Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Μουσικό υπερθέαμα για τον Φοίβο

 

Στις 24 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ

Με 1.000 και πλέον τραγούδια, με βραβεύσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και με διαχρονικές επιτυχίες, ο Φοίβος συμπληρώνει είκοσι χρόνιας στη δισκογραφία και το γιορτάζει με ένα μοναδικό υπερθέαμα.

Μια μεγάλη συναυλία που θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, στην οποία θα συναντηθούν για πρώτη φορά τα σπουδαιότερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας.

Μεταξύ αυτών, όπως αναφέρει η Real News, θα είναι η Δέσποινα Βανδή, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Βασίλης Καρράς, η Καίτη Γαρμπή, ο Διονύσης Σχοινάς και ο Νίνο.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Ποιον απειλεί με μήνυση ο Γιώργος Τσαλίκης;

 

Τι έβγαλε εκτός εαυτού τον γνωστό τραγουδιστή

Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιους είδους αντιδράσεις ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης αλλά όταν το κάνει μένεις άφωνος, κυρίως γιατί έχει δίκιο.

Μάθε ποιους απειλεί πως θα μιλήσουν με το δικηγόρο του και για ποιο λόγο. Πάντως, το θέμα είναι σοβαρό.

Ο Γιώργος Τσαλίκης μέσω twitter αποκάλυψε ότι δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες των παιδιών του δίχως να είναι καλυμμένα τα πρόσωπά τους μετά από επεξεργασία στον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του δεν επιθυμούν να φαίνονται σε φωτογραφίσεις τα πρόσωπα των ανήλικων παιδιών τους. Και όπως ο ίδιος αναφέρει, αυτή είναι μια πάγια θέση εδώ και μια δεκαετία.

Είναι προφανές ότι η οικογένεια του Γιώργου Τσαλίκη θύμωσε με την αθέτηση κάποιων που δεν σεβάστηκαν την επιθυμία τους.

Έτσι, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, θα αποταθεί στο δικηγόρο του!

Πηγή: radar.gr


Διαβάστε περισσότερα »

Rihanna μεθυσμένη, χορεύει πάνω σε τραπέζια, σπάει τα πάντα και βγαίνει με την βία απο νυχτερινό club

 

Αυτό το κορίτσι τα έχει όλα και μυαλό δεν λέει να βάλει. Είναι μόλις 24 ετών πανέμορφη, ταλαντούχα πλούσια άλλα τον τελευταίο καιρό...
κάνει τα πάντα για να προκαλέσει και η αλήθεια είναι πως έχει ξεφύγει... 
Αυτή την φορά η Rihanna διασκέδαζε σε νυχτερινό club και όλα κυλούσαν ήρεμα μέχρι που ήπιε ένα ποτηράκι παραπάνω, άρχισε να ανεβαίνει στα τραπέζια να χορεύει σαν τρελή και σαν να μην της έφτανε αυτό ξαφνικά έσπαγε τα πάντα γύρω της με αποτέλεσμα να την διώξουν άρον άρον απο το μαγαζί. Φυσικά η διάσημη τραγουδίστρια δεν πτοήθηκε καθόλου και συνέχισε την διασκέδαση της σε άλλο Club!
athensbars.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της Lady Gaga από φωτογράφιση στην Vogue

 

Εδώ και πολλά χρόνια τώρα, τα περιοδικά χρησιμοποιούν το Photoshop κατά κόρον προκειμένου να διορθώσουν μικρές ή μεγάλες ατέλειες στα σώματα…
και τα πρόσωπα των celebrities. Αυτή τη φορά, ωστόσο, το ρετούς άγγιξε τα όρια της υπερβολής!

Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της Lady Gaga από τη φωτογράφιση που έκανε πρόσφατα για το εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου τηςVogue διέρρευσαν στο διαδίκτυο, προκαλώντας ποικίλα σχόλια σχετικά με το πόσο διαφορετικές είναι οι φωτογραφίες της διάσημης τραγουδίστριας πριν και μετά το Photoshop.

Όπως θα δείτε κι εσείς, στη ρετουσαρισμένη φωτογραφία το κορμί της Lady Gaga φαίνεται σαν να είναι σκίτσο, ενώ το πρόσωπο της εκκεντρικής τραγουδίστριας είναι σχεδόν αγνώριστο…



Διαβάστε περισσότερα »

Rolling Stones: Ανέκδοτο υλικό σε ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή τους

 

Ένα καινούργιο ντοκιμαντέρ για την 50άχρονη ιστορία των Rolling Stones θα βγει στις αίθουσες το χειμώνα...

Το “Crossfire Hurricane” υπογράφει ο σκηνοθέτης Μπρετ Μόργκαν και διατρέχει όλη την ιστορία του γκρουπ από την δεκαετία του ’60 ως τις μέρες μας.

Ο σκηνοθέτης υπόσχεται πως το 80% του οπτικού υλικού δεν θα το έχουμε ξαναδεί, ενώ υπάρχουν συνεντεύξεις όχι μόνο από τα τωρινά μέλη του γκρουπ αλλά και από παλιότερα, όπως ο Μπιλ Γουάιμαν και ο Μικ Τέιλορ, με έμφαση στις πιο καθοριστικές στιγμές αυτής της μεγάλης διαδρομής.

Διαβάστε περισσότερα »

Το χρυσό φόρεμα διάσημης τραγουδίστριας άναψε φωτιές…

 

Όλες τις εντυπώσεις έκλεψε στην πρεμιέρα της, με τα εντυπωσιακά και σέξι ρούχα που επέλεξε! Αν και είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, η Δέσποινα Βανδή είναι πιο σέξι από ποτέ…
Στην πρεμιέρα της στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται μαζί με τον Αντύπα, η γνωστή τραγουδίστρια τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα με το κοντό, χρυσό φόρεμα που επέλεξε να φορέσει, μεταξύ άλλων… Έλαμπε ολόκληρη μέσα στο ολόχρυσο φόρεμά της που συνδύασε με ψηλοτάκουνες γόβες στο χρώμα της άμμου.
Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr απαθανάτισε την λαμπερή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή. Δείτε φωτογραφίες:
 enter-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Η Καίτη Γαρμπή επισκέφθηκε την Αγιά Σοφιά-Δείτε photo

 

Την Κωνσταντινούπολη επισκέφθηκε πρόσφατα η Καίτη Γαρμπή, η οποία αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι στη γειτονική χώρα. Η γνωστή τραγουδίστρια δεν μπορούσε να μην πάει και στην Αγιά Σοφιά. Όπως ανέφερε, η επίσκεψή της στο ναό που έχει μετατραπεί σε τζαμί, της προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση.
Η Καίτη Γαρμπή ανέβασε στο λογαριασμό της στο facebook φωτογραφίες από την επίσκεψή της στην Αγιά Σοφιά, με το σχόλιο: «Κωνσταντινούπολη…Αγιά Σοφιά. Στιγμές συγκίνησης…».
Δείτε photo:
enter-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Ουπς! Ποια διάσημη τραγουδίστρια μας χάρισε αυτή τη θέα;

 

Είναι μία από τις πιο γνωστές Ελληνίδες τραγουδίστριες, η οποία παραμένει σέξι και εντυπωσιακή παρά το γεγονός ότι είναι μητέρα δύο παιδιών. Ωστόσο, στη χθεσινή εμφάνιση της στην πίστα έγινε λίγο πιο αποκαλυπτική από ότι συνηθίζει, καθώς από το άνοιγμα της σέξι, μακριάς τουαλέτας της, φάνηκε το-ιδίου χρώματος-εσώρουχο της!
Ο λόγος για τη Δέσποινα Βανδή, η οποία στην χθεσινοβραδινή πρεμιέρα της στο πλευρό του Αντύπα, σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, έκανε πολλές αποκαλύψεις! Η γνωστή τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει μία λαμπερή τουαλέτα σε γαλαζοπράσινη απόχρωση με μεγάλο σκίσιμο. Μία παραπάνω κίνηση ήταν αρκετή για να μας χαρίσει αυτή τη θέα! Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε το συμβάν.
Δείτε φωτογραφίες:
enter-tv
 
Διαβάστε περισσότερα »