Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Με μαλλί αγοροκόριτσου εμφανίστηκε στα MTV awards η Rihanna!

Με μαλλί αγοροκόριτσου εμφανίστηκε στα MTV awards η Rihanna!
 
Δεν μας κάνει καθόλου μα καθόλου εντύπωση η αλλαγή της Rihanna!

Ούτε η Lady Gaga δεν έχει κάνει τόσες αλλαγές όσες η μελαχρινή κοντοκουρεμένη πλέον Riri!

Έχει δοκιμάσει το ξανθό, το κόκκινο, το μελαχρινό μακρύ , το κοντό, τα extensions, τις τρέσες και τώρα αποφάσισε να τα κόψει τελείως σαν αγοροκόριτσο και να τα αφήσει μαύρα!!!
Και δεν έφτανε αυτό, αλλά από μακριά έμοιαζε σαν αγόρι με το τζιν, το φαρδύ T Shirt και τον χαιρετισμό στις κάμερες...
Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε! Ο φακός την εντόπισε στο Λος Άντζελες, λίγο πριν τις πρόβες για τη μεγάλη βραδιά των MTV Music Awards!!

Τι μας ετοιμάζει αυτή τη φορά;; Μήπως την δούμε με ξανθό μακρύ μαλλί;; Έχουμε μπροστά μας καμιά 10αρια ώρες μέχρι να γίνει η απονομή των βραβείων, οπότε προλαβαίνει να αλλάξει look!

star.gr
 
Διαβάστε περισσότερα »

Τελευταίες βουτιές στην Πάρο

 

Δείτε φωτογραφίες των Χατζηγιάννη-Μακρυπούλια

Μπορεί οι δυο τους να μην κατάφεραν να κάνουν πολλές μέρες διακοπές μαζί, όμως το ζευγάρι Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια φρόντισε να ξεκλέψει λίγες μέρες για να χαλαρώσει στο αγαπημένο τους νησί, την Πάρο.

Ο φωτογραφικός φακός του Hello τούς έπιασε να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα, ενώ παρέα είχαν και τη σκυλίτσα τους τη Ζάννη που τους έχεις κλέψει την καρδιά.

Τα παιχνίδια έδιναν και έπαιρναν, ενώ Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης έδειχναν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.








newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

«Γνώρισα μάγκες, χαζούς και εκμεταλλευτές»

 

Η Δημητρίου μίλησε για τους άντρες της ζωής της

Για τους άντρες της ζωής της μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Fthistv, η Άντζελα Δημητρίου. 

«Στη ζωή μου έχω έναν κύκλο. Άλλοι ήταν μάγκες, άλλοι ήταν χαζοί, άλλοι εκμεταλλευτές. Από όλους κάτι πήρα και όλοι κάτι πήραν από μένα. Σημασία έχει πώς είναι αυτοί σήμερα και πώς είμαι εγώ», είπε η τραγουδίστρια. 

Και πρόσθεσε: «Σαν γυναίκα έχω δώσει πάρα πολλά, που δεν έπρεπε να δώσω. Δεν κράτησα τίποτα για μένα. Δεν αγάπησα ποτέ εμένα. Αγάπησα πρώτα όλους τους άλλους, έδωσα σε όλους τους άλλους και τελευταία κοίταξα εμένα. Αυτό ήταν το μεγαλύτερό μου λάθος και δεν πρέπει να το ξανακάνω. Κάποια στιγμή, στα 58 μου, πρέπει να βάλω κι εγώ μυαλό. Να πω στον εαυτό μου "άσε να σου δώσουν και οι άλλοι κάτι". Δεν θέλω ούτε περιουσίες, ούτε ονόματα, όπως ζητάνε άλλες. Θέλω μόνο μία αληθινή αγάπη».

Όσο για τον Στηβ Κακέτση δήλωσε: «Ο Στηβ ήταν μια ειδική περίπτωση για μένα. Όταν τον γνώρισα ήταν παντρεμένος, είχε παιδί και η δουλειά του ήταν τέτοια που βρισκόμασταν συνέχεια. Όταν κάνεις μία σχέση και είσαι στην ίδια δουλειά είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα. Σίγουρα υπήρχε ζήλια και από τη μεριά του και από τη δική μου. Υπήρχε ένα τεράστιο πάθος και μια πολύ μεγάλη αγάπη. Είχαμε, όμως, ένα τέλος που δεν έπρεπε να ήταν έτσι. Εγώ κουράστηκα περιμένοντας τον Στηβ να τελειώσει από κάπου, το οποίο από μόνος του μου έλεγε πως θα τελειώσει. Δεν τον πίεσα ποτέ να το τελειώσει, αλλά κι εγώ σαν γυναίκα ήθελα να έχω τη δική μου ασφάλεια».
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Έχει λόγο να χαμογελά η Katy Perry

 

Φωτογραφήθηκε σε επίδειξη κοσμημάτων

Με το νέο της φλερτ, τον John Mayer, εθεάθη χθες βράδυ η Katy Perry. Ίσως αυτός να ήταν ο λόγος που χαμογελούσε κι έλαμπε η νεαρή ποπ σταρ. 

Στην έξοδό τους περιλαμβανόταν το ξενοδοχείο Beverly Wilshire όπου γινόταν πάρτι για τη νέα συλλογή του σχεδιαστή κοσμημάτων J.Molinari.

Η 27χρονη τραγουδίστρια άφησε τα μαλλιά να της καλύπτουν το μισό πρόσωπο και χάρισε ένα μεγάλο χαμόγελο, ενώ περπατούσε στο κόκκινο χαλί. 

Πάντως για το δείπνο της με τον Mayer, η Katy Perry επέλεξε φλοράλ σχέδια ενώ εμφανίστηκε πολύ πιο ντροπαλή μπροστά στο φωτογραφικό φακό. 

Δείτε τις φωτογραφίες 









newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά...

 

Έκανε ποδήλατο ξυπόλυτη κι αγόρασε 21 σακούλες με ρούχα

Μπορεί πολλοί διάσημοι να μην επέλεγαν το ποδήλατο για μία βόλτα. Αλλά όταν βρίσκεσαι στην Κοπεγχάγη, και είσαι και η Lady Gaga, δεν χάνεις την ευκαιρία να κάνεις πετάλι. 

Η 26χρονη βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Δανίας στο πλαίσιο της περιοδείας της «Born This Way», και απόλαυσε την ελεύθερη ημέρα της στην πόλη. 

Φορώντας ένα μαύρο σύνολο που περιλάμβανε παντελόνι-σαλβάρι, φόρεμα- αλεξίπτωτο, κορσέ πάνω από τα υπόλοιπα ρούχα, μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου, ένα απερίγραπτο καπέλο και όχι παπούτσια, πρέπει να είχε την πιο ασυνήθιστη αμφίεση ποδηλάτη που είδε ποτέ η Κοπεγχάγη. 

Αφού ολοκλήρωσε το sight seeing έκανε το πέρασμά της και από vintage κατάστημα της πόλης από το οποίο λέγεται πως έφυγε με 21 σακούλες. 

Μετά γύρισε στο ξενοδοχείο της και άλλαξε, επιλέγοντας μία φλόραλ φούστα και κιμονό, σταμάτησε σε ένα καφέ για ένα ποτήρι μπύρα ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές της. 

Δείτε τις φωτογραφίες










newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Δ. Βανδή: Το αποκαλυπτικό φόρεμα - απάντηση στην κυτταρίτιδα! (Φωτογραφίες)

 

Με ένα εξόχως αποκαλυπτικό φόρεμα εμφανίστηκε στο Posidonio η τραγουδίστρια, δίνοντας έτσι την πιο αποστομωτική απάντηση σε όσους την "κατηγορούν" για υπερβολική κυτταρίτιδα στο σώμα της... Οι φωτογραφίες με τον Αντύπα και τους Vegas είναι ενδεικτικές της μεγάλης επιτυχίας του σχήματος.

