Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Σε remix κυκλοφόρησε 2 τραγούδια της η Άννα Βίσση

 

Και σε remix αποφάσισε η Άννα Βίσση να κυκλοφορήσει δυο από τα τραγούδια του καινούργιου της δίσκου. 
Το "Τυραννιέμαι" και το "Βενζίνη" είναι τα κομμάτια που διασκευάστηκαν και ακούγονται πραγματικά εξαιρετικά. Η Βίσση που τα έχει πάει καλά με το νέο της CD, στοχεύει να αυξήσει τις πωλήσεις της και αυτή είναι η σωστή κατεύθυνση σίγουρα για να τα καταφέρει. Ακούστε τα δυο τραγούδια παρακάτω.Dim lights Embed 
Το 'Τυραννιέμαι'
Dim lights Embed 
πηγή http://partyspirit.gr/
Διαβάστε περισσότερα »

Πασίγνωστος τραγουδιστής δέχτηκε μήνυση, γιατί... κούφανε θαυμάστρια!


Τι είναι πιο προσβλητικό για ένα τραγουδιστή από μια μήνυση για… κώφωση; Τίποτα!
Ο Τζάστιν Μπίμπερ, ο νεαρός τραγουδιστής δέχτηκε μήνυση από μια μητέρα στο Όρεγκον, καθώς όπως ανέφερε στην αίτηση της πήγε την κόρη της σε συναυλία του και… την ξεκούφανε!!!Όπως είπε η μουσική ήταν πολύ δυνατή σε συνδυασμό με  την προτροπή του νεαρού τραγουδιστή στο κοινό του να φωνάζει της προκάλεσε ανεπανόρθωτη ζημιά!
Ο τραγουδιστής έχει γίνει έξαλλος με την εξέλιξη αυτή, αφού δεν μπορεί να καταλάβει πώς γίνεται να προκάλεσε τέτοιο «κακό».
πηγή http://www.star.gr

Διαβάστε περισσότερα »

Αποσύρονται οι Rolling Stones;

 

Ανοιχτό παραμένει το ερώτημα αν οι Rolling Stones είναι αποφασισμένοι να «κρεμάσουν τα παπούτσια» τους.
Φήμες θέλουν να λένε το τελευταίο αντίο ως headliners στο επόμενο Glastonbury Festival, αν και οι ίδιοι διέψευσαν τα σχετικά δημοσιεύματα.

Η εμφάνιση αυτή -σύμφωνα με φήμες- θα ήταν και η τελευταία των Stones, καθώς -σύμφωνα με δημοσιεύματα της Sunday Mirror- οι γερόλυκοι της ροκ θα ανακοίνωναν την αποχώρησή τους από την ενεργό δράση, στη μία και μοναδική εμφάνιση τους στο επερχόμενο φεστιβάλ.

Οι εκπρόσωποι του συγκροτήματος όμως, διαψεύδουν αυτά τα δημοσιεύματα, αν και σύμφωνα με τις πηγές της Mirror, τα μέλη του γκρουπ θεωρούν ότι το 2013 είναι η σωστή στιγμή για να σταματήσουν τις ζωντανές τους εμφανίσεις και ο καλύτερος τρόπος θα ήταν στο Glastonbury -το μεγαλύτερο ίσως φεστιβάλ παγκοσμίως- και διακαής πόθος των θαμώνων του, αφού οι Stones δεν το έχουν τιμήσει ποτέ με την παρουσία τους.

Η εμφάνιση αυτή λέγεται ότι θα ήταν η τελευταία από μια σειρά εμφανίσεων στις Η.Π.Α. και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η επόμενη χρονιά είναι σημαδιακή για την μπάντα, μιας και η παρέα του Mick Jagger θα γιορτάσει τα 50 της χρόνια.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει -σύμφωνα με τους διοργανωτές- καμία επιβεβαίωση ή ακύρωση σχετικά με τους Rolling Stones, αφού δεν έχουν γίνει ακόμα οι σχετικές συζητήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι η τελευταία περιοδεία των Rolling Stones που έγινε το 2005 με τίτλο «A Bigger Bang» ήταν η πιο επιτυχημένη όλων των εποχών μέχρι που την ξεπέρασαν πέρυσι οι U2.

πηγή http://www.clickatlife.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Από τον George Michael στον Ricky Martin: Οι celebrities που μίλησαν ανοιχτά για τις προτιμήσεις τους

 

Σε κάποιους χρειάστηκε ένα μικρό διάστημα για να μιλήσουν για την σεξουαλική τους ταυτότητα και σε κάποιους άλλους πολλά χρόνια.
Δες 9 επώνυμους που μίλησαν ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία τους.

 
Το 1997 η ηθοποιός και παρουσίαστρια talk show μίλησε για τη σεξουαλική της ταυτότητα το 1997 ενώ ακουλούθησαν συνεντεύξεις στην Oprah, τη Diane Sawyer και στο περιοδικό Time. "Δεν ήθελα να γίνω λεσβία ηθοποιός. Ούτε εκπρόσωπος της γκέυ κοινότητας. Ποτέ. Το αποκάλυψα για μένα", είπε. Από το 1997 μέχρι το 2007 είχε δεσμό με την Anne Heche ενώ το 2008 παντρεύτηκε την Portia de Rossi.

Θυμάσαι τους 'NCYNC; Ναι, η ποπ μπάντα που είχε frontman τον Justin Timberlake και χόρευες κάπου στις αρχές των 00s το "Bye Bye". Ένα από τα μέλη, ο Lance Bass μέχρι τα 22 του έβγαινε με γυναίκες μέχρι που... ένας παπαράτσι τον φωτογράφισε με τον Reichen Lehmkuhl. Λίγα χρόνια αργότερα, το 2006, ο Lance αποκάλυψε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. "Δε νομίζω πως είναι λάθος. Είμαι πολύ πιο απελευθερωμένος και χαρούμενος από ποτέ άλλοτε", είχε δηλώσει στο People.
Ροκ τραγουδίστρια με δύο βραβεία Grammy στην κατοχή της, δύο μεγάλες σχέσεις που δεν είχαν ευτυχή κατάληξη, νικήτρια ενάντια στον καρκίνο του στήθους και οικολόγος, η Melissa Etheridge αποκάλυψε τη σεξουαλική της ταυτότητα το 1993. Λίγο καιρό μετά σε συνέντευξή της δήλωσε ότι είχε φτάσει στο σημείο να είναι σεξουαλικά ουδέτερη και η φράση ο σύντροφός μου ή ο εραστής μου να μη λειτουργούν.
Την ήξερες ως ηθοποιό και πλέον ως φημολογούμενη νέα σχέση του Johnny Depp. Η ίδια είναι "δηλωμένη" bisexual και τον περασμένο Δεκέμβριο αποκάλυψε πως είχε δεσμό με την Tasya van Ree. "Μισώ τις ταμπέλες. Είμαι με αυτόν που θέλω να είμαι, αγαπώ αυτόν που θέλω να αγαπώ", είχε πει χαρακτηριστικά.

Στα 80s αλλά και στα 90s χιλιάδες γυναίκες σφάζονταν στα πόδια του, όμως, το 1998 ένα σκάνδαλο ήρθε να κλονίσει την 30ετη καριέρα του. Ο George Michael συνελήφθη να κάνει σεξ σε δημόσιες τουαλέτες υπό την επήρεια ναρκωτικών. Χρειάστηκαν περίπου 9 χρόνια για να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του. "Θα ήθελα να είχε συμβεί αυτό στα 19 μου. Δε νομίζω να είχα την ίδια καριέρα και αν ένα κομμάτι του εαυτού μου δε θα ήταν ικανοποιημένο, πιστεύω θα ήμουν πιο χαρούμενος άνθρωπος", είπε στην Independent.
Η Jodie Foster απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας μεταξύ των άλλων και για τη σχέση της με την Cydney Bernard. Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν το 1998 και χώρισαν το 2007. Αν και μέχρι τότε δεν είχε μιλήσει ανοιχτά, το 2008 η ηθοποιός συγκινημένη την ευχαρίστησε για όλα όσα πέρασαν αυτά τα χρόνια.
Ο ηθοποιός Zachary Quinto είναι υποστηρικτής της κοινότητας των ομοφυλοφίλων και τρανσέξουαλ εδώ και αρκετά χρόνια και μάλιστα το 2009 βοήθησε στο It Gets Better Project. Τον Οκτώβριο του 2011 και με αφορμή την αυτοκτονία του Jamey Rodemeyer δήλωσε: "Ως γκέυ κοιτώντας την υπόθεση βλέπω μια απελπισία αλλά ως ανθρώπινο ον αναρωτιέμαι γιαί ως κοινωνία και κουλτούρα δεν μπορούμε να το εξετάσουμε;".
Μέχρι το 2004 γνωρίζαμε πως η Cynthia Nixon ήταν μια γυναίκα ετεροφυλόφιλη με παιδιά. Όμως το 2004 η ηθοποιός έκανε σχέση με την ακτιβίστρια Christine Marinoni. "Η προσωπική μου ζωή είναι ιδιωτική. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν έχω τίποτα να κρύψω και είμαι πολύ χαρούμενη".

Ο Ricky Martin έκρυβε για πολλά χρόνια την σεξουαλική του ταυτότητα ενώ παράλληλα οι ψίθυροι γίνονταν... φωνές για τις επιλογές του. Ο τραγουδιστής για 14 χρόνια είχε δεσμό με την Rebecca de Alba που όλο χώριζαν και τα ξαναέβρισκαν. Χρειάστηκε να μιλήσει ανοιχτά μετά από πολλά χρόνια και συγκεκριμένα το 2010. "Αυτό έπρεπε να γίνει τώρα και όχι πριν 5 ή 10 χρόνια. Είμαι υπερήφανος και τυχερός που είμαι γκέυ. Είμαι ευλογημένος για αυτό που είμαι".

Διαβάστε περισσότερα »

Οι εκρηκτικές εμφανίσεις της Μαριάντας Πιερίδη! (φωτό)

 

Εργασία και διασκέδαση συνδύασε η Μαριάντα Πιερίδη το περασμένο Σάββατο. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο...

...Λαγονήσι με γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό και απόλαυσε και το μπανάκι της! 

Η ίδια ανέβασε φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο twitter.





















Πηγή: newpost.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Δ.Βανδή: Η κορμάρα επισκέφθηκε την...πατρίδα της!(PHOTOS)

Στην αγαπημένη της Καβάλα βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή μαζί με τους φίλους της λίγο μετά τη μεγάλη συναυλία της στη Δράμα. Η γνωστή ερμηνεύτρια δεν ξεχνά ποτέ τον τόπο που πέρασε τα παιδικά της χρόνια και όποτε βρίσκει ευκαιρία επισκέπτεται την όμορφη πόλη.
Λίγο μετά τη μεγάλη συναυλία στο στάδιο της Δράμας, όπου γιόρτασε και τα γενέθλιά της μαζί με τους θαυμαστές της, η Δέσποινα βρέθηκε μαζί με τον φίλο και στενό της συνεργάτη Δημήτρη Γιαννέτο στην παραλία της Καβάλας.
Θέλοντας να περάσει λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης και να κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και τις φετινές συναυλίες της, η γνωστή ερμηνεύτρια περπάτησε πλάι στο κύμα και απόλαυσε τον ήλιο και το μαγικό τοπίο.
Η ίδια ανάρτησε στο προφίλ της στο Twitter μια φωτογραφία, γράφοντας χαρακτηριστικά το εξής:

/

/
Με τον φίλο της Δημήτρη Γιαννέτο


Στην πισίνα...

Η όμορφη Καβάλα!
Πηγή:tlife.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Πόσα κεράκια έσβησε η Δέσποινα Βανδή;




Ευχές από φίλους και γνωστούς δέχθηκε για τα γενέθλιά της την Κυριακή η Δέσποινα Βανδή.  Η τραγουδίστρια γεννήθηκε στις...

...22 Ιουλίου του 1969 στο Τίμπινγκεν της Γερμανίας. Χθες λοιπόν η Δέσποινα έκλεισε τα 42 και εξακολουθεί να δείχνει φρέσκια και όμορφη.



Πηγή: newpost.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ο Δημ. Μπάσης και η Αναστ. Μουτσάτσου τραγουδάνε για τα παιδιά

 

Συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό διοργανώνεται στη Ρόδο

Τις φωνές τους ενώνουν ο Δημήτρης Μπάσης και η Αναστασία Μουτσάτσου με στόχο την ενίσχυση και στήριξη παιδιών που το έχουν ανάγκη.

Η συναυλία διοργανώνεται από το φιλανθρωπικό σύλλογο Βατίου «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος», το Σάββατο 28 Ιουλίου, στις 21.00.

Για το μουσικό γεγονός θα χρησιμοποιηθεί ο χώρος στάθμευσης του εστιατορίου «Πελεκάνος» που βρίσκεται στην περιοχή Βάτι της Νότιας Ρόδου.

 
Διαβάστε περισσότερα »

Ένας χρόνος από το θάνατο της Amy Winehouse (video)




 

 

 

Ναρκωτικά και αλκοόλ οδήγησαν στο μοιραίο τέλος

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατο της Amy Winehouse. Στο άκουσμα της είδησης ότι η τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της, στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο σε ηλικία μόλις 27 ετών όλοι πάγωσαν. 

Τα προβλήματα της τραγουδίστριας με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ ήταν γνωστά ενώ αντιμετώπιζε κι ένα πρόβλημα με την καρδιά της. Για το σύντομο όμως της ζωής της, άφησε πίσω της απίστευτες μουσικές και τραγούδια για να κρατάνε συντροφιά στους θαυμαστές της. Οι δίσκοι της έγιναν πλατινένιοι κι εκείνη μία ακόμα σταρ στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα.

Άφησε πίσω της τους γονείς της και τον αδελφό της. Ο πατέρας της μέσα από το θάνατό της κατάφερε να βοηθήσει πολύ κόσμο που δίνει «μάχη» με τις εξαρτήσεις του. Ίδρυσε το Ίδρυμα Amy Winehouse και κατάφερε να συγκεντρώσει ένα εκατομμύριο δολάρια, ενισχύοντας αρκετά φιλανθρωπικά έργα. Μάλιστα σε συνεργασία με την Ορχήστρα Jazz μουσικής της Νέας Ορλεάνης προσπαθούν να δημιουργήσουν κέντρα όπου τα παιδιά θα μπορούν να πηγαίνουν και να μαθαίνουν μουσική.


 


newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Τένις δίπλα στα κύματα

 

Η Jessica Biel και ο Justin Timberlake στο Πουέρτο Ρίκο

Με τις ρακέτες ανά... χείρας η Jessica Biel και ο Justin Timberlake πήγαν σε παραλία στο Πουέρτο Ρίκο για να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης.

Το διάσημο ζευγάρι, αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο και όπως είναι φυσικό είναι μέσα στα μέλια.  Έτσι, η Justin, ξέκλεψε λίγο χρόνο από τα γυρίσματα της ταινίας του «Runner Runner» για να βρεθεί με την καλή του. 







newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Τραγούδι για την κόρη του έγραψε ο Jay Z

 

 

 

 

 

 

 

Η χαρά του για το νέο μέλος της οικογένειας έγινε... έμπνευση

Ένα τραγούδι αποκλειστικά για την κορούλα του με την Beyonce, Blue Ivy, έβαλε στον νέο του δίσκο ο Jay Z στο οποίο δεν κρύβει την λατρεία που «τρέφει» για την έξι μηνών κόρη του. 

Στο hip hop κομμάτι με τον Dr. Dre και τον Rick Ross, ο Jay Z δεν κρύβει την λατρεία του για την 6 μηνών κόρη του. Τόσο ο ίδιος όσο και η Beyonce έχουν τρελαθεί από την χαρά τους από τότε που η μικρή ήρθε στη ζωή τους. Οι ίδιοι φροντίζουν να περνάνε πολύ χρόνο μαζί της ενώ πάντα κυκλοφορεί με την τελευταία λέξη της μόδας. 

 

 


newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Η Lady Gaga γνώρισε τον καλό της στον μπαμπά της

 

Μάλλον βλέπει σοβαρά αυτήν την σχέση

Η Lady Gaga αποφάσισε να γνωρίσει τον καλό της στον… μπαμπά της. Έτσι πήρε τον Taylor Kinney και τον πήγε στο εστιατόριο του μπαμπά πιθανότατα για να πάρει και την έγκρισή του.

Η τραγουδίστρια φαινόταν λίγο κουρασμένη, ίσως και αγχωμένη για αυτήν την συνάντηση αλλά ο καλός της ήταν μες στο κέφι και την άνεση πράγμα που έδειχνε ότι όλα πήγαν καλά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο μπαμπάς της Gaga κατασυμπάθησε τον νεαρό για τον οποίο η τραγουδίστρια είναι τρελή και παλαβή. 

Το ζευγάρι είχε χωρίσει τον περασμένο Μάιο αλλά τώρα είναι και πάλι μαζί και φουλ ερωτευμένοι. 





newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

«Μαύρα σύννεφα» πάνω από την επανένωση των Spice Girls

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτιές άναψε το βέτο της Victoria

Μπορεί οι θαυμαστές τους να χάρηκαν πολύ με επανασύνδεση τους ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά για τις πρώην Spice Girls.

Σε «πόλεμο» βρίσκεται το πρώην συγκρότημα μετά το βέτο που άσκησε η Victoria Beckham για να δεχτεί να τραγουδήσει μαζί τους. 

Λέγεται ότι για να πάει στις συναυλίες που θα γίνουν στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων και να συνεργαστεί και πάλι με τις υπόλοιπες έθεσε όρο ότι δεν θα γίνει επίσημη επανασύνδεση του συγκροτήματος ποτέ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Geri Halliwell που βρίσκεται πίσω απ' όλη την προσπάθεια να «ξανασμίξουν» οι Spice Girls, έγινε έξαλλη και δήλωσε ότι μετά τις συναυλίες δεν θέλει καν να της ξαναμιλήσει. Τα παλιά προβλήματα με την Mel B έχουν βγει και πάλι στο φως και πολλοί αμφιβάλλουν αν θα βγάλουν τις συναυλίες ενόψει των αγώνων. 



newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Παπακωνσταντίνου- Θηβαίος μαζί επί σκηνής

Παπακωνσταντίνου- Θηβαίος μαζί επί σκηνής


Αποχαιρετισμός στο καλοκαίρι στις 31 Αυγούστου στην Τεχνόπολη

Δύο κορυφαίοι ερμηνευτές συναντιούνται σε μια συναυλία με έντονο ηλεκτρισμό και ευαισθησία. O Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Χρήστος Θηβαίος σε μία μοναδική βραδιά με οδηγό τα ομορφότερα τραγούδια τους και ροκ διάθεση. Δύο γενιές του ελληνικού τραγουδιού δίνουν ραντεβού με τους
 
χιλιάδες φίλους τους για να τραγουδήσουν μαζί και να θυμίσουν ότι …το παιχνίδι παίζεται ακόμα.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, με σχεδόν 4 δεκαετίες στην πρώτη γραμμή του τραγουδιού, έχει αναγνωριστεί ως ο σπουδαιότερος Έλληνας ερμηνευτής. Με σημείο υπεροχής τις ζωντανές εμφανίσεις, που ξεχωρίζουν για τον παλμό και τον ηλεκτρισμό τους. Πιο ώριμος και πιο «θυμωμένος» από ποτέ, πυροδοτεί την σκέψη και εκφράζει την δική μας φωνή με το ανήσυχα τραγούδια του. Στο πλευρό του η εκρηκτική Τάνια Κικίδη.

Ο Χρήστος Θηβαίος αποτελεί την πιο ιδιαίτερη περίπτωση της γενιάς των σύγχρονων τραγουδοποιών. Ερμηνευτής αξιώσεων και σπάνιας ευαισθησίας, συναισθηματικός και πολυσύνθετος ως δημιουργός μας έχει χαρίσει μερικά από τα πιο όμορφα τραγούδια των τελευταίων 20 χρόνων. Με τη χαρακτηριστική βραχνή φωνή και την παθιασμένη σκηνική παρουσία δεν μπορεί παρά να παρασύρει και να συγκινήσει με τις εντυπωσιακές ερμηνείες του.

Συμμετέχουν τα Κίτρινα Ποδήλατα

Τη συναυλία ανοίγει ο Σπύρος Γραμμένος, η πιο ιδιαίτερη -και λίγο παλαβή περίπτωση της νέας γενιάς τραγουδοποιών, ώστε να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο η πιο ξεχωριστή βραδιά του καλοκαιριού..

Στις 31 Αυγούστου στις 21:00.

Τιμές εισιτηρίων: 10€ προπώληση, 15€ ταμείο

Διαβάστε περισσότερα »

Σώα κι αβλαβής η μητέρα του Michael Jackson

Σώα κι αβλαβής η μητέρα του Michael Jackson
 

Δεν επιβεβαιώνονται τα σενάρια εξαφάνισής της

Με την αστυνομία επικοινώνησε η Katherine Jackson, μητέρα του «βασιλιά της ποπ», διαβεβαιώνοντας πως δεν βρίσκεται σε κίνδυνο παρά το συναγερμό για εξαφάνισή της που σήμανε όταν η εγγονή της έγραψε στο twitter «Η γιαγιά μου έχει εξαφανισθεί. Παρακαλώ, αν κάποιος την δει να επικοινωνήσει στο (νούμερο τηλεφώνου)».

Πηγές αμερικανικής ιστοσελίδας ανέφεραν πως η αστυνομία επικοινώνησε με την Katherine Jackson σήμερα και πως η γυναίκα είναι καλά και βρίσκεται με ένα μέλος της οικογένειας. 

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τη γυναίκα μετά την αναφορά της εξαφάνισής της αργά το βράδυ του Σαββάτου. εκπρόσωπος της αστυνομίας βρίσκεται σε επικοινωνία με μέλη της οικογένειας Jackson για να διαπιστώσει για ποιο λόγο δηλώθηκε η εξαφάνισή της. 
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

O Σπρίνγκστιν τιμά τα θύματα του Μπρέιβικ

O Σπρίνγκστιν τιμά τα θύματα του Μπρέιβικ

Δείτε τη συγκινητική εμφάνισή του στη συναυλία για τους αδικοχαμένους

Με τον Μπρους Σπρίνγκστιν ως «γκεστ σταρ», δεκάδες χιλιάδες Νορβηγοί παρακολούθησαν σήμερα στο Όσλο μια συγκινητική συναυλία στη μνήμη των 77 ανθρώπων που σκοτώθηκαν πριν από έναν ακριβώς χρόνο από τον Άντερς Μπέρινγκ Μπράιβικ.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, περίπου 50.000 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων το πριγκιπικό ζεύγος και ο πρωθυπουργός Γενς Στόλτενμπεργκ, αψήφησαν τη βροχή κάτω από κουκούλες και ομπρέλες για να αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα των επιθέσεων που εξαπέλυσε ο δεξιός εξτρεμιστής στις 22 Ιουλίου 2011.

Ο Σπρίνγκστιν ερμήνευσε το τραγούδι «We shall overcome» (Θα το ξεπεράσουμε) και το αφιέρωσε σε όλες τις οικογένειες που έχασαν κάποιον δικό τους.

Πολλοί θεατές κρατούσαν και ανέμιζαν τριαντάφυλλα, έμβλημα του Εργατικού Κόμματος που βρέθηκε στο στόχαστρο την 22α Ιουλίου 2011 και έγινε από τότε σύμβολο της εθνικής περισυλλογής, παρατήρησε ένας δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

Τη συναυλία παρουσίασε η Μόνα Χάντι Νίε, που έχει γεννηθεί από μητέρα Νορβηγίδα και πατέρα από την Γκαμπόν, μια ενσάρκωση της πολυπολιτισμικότητας που αποστρέφεται ο Μπρέιβικ.

Άλλο σύμβολο, η ιρανο-σουηδή καλλιτέχνιδα Λάλεχ ήταν από τους πρώτους καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν στην τεράστια σκηνή ανάμεσα στο δημαρχείο και το φιόρδ του Όσλο με το τραγούδι «Some die young» (Μερικοί πεθαίνουν νωρίς), το οποίο έφερνε στο νου το θάνατο των εφήβων στο νησί Οτόγια.
NEWSBEAST


Διαβάστε περισσότερα »