Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Ποια γνωστή τραγουδίστρια είναι τίγκα στην κυτταρίτιδα;;; (PHOTOS)

Νομίζεις ότι οι κορμάρες που βλέπεις στις πίστες και στα εξώφυλλα είναι αληθινές; Όχι καλή μου, δεν είναι! Και για ακόμα μία φορά επιβεβαιώνεται, καθώς η Κατερίνα Στικούδη μπορεί να είναι hot, αλλά είναι και τίγκα στην κυτταρίτιδα!
stikoudi1.jpg

Η σέξι τραγουδίστρια εμφανίστηκε με «καυτό» σορτσάκι στα χθεσινοβραδινά καλλιστεία και ηκυτταρίτιδα στα μπούτια ήταν φάτσα - φόρα.
stikoudi2.jpg
Κακό δεν είναι  το να έχεις κυταρίττιδα - κακό είναι να νομίζεις ότι οι κυρίες της showbiz είναιαψεγάδιαστες θεές και να θέλεις κάτι από το κορμί ή την εμφάνισή τους!
stikoudi3.jpg

Πάντως, το Κατερινιώ ουδέποτε είχε κόμπλεξ και έχει παραδεχθεί τις ατέλειές της, αλλά φροντίζει πάντα να τρέφεται υγιεινά και να γυμνάζεται όσο μπορεί...
Άλλωστε, το ότι έχει κυταρίττιδα δεν την καθιστά λιγότερο όμορφη και σέξι!
stikoudi4.jpg
 
www.star.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Θυμάσε τη συναυλία που ακύρωσε η Βανδή στην Κύπρο; Ε, διάβασε και την απάντηση της διοργανώτριας εταιρείας!!!

Μετά τις... ανακοινώσεις που έκανε η Δέσποινα Βανδή και ο Νίνο για την ακύρωση των εμφανίσεων τους στην προγραμματισμένη εκδήλωση της εταιρείας You Talking To Me έρχεται έρχεται και η επίσημη απάντηση της εταιρίας.
Η ανακοίνωση της εταιρίας: «Σύμφωνα με το υπογεγραμμένο συμβόλαιο που η εταιρεία μας έχει υπογράψει με τους καλλιτέχνες για την διοργανωνόμενη συναυλία στις 18 Νοεμβρίου 2012, αισθανόμαστε την ανάγκη να ενημερώσουμε το κοινό για ανεπίτρεπτες ενέργειες, κατά παράβαση του συμβολαίου, που είδαν τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας.
Συγκεκριμένα από μέρους των καλλιτεχνών και της δισκογραφικής εταιρείας Spicy γράφτηκαν κι ακούστηκαν ψευδείς κι ανυπόστατες δηλώσεις που κατά προβοκατόρικο τρόπο αποδίδοντο στην εταιρεία μας, όσον αφορά την ακύρωση της συναυλίας της Δέσποινας Βανδή στην Κύπρο. Καταρχάς να αναφέρουμε πως το event θα πραγματοποιείτο στα πλαίσια προώθησης της εταιρείας «You Talking To Me» και οι καλλιτέχνες σύμφωνα με την υπογραφείσα σύμβαση, θα παρευρίσκοντο να τραγουδήσουν ζωντανά ως ειδικοί προσκεκλημένοι της εταιρείας.
Το συμβόλαιο μεταξύ της διοργανώτριας εταιρείας και των καλλιτεχνών αναφέρει ξεκάθαρα τη δέσμευση κι υποχρέωση των καλλιτεχνών να παρευρεθούν στο event στις 18 Νοεμβρίου 2012 στο Στάδιο Σπύρος Κυπριανού και λαμβάνοντας υπόψη πως έχουν παραλάβει ολόκληρο το ποσό της προκαταβολής για την πληρωμή τους αναμέναμε να τηρήσουμε την συμφωνία, επιδεικνύοντας τον απαιτούμενο επαγγελματισμό.
Επίσης σε καμιά περίπτωση δεν υπήρξε διαβεβαίωση είτε γραπτώς είτε προφορικώς πως η είσοδος του event θα ήταν δωρεάν, εξάλλου οι καλλιτέχνες δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον τρόπο προβολής και διαφήμισης του event ούτε και στον ορισμό της τιμής του εισιτηρίου.
Και λαμβάνοντας υπόψιν ακόμη πως όντως ζούμε σε οικονομικά δύσκολες εποχές, θα αναμέναμε από καλλιτέχνες ευαισθητοποιημένους αρκετά να είχαν αποδεχθεί πρόταση μας να συμμετάσχουν στο event μας δωρεάν για να μπορεί κι έτσι ο κόσμος με τη σειρά του να τους απολαύει χωρίς κανένα κόστος.
Αντ' αυτού οι ίδιοι προτίμησαν να παραπλανήσουν και να επηρεάσουν το ευρύ κοινό χρησιμοποιώντας όλων των ειδών τα μέσα όπως τα social media , κάποιες ιστοσελίδες ,την τηλεόραση και το ραδιόφωνο ανακοινώνοντας την πρόθεση ακύρωσης της παρουσίας τους . Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, η εταιρεία μας « You Talking To Me», ουδέποτε παρέλαβε από τους καλλιτέχνες ή τους αντιπροσώπους τους, επίσημα γραπτή επιστολή ή ανακοίνωση ακύρωσης της συνεργασίας καθώς και τους λόγους αυτής.
Απλά ενημερώνουμε το κοινό ότι το event μας στις 18 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί υπό διαφορετικές προϋποθέσεις στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας You Talking To Me στις 15.00 μ.μ με τους Nigma, τον Zoran Zorko & Legalo Kriminalo καθώς και τον Dj D όπου ο κόσμος θα μπορεί να έρθει για πρώτη φορά σε επαφή με το προϊόν της εταιρείας μας καθώς και να απολαύσει ένα ευχάριστο μουσικό απόγευμα παρέα με εμάς.
Φυσικά είστε όλοι προσκεκλημένοι και αναμένουμε τα καλύτερα».
Να υπενθυμίσουμε ότι η Δέσποινα Βανδή είχε προγραμματίσει να εμφανιστεί στη Λεμεσό στις 18 Νοεμβρίου για μια συναυλία - όπως εκείνη δήλωνε - χωρίς... κόστος. Την ώρα όμως που η Δέσποινα Βανδή πίστευε πως η είσοδος θα ήταν δωρεάν, θαυμαστές της την ενημέρωσαν πως το εισιτήριο κοστίζει 50 ευρώ. Η τραγουδίστρια δυσκολεύτηκε να το πιστέψει και ζήτησε λίγο χρόνο για να ψάξει το θέμα κι αν ήταν αλήθεια θα ακύρωνε τη συναυλία. Όπως και έκανε.
 
