Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Σκηνοθετεί την αυτοβιογραφική της ταινία η Beyonce

 

Είναι τραγουδίστρια, σχεδιάστρια ρούχων, ηθοποιός, μουσικός και τώρα δοκιμάζει το ταλέντο της και στον κινηματογράφο! Ο λόγος για την Beyonce, η οποία...
ανακοίνωσε ότι στον επόμενο χρόνο θα έχει γυριστεί ένα ντοκιμαντέρ από την ίδια που αφορά… την ίδια!

Η Beyonce έψαχνε από τον Αύγουστο συνεργάτες για το ντοκιμαντέρ της και τελικά βρήκε τη στήριξη της HBO, η οποία θα προβάλει την ταινία.

«Αυτό το φιλμ ήταν τόσο προσωπική υπόθεση για μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά η πρώην Destiny’s Child, η οποία στην ταινία της θα συμπεριλάβει σκηνές από προσωπικό υλικό, όπως backstage πλάνα και στιγμές της ιδιωτικής της ζωής.

Για την ώρα το project της Beyonce παραμένει ακυκλοφόρητο.

attikipress.gr
Διαβάστε περισσότερα »

250.000 λίρες πρόστιμο στους Rolling Stones για παραβίαση των ωρών κοινής ησυχίας!

 

Η συναυλία των Rolling Stones στο O2 Arena του Λονδίνου διήρκεσε 35 λεπτά περισσότερα από την προκαθορισμένη ώρα με αποτέλεσμα η λήξη της εμφάνισης τους να γίνει μετά τις 23.00 κάτι που για το Λονδίνο είναι παράνομο! 
Έτσι μετά από κλήση του δημοτικού συμβουλίου, το συγκρότημα θα πρέπει να πληρώσει το βαρύ πρόστιμο των 250.000 λιρών, δηλαδή περίπου στις 310.000 Ευρώ.

Κατα τ’ άλλα η συναυλία κύλισε πολύ ομαλά, ξεκινώντας με βίντεο διάσημων θαυμαστών της μπάντας όπως ο Iggy Pop, ο sir Elton John και ο Angus Young των AC/DC οι οποίοι δήλωναν τι σημαίνουν για αυτούς οι Rolling Stones.

Η επόμενη συναυλία του Mick Jagger και της παρέας του θα γίνει στις 29 Νοεμβρίου, πάλι στο O2 και μάλλον θα είναι πιο προσεκτικοί με τα ωράρια…
hit-channel.com
Διαβάστε περισσότερα »

Η Rihanna τόπλες και ο Chris Brown στο κρεβάτι της

 

Κατά τα άλλα δεν είναι ζευγάρι

Μπορεί η Rihanna και ο Chris Brown να μη θέλουν να παραδεχτούν δημόσια ότι τα ξαναβρήκαν, αλλά δεν το κρύβουν κιόλας.

Η τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία με τον Chris Brown να κοιμάται ημίγυμνος στο κρεβάτι της με πάπλωμα του Μπομπ Σφουγγαράκη ενώ την Κυριακή έβαλε τον Chris να την φωτογραφίσει χωρίς μπλούζα και συγκεκριμένα την ώρα που ντυνόταν. 

Την φωτογραφία ανέβασε η ίδια στο twitter. 



NEWSBEAST
Διαβάστε περισσότερα »

O Έλτον Τζον αφιέρωσε τη συναυλία του στον Άι Ουέιουεϊ

 

Ο βρετανός τραγουδιστής συναντήθηκε με τον αντιφρονούντα καλλιτέχνη

Ο βρετανός διάσημος τραγουδιστής Έλτον Τζον αφιέρωσε τη συναυλία του στο Πεκίνο στον κινέζο καλλιτέχνη και αντιφρονούντα Άι Ουέιουεϊ.

«Όλη αυτή η συναυλία είναι αφιερωμένη στον Άι Ουέιουεϊ\, είπε ο Έλτον Τζον πριν τραγουδήσει το δεύτερο τραγούδι του ενώπιον περίπου 10.000 ανθρώπων σε μια αρένα στην περιοχή Γουκεσόνγκ του Πεκίνου αργά την Κυριακή.

