Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Η Lady Gaga στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι

Μπορεί στο παλάτι να μη θέλουν να τον δουν ούτε ζωγραφιστό, όμως στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ο άτακτος πρίγκιπας Χάρι βρήκε αρκετούς υποστηρικτές. Και μάλιστα όχι όποιους κι όποιους, αλλά μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz.

Πρώτη και καλύτερη η Lady Gaga που θαμπώθηκε από τα κάλλη του πρίγκιπα και έσπευσε μέσω Twitter να του εκφράσει το θαυμασμό και την υποστήριξή της.

«Παναγίτσα μου, ο πρίγκιπας Χάρι είναι πολύ fit. Ελπίζω να μην είναι κανείς θυμωμένος μαζί του γι’ αυτό, εγώ σίγουρα δεν είμαι. Και οι γαλαζοαίματοι είναι άνθρωποι. Να πάει στο διάολο αυτός ο δήθεν φίλος που τράβηξε τις φωτογραφίες και τις διέρρευσε στον Τύπο», έγραψε η τραγουδίστρια.
Γιατί γίνεται τόσος ντόρος με τις γυμνές φωτογραφίες του πρίγκιπα αναρωτήθηκε και ο Richard Branson, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

«Σοκ και τρόμος. Ένας εργένης γυμνός στο δωμάτιο του δωματίου του με μια γυναίκα. Σιγά το πράγμα. Αφήστε ήσυχο τον πρίγκιπα Χάρι», έγραψε ο επιχειρηματίας.

Με πιο χιουμοριστική διάθεση αντιμετώπισε την κατάσταση ο Piers Morgan.

«Είμαι σοκαρισμένος και αηδιασμένος με τις φωτογραφίες από το πάρτι του πρίγκιπα Χάρι στο Λας Βέγκας. Γιατί δεν ήμουν κι εγώ καλεσμένος;», έγραψε.
star.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ποιος τραγουδιστής χουφτώνει τον ποπό της καλής του;

Ποιος τραγουδιστής χουφτώνει τον ποπό της καλής του;
Τρελά ερωτευμένος με τη νέα του αγαπημένη, την 24χρονη Marica Pellegrinelli είναι ο Eros Ramazzotti. Δεν μπορεί να ξεκολλήσει τα χέρια του από πάνω της σου λέω.




Είναι κι αυτή βέβαια σκέτος πειρασμός και ο Ιταλός τραγουδιστής δεν μπορεί να της αντισταθεί. Έτσι ο φωτογραφικός φακός τους… τσάκωσε κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Φλωρεντία σε super καυτές πόζες.

Πήρε φωτιά η… πισίνα, που λέει ο λόγος, από το πολύ πάθος, ενώ ο Eros δεν σταμάτησε να… «χουφτώνει» το κορμί λαμπάδα της Marica. Όχι ότι εκείνη είχε κανένα πρόβλημα. Αντίθετα, έκανε ότι μπορούσε για να τον προκαλεί με το μικροσκοπικό μαγιό της που άφηνε λίγα στη φαντασία.

Τι να κάνουμε παιδιά, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται. Μάλιστα οι φήμες θέλουν ο Eros να έχει σκοπό να την αποκαταστήσει την καλή του και πολύ σύντομα να φάμε και κουφέτα.
Διαβάστε περισσότερα »

H Έλενα Παπαρίζου σε ιδιωτική κλινική

 

Ξάφνιασε τους πάντες η Έλενα Παπαρίζου, όταν πριν από λίγες μέρες πέρασε την πόρτα ιδιωτικής κλινικής στη Λάρισα.
Με το που μπήκε στην κλινική άρχισαν οι φημολογίες, οι οποίες όμως σταμάτησαν όταν η Έλενα κατευθύνθηκε σε ένα από τα δωμάτια της κλινικής. Εκεί νοσηλεύεται ο αγαπημένος της θείος, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του. Η Έλενα, που του έχει μεγάλη αδυναμία θέλει να βρίσκεται στο πλάι του κάθε στιγμή, όμως δυστυχώς οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν της το επιτρέπουν. Ωστόσο κατάφερε να ρυθμίσει έτσι το πρόγραμμά της και να βρει χρόνο για να πάει κοντά του. Εκείνος μόλις την είδε χάρηκε πάρα πολύ, μιας και η τραγουδίστρια παρά την αγωνία της ήταν χαμογελαστή και προσπαθούσε να του δώσει κουράγιο.

Διαβάστε περισσότερα »

Παρουσιάστρια θέλει να χαστουκίσει τη Rihanna

 

Την αποκάλεσε «ανόητη»

Κόντρα στο Twitter έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Rihanna και την παρουσιάστρια Joan Rivers, μια εβδομάδα μετά τη συνέντευξη που έδωσε η τραγουδίστρια στην Oprah Winfrey.

Αφορμή, η δήλωση της 24χρονης star πως αγαπά ακόμα τον Chris Brown, παρά τη σοκαριστική της κακοποίηση από τον ίδιο.

Η 79χρονη Rivers δεν άντεξε στο άκουσμα της δήλωσης και είπε να βάλει δημοσίως λίγο μυαλό στη Rihanna, γράφοντας στο Twitter: «Tώρα είναι σειρά μου να τη χαστουκίσω! Η ανόητη! Βγήκε και είπε πως αγαπά ακόμα τον Chris Brown. Αν σε χτύπησε μια φορά θα σε χτυπήσει κι άλλη. Είναι σίγουρο».


Η απάντηση ήρθε από την Rihanna μέσα σε 15 λεπτά, πάλι μέσω Twitter:

«Πρόσεξε τι λες» ήταν η απάντηση που έγραψε η Rihanna παραθέτοντας ένα απόσπασμα από τη Βίβλο.




newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Η Celine Dion «έχασε» το σουτιέν της

 

Φωτογραφίες  από τη νέα της φωτογράφιση

Είναι μητέρα τριών παιδιών και καταπληκτική τραγουδίστρια. Η Celine Dion δεν μας έχει συνηθίσει στο να τα πετάει όλα! Αυτή τη φορά όμως είπε να... πρωτοτυπήσει.

Φωτογραφήθηκε γυμνή, καλύπτοντας με τα χέρια της το στήθος της για το εξώφυλλο του περιοδικού «V». Ανανεωμένη με νάζι και κέφι βγάζει μία άλλη πλευρά που δεν ξέραμε μέχρι σήμερα. 

Στη συνέχεια φωτογραφίζεται με ολόσωμη φόρμα και αρκουδάκια, με έξαλλο φόρεμα με πολύχρωμα φτερά και μέσα στη θάλασσα με wet look!

Δείτε την 









 



 

newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Τελειώνει η περιοδεία των Γαλάνη-Αλεξίου

 

Η αυλαία πέφτει στις 29 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη

Τις τελευταίες τους κοινές συναυλίες ανά την Ελλάδα δίνουν μέχρι τέλη Σεπτέμβρη η Δήμητρα Γαλάνη και η Χαρούλα Αλεξίου. 

Στις 24 Αυγούστου θα είναι στα Τρίκαλα, στις 25 στην Κατερίνη, στις 27 στη Λάρισα, στις 5 Σεπτέμβρη στην Πάτρα, στις 8 στη Νίκαια και στη 29 Θεσσαλονίκη. 



Διαβάστε περισσότερα »

Η αυλαία πέφτει στην Έδεσσα

 

Ζήνα-Γιώρκας ολοκληρώνουν την Τετάρτη την περιοδεία τους

Ολοκληρώνεται την Τετάρτη 29 Αυγούστου η καλοκαιρινή περιοδεία της Πέγκυς Ζήνα και του Λούκα Γιώρκα, ύστερα από μια σειρά επιτυχών εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα.

Με συναυλίες που ήταν sold out, ξεσήκωσαν το κοινό και απογείωσαν το κέφι στα ύψη , σε όποια περιοχή της Ελλάδας κι αν βρέθηκαν.

Η αυλαία της καλοκαιρινής περιοδείας τους θα πέσει στην όμορφη Έδεσσα σε μια εκπληκτική συναυλία στο θέατρο Γαβαλιώτισσας.

Διαβάστε περισσότερα »

Κοκκίνου-Οικονομόπουλος αναστατώνουν την παραλιακή

 

Πρεμιέρα απόψε στο «Θέα»

Για τρίτη φορά συνεργάζονται επί σκηνής Έλλη Κοκκίνου και Νίκος Οικονομόπουλος. 

Οι δύο καλλιτέχνες έχουν απόψε πρεμιέρα στο «Θέα» και υπόσχονται να ξεσηκώσουν όσους πάνε να τους απολαύσουν.

Τo σχήμα συμπληρώνει η σέξι Κατερίνα Στικούδη.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Η Madonna συγχώρεσε τον Elton John

 

Αποδείχθηκε... μεγάλη καρδιά η βασίλισσα της ποπ

Η βασίλισσα της ποπ στην τελευταία της συναυλία απάντησε στις κακίες του Elton John λέγοντας πως «είμαι έτοιμη να βγάλω το φτυάρι και να θάψω τον εχθρό Elton John, τον οποίο και συγχωρώ για τα κακά του λόγια»!

O sir Elton είχε χαρακτηρίσει την Madonna «ξεπεσμένη στρίπερ σε λούνα παρκ», καθώς ισχυρίζεται πως του έκλεψε το βραβείο της Χρυσής Σφαίρας με το τραγούδι «Masterpiece», από το δικό του τραγούδι για το «Gnomeo And Juliet».

Η Madonna όμως, απέδειξε ότι έχει αίσθηση του χιούμορ, και για να ελαφρύνει το κλίμα τού αφιέρωσε το επίμαχο... «Masterpiece».



 

newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Με νέο punk λουκ η Miley Cyrus!

 

Δείχνει να έχει συνηθίσει τον νέο της εαυτό

Με το νέο της λουκ βγήκε σήμερα στη Νέα Υόρκη η Miley Cyrus. Η τραγουδίστρια έχει κόψει τα μαλλιά της πολύ κοντά, σχεδόν αγορίστικα. 

Μάλιστα ήταν τόσο ενθουσιασμένη που είχε καταγράψει όλη τη διαδικασία της «μεταμόρφωσης» στο twitter.

Φορώντας ένα T-shirt, ένα κουρελιασμένο σορτς και ένα σακάκι δεμένο γύρω από τη μέση της, η 19χρονη Miley δείχνει να έχει συνηθίσει τον νέο της εαυτό. 





newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Οι Beatles στη μεγάλη οθόνη

 

Το νέο «Magical Mystery Tour» βγαίνει στις αίθουσες στις 27 Σεπτεμβρίου

Η μανία τους να κάνουν ταινίες με ψυχεδελικά χρώματα, κινούμενα σχέδια, ανατρεπτικό χιούμορ και χαοτικές ιστορίες είναι γνωστή. Έτσι, το 1967 οι Beatles κυκλοφόρησαν το περίφημο «Magical Mystery Tour» που ήταν το τρίτο τους φιλμ και το πιο ψυχεδελικό τους, καθώς ήταν η εποχή του «Sgt. Peppers...».

Τώρα ήρθε η ώρα της επανακυκλοφορίας (όπως άλλωστε έκαναν και με τις προηγούμενες ταινίες τους). 

Έτσι το «αναπαλαιωμένο» «Magical Mystery Tour» θα βγει στις αίθουσες στις 27/9 και μερικές μέρες αργότερα θα ακολουθήσει μια πολυτελής έκδοση σε dvd και blue ray, με επί πλέον σκηνές που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί στην ταινία, ένα βιβλίο 60 σελίδων με σπάνιο οπτικό υλικό, συνεντεύξεις από τα μέλη του γκρουπ και τους ηθοποιούς που πήραν μέρος καθώς κι έναν δίσκο βινυλίου με τα 6 καινούργια (τότε) τραγούδια που είχαν χρησιμοποιηθεί στην ταινία.



Πηγή: tospirto
Διαβάστε περισσότερα »

«Στο 50% έχουν μειωθεί τα έσοδα μου»

 

Συμβουλές σε όσους έχουν οικονομικά προβλήματα δίνει η Σαμπρίνα

«Χτυπημένη» από την κρίση δηλώνει η Σαμπρίνα, που τα έσοδα της έχουν μειωθεί, όπως λέει στο 50%.

Η τραγουδίστρια μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν», έδωσε μάλιστα και συμβουλές για το πως μπορούμε να ξεπεράσουμε πιο εύκολα τις δύσκολες στιγμές.

«Οι Έλληνες δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να το πάρουμε απόφαση ότι πρέπει να επιβιώσουμε. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν τεράστια προβλήματα. Κι εμένα τα έσοδά μου έχουν μειωθεί περισσότερο από 50%. Πρέπει να μπούμε σε ένα πρόγραμμα, να μειώσουμε τα έξοδά μας, να κάνουμε τη ζωή μας όσο γίνεται πιο απλή για να επιβιώσουμε.

Διαφορετικά θα μας πιάσει κατάθλιψη. Δεν έχω περάσει από το στάδιο της κατάθλιψης ποτέ, γιατί είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και έχω γεννηθεί μαχήτρια. Είναι σημαντικό κάθε άνθρωπος να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του, να ψάχνεται και να μπορεί να βρίσκει χαρά σε αυτά που έχει. Η Ελλάδα είναι μια πολύ ωραία χώρα και μας ζηλεύουν όσοι μας κατηγορούν. Να εστιάσουμε σε ό,τι θετικό έχουμε. Μέσα από την κρίση βγαίνουν και καλά πράγματα».
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Αντίστροφη μέτρηση για τους Red Hot Chili Peppers

 

Θα εμφανιστούν στο ΟΑΚΑ στις 4 Σεπτεμβρίου

Αντίστροφα μετρούν οι θαυμαστές των Red Hot Chili Peppers για τη μεγάλη συναυλία στις 4 Σεπτεμβρίου. Εδώ και αρκετό καιρό έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια για την αρένα, ενώ η ανταπόκριση του κοινού είχε φανεί από τα πρώτα μόλις λεπτά της προπώλησης αφού, όπως σημείωσαν οι διοργανωτές, η ζήτηση έσπασε όλα τα προηγούμενα ρεκόρ πωλήσεων στην Ελλάδα μέσω ίντερνετ.

Το ιστορικό συγκρότημα από το Los Angeles κλείνει πια 29 χρόνια μουσικής πορείας, ενώ ο Josh Klinghoffer, που πλέον έχει προστεθεί δίπλα στους Anthony Kiedis, Flea και Chad Smith, αντικαθιστώντας τον αγαπημένο του κοινού John Frusciante.

Τη συναυλία του δημοφιλούς συγκροτήματος θα ανοίξουν τα συγκροτήματα AAAK (As Able As Kane) και Sunny Side Of the Razor. Οι AAAK «γεννήθηκαν» στα τέλη της δεκαετίας των '80s στο Manchester.

Οι Sunny Side Of The Razor είναι το ελληνικό συγκρότημα που επιλέχθηκε από το management των RED HOT CHILI PEPPERS για να προετοιμάσουν το έδαφος για την παρθενική και πολυαναμενόμενη εμφάνιση του μεγάλου συγκροτήματος στην Ελλάδα. Πρόκειται για το συγκρότημα της γνωστής ηθοποιού Σάννυ Χατζηαργύρη.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

PL1 (θύρες 1,35,2,34): 35 ευρώ

PL2 (Pitch - Αρένα): 45 ευρώ

PL3 (θύρες 4,6,30,32): 45 ευρώ

PL4 (θύρες 3,5,8,10,12,24,26,28,31,33): 65 ευρώ

PL5 (θύρες 7,9,11,13Α,23B,25,29):75 ευρώ

PL6 (Pitch-Front of Stage): 75 ευρώ

Διαβάστε περισσότερα »

Την Πέμπτη κάνουν πρεμιέρα Βανδή-Αντύπας

 

Μαζί τους στο Posidonio και οι Vegas

Στο Posidonio θα βρίσκεται από τις 30 Αυγούστου η Δέσποινα Βανδή, παρέα με τον Αντύπα και τους Vegas!

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη, με το σχήμα να έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να πιάσει όλα τα μουσικά γούστα.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Ο Γιάννης Πάριος το Δεκέμβριο στο Παλλάς

 

Μουσική παράσταση με τίτλο «Όλα μου τα σ' αγαπώ»

Με τίτλο παράστασης «Όλα μου τα σ' αγαπώ» ο Γιάννης Πάριος θα εμφανιστεί από Δεκέμβριο στη σκηνή του «Παλλάς».

Πρόκειται για μια γεμάτη μουσική παράσταση, ξεφυλλίζοντας το ημερολόγιο του και αναπολώντας ωραίες στιγμές του παρελθόντος και του παρόντος.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »