορμή τη δισκογραφική του συνεργασία με τον μεγάλο μας συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη στον δίσκο «Mikis Theodorakis piano revolution», ο μαέστρος και πιανίστας Ανδρέας Μπουτσικάκης θα δώσει μια συναυλία στις 3 Φεβρουαρίου στο «Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσό».

 

Ο Ανδρέας Μπουτσικάκης, με πολυετή καλλιτεχνική δράση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, θα ερμηνεύσει με το πιάνο του έργα του Μίκη Θεοδωράκη, βάζοντας ωστόσο την προσωπική του πινελιά στην ερμηνεία/απόδοσή τους, με στόχο τα έργα του μεγάλου συνθέτη να προσεγγιστούν με μια άλλη οπτική.

 

Σε αυτή τη βραδιά τον Ανδρέα Μπουτσικάκη θα συνοδεύσουν οι τραγουδίστριες από το χώρο του λυρικού τραγουδιού και του μιούζικαλ Τζίνα Φωτεινοπούλου και Αθηνά Δημητρακοπούλου, οι οποίες θα ερμηνεύσουν τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη σε 5 γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ρωσικά και Γερμανικά, υπενθυμίζοντας και υπογραμμίζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο την παγκόσμια φήμη και λάμψη του σύνθετη.

 

Μαζί τους θα είναι και τέσσερις εξαίρετοι μουσικοί, ο Γάσπαρης Μάμμας στο  κλαρινέτο, ο Αλέκος Γλυκιώτης στο μπουζούκι, η Ρία Αναστασίου στο τσέλο και ο Βαγγέλης Ζωγράφος στο κοντραμπάσο.

 

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου

Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός, Πλατεία Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8

 

Ώρα έναρξης: 20.00
Τιμές εισιτηρίων : 20 Ευρώ Πλατεία, 10 Ευρώ Ανέργων και Φοιτητικό Εξώστης.
Προπώληση: Public
Διαβάστε περισσότερα »