«Μου αρέσει πολύ, αν και περάσαμε λιγότερο από 10 λεπτά μαζί. Είναι ειλικρινής και γενναιόδωρος», γράφει σήμερα ο Άι στο λογαριασμό του στο Twitter, όπου δημοσίευσε φωτογραφίες του Τζον που ποζάρει με αυτόν και τον γιο του.

Σημειώνεται ότι η διεθνής δημοτικότητα του Αϊ έχει αυξηθεί μετά τη σύλληψη και την κράτησή του πέρυσι καθώς ήταν έτοιμος να επιβιβαστεί σε μια πτήση προς το Χονγκ Κονγκ από το διεθνές αεροδρόμιο του Πεκίνου.

Ο 55χρονος καλλιτέχνης, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση κατηγορούμενος για φοροδιαφυγή τον Ιούνιο του περασμένου έτους, 81 ημέρες μετά τη σύλληψή του από την αστυνομία.

Η αποφυλάκισή του με εγγύηση έληξε τον Ιούνιο, όμως οι αρχές τον προειδοποίησαν ότι δεν του επιτρέπεται να φύγει από τη χώρα και η υπόθεσή του θα διερευνηθεί περαιτέρω για πορνογραφία, διγαμία και παράνομη ανταλλαγή νομισμάτων.

Διεθνείς οργανώσεις υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δυτικοί πολιτικοί, καλλιτέχνες και ακτιβιστές έχουν ζητήσει την απελευθέρωσή του Άι και συνεχίζουν να καλούν το κυβερνών Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας να άρει όλους τους περιορισμούς που του έχουν επιβληθεί.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Η πρεμιέρα της Lady

 

Πλήθος επωνύμων πέρασαν από το κέντρο όπου εμφανίζεται

Την πρεμιέρα τους έκαναν το περασμένο Σάββατο η Άντζελα Δημητρίου, ο Νίνο και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Το κοινό τους επιφύλαξε θερμή υποδοχή στο Rex όπου εμφανίζονται, ενώ μεταξύ των θαμώνων ήταν και αρκετοί επώνυμοι.

Δείτε τις φωτογραφίες…


Άντζελα Δημητρίου


Κωνσταντίνος Αργυρός


Νίνο


Νίνο - Κωνσταντίνος Αργυρός


Ευαγγελία Αραβανή


Ο Γιώργος και η Βίλλυ Θεοφάνους


Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την Κατερίνα Κόκλα


Ο Θάνος Πετρέλης με τη σύζυγό του, Σοφία


Φοίβος, ο Θάνος Πετρέλης και η Κατερίνα Καινούργιου
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Η Rihanna κυλιέται τόπλες στον καναπέ

 

Δείτε τον «εσωτερικό» κόσμο της τραγουδίστριας

Το αποκαλυπτικό εξώφυλλο του GQ, όπου η Rihanna ποζάρει γυμνή φορώντας μόνο με ένα κοντό δερμάτινο μπουφάν το είχαμε δει. Αυτό όμως που δεν είχαμε δει ήταν το εσωτερικό του περιοδικού. 

Τόπλες, με το χέρι να καλύπτει τα γυμνά της στήθη, είναι ξαπλωμένη ανάσκελα σε ένα μπορντό δερμάτινο καναπέ, με βλέμμα πολλά υποσχόμενο. 




Στη συνέχεια, βλέπουμε την RiRi, φορώντας ένα μποξεράκι να είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα, με τα οπίσθια στη φόρα.



Μιλώντας στο περιοδικό, η ποπ τραγουδίστρια λέει πως στη σχέση θέλει ο σύντροφος της να έχει το πάνω… χέρι. «Θέλω να νιώθω γυναίκα. Επειδή γενικά στη ζωή μου έχω τον έλεγχο στα πάντα, στις σχέσεις, θέλω να κάνω ένα βήμα πίσω, και ν΄αφήνω κάποιον άλλον να έχει τον έλεγχο».

Μάλιστα, τονίζει πως η αγάπη «σε κάνει να πηγαίνεις σε μέρη που δεν τα είχες φανταστεί ποτέ. Αλλά όλα έχουν τα όρια τους». 
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Στο Παλλάς ο Γιάννης Πάριος

 

Από την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου και για περιορισμένες παραστάσεις

Στη σκηνή του Παλλάς ανεβαίνει για πρώτη φορά ο Γιάννης Πάριος από τις 14 Δεκεμβρίου για να τραγουδήσει όλα τα τραγούδια που έχει αγαπήσει και έχουν στιγματίσει τις προσωπικές του στιγμές.

Επιθυμία του τραγουδοποιού του έρωτα είναι να στήσει μαζί με τους μουσικούς του μια παρέα φίλων σε μία ξέγνοιαστη βραδιά, μια συντροφιά που θέλει να ξεφύγει και να ξεχαστεί μέσα στο τραγούδι.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής της Jennifer Lopez

 

Ήταν μόλις επτά ετών όταν έκανε την πρώτη της περιοδεία

Ξεσηκώνει τα πλήθη σε κάθε της εμφάνιση… Είναι ζευγάρι με τον Casper Smart και και έχει παντρευτεί ουκ ολίγες φορές. Αυτά όλοι λίγο πολύ τα γνωρίζουν… Υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα για τη λατίνα σταρ που οι περισσότεροι αγνοούν.

Η Jennifer Lopez γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου του1969 στο Μπρονξ από γονείς που ήρθαν μετανάστες από το Πουέρτο Ρίκο.

Ο πατέρας της εργαζόταν ως ειδικός υπολογιστών και η μητέρα της ως δασκάλα, ενώ έχει δυο αδερφές, τη Λίντα και τη Λέσλι. 

Στην ηλικία των επτά ετών έκανε την πρώτη της περιοδεία στη Νέα Υόρκη με τις άλλες κοπέλες της σχολές που παρακολουθούσε. Από τότε άρχισε μια λαμπρή καριέρα στον κλασικό και το μοντέρνο χορό, συμμετέχοντας σε αξιόλογες παραστάσεις. Την καριέρα της την ξεκίνησε στο μπαλέτο της Janet Jackson.

Στην προσωπική της ζωή έχει κάνει τρεις γάμους, και έχει πάρει τρία διαζύγια, ενώ με τον τελευταίο σύζυγό της, τον Marc Antony έχει αποκτήσει δυο παιδιά. Η τραγουδίστρια υπήρξε αρραβωνιασμένη με τον Ben Affleck.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Μουσικό ταξίδι με την Ευρυδίκη

 

Θα ερμηνεύσει γνωστά και διαχρονικά κομμάτια στη νέα της παράσταση

Αγαπημένα τραγούδια του παγκόσμιου ρεπερτορίου, θα ερμηνεύσει η Ευρυδίκη το φετινό Δεκέμβρη σε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση με τίτλο «Εγώ, η Edith και ο Εlvis…το μπλε ταξίδι».

Πρόκειται για μια μουσική «εξομολόγηση» όπου η διάσημη ερμηνεύτρια θα τραγουδήσει γνωστά και διαχρονικά κομμάτια.

Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνονται τραγούδια των Edith Piaf, Jacques Brel, Ella Fitzgerald, Nina Simone, Elvis Presley, Rolling Stones αλλά και μεγάλων ελλήνων δημιουργών όπως Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκου κ.α.

Η Ευρυδίκη κάνει τη δική της αναδρομή σε ένα ταξίδι παρέα με τους ανθρώπους και τους καλλιτέχνες που αγάπησε, θαύμασε και που την επηρέασαν έντονα σε όλη την πορεία της, καλώντας τους θεατές να ταξιδέψουν μαζί της.

Τη σκηνοθεσία της παράστασης επιμελείται ο Κωνσταντίνος Ρήγος. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 2 Δεκεμβρίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο και θα ακολουθήσει περιορισμένος αριθμό παραστάσεων κάθε Κυριακή.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »