Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Σ. Ρουβάς: H απίστευτη φωτογραφία που... πετάει στον "αέρα"!

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη και τις ΜΕΛΙSSES στο "S-Club@Diogenis Studio" πήρε αναβολή. Η φωτογραφία, όμως, που ανέβασε από τις πρόβες θα σας αφήσει με... ανοιχτό το στόμα!

Η μεγάλη πρεμιέρα στο Diogenis Studio θα γίνει τελικά την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου. Δες τι έγραψε ο ίδιος ο Σάκης Ρουβάς στο twitter του:

markos-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Gay τραγουδιστής παραδέχεται ότι ήταν εθισμένoς στο πορνό

Τραγουδιστής παραδέχτηκε δημόσια σε συνέντευξή του πως ήταν κάποτε εθισμένος στο πορνό. Ο λόγος για τον Will Young, νικητή του Pop Idol ο οποίος έχει αποκτήσει το δικό του κοινό στη Βρετανία. Σε συνέντευξή του λοιπόν στο περιοδικό Style, αποκάλυψε ότι δεν μπορούσε να συγκρατηθεί και καθημερινά έβλεπε στο ίντερνετ βίντεο πορνό. Επίσης, με ειλικρίνεια παραδέχτηκε ότι είναι συναισθηματικά ασταθής και δεν μπορεί να βρίσκεται σε μια σχέση γιατί τότε θα ήταν δυστυχισμένος. Μιλώντας στο περιοδικό ο ίδιος είπε: «Οι εξαρτήσεις μπορεί να είναι οτιδήποτε. Πέρυσι μετακόμισα στο νέο μου σπίτι, το άλμπουμ μου πήγε κατευθείαν στην κορυφή και εγώ ήμουν δυστυχής... Αγόρασα ακριβά αυτοκίνητα και πάλι δεν ένιωσα ευτυχία. Δεν ξέφυγα ποτέ από τον εθισμό μου στο σεξ. Για μένα ήταν ένας αγαπημένος εθισμός και μία φαντασίωση. Προφανώς λοιπόν ήμουν εθισμένος στο πορνό». Ο τραγουδιστής ο οποίος στο παρελθόν παραδέχτηκε και ότι είναι γκέι σε αυτή τη νέα του συνέντευξη πρόσθεσε πως είναι για παραπάνω από μία δεκαετία χωρίς σύντροφο ενώ τόνισε ότι το να είναι πλήρως αφοσιωμένος σε έναν άνθρωπο τον φοβίζει.
 
Πηγή:gossip-tv.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ποιος γνωστός τραγουδιστής «θάφτηκε» στα λουλούδια;

 

Ο γνωστός τραγουδιστής αποθεώθηκε από τους θαυμαστές που θέλησαν μ’ αυτό τον τρόπο να του δείξουν πόσο τον αγαπούν.
Ο Γιώργος Γιασεμής πραγματικά θάφτηκε μέσα σε δίσκους με γαρύφαλλα.
enter-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Οικογενειακή... υπόθεση

 

Η Lopez με τα παιδιά της, την μαμά της και τον Casper Smart για δείπνο

Με τη μαμά της, τα δίδυμα και φυσικά τον αγαπημένο της Casper Smart εθεάθη στη Μαδρίτη η Jennifer Lopez.
Ντυμένη απλά με τζιν και αθλητικά, η λατίνα σταρ πήγε να δειπνήσει με σύσσωμη την οικογένειά της κρατώντας στα χέρια της την μικρή Emme. 

Μπορεί ο Casper να είναι κατά πολλά χρόνια μικρότερος της όμως φαίνεται ότι έχει πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο του δίπλα στην Jennifer Lopez ενώ με τα παιδιά της αλλά και την «πεθερά» του έχει άριστη σχέση. 

 
newsbeast

 

 


 
Διαβάστε περισσότερα »

Τον κ. WikiLeaks επισκέφθηκε η Lady Gaga

 

Στην πρεσβεία όπου έχει βρει πολιτικό άσυλο

Η ποπ σταρ Lady Gaga επισκέφθηκε τον ιδρυτή της WikiLeaks Julian Assange στην πρεσβεία του Ισημερινού καθώς εννέα άνθρωποι που στήριξαν την εγγύησή του κλήθηκαν να καταβάλουν συνολικά 93.500 λίρες (περίπου 116.000 ευρώ). 

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα έχοντας περάσει πέντε ώρες στο «καταφύγιο» του Assange στο δυτικό Λονδίνο και έχοντας δειπνήσει με τον 41χρονο. 

Ο Assange μένει στην πρεσβεία από τον Ιούνιο, καθώς απευθύνθηκε εκεί για να αποφύγει την έκδοσή του στη Σουηδία όπου αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική παρενόχλήση. 

Ο ίδιος φοβάται πως ένα εκδοθεί στη Σουηδία θα σταλεί στις ΗΠΑ όπου θα βρεθεί στο επίκεντρο για τη δημιουργία της WikiLeaks. 

Στον Assange δόθηκε πολιτικό άσυλο από την πρεσβεία του Ισημερινού αλλά εάν βγει από υο κτήριο μπορεί να συλληφθεί. 

Οι εννέα υποστηρικτές του θα πρέπει να καταβάλλουν τα μετρητά έως τις 6 Νοεμβρίου. 

Την περασμένη εβδομάδα αποκαλύφθηκε πως το κόστος για την παραμονή της βρετανικής αστυνομίας έξω από την πρεσβεία έφτασε το ένα εκατομμύριο λίρες. Η Scotland Yard επιβεβαίωσε πως κοστίζει 11.000 λίρες την ημέρα- περίπου 13.600 ευρώ- η φύλαξη της πρεσβείας για να μην καταφέρει να διαφύγει ο Assange. 

Δείτε τις φωτογραφίες







 
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Η Μαριάντα Πιερίδη τυλιγμένη με αλυσίδες....ΜΟΝΟ!(όχι απλά "καλό"...)(SEXY PHOTOS)


Και η Μαριάντα Πιερίδη δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε μια γυμνή φωτογράφιση.
Στο παρελθόν, η γνωστή τραγουδίστρια δέθηκε με αλυσίδες και πόζαρε αισθησιακά για γνωστό περιοδικό. Δείτε τις φωτογραφίες!
Πηγή:radar.gr


Διαβάστε περισσότερα »

Λάκης Παπαδόπουλος και Μπλε στη Θεσσαλονίκη

 

Στις 13, 20 και 27 Οκτωβρίου

Τους Μπλε και το Λάκη Παπαδόπουλο θα φιλοξενήσει στις 13, 20 και 27 Οκτωβρίου το Club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη.

Η γνωριμία του Λάκη «με τα ψηλά ρεβέρ» με τους ΜΠΛΕ έγινε στην Αθήνα το 2011 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο και  αποδείχτηκε καταλυτική.

Το αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσει μια πολύ δυνατή καλλιτεχνική συνεργασία με τον κλασσικό Λάκη και την εκρηκτική Τζώρτζια να τα δίνουν όλα πάνω στη σκηνή σε όλες τους τις εμφανίσεις στην Ελλάδα, ξεσηκώνοντας το κοινό. 

Οι ΜΠΛΕ δεν διστάζουν να δηλώσουν πως έχουν «ερωτευτεί» καλλιτεχνικά τον Λάκη Παπαδόπουλο και γράφουν το 2012 ένα ντουέτο, το «Μαζί σου εγώ», σε μουσική του Γιώργου Παπαποστόλου και στίχους του Γιώργου Παρώδη. 
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »