Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

«Βγάλε επιτέλους το σουτιέν σου!»

Ποιος και γιατί το ζητάει από την Katy Perry

Επίμονα να βγάλει το σουτιέν της που έχει γίνει σήμα - κατατεθέν στις συναυλίες της ζητούν από την Katy Perry οι ασφαλιστές της. Γιατί; Επειδή θεωρούν ότι μπορεί να αποδειχθεί θανάσιμο για την πελάτισσά τους.Πρόκειται για το σουτιέν που έχει πάνω ρόδες που γυρίζουν κάτι που ανησυχεί πολύ τους ασφαλιστές της τραγουδίστριας. Ανησυχούν μπορεί να πιάσει κάποιες τρίχες από τα πλούσια μαλλιά της Katy και αυτό να έχει ως αποτέλεσμα να προκληθεί ανεπανόρθωτη ζημιά στον λαιμό της τραγουδίστριας. 

Η ίδια η Katy Perry αμφιβάλλει ότι τα σουτιέν που φοράει στις συναυλίες της μπορούν να αποδειχθούν τόσο επικίνδυνα: «Αμφιβάλλω ότι μπορεί να είναι θανατηφόρο, αλλά θέλουν ένα νέο σουτιέν σχεδιασμένο έτσι, ώστε να μην μπορούν να πιαστούν τα μαλλιά μου σε αυτό», είπε χαρακτηριστικά. 





newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

«Λυπάμαι για τον Tom Cruise και την Katie Holmes»

Μήνυμα συμπαράστασης από την Jennifer Lopez

Η είδηση του διαζυγίου της Katie Holmes και του Tom Cruise έσκασε σαν βόμβα στη σόουμπιζ ενώ πολλοί ήταν οι σταρ του Χόλιγουντ που αδυνατούσαν να το πιστέψουν. Έκπληκτη έμεινε με τα νέα του διαζυγίου και η Jennifer Lopez.

Η 43χρονη λατίνα, δεν πίστευε στα... αυτιά της όταν έμαθε τα νέα. Σε συνέντευξη της στο Entertainment Tonight, η JLo δήλωσε πως «όταν το έμαθα, βρισκόμουν στη Νότιο Αφρική και “έμεινα”».

Μάλιστα δεν δίστασε να θυμηθεί το δικό της διαζύγιο με τον Marc Anthony και να συγκρίνει την κατάσταση τους, με την δική της:

«Λυπάμαι πολύ για εκείνους. Είναι και οι δυο αξιαγάπητοι. Κι εγώ με τον Marc, δεν θέλαμε να χωρίσουμε. Δεν ήταν κάτι που επιθυμούσαμε να συμβεί. Πολεμάς και το παλεύεις, μέχρι να συνειδητοποιήσεις πως δεν αντέχεις και δεν μπορείς άλλο». Τέλος τόνισε, πως το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή για το πρώην ζευγάρι, είναι να εστιάσει στην 6χρονη κόρη του Suri. 

Διαβάστε περισσότερα »

Στο Φεστιβάλ Οίτης η Ελευθερία Αρβανιτάκη

Την Τετάρτη 18 Ιουλίου

Μια όμορφη βραδιά γεμάτη γνώριμα τραγούδια θα χαρίσει η Ελευθερία Αρβανιτάκη που θα φιλοξενηθεί την Τετάρτη 18 Ιουλίου στον Τόπο Τεχνών «Χώρα» στο πλαίσιο του 6ου Φεστιβάλ Οίτης.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα εμφανιστεί επί σκηνής μαζί με τους τέσσερις σπουδαίους μουσικούς της, μετά από τις επιτυχημένες χειμερινές τους εμφανίσεις στο Gazarte.

Η γνωστή τραγουδίστρια θα βρίσκεται στη μέση της μικρής μπάντας που θα την αγκαλιάζει κυριολεκτικά και οι μουσικοί γύρω της σε ημικύκλιο. Τύμπανα από τον Αλέξανδρο Κτιστάκη, πιάνο αλλά και πλήκτρα από το Γιάννη Κυριμκυρίδη, ακουστική και κλασική κιθάρα από τον Δημήτρη Μπαρμπαγάλα, πότε λαούτο πότε ούτι, πότε τζουράς και πότε μαντολίνο από τον δεξιοτέχνη Θωμά Κωνσταντίνου. 

Το δυόμιση ωρών πρόγραμμα περιλαμβάνει εξαιρετικές στιγμές από το ανεξάντλητο ρεπερτόριο της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, αλλά και τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο της.
Διαβάστε περισσότερα »

Η Ελευθερίου με μαγιό


Πόζαρε για λογαριασμό περιοδικού

Η σέξι Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε για την αδυναμία της στο φαγητό και ότι στα προσωπικά της είναι ό,τι ακριβώς δηλώνει το όνομά της... ελεύθερη.

Η μεγάλη αδυναμία μου είναι το καλό φαγητό. Προσπαθώ να γυμνάζομαι έτσι ώστε να έχω την πολυτέλεια να κάνω τις «παρανομίες» μου και να τρώω! Ξεκινώ πάντοτε την ημέρα μου με ένα καλό πρωινό και κάνω μικρά γεύματα κάθε τρεις ώρες! Τρώω πολλά φρούτα και ψητό κρέας ή ψάρι με σαλάτα», είπε στο Celebrity.

Δείτε τη φωτογράφισή της για λογαριασμό του περιοδικού: 



Διαβάστε περισσότερα »

Κολλημένη με το ροζ η Pink

Ροζ το μαλλί της μαμάς, ροζ τα ρούχα της κόρης

Βόλτα με την κόρη της Willow που είναι ήδη ενός έτους βγήκε η Pink και φυσικά ήθελε μαμά και κόρη να είναι ασορτί. Για το λόγο αυτό έντυσε την μικρή στα ροζ από την κορφή ως τα νύχια. Ροζ το μπλουζάκι της μικρής, ροζ το κολάν, ροζ και τα παπούτσια.

Στην παρέα τους και ο ευτυχής μπαμπάς Carey Hart που ευτυχώς γλίτωσε και δεν τον έντυσε κι εκείνον στα ροζ.
Διαβάστε περισσότερα »

Πλιάτσικας-Ζουγανέλη στο Θέατρο Λυκαβηττού

Την επόμενη Τετάρτη 18 Ιουλίου

Δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες, ο Φίλιππος Πλιάτσικας και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συναντώνται επί σκηνής και περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Την επόμενη Τετάρτη 18 Ιουλίου θα ανέβουν στο θέατρο Λυκαβηττού καλώντας το κοινό σε ένα μουσικό ταξίδι, 

«Ανοίγονται οι δρόμοι με μουσικές και τραγούδια, ξεκινάει το ταξίδι, μια διαδρομή και ένα ευχαριστώ ολόκληρο για όλους όσους θα είναι εκεί. Η μουσική δε είναι μια ύπαρξη η ίδια, αλλά εμπειρία και δραστηριότητα. Η κίνηση προς την εμπειρία είναι επιλογή. Η επικοινωνία είναι επιλογή. Κάθε έξοδος είναι επιλογή. Καλό μας ταξίδι Φίλιππε στο μεγάλο ποτάμι της δημιουργίας που φέρνει και από τις δυο του όχθες, μια παραμυθένια ιστορία», γράφει για τις συναυλίες η Ελεωνόρα Ζουγανέλη

«Στίλβη», είναι η θαμπή λάμψη των αστεριών που το φως τους ταξιδεύει για χρόνια μέχρι να φτάσει στα μάτια μας. Ένα τέτοιο ταξίδι στο χρόνο αποφασίσαμε να κάνουμε φέτος το καλοκαίρι με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Θέλω να πω ότι είναι εξαιρετικά πολύτιμο για μένα που την επαναπροσέγγιση αυτών των φορτισμένων συναισθηματικά άλμπουμ τη μοιράζομαι με την Ελεωνόρα, που είναι φίλη μου αγαπημένη και έρχεται σ’ αυτό το ταξίδι να καταθέσει τη βελούδινη φωνή της, αλλά πολύ περισσότερο την ξεκάθαρη ψυχή της… Καλή ακρόαση λοιπόν και θα τα πούμε στις συναυλίες…», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Φίλιππος Πλιάτσικας.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Πρέπει να ζεσταίνεται πολύ...

Ιδανικό φόρεμα για να παίρνεις αέρα το καλοκαίρι

Η τραγουδίστρια και πρώην μέλος των Spice Girls, Mel C, μπορεί να χώρισε από τον σύντροφο της Thomas Starr, με τον οποίον ήταν 10 χρόνια μαζί κι έχουν αποκτήσει μία κόρη τριών ετών, όμως δεν φαίνεται να έχει διάθεση να... θρηνήσει τον χωρισμό της.

Έβαλε ένα σέξι μαύρο φόρεμα, χτενίστηκε, βάφτηκε και πήγε σε ένα πάρτι για να διασκεδάσει. Εντύπωση προκάλεσε το σκίσιμο του φορέματος στην πλάτη της που άφηνε να φανούν κι όλα τα τατουάζ της ενώ πολλοί μίλησαν για μία ιδανική στιλιστική επιλογή για τις γυναίκες που δεν αντέχουν... τη ζέστη. 





 

 
Διαβάστε περισσότερα »

Tάμτα: Γιατί είναι πολύ θυμωμένη με τους φωτογράφους;

H Tάμτα που ποτέ δεν είχε πρόβλημα με όσα γραφόνται ή λέγονται για αυτήν αλλά και με τους φωτογράφους χθες έγινε έξαλλη με του παπαράτσι  και δεν δίστασε...

...να δημοσιοποιήσει αυτή τη δυσαρέσκειά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter. Ο λόγος που η γνωστή τραγουδίστρια στεναχωρήθηκε και θύμωσε πάρα πολύ είναι η δημοσίευση φωτογραφιών της ίδιας με την 16χρονη κόρη της σε προχθεσινή κοινή τους έξοδο. Η Τάμτα είχε ζητήσει από τους φωτογράφους που βρίσκονταν εκεί να μην τραβήξουν φωτογραφίες της κόρης της κάτι που δεν έγινε...

Χθες λοιπόν η Τάμτα έγραψε στο twitter της: Παρακάλεσα ιδιαιτέρως τους φωτογράφους. Αλλά, μηδέν σεβασμός. Απλά σας θυμίζω πως είναι ανήλικη ακόμα. Και σας ευχαριστώ για την κατανόηση"

Όπως φαίνεται όμως κάποιοι φωτογράφοι έδωσαν τις φωτογραφίες της 16χρονης Άννι προς δημοσίευση, κάτι που εξόργισε την τραγουδίστρια η οποία μια ώρα μετά έγραψε: " Και συνεχίζουν να μη με σέβονται"! Εύγε"!

Πηγή: tlife.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Τα «ατυχήματα» των σταρ (PHOTOS)

Δείτε φωτογραφίες μετά τις... αποκαλύψεις
Το χθεσινό ατύχημα της Maria Fowler με την φούστα της να σκίζεται στα δύο με αποτέλεσμα να φανούν... όλα, έκανε το γύρο του διαδικτύου. Το μοντέλο προσπάθησε να κρύψει τα οπίσθιά της με το μαύρο τσαντάκι της αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. Η ίδια πάντως έδειξε να μην πτοείται και μάλιστα ανέβασε και μία φωτογραφία της στο twitter διακωμωδώντας το συμβάν. 

Ας θυμηθούμε μερικά ανάλογα περιστατικά με σταρ του Χόλιγουντ που έδειξαν τα «κρυφά» τους προσόντα.


Maria Fowler


Miley Cyrus


Harry Styles


Stephanie Davies


Robbie Williams


Britney Spears


David Beckham


Geri Halliwell


Jessica Simpson


Lady Gaga


Madonna


Milla Jovovich
sarotiko
Διαβάστε περισσότερα »