Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Ράσελ Μπραντ αντί για Ρόμπι στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου


Ράσελ Μπραντ αντί για Ρόμπι στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου

Η τελετή Λήξης των φετινών Ολυμπιακών θα έχει τόσα πολλα ονόματα Άγγλων καλλιτεχνών που θα χάσεις το μέτρημα. Το νέο όνομα μετά την αποχώρηση του Ρόμπι Γουίλιαμς κάποιους τους κάνει και γελάνε μόνο που τον βλέπουν...





Ράσελ Μπραντ αντί για Ρόμπι στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου
Οι διοργανωτές της Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου έπαθαν μια μικρή κρίση πανικού πριν κάποιες μέρες όταν ο Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams)ακύρωσε τελευταία στιγμή την εμφάνιση του γιατί είχαν στηριχτεί πάνω του για το μεγαλύτερο μέρος του συναυλιακού κομματιού. Λίγες εβδομάδες έχουν μείνει για την Έναρξη (27 Ιουλίου) και ανακοίνωσαν λεπτομέρειες όσον αφορά τα ονόματα που θα συμμετέχουν στα σόου και την καινούρια προσθήκη, γιατί είναι μύθος ότι οι χωρισμένοι ότι δε γιορτάζουν ποτέ.

Ανάμεσα στους Take That, Τζέσι Τζέι (Jessie J) , Έμελι Σάντε) (Emeli Sande), Queen, Annie Lennox, George Michael, Ray Davies, The Pet Shop Boys καιMadness που θα συμμετέχουν στο Symphony of British Music θα είναι και ο πρώην σύζυγος της Κέιτι Πέρι (Katy Perry) για να κάνει χιομοριστικές διασκευές τωνPretty Vacant και I am the Wairus τωνSex Pistols και Beatles αντίστοιχα. Υπερφόρτωση ονομάτων σε μία πρόταση.

Παράλληλα με όλους αυτούς, η Κέιτ Μος (Kate Moss) και η κόρη του Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger), Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ (Georgia May Jagger) θα περπατήσουν σε μια πασαρέλα ειδικά για την περίσταση υπό τις μουσικές των The Who και Ντέιβιντ Μπάουι (David Bowie). Όσο για τον Μπράντ ελπίζουμε να έχει λίγο καλύτερο χιούμορ απ ότι συνήθως.
e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: