Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Η JLo στο κατάστρωμα

 

Στην Κωνσταντινούπολη η τραγουδίστρια

Συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου, η Jennifer Lopez μπορεί βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη στο πλαίσιο συναυλιών αλλά βρήκε λίγο χρόνο να κάνει μία βόλτα με πολυτελέστατο σκάφος στο Βόσπορο. 

Μάλιστα δεν έβγαλε ούτε τις μπότες της όταν ανέβηκε στο πολυτελέστατο γιοτ στο οποίο την περίμενε ο Casper Smart, αλλά και τα παιδιά της Max και Emme. Το ζευγάρι πρόσφατα γιόρτασε την επέτειό του και οι δυο τους φροντίζουν να μην λείπουν ο ένας στον άλλο. 






newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Τι κάνει ο Γιώργος Μαζωνάκης αγκαλιά με... σκελετό;

 

Με έναν... σκελετό ποζάρει ο Γιώργος Μαζωνάκης, που συμμετέχει στο πρόγραμμα γνωστής εταιρείας για την υποστήριξη... Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που αφορούν στο AIDS, το παιδί και το περιβάλλον! Ο δημοφιλής τραγουδιστής ενώνει τις δυνάμεις του με την εταιρεία «Kiehl’s» και φωτογραφίζεται με τον «Mr. Bones», ενώ συμμετέχουν επίσης ο διεθνώς αναγνωρισμένος εικαστικός Κωνσταντίνος Κακανιάς και το δημιουργικό στούντιο-brand «Greece is for Lovers».Πρέσβειρα του παγκόσμιου προγράμματος της εταιρείας είναι η Alicia Keys.
Διαβάστε περισσότερα »

«Είχα χωρίσει 7 μήνες με την Κοκκίνου όταν έκανα πρόταση στην Καίτη»

 

Όλοι ή ίσως οι περισσότεροι θυμόμαστε την πρόταση γάμου που είχε κάνει ο Διονύσης Σχοινάς στην Καίτη Γαρμπή , στην εκπομπή «Bravo» , της Ρούλας Κορομηλά. Τότε είχαν οργιάσει οι φήμες πως...
ο Σχοινάς διατηρούσε παράλληλη σχέση με την Κοκκίνου και ότι η ίδια έμαθε ότι χωρίζουν μέσω της τηλεόρασης παρακολουθώντας και η ίδια το βραδινό πρόγραμμα. 
Ο τραγουδιστής σήμερα σπάει την σιωπή του και λέει σε συνέντευξη του στο περιοδικό «ΕΓΩ» : «Αυτό πρέπει να το τελειώσουμε. Τη σχέση που είχα, την είχα τελειώσει 7 μήνες πριν. Ποτέ δεν θα έβγαινα να κάνω πρόταση γάμου ενώ είχα μια άλλη σχέση. Έλεος! Δεν ήμουν μαζί με την κοπέλα όταν έκανα την πρόταση γάμου. Είναι κουκουρούκου. Ήμουν 7 μήνες χωρισμένος. Να το ξεκαθαρίσουμε μετά από 15 χρόνια». Ακόμη όταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με την Έλλη Κοκκίνου λέει : «Αν την δω βεβαίως θα την αγκαλιάσω, θα την φιλήσω, αφού την αγαπάω. Προς Θεού». 
Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου παλιότερα η Έλλη Κοκκίνου είχε πει: «Δεν υπάρχει θέμα. Το έχουμε ξεπεράσει και συνεχίζουμε τις ζωές μας, και καλά θα κάνουν να το ξεπεράσουν όσοι βλέπουν θέμα πίσω απ' αυτό».






Πηγή: protothema
Διαβάστε περισσότερα »

Η «βασίλισσα» της πρόκλησης

 

«Ο θεατής ένιωσε λίγο σαν το γυναικολόγο της», γράφουν για την εμφάνιση της τραγουδίστριας

Εκτός ελέγχου βγήκε στη σκηνή πασίγνωστη τραγουδίστρια κάνοντας τους θαυμαστές της να τρίβουν τα μάτια τους. 

Η Madonna ήταν πάντα η τραγουδίστρια που έσπαγε τα ταμπού και έδειχνε πώς είναι να νιώθεις άνετα με το σώμα σου. Στα χνάρια της άλλωστε βαδίζουν πολλές νεότερες όπως η Lady Gaga, η Katy Perry, η Kesha, η Rihanna που κάθε τους εμφάνιση στη σκηνή είναι μία πρόκληση. 

Ο χρόνος όμως περνάει και η μόνη που δεν δείχνει να το αντιλαμβάνεται είναι η Μαντόνα. Αποκορύφωμα, η εμφάνισή της τη Δευτέρα στο Μαϊάμι όπου εφανίστηκε στη σκηνή σχεδόν με τα εσώρουχα. 

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες το εσώρουχο που φόραγε είχε βγει από τη θέση του και όπως σχολιάζουν τα ξένα ΜΜΕ ο θεατής ένιωσε λίγο σαν το γυναικολόγο της Madonna, δηλαδή είδε πάρα πολλά.












newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »