Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Ξυλοκόπησε και απέλυσε τον σωματοφύλακά του ο Τζάστιν Μπίμπερ

Ξυλοκόπησε και απέλυσε τον σωματοφύλακά του ο Τζάστιν Μπίμπερ

Κατέθεσε μήνυση ο Μοσέ Μπεναμπού

Συνεχίζει να προκαλεί με τη συμπεριφορά του ο Τζάστιν Μπίμπερ.Μετά τη φωτογραφία του να καπνίζει μαριχουάνα, τώρα ήρθε στο φως της δημοσιότητας η είδηση ότι ξυλοκόπησε τον επί σχεδόν δύο χρόνια σωματοφύλακά του και ύστερα τον «έστειλε» σπίτι του!

Ο λόγος για τον Μοσέ Μπεναμπού που αποφάσισε να καταθέσει μήνυση στον Τζάστιν Μπίμπερ για ξυλοδαρμό και απλήρωτα χρέη.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Οκτώβριο, ύστερα από διαμάχη για το πως να χειριστεί ο Μπίμπερ πρόσωπο του φιλικού του περιβάλλοντος.

Ο Μπέναμπου, που βρισκόταν «αφοσιωμένος» στο πλευρό του 14 με 18 ώρες την ημέρα, ζητά 420.000 δολάρια για απλήρωτες υπερωρίες, επιδόματα και μισθούς που ο τραγουδιστής δεν του πλήρωσε ποτέ.
newsbeast
 
Διαβάστε περισσότερα »

Δείτε την Αγγελική Ηλιάδη όταν ξυπνάει το πρωί!

 

Πώς είναι η Αγγελική Ηλιάδη το πρωί όταν ξυπνάει;
Η τραγουδίστρια σήμερα μας καλημέρισε στο Twitter ανεβάζοντας μία φωτογραφία της!
Η Αγγελική ακομπλεξάριστη μας έδειξε πως είναι τη στιγμή που σηκώνεται από το κρεβάτι της! Δίχως ίχνος μακιγιάζ, η τραγουδίστρια δείχνει λαμπερή ακόμα και όταν ξυπνάει το πρωί και είναι με την «τσίμπλα στο μάτι»!
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν κάνει βήμα χωρίς το γιο της

 

Τον παίρνει μαζί της ακόμα και στις πρόβες

Πρόβες για την εμφάνισή της στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών την Κυριακή στο Λος Άντζελες, όπου θα τραγουδήσει τη μεγάλη επιτυχία της «Skyfall», κάνει η Adele. Ωστόσο δε λέει να αποχωριστεί ούτε εν ώρα εργασίας το μονάκριβο γιο της.

Ο φακός την «συνέλαβε» να έχει αγκαλιά το μωρό της καλυμμένο με μια λευκή κουβέρτα, για να το προφυλάξει από τα φλας των φωτογράφων.



newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Πάολα: Η κρίση, η καψούρα και η Bentley!

 

Κρίση…Κρίση…Κρίση.
Η Κρίση είναι παντού.
Από τη μια η Κρίση κι από την άλλοι οι ΚΡΟΙΣΟΙ.
Μπορεί τα ποσοστά ανεργίας και ανέχειας ν΄ανεβαίνουν επικίνδυνα, ωστόσο...
κάποιοι δεν καταλαβαίνουν και κυκλοφορούν με αυτοκίνητα σκέτη πρόκληση.
Το κορίτσι που κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο της καλύτερης «πρώτης λαϊκής γυναίκας» δεν ξέρει μόνο να τραγουδά καψούρικα και να φωνάζει «Της πουτ@νας γίνεται». Ξέρει και να οδηγεί αυτοκίνητα πολλών χιλιάδων ευρώ. Όπως μία Bentley Continental την οποία και χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις της. Είπατε κάτι; 
Η Πάολα έπαιξε με το συγκεκριμένο συλλεκτικό «κομμάτι» στο τελευταίο της clip-by Κωνσταντίνος Ρήγος-και στο τέλος αποφάσισε ότι η λευκή Bentley Continental είναι το αυτοκίνητό των ονείρων της. Και το απέκτησε. 
Οι αναφορές την θέλουν ν΄αποχωρεί από το στέκι που εμφανίζεται τις πρώτες πρωινές ώρες με την Bentley. Εκτός αν το έχει πάρει με πινακίδες ΔΟΚ και κάνει test drive…αλλά και πάλι…πόσο καιρό διαρκεί η παροχή για test;
Από την άλλη μαγκιά της αν το αγόρασε. Δε το έκλεψε…όπως κάποιοι άλλοι!

gossiptv
Διαβάστε περισσότερα »

Η Μπιγιονσέ θα... ορκίσει τον Ομπάμα!

 

Ένα εκατομμύρια δολάρια κοστίζει το πακέτο VIP για όσους θέλουν να παρευρεθούν στην ορκωμοσία του προέδρου των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πάρτι προς τιμήν του θα είναι κάτι παραπάνω από... χουλιγουντιανή παραγωγή αν και για φέτος έχουν προγραμματιστεί μόνο δύο επίσημες βραδιές αντί... δέκα που είχαν γίνει την προηγούμενη φορά.

Η Μπιγιονσέ, το είδωλο της ποπ θα… ορκίσει τον Ομπάμα! Σύμφωνα με πληροφορίες, η καλλονή μητέρα θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο της Αμερικής κατά την «σεμνή» τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου.


Στην Ουάσιγκτον θα βρίσκεται την μεγάλη βραδιά και η Κέλι Κλάρκσον, που θα ερμηνεύσει το «My Country 'Tis of Thee» καθώς και η σέξι Λατίνα ηθοποιός, Εύα Λονγκόρια.

Ο πρόεδρος ζήτησε από τους επιχειρηματίες, που έχουν επωφεληθεί, να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη όμως οι αντιδράσεις είναι πολλές, καθώς την προηγούμενη φορά το εισιτήριο κόστιζε μόλις 50.000 δολάρια…

Πάντως, εικάζεται ότι ο πρόεδρος θα προχωρήσει και σε άλλες πριβέ εκδηλώσεις για να ικανοποιήσει όσους τον «προτιμήσουν». Για τα φυσικά πρόσωπα το εισιτήριο ανέρχεται στα 250.000 δολάρια.
star.gr
Διαβάστε περισσότερα »