 

Δείτε μερικούς από τους διάσημους που βρέθηκαν στο μαγαζί για να τους απολάυσουν...

Το πρόγραμμα του Posidonio με τον Αντύπα, την Βανδή και τους Vegas έχει κλέψει τις εντυπώσεις. Ο Αντύπας ξεσηκώνει το κοινό με τις μοναδικές ερμηνείες του ενώ οι επευφημίες των παρευρισκομένων κυρίως στο άκουσμα των διαχρονικών επιτυχιών του ( «Πωλείται», «Ένα σου σημάδι μόνο», «είμαι στα χάι μου»….) αποτελεί hot spot της κάθε βραδιάς.

Η Δέσποινα Βανδή εντυπωσιάζει και τραγουδά παλιές και νέες επιτυχίες της από την πρόσφατη δισκογραφική δουλειά της «άλλαξα».
Οι Vegas με τα κομμάτια τους , το ιδιαίτερο στυλ και το επικοινωνιακό τους χάρισμα προσδίδουν κλαμπίστικη ατμόσφαιρα ενώ η κοινή εμφάνιση Αντύπα-Βανδή με ερμηνείες ντουέτο μεγάλων επιτυχιών συνοδευμένες από σκηνές του ελληνικού κινηματογράφου στο Background ,καθηλώνει τον κόσμο.
Στο Posidonio διασκέδασε η Κατερίνα Καινούργιου με την παρέα της στην οποία ήταν κι η Σάσα Σταμάτη. Με τα τραγούδια των Αντύπα, Βανδή, Vegas γλέντησε η Βάνα Μπάρμπα. Το αβυσσαλέο ντεκολτέ της έκλεψε τα βλέμματα. Στο Posidonio διασκέδασε κι η Άντζελα Δημητρίου. Η Lady εμφανίστηκε με σοφιστικέ στυλ κι ανέβηκε στην πίστα μετά από πρόσκληση του Αντύπα.
Ο Αντύπας μάλιστα χόρεψε ζεϊμπέκικο όταν εκείνη τραγουδούσε!
markos-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Δέσποινα Βανδή: Τραγουδούσα και όλο το μαγαζί ήταν άδειο!

 

Η γνωστή τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Fthis της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μίλησε για τα πρώτα της...βήματα καθώς και για τα απρόοπτα που της έχουν συμβεί στην πίστα...
"Πρώτη φορά πάτησα στο Ποσειδώνιο με τον Βασίλη Καρρά, ως μικρή τραγουδίστρια. Εννοώ μικρή, χωρίς δισκογραφία, που έβγαινα και τραγουδούσα στην αρχή! Όλο το μαγαζί ήταν άδειο!" δήλωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια ενώ μίλησε και για τα περασμένα χρόνια που έκανε υπέρλαμπρα show καθώς και για τα "ατυχήματα" που είχε "Παλαιότερα έκανα πολύπλοκα πράγματα γιατί είχα πάντα στο μυαλό μου αν θα συντονιστούν τα σκηνικά, οι τεχνικοί, τα ρούχα… όλο αυτό το show! Κάποτε υπήρχε ένα σκηνικό, και η μισή σκηνή σηκωνόταν ψηλά. Κάποια στιγμή έπρεπε να κατέβει αλλά δεν κατέβηκε ποτέ, και φώναζα “κάποιος να με κατεβάσει”!".
athensbars.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Συναυλία στη μνήμη του Μητροπάνου στο Καυτατζόγλειο

 

Φιλανθρωπικό χαρακτήρα παίρνει η συναυλία -αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο με τίτλο «Σ΄αναζητώ στη Σαλονίκη» που θα πραγματοποιηθεί... στις 10 Σεπτεμβρίου στο Καυταντζόγλειο καθώς στη διάρκειά της θα συγκεντρώνονται φάρμακα και τρόφιμα για τις ανάγκες των απόρων και ανασφάλιστων πολιτών.

Ο πρόεδρος των ΚΑΠΗ και δημοτικός σύμβουλος Λάζαρος Ζαχαριάδης και η διευθύντρια των Γιατρών του Κόσμου Σοφία Γκαρανέ στη διάρκεια συνέντευξης τύπου απηύθυναν έκκληση στους πολίτες που θα παρακολουθήσουν τη συναυλία να φέρουν μαζί τους όσα φάρμακα έχουν στο σπίτι και δεν τα χρειάζονται καθώς και συσκευασμένα τρόφιμα.

Μεγαλύτερη ανάγκη υπάρχει για φάρμακα που προορίζονται για διαβητικούς και καρδιολογικούς ασθενείς καθώς και φάρμακα για ασθενείς με αναπνευστικά προβλήματα, για αντιβιοτικά και αλοιφές για δερματικές παθήσεις καθώς και για παιδιατρικά εμβόλια. «Τα φάρμακα που μπορούν να φέρνουν μαζί τους οι πολίτες πρέπει να μην έχουν λήξει. Μπορούν να φέρουν όσα τους έχουν περισσέψει και δεν τα χρησιμοποιούν, δηλαδή μπορούν να φέρουν ακόμη και ένα χαπάκι. Δεν μπορούν να φέρνουν ανοιγμένα σιρόπια και αλοιφές ούτε και φάρμακα τα οποία χορηγούνται με συνταγή που φέρει κόκκινη διαγράμμιση» ανέφερε κ Γκαρανέ.

Τα τρόφιμα που μπορούν να προσφέρουν οι πολίτες πρέπει να είναι συσκευασμένα ζυμαρικά , όσπρια, κονσέρβες, λάδι και γενικά τρόφιμα που δεν χρειάζονται ψυγείο για να συντηρηθούν.

«Σήμερα στα ΚΑΠΗ υπάρχουν 800 καταγεγραμμένοι άποροι ηλικιωμένοι ενώ οι άποροι που είναι καταγεγραμμένοι στις υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης είναι πολλαπλάσιοι» ανέφερε ο κ Ζαχαριάδης. «Ο σκοπός της συναυλίας είναι διπλός. Είχαμε συμφωνήσει με τον Μητροπάνο να γίνει μια εκδήλωση για χαμηλά κοινωνικά στρώματα. Τώρα την ολοκληρώνουμε με τη συλλογή φαρμάκων και τροφίμων». Σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια της συναυλίας την οποία θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν μέχρι και 40.000 άτομα.

Να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια της συναυλίας μέχρι και την Παρασκευή θα πωλούνται στην τιμή των 6 και 8 ευρώ ενώ από το Σάββατο και μετά θα διατίθενται έναντι 9 και 12 ευρώ. Οι καλλιτέχνες που θα πάρουν μέρος στη συναυλία θα ερμηνεύσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Μητροπάνου και τραγούδια από τις σπουδαιότερες δισκογραφικές δουλειές του. Συμμετέχουν οι: Στέλιος Διονυσίου, Γιώργος Κατσαρός, Βαγγέλης Κορακάκης, Γιάννης Κότσιρας, Γιάννης Μηλιώκας, Μανώλης Μητσιάς, Θάνος Μικρούτσικος, Δημήτρης Μπάσης, Λάκης Παπαδόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης και Διονύσης Τσακνής. Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει ο ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος. Τους καλλιτέχνες θα συνοδεύσει η 12μελής ορχήστρα του Δημήτρη Μητροπάνου.
Διαβάστε περισσότερα »

Mε το μετάλλιο της λεγεώνας της τιμής τιμάται o Paul McCartney

 

Με την ύψιστη τιμή στη Γαλλία πρόκειται να τιμηθεί ο sir Paul McCartney το ερχόμενο Σάββατο 8 Σεπτέμβρη 2012. 
Το πρώην σκαθάρι...ακολουθώντας τα βήματα των Clint Eastwood και Liza Minnelli, θα λάβει το μετάλλιο της Λεγεώνας της Τιμής απο τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Francois Hollande. 
Το μετάλλιο αποτελεί τεράστια τιμή αλλά δεν θα συνοδεύεται απο κάποιο χρηματικό έπαθλο. Μάλιστα, ο McCartney θα πρέπει να αγοράσει το κόσμημα, το οποίο τιμάται απο 169€ ως και 700€.
www.rockyourlife.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Πόσα κιλά πήρε ο Γιώργος Τσαλίκης το καλοκαίρι;

Με τα… κιλά του είπε να ασχοληθεί πρωί πρωί ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο γνωστός τραγουδιστής αποφάσισε να καλημερίσει τους followers του στο twitter, ενημερώνοντάς τους σχετικά με το πόσα κιλά πήρε το καλοκαίρι.

Ζυγίστηκε από ότι φαίνεται και ήθελε να υπολογίσει πόσα κιλά θα μπορέσει να χάσει μέχρι την πρεμιέρα του! Ωστόσο, μπορεί να πάχυνε λίγο, αλλά, όπως αναφέρει, το ευχαριστήθηκε, οπότε δεν πειράζει! Τα κιλά χάνονται, άλλωστε…
Δείτε τι έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης στο twitter του:
enter-tv
 
Διαβάστε περισσότερα »

Το ξέσπασμα της Βίσση: «Κανένας, μα κανένας πολιτικός δεν είναι αθώος»

Η Άννα Βίσση μίλησε για την πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας μας. Με αφορμή την εμφάνισή της στην Πάτρα, η τραγουδίστρια μίλησε... 
...στον «Max fm». «Πρέπει να κάνουμε υπομονή, όσο γίνεται. Άλλοι άνθρωποι είναι πιο τυχεροί και άλλοι λιγότερο. Πρέπει να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον», είπε σχετικά με την κρίση.
«Είμαι άνθρωπος που κυκλοφορώ, δεν ζω σε παλάτια. Είμαι άνθρωπος της πόλης, που βλέπω και καταλαβαίνω τι γίνεται. Μιλάω με κόσμο, κυκλοφορώ σε κανονικές γειτονιές και βλέπω τι γίνεται. Υπάρχει αρκετή ανεργία και κόσμος που υποφέρει» τόνισε η τραγουδίστρια.

Στο φινάλε της συνέντευξης η Άννα Βίσση τόνισε: «έχουμε την πιο όμορφη χώρα στον κόσμο. Όσο κι αν ταξιδεύω, γυρνάω πίσω και εκτιμώ ακόμα περισσότερο ακόμα τον τόπο μας. Πρέπει να διαφυλάξουμε και να προστατέψουμε την Ελλάδα. Και ναι! Πρέπει να θυμώνουμε, να ανησυχούμε και να φωνάζουμε. Αλλά υπάρχει και κάτι άλλο που πρέπει να υπολογίσουμε: Κανένας, μα κανένας πολιτικός δεν είναι αθώος».

Πηγή: gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Το ξέσπασμα του Τόνυ: Γιατί ζητάει από την Έλενα 400.000 ευρώ, τα «καρφιά» του για τους συνεργάτες της, και ο χαρακτηρισμός του χαραμοφάη

O Tόνυ Μαυρίδης παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στο συνάδελφο Νάσο Γουμενίδη και για πρώτη φορά είπε όλα όσα δεν γνωρίζαμε, για όλα όσα συνέβησαν ανάμεσα σε εκείνον και στην πρώην σύντροφο του, Έλενα Παπαρίζου.
Iσχύει ότι ζητάτε με αγωγή 400.000 ευρώ από την Έλενα Παπαρίζου για διαφυγόντα κέρδη; Και αν ναι, αυτό το ποσό αφορά τις κοινές σας επαγγελματικές δραστηριότητες και πως προκύπτει;
Δυστυχώς η εξέλιξη των πραγμάτων μας οδηγεί στα δικαστήρια. Ήταν κάτι που δεν το φανταζόμουν ποτέ και δεν το ήθελα. Είναι όμως, ο μοναδικός τρόπος να λύσουμε τις οικονομικές  εκρεμμότητες που υπάρχουν. Είναι αλήθεια ότι ο δικηγόρος μου την επόμενη εβδομάδα θα προβεί σε κατάθεση αγωγής,  προκειμένου να διεκδικήσω τα χρήματα που μου αναλογούν απο το 20% της εταιρείας που έχουμε απο κοινού. Η κίνηση αυτή δεν είναι εγωιστική, αλλά όταν ξαφνικά το «μας» γίνεται «μού» , τοτε οφείλω να διεκδικήσω αυτά  που επι χρόνια δούλεψα και ποτέ δεν πήρα.
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είχε διαρρεύσει από τους κύκλους σας ότι θα τα «βρείτε» συμβιβαστικά. Τι προέκυψε και τελικά θα ακολουθήσετε τη  δικαστική οδό;
Υποτίθεται ότι θα τα «βρίσκαμε» εξωδικαστικά. Υποτίθεται ότι για αυτόν  το λόγο θα βρισκόμασταν στις 11 Ιουλίου, για να το συζητήσουμε,  αλλά σε αυτό το ραντεβού η πλευρά Παπαρίζου δεν εμφανίστηκε ποτέ.
Πως νιώθετε σε προσωπικό επίπεδο με όλη αυτή την κατάσταση;  Πόσο εύκολο είναι να πρέπει να αντιπαρατεθείτε  με τον άνθρωπο που μοιραστήκατε  ένα μέρος της  ζωής σας;
 Αν εξαιρέσεις το δικαστικό μέρος της υπόθεσης που με στεναχωρεί, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο είμαι στην καλύτερη μου φάση.
Τι γνώμη έχετε για τους ανθρώπους που περιβάλλουν την Έλενα Παπαρίζου;
Τη χειρότερη, ειδικά για δύο στενούς συνεργάτες της οι οποίοι την επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό.
Η καριέρα ωριμάζει μια γυναίκα;
Η καριέρα είναι μια έννοια  αόριστη. Η διάρκεια παίζει ρόλο σε μια καριέρα. Αν δίπλα σου έχεις ικανούς συνεργάτες , αυτό  το πετυχαίνεις. Αν έχεις συνεργάτες που δεν κοιτούν τον καλλιτέχνη αλλά είτε την πάρτη τους ή  το πώς θα τον ξεζουμίσουν, είναι θέμα χρόνου να ξεφουσκώσει. Και για να μιλήσω με παραδείγματα πραγματικά, δείτε την καριέρα του Σάκη Ρουβά και της Δέσποινας Βανδή και δείτε άλλες καριέρες που τελείωσαν τόσο απότομα όπως ξεκίνησαν.
Ήταν δική σας απόφαση να χωρίσετε; Νιώθετε δικαιωμένος από το αποτέλεσμα;
Η απόφαση να χωρίσουμε ήταν  κοινή και το αποτέλεσμα αυτής μου έκανε πολύ καλό. Ξεχώρισα «φίλους» εκτίμησα συμπεριφορές και πείστηκα ότι ο Θεός γελάει όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια για το μέλλον τους. Επίσης φάνηκε περίτρανα ότι η κρίση όντως έφερε ξεκαθαρίσματα. Σε όλα τα επίπεδα…
Πόσο έχει επηρεάσει την επαγγελματική σας ζωή ο χωρισμός σας με την Έλενα Παπαρίζου;
Μου έκανε πολύ καλό,  καθώς έπαψα να ασχολούμαι αποκλειστικά με την Έλενα κι έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστώ και με άλλους καλλιτέχνες  όπως τον Σάκη Ρουβά, την Πέγκυ Ζήνα, τον Πάνο Κιάμο, τον Γιάννη Πλούταρχο, τον Σταμάτη Γονίδη καθώς  και με σημαντικούς καλλιτέχνες του εξωτερικού. Απο την άλλη, μετά το χωρισμό μας είχα να  αντιμετωπίσω και αντιμετώπισα το χαρακτηρισμό του «χαραμοφάη». Διότι κανείς δεν  γνώριζε τι πραγματικά έκανα για την Παπαρίζου. Βαρέθηκα να κουβαλάω την ταμπέλα του «Φύλακα-Αγγέλου». Η Έλενα γνωρίζει πολύ καλά τι έκανα για εκείνη και για την καριέρα της.
Πως είναι η προσωπική σας ζωή σήμερα;
Είμαι ευτυχισμένος δίπλα σε μια γυναίκα που με καταλαβαίνει, μου έχει σταθεί και στα εύκολα και στα δύσκολα και με συμπληρώνει.
Έχουν κυκλοφορήσει κάποιες φωτογραφίες στις οποίες έχετε νέα συνοδό. Έχετε αλλάξει σελίδα στην ζωή σας;
 Η Εύα είναι  η νέα σελίδα στη ζωή μου, για την οποία έχω σκοπό να γράψω πολλά κεφάλαια…
Σας λείπει κάτι από την παλιά σας κοινή ζωή με την Έλενα;
 Μου λείπουν οι στιγμές  που περνούσαμε με τους μουσικούς μαζί στις περιοδείες της Έλενας.
Στο τέλος της ιστορίας, ποια είναι τα συναισθήματα σας απέναντι στην πρώην σύντροφο σας;
Θέλω να είναι καλά, γιατί  δεν  μπορώ να ακυρώσω τα χρόνια που ζήσαμε μαζι, θα ήταν σαν να ακυρώνω τον εαυτό μου. Ωστόσο,  το κεφάλαιο «Έλενα» έχει κλείσει για μένα.
 ΕΓΩ
Διαβάστε περισσότερα »

Ti τόλμησε να κάνει η Τάμτα; Δείτε photo

 

«Και όμως το έκανα», έγραψε πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, η Τάμτα. Και αν αναρωτιέστε τι έκανε ήρθε η ώρα να σας πούμε… Η όμορφη τραγουδίστρια πιλοτάρησε για λίγο.
Δείτε την
gossip-tv
 
Διαβάστε περισσότερα »

Η μεγαλύτερη κακία ever στο twitter, για την Κοκκίνου

Κακία μεγατόνων για τη σχέση της με τον Μπόγρη! OMG! Τι κι αν το λατρεύει σαν μέσο το twitter η 'Ελλη Κοκκίνου. Τι κι αν έχει στα όπα-όπα τους πάνω από... 
...112 χιλιάδες followers της. Τι κι αν το χρησιμοποιεί με μέτρο και κυρίως για να προωθεί τις δουλειές, τις καλλιτεχνικές αλλά και την νέα της επιχείρηση με το Happy Faces, έναν παιδικό σταθμό στη Γλυφάδα που εγκαινιάσε την 'Ανοιξη. Από το twitter το βρήκε. Βρέθηκε λογαριασμός με γυναικείο όνομα που της έγραψε την μεγαλύτερη μπηχτή που έχει γραφτεί ποτέ για τη σχέση της με τον νεαρό μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη. Διαβάστε και θα καταλάβετε...

«Η Ελλη Κοκκινου εφτιαξε παιδικο σταθμο στην Αθηνα. Καλα μωρη κ μεις ερωτευτηκαμε αλλα δεν πηραμε σπιτι στο γκομενο»

Πηγή: kamarinia.gr
Διαβάστε περισσότερα »