Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Καίτη Γαρμπή: "Έψαχνα, ψάχνω και θα ψάχνω το κινητό του Διονύση"

 

Καίτη Γαρμπή: "Έψαχνα, ψάχνω και θα ψάχνω το κινητό του Διονύση"
Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μίλησε...
η Καίτη Γαρμπή. Η τραγουδίστρια κάποια στιγμή ρωτήθηκε σχετικά με την δήλωσή της ότι έχει ψάξει το κινητό του συζύγου της, Διονύση Σχοινά. 
"Όχι έχω ψάξει, αυτό γίνεται κανονικά… Και θα ψάχνω. Όταν υπάρχει εμπιστοσύνη στο ζευγάρι, τα τηλέφωνα είναι εκεί. Ο ένας βλέπει το τηλέφωνο του άλλου. Που είναι το πρόβλημα;" είπε η τραγουδίστρια.
planet-greece
Διαβάστε περισσότερα »

Γυμνόστηθη εμφανίζεται στο εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ η Ριάνα !

 

Το έκανε γνωστό μέσω twitter

Γυμνόστηθη εμφανίζεται στο εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ η Ριάνα , όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter.

Ακόμα, έκανε γνωστό και τον τίτλο του άλμπουμ, ο οποίος θα είναι «Unapologetic», και θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου.

Στο εξώφυλλο βλέπουμε τη Ριάνα τόπλες, με διάφορες λέξεις γραμμένες πάνω στο κορμί της. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι πιθανότατα οι λέξεις αυτές αποτελούν τίτλους τραγουδιών. 



Πηγή: radar.gr

Διαβάστε περισσότερα »

Otherview: To νέο τραγούδι

 

Ακούστε το τραγούδι «Κράτα με σφιχτά»

Οι Otherview, μετά την καλοκαιρινή τους επιτυχία «See you again», επιστρέφουν με νέα διάθεση και νέο single, το όγδοο κατά σειρά.

«Κράτα με σφιχτά», ονομάζεται το νέο τραγούδι του συγκροτήματος.



Διαβάστε περισσότερα »

Γνωστή ελληνίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια αυτοχουφτώνεται πάνω στην σκηνή!

 

Για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστεί...

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου εμφανίζεται με σέξι κόκκινο κορμάκι, που τονίζει το πλούσιο μπούστο της και αυτοχουφτώνεται πάνω στην σκηνή.
Στην παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα», η η εμφάνιση της Πηνελόπης δεν είναι η μόνη προκλητική, αφού οι πρωταγωνιστές, Κώστας Κόκλας, Θανάσης Ευθυμιάδης, Κώστας Ευριπιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης και Μάνος Ιωάννου κάνουν στριπτίζ μπροστά στο κοινό! Ενδιαφέρουσα παράσταση, αυτό έχω να δηλώσω!
athensbars.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν ξέραμε ότι μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της η Νατάσα Θεοδωρίδου

 

Σας έχουμε μία σπάνια φωτογραφία! Για πρώτη φορά βλέπουμε τη δημοφιλή τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου σε κοσμική εμφάνιση με την αγαπημένη της μητέρα, την κυρία Σοφία.

Είναι ολόιδιες, οπότε περίπου μπορείτε να φανταστείτε το πώς θα είναι η καλλιτέχνιδα όταν θα φτάσει στην ηλικία της μητέρας της. Μια υπέροχη κυρία!

Δείτε λοιπόν την κυρία Σοφία...
radar
Διαβάστε περισσότερα »

Θύμα κλοπής και κακόγουστης φάρσας ο Justin Bieber!

 

Είναι πολλοί τελικά που δεν τον χωνεύουν!
Άγνωστοι λήστεψαν τον Justin Bieber, ενώ... βρισκόταν για συναυλία στην Ουάσινγκτον την Τρίτη. Έκλεψαν πολλά προσωπικά του αντικείμενα, όπως και μία κάμερα και έναν υπολογιστή με προσωπικά του αρχεία. Μέσα από το twitter δήλωσε ο ίδιος: «Οι άνθρωποι θα πρέπει να σέβονται την ιδιοκτησία των άλλων».
Εν τω μεταξύ, άγνωστοι και πάλι, κάλεσαν την Αστυνομία, λέγοντας πως τριγύρω στο σπίτι του νεαρού τραγουδιστή υπήρχε άτομο με όπλο. Το αποτέλεσμα; Να γεμίσει η γειτονιά αστυνομικούς και ελικόπτερα για μία φάρσα!
Διαβάστε περισσότερα »

Ματιάμπα και Οικονομάκου πρωταγωνιστές σε επεισόδιο στο Γκάζι;

 

Επεισόδιο με τον Ησαΐα Ματιάμπα που κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας»! 
Αυτός ήταν ο τίτλος της «Μεσημεριανής Μελέτης», για θέμα, σύμφωνα με το οποίο, ο Ησαΐας Ματιάμπα, σε έξοδό του με την παρέα του, ενεπλάκη σε καυγά με διπλανή παρέα. Ο λόγος; Αν ακούσετε το μονταρισμένο βίντεο της εκπομπής, παραπέμπει σε ρατσιστικά σχόλια προς το πρόσωπο του τραγουδιστή, αφού υπήρχαν δηλώσεις του ίδιου, ότι ναι υπήρξε στιγμή στη ζωή του που δέχτηκε ρατσιστική επίθεση στο παρελθόν, ωστόσο δεν τον έχει επηρεάσει αφού έχει μεγαλώσει με πολλή αγάπη.

Αν πάλι ακούσετε το ρεπορτάζ των δημοσιογράφων της εκπομπής μετά το βίντεο, τότε πρόκειται για «πείραγμα» της διπλανής παρέας στην Αθηνά Οικονομάκου, η οποία αν και δεν αναφέρεται στο βίντεο ως παρούσα στο συμβάν, αναφέρεται μετά, από τους δημοσιογράφους που έχουν το ρεπορτάζ. Όποιος και να ήταν ο λόγος, σύμφωνα με την εκπομπή, το αποτέλεσμα ήταν οι δύο παρέες να πιαστούν στα χέρια, να καταλήξουν στο αστυνομικό τμήμα (Ομόνοιας συγκεκριμένα) και να λύνουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια… Αυτά είπαν στην εκπομπή… Η άλλη πλευρά όμως λέει εντελώς άλλα πράγματα.
gossip-tv


Διαβάστε περισσότερα »

Μπράβοι χτύπησαν βάναυσα τον Βασίλη Καρρά

 

Άγριο ξύλο έφαγε ο Βασίλης Καρράς κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Ντίσελντορφ, σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε. Την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή ενημερώθηκε ότι ο μάνατζέρ του δεχόταν επίθεση από μπράβους έξω από το νυχτερινό μαγαζί.

Τότε ο τραγουδιστής άφησε το μικρόφωνο και βγήκε έξω. Οι φουσκωτοί, όμως, δεν του χαρίστηκαν και του επιτέθηκαν βάναυσα, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να τον πάρουν αιμόφυρτο ο επιχειρηματίας του μαγαζιού και οι άνθρωποί του, για να τον φυγαδεύσουν στο αυτοκίνητό του.
Δημοκρατία
Διαβάστε περισσότερα »