www.gossip-tv.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Η ...ξενιτεμένη Μάρω Λύτρα παντρεύτηκε και περιμένει το πρώτο της παιδί!!!

Πριν λίγους μήνες η Μάρω Λύτρα επέστρεψε στον Καναδά για να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της και φαίνεται πως η κίνησή της αυτή άνοιξε ένα ολοκληρωτικά νέο κεφάλαιο στη ζωή της.
Η γνωστή τραγουδίστρια, μετά την επιστροφή της στην πατρίδα της, βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά ενός μουσικού από την ορχήστρα με την οποία συνεργάζεται. Μάλιστα, οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο πριν από περίπου δυο μήνες, ενώ ήδη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.
 
www.yupiii.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Το Σάββατο η επιστροφή της Βίσση στην πίστα

 

Μετά το ατύχημα που είχε επί σκηνής

To Σάββατο επιστρέφει στην πίστα η Άννα Βίσση, μετά το ατύχημα που είχε επί σκηνής. 

Η τραγουδίστρια, που είναι πλέον καλά στην υγεία της και αναρρώνει μετά και το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο, θα κάνει δεύτερη πρεμιέρα στο «LAV@Kέντρο Αθηνών» στις 17 Νοεμβρίου.
Διαβάστε περισσότερα »

Μπόνο: Όχι στις περικοπές που θα στοιχίσουν ζωές

 

Αντίθετος σε μειώσεις στο χώρο της υγείας ο αστέρας της ροκ

Ο ιρλανδός αστέρας της ροκ και ακτιβιστής στη μάχη κατά της φτώχειας, Μπόνο, δήλωσε ότι χιλιάδες άνθρωποι μπορεί να πεθάνουν από AIDS, εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες κάνουν περικοπές στην αποκαλούμενη αναπτυξιακή βοήθεια, ώστε να μειώσουν το έλλειμμα του προϋπολογισμού.

Ο Μπόνο, μιλώντας την Τετάρτη στην Παγκόσμια Τράπεζα, δήλωσε ότι πιθανή συρρίκνωση των χρημάτων του προϋπολογισμού των ΗΠΑ, που κατευθύνονται στην υγεία, θα αφήσει περισσότερους από 275.000 ανθρώπους, χωρίς θεραπεία και θα οδηγήσει 63.000 πάσχοντες από AIDS στο θάνατο.

Ο τραγουδιστής των U2 ανέφερε στοιχεία που συνέλεξε από το amfAR, το ίδρυμα για την έρευνα του AIDS.

«Ξέρουμε ότι υπάρχουν περικοπές, το καταλαβαίνουμε αυτό. Αλλά όχι περικοπές που θα κοστίσουν ζωές», είπε ο Μπόνο στο κατάμεστο αίθριο της Παγκόσμιας Τράπεζας, στην Ουάσιγκτον. Κατά τον Μπόνο μια οικονομική ύφεση, δεν πρέπει να είναι αυτομάτως και ηθική κρίση.

Ο αστέρας της ροκ επισκέπτεται την Ουάσιγκτον αυτή την εβδομάδα για να ζητήσει από τους πολιτικούς των ΗΠΑ, να συνεχίσουν την αναπτυξιακή βοήθεια, αλλά το Κογκρέσο έχει εμπλακεί σε διαπραγματεύσεις για τις πιθανές αυξήσεις στους φόρων και στις περικοπές των δαπανών

Αν οι πολιτικοί δεν καταφέρνουν να έρθουν σε συμφωνία, οι αυτόματες περικοπές δαπανών θα μπορούσαν να μειώσουν περισσότερο από 1 δισ. δολάρια τον προϋπολογισμό για την παγκόσμια υγεία και την ανάπτυξη, σύμφωνα με τα στοιχεία από το αμερικανικό γραφείο Διαχείρισης και Προϋπολογισμού.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Έβαλε τα κόκκινα της φωτιάς!

 

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφανίστηκε στα βραβεία του περιοδικού "GQ" για τον "Άντρα της χρονιάς", η Ριάνα (Rihanna).
Η τραγουδίστρια παρευρέθηκε στο κοσμικό γεγονός φορώντας ένα κατακόκκινο μίνι φόρεμα και ψηλοτάκουνα πέδιλα του ιδίου χρώματος.

Όπως ήταν αναμενόμενο "μαγνήτισε" όλα τα βλέμματα πάνω της και όχι αδίκως, αφού ήταν ιδιαίτερα σέξι και στιλάτη.

Λίγο πριν κυκλοφορήσει το δίσκο της "Diamonds", η γνωστή τραγουδίστρια είπε να τον προωθήσει, φορώντας διαμαντένια σκουλαρίκια που πρόσθεταν έξτρα πινιλιές λάμψης στο σύνολό της!

Διαβάστε περισσότερα »

Δημοπρατούνται ερωτικά γράμματα του Mick Jagger

 

Μια σειρά ερωτικών γραμμάτων του Mick Jagger πρόκειται να δημοπρατηθεί στο Λονδίνο τον ερχόμενο μήνα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου.
Πρόκειται για δέκα χειρόγραφα γράμματα, που ο Mick Jagger έγραψε προς την πρώην σύντροφο του και μητέρα του πρώτου του παιδιού, Marsha Hunt, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 1969, ενώ εκείνος ήταν απασχολημένος με τα γυρίσματα της ταινίας «Ned Kelly», στην Αυστραλία.

Στα γράμματα του, ο Mick Jagger γράφει στην τότε αγαπημένη του πως διάβαζε τα ημερολόγια του Nijinski και ποιήματα της Emily Dickinson, ενώ περιέγραφε και την αγωνία του για τη συνάντηση του με τον συγγραφέα Christopher Isherwood. Ακόμη, στα γράμματα του αναφέρεται στην προσεδάφιση στο φεγγάρι, σε μια συναυλία του Bob Dylan, αλλά και στον θάνατο του Brian Jones, μέλους των Rolling Stones.

Τα συνολικά δέκα γράμματα του Mick Jagger θα δημοπρατηθούν στις 12 Δεκεμβρίου, και οι τιμές τους αναμένεται να φθάσουν ως τις 100.000 λίρες. Η Marsha Hunt ανέφερε σε δήλωση της πως αποφάσισε να δημοπρατήσει τα γράμματα του πρώην συντρόφου της και διάσημου τραγουδιστή των Rolling Stones, διότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

karfitsa.gr
Διαβάστε περισσότερα »

H Αγγελική Ηλιάδη σε ρόλο femme fatale

 

Μεταμορφώθηκε για τις ανάγκες του νέου της βίντεο κλιπ

Η Αγγελική Ηλιάδη μεταμορφώθηκε σε femme fatale της δεκαετίας του '40, για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Τραυματισμένε μου έρωτα». 

Το βίντεο έχει σκηνοθετήσει ο Απόλλων Παπαθεοχάρης και είναι βασισμένο σε κλασικές σκηνές από πασίγνωστες κινηματογραφικές ταινίες noir. 

Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει στις 25 Νοεμβρίου μαζί με άλλα δύο κομμάτια. 

newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Αυτό είναι το ντουέτο Καρρά-Παντελίδη

 

Δείτε το βίντεο και πάρτε μια πρώτη γεύση

Σε πυρετώδεις ρυθμούς γίνονται οι πρόβες του Βασίλη Καρρά και του Παντελή Παντελίδη καθώς απομένουν μόνο λίγες ημέρες απομένουν μέχρι την έναρξη των εμφανίσεών τους. 

Οι δυο τους, μάλιστα, ηχογραφούν ένα ντουέτο, το οποίο αναμένεται να κάνει θραύση! Ο τίτλος του τραγουδιού είναι «Παραλειπόμενα». Η χημεία μεταξύ των τραγουδιστών είναι προφανής, ενώ ο Βασίλης Καρράς δίνει συμβουλές στον Παντελή Παντελίδη για το πώς να βελτιώσει την ερμηνεία του.


Διαβάστε περισσότερα »

Η Beyonce κόβει τούρτα εν πλω

 

Γιόρτασε τα γενέθλιά της οικογενειακώς σε σκάφος

Η Beyonce, έκλεισε τα 31 της χρόνια στις 4 Σεπτεμβρίου και ανέβασε φωτογραφίες σε προσωπική της ιστοσελίδα από κρουαζιέρα στη Νότια Γαλλία, με μαγιό και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η οικογένεια της Beyonce πέρασε τα γενέθλια σε ένα χλιδάτο σκάφος, όπου έκοψε και τούρτα. Κι όλα λίγο πριν μπει στο στούντιο για την ηχογράφηση του νέου της άλμπουμ με το οποίο ετοιμάζει δυναμική επιστροφή. 





newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Νέο επεισόδιο στη διαμάχη Παπαρίζου-Μαυρίδη

 

Έγγραφο της τραγουδίστριας ανατρέπει τα δεδομένα

Μια νέα εξέλιξη στη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Τόνι Μαυρίδη και την Έλενα Παπαρίζου έφερε στο φως το δελτίο ειδήσεων του Star. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο ρεπορτάζ, η Έλενα Παπαρίζου και η νομική ομάδα με την οποία συνεργάζεται στη Σουηδία έχουν στην κατοχή τους ένα έγγραφο, που είναι ικανό να αλλάξει την τροπή κάθε διεκδίκησης της πλευράς του Τόνι Μαυρίδη. 

Αυτό το έγγραφο, μάλιστα, για το οποίο δεν αποκαλύπτονται περισσότερες λεπτομέρειες, λέγεται ότι ήταν και η αφορμή που ο Τόνι Μαυρίδης δεν απέστειλε ποτέ το τελευταίο εξώδικο που ετοίμαζε εναντίον της Έλενας Παπαρίζου.
Διαβάστε περισσότερα »

«Είμαι μόνη»

 

Η Rihanna δηλώνει ελεύθερη αλλά θέλει παιδιά

«Δεν βγαίνω με κανέναν», είπε η Rihanna, θέλοντας για μια ακόμα φορά να διαψεύσει τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον Chris Brown, ενώ εξέφρασε την επιθυμία της κάποια στιγμή να αποκτήσει παιδιά. 

«Κάποια στιγμή, ναι, θα ήθελα να κάνω παιδιά. Θα προτιμούσα να δημιουργήσω μια κανονική οικογένεια. Θα τα κατάφερνα σίγουρα και αν αποφάσιζα να κάνω ένα παιδί μόνη μου, αλλά δεν είναι αυτό που επιθυμώ», είπε η τραγουδίστρια καλεσμένη στο σόου «The Ellen DeGeneres». Μάλιστα η ποπ τραγουδίστρια μίλησε και για την αγαπημένη της συνήθεια.





«Μου αρέσει πολύ να κάθομαι στον καναπέ ή στο κρεβάτι μου και να βλέπω τηλεόραση». 
Στη συνέχεια η Rihanna μπέρδεψε λίγο το κοινό της.  Σε προηγούμενη συνέντευξής της στην Ellen είχε πει ότι δεν έχει καθόλου προσωπική ζωή και μηδέν σεξουαλική απόλαυση. Όμως στη συγκεκριμένη συνέντευξη είπε ότι αν και είναι μόνη, περνάει καλύτερα στο… κρεβάτι της, δείχνοντας το... επίμαχο σημείο!



Μάλιστα η Ellen στράφηκε στο επίμαχο σημείο της RiRi και του είπε: «Είμαι τόσο χαρούμενη για σένα»!

Η Rihanna πραγματοποιεί παγκόσμια περιοδεία και πάντα θέλει να κάνει την διαφορά. Τώρα αποφάσισε να κάνει την περιοδεία της με ένα ιδιωτικό τζετ. Μάλιστα κάλεσε και μερικούς θαυμαστές της αλλά και άνθρωποι του Τύπου να τη συνοδέψουν στο ταξίδι της. Θα δώσει εφτά συναυλίες μέσα σε εφτά μέρες. 

Η ίδια δήλωσε είναι ότι είναι το πιο συναρπαστικό πράγμα που έχει κάνει ποτέ. 








newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »