Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Ο Διονύσης Σαββόπουλος στον Λόφο της Σάνης

Αιχμηρός, διαχρονικός, αγαπημένος...

Με 27 σπουδαία τραγούδια στις αποσκευές του, άλλα πολιτικά και άλλα που σφράγισαν μια ολόκληρη εποχή, ανεβαίνει τον λόφο της Σάνης ο Διονύσης Σαββόπουλος για να επισημάνει αφενός τα βαθύτερα αδιέξοδα του πολιτικά μας βίου και αφετέρου να εκφράσει την τρυφερή του πλευρά με κλασικά άσματα όπως η «Θαλασσογραφία» και το «Καλοκαίρι». Μαζί του, τρεις κορυφαίοι δεξιοτέχνες της νεότερης μουσικής μας σκηνής: ο Γιώτης Κιουρτσόγλου (μπάσο), ο Βαγγέλης Καρίπης (κρουστά) και ο ενορχηστρωτής Ορέστης Πλακίδης (keyboards - programming).

Info

04 Αυγούστου 2012
Παραλία Σάνι, Χαλκιδική


Πηγή: tospirto.net
Διαβάστε περισσότερα »

Νέο άλμπουμ από τον Βob Dylan

Αναμένεται να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο

Το νέο άλμπουμ του Bob Dylan με τίτλο «Τempest» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Σεπτεμβρίου σηματοδοτώντας την 50η επέτειο από το ντεμπούτο του τραγουδοποιού στη δισκογραφία, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Columbia Records.

Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει δέκα τραγούδια και είναι η 35η δουλειά του καλλιτέχνη.

Το τελευταίο του άλμπουμ το 2009, «Τogether Through Life», πούλησε περισσότερα από ένα εκατομμύριο αντίτυπα και κατέλαβε την 1η θέση τόσο στις ΗΠΑ όσο και στη Βρετανία.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Rihanna: Βγήκε για ψώνια και προκάλεσε πανικό

Rihanna: Βγήκε για ψώνια και προκάλεσε πανικό

Δεν ήταν μόνο οι παπαράτσι που εντόπισαν τη Rihanna σε εμπορικό κέντρο στο Porto Cervo.
Δεκάδες θαυμαστές και θαυμάστριές της έσπευσαν να τη δουν και να τη φωτογραφίσουν μην πιστεύοντας στα μάτια τους ότι πρόκειται για τη διάσημη σταρ. Μάλιστα ένα κοριτσάκι έβαλε τα κλάματα από τη χαρά του και η Rihanna έσπευσε να το αγκαλιάσει. Έδειξε πάντως να έχει μια προτίμηση στο κατάστημα με τα ρούχα του Versace. Η Rihanna βρίσκεται στη Σαρδηνία εδώ και λίγες μέρες για διακοπές και ήδη βέβαια έχει βγάλει τις πρώτες της σέξι φωτογραφίες στο twitter της.
GOSSIP-TV
  • Click to enlarge image rihanna-sardinia-shopping-spree-02.jpg
  • Click to enlarge image rihanna-sardinia-shopping-spree-03.jpg
  • Click to enlarge image rihanna-sardinia-shopping-spree-04.jpg
  • Click to enlarge image rihanna-sardinia-shopping-spree-17.jpg
  • Click to enlarge image rihanna-sardinia-shopping-spree-22.jpg
  •  
Διαβάστε περισσότερα »

Φωτογραφίες από τις διακοπές του Μπον Τζόβι στην Κεφαλλονιά

Φωτογραφίες από τις διακοπές του Μπον Τζόβι στην Κεφαλλονιά

Στην Κεφαλλονιά και συγκεκριμένα στο Φισκάρδο βρέθηκε ο Τζον Μπον Τζόβι.
Ένας ακόμα μεγάλος σταρ που επισκέπτεται την χώρα μας και μάλιστα δηλώνει ξετρελαμένος από τις ομορφιές της. Ο τραγουδιστής που έχει "κάψει"… καρδιές παγκοσμίως αρμένιζε στα νερά του Ιονίου με τη θαλαμηγό του. Ο Μπον Τζόβι έκανε τις βόλτες του στην Κεφαλλονιά, γεύτηκε φρέσκο ψάρι και νόστιμες παραδοσιακές συνταγές από τα χέρια της γνωστής μαγείρισσας, Τασία. Αυτό βέβαια που προκάλεσε το γέλιο του τραγουδιστή ήταν όταν η Τασία του είπε πως… δεν τον γνωρίζει καθώς ασχολείται μόνο με τον Αντώνη Ρέμο στον οποίο και έχει αδυναμία.
Πηγή φωτογραφιών: Hello
  • Click to enlarge image IEUI0019.jpg
  • Click to enlarge image IEUI0021.jpg
  •  GOSSIP-TV
Διαβάστε περισσότερα »

Η Νατάσα, το αντηλιακό και η… αποτρίχωση

Η Νατάσα, το αντηλιακό και η… αποτρίχωση

Τις διακοπές της στην Ρόδο απόλαυσε η Νατάσα Θεοδωρίδου.
Η τραγουδίστρια έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με το νησί, αφού αποτελεί αγαπημένο της προορισμό τον οποίο και επισκέπτεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι. Πήγε λοιπόν και πέρασε εκεί ένα διήμερο χαλάρωσης και ηρεμίας. Ήταν μαζί με μια φίλη της η οποία στην πισίνα την βοηθούσε με το λάδι και το αντηλιακό. Όπως φαίνεται όμως στις φωτογραφίες η Νατάσα Θεοδωρίδου ίσως να το παράκανε λίγο με το αντηλιακό στην περιοχή πάνω από τα χείλη. Είχε όμως τους λόγους της. Ήθελε να προστατέψει την περιοχή εκείνη προφανώς γιατί είχε κάνει εκεί αποτρίχωση και δεν ήθελε να την αφήσει εκτεθειμένη στον ήλιο. Έτσι έβαλε παραπάνω αντηλιακό και πολύ καλά έκανε.
Πηγή φωτογραφιών: Ciao

  • Click to enlarge image IEUI0084.jpg
  • Click to enlarge image IEUI0086.jpg
  • Click to enlarge image IEUI0087_-_Copy.jpg
  • Click to enlarge image IEUI0088.jpg
  •  
Διαβάστε περισσότερα »

Nammos: Ο Ρέμος, οι δεκάδες σαμπάνιες και το μενού των 250 ευρώ!

Των Διονύση Θανάσουλα- Πέτρου Στεργίου

Επιχειρηματίες, εφοπλιστές, εκδότες, μοντέλα και κοσμικοί τραγούδησαν «κομμένα πια τα δανεικά» στην Ψαρρού που γέμισε ασφυκτικά ελέω κρίσης.



Επιδρομή επωνύμων, συνωστισμός, δεκάδες θαλαμηγοί από τις οποίες εκτοξεύτηκαν βεγγαλικά και το απαραίτητο glam συνέθεσαν το σκηνικό που στήθηκε την Κυριακή το βράδυ στην πιο διάσημη παραλία της Μυκόνου, την Ψαρρού.

Μόνο που οι τυχεροί θαμώνες έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να απολαύσουν τον Αντώνη Ρέμο, αφού το μενού για κάθε άτομο ήταν 180 ευρώ χωρίς το φαγητό. Αν δηλαδή ένα ζευγάρι έτρωγε κι άνοιγε ένα μπουκάλι κρασί- το οποίο χρεωνόταν, όπως ακούστηκε, 140 ευρώ- ήθελε 500 ευρώ για να ζήσει την ονειρική βραδιά στο Nammos.



Το «πριγκιπάτο» της Μυκόνου υποδέχτηκε τον Αντώνη Ρέμο, σε μια βραδιά, που όπως αναμενόταν, δεν θύμιζε σε τίποτα εκείνη του 2009 και τα μεθεόρτιά της, με τον ΣΔΟΕ να εφορμά την επομένη μετά από εντολή ισχυρού τότε πολιτικού.

Ο τελευταίος, όπως ειπώθηκε και γράφτηκε, ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι η αδερφή του δεν κατόρθωσε ποτέ να δει τον Ρέμο, παρόλο που είχε κλείσει τραπέζι και «ξέσπασε» πάνω στον Ζαννή Φρατζέσκο, τον Κωνσταντή Κουσαθανά και τον Σάμι Ιμπραήμ.

Ο έλεγχος του ΣΔΟΕ απέφερε ένα τεράστιο πρόστιμο στους τρεις συνεταίρους, οι οποίοι χτες το βράδυ είδαν κάποιους ισχυρούς του χρήματος, δεκάδες κοσμικούς και πλήθος κόσμου να καταφτάνουν στο βασίλειό τους.



Εφοπλιστές, όπως ο κύριος Βαγγέλης Μαρινάκης που μαζί με την παρέα του κάθισε σε ένα ακριανό τραπέζι, ο κ. Κρίτων Λεντούδης και κάποιοι ακόμη πλοιοκτήτες, ο Θοδωρής Κυριακού, η Τζίνα Αλιμόνου με τον Παύλο Βαρδινογιάννη, γόνοι γνωστών οικογενειών και κοσμικές παρουσίες όπως η κυρία Μαρίνα Βερνίκου που έδωσε το «παρών», μαζί με τον σύζυγό της κ. Μίλτο Καμπουρίδη και φίλους τους από την Αίγυπτο, ο Σάμι Φάις με τον Πάνο Ζήνα αλλά και η Δέσποινα- πάω παντού- Μοιραράκη συνέρρευσαν στα πρώτα τραπέζια για να απολαύσουν τον Ρέμο.

Οι σαμπάνιες έρευσαν άφθονες με τις ροζ Moet να έχουν την τιμητική τους, ο Αντώνης βγήκε μέσα σε μια βροχή από πυροτεχνήματα με το «Είναι στιγμές» και τραγούδησε μέχρι το πρωί κάνοντας ένα μικρό διάλλειμα ενώ κανείς δεν τόλμησε να ανοίξει μια 60λιτρη Armand De Brignak η οποία στον κατάλογο του Nammos τιμάται 120.000 ευρώ!



Εντύπωση έκανε η απουσία γνωστών ονομάτων όπως του κοσμηματοπώλη κ. Κώστα Καίσαρη και του επιχειρηματία κ. Βασίλη Θεοχαράκη οι οποίοι παρόλο που βρισκόντουσαν στο νησί, δεν έδωσαν το παρόν στο πάρτυ του Ρέμου, ακολουθώντας πιο χαμηλούς τόνους.

πηγή zougla.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Πλιάτσικας-Ζουγανέλη:Απόψε η μουσική συνάντησή τους στο Λυκαβηττό

Πλιάτσικας-Ζουγανέλη:Απόψε η μουσική συνάντησή τους στο Λυκαβηττό

Συναυλιακή καλοκαιρινή νύχτα με επιτυχίες που αγαπήσαμε
Ενώνουν τις δυνάμεις τους φέτος το καλοκαίρι και συναντούν μαζί, τους φίλους τους σε Ελλάδα και Κύπρο.
Δισκογραφικά και συναυλιακά ομολογουμένως έχουν δώσει το δικό τους στίγμα.

Από τη μια λοιπόν ο Φίλιππος Πλιάτσικας, με μια μακρόχρονη πορεία στο τραγούδι, με χρυσούς και πλατινένιους δίσκους αλλά και sold out συναυλίες και από την άλλη η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της νεότερης γενιάς που έχει ξεχωρίσει για τη φωνή και τη σκηνική της παρουσία.

Οι δυο τους μαζί αυτό το καλοκαίρι ξανασυναντούν τους φίλους τους στην Ελλάδα και την Κύπρο, σε ένα πρόγραμμα που στηρίζεται σε τρία album «Ο Μπαμπούλας τραγουδάει μόνος τις νύχτες», «Στίλβη» και «Omnia» τα οποία θα παιχτούν αυτόνομα, αλλά και στις πρόσφατες προσωπικές δισκογραφικές τους δουλειές «Είπα στους φίλους μου» και «Προσοχή στο κενό» που είναι απαραίτητες για την σύνθεση των θεματολογικών ενοτήτων.

Θέατρο Λυκαβηττού
Εισιτήρια: 15 ευρώ
Ώρα: 21.30

Πηγή: tospirto.net

Διαβάστε περισσότερα »

Μάγεψε ο Morrissey στον Λυκαβηττό!(PHOTOS)

Μάγεψε ο Morrissey στον Λυκαβηττό!(PHOTOS)
Ο αγαπημένος και δημοφιλής στην Ελλάδα Βρετανός μουσικός, Morrissey, ο οποίος θεωρείται και ως ένας από τους σημαντικότερους στιχουργούς όλων των εποχών, σε μια μοναδική πολυαναμενόμενη συναυλία, στο θέατρο Λυκαβηττού.
Ο πάλαι ποτέ τραγουδιστή των Smiths, ενός από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα των 80ς, σε μια μοναδική εμφάνιση, τη Δευτέρα 16/07.
Μετά την διάλυση των Smiths, ο Morrisey συνέχισε την καριέρα του και σε αντίθεση με πολλούς τραγουδιστές γκρουπ που δεν τα κατάφεραν τόσο καλά όταν έκαναν solo καριέρα, τα πήγε περίφημα.
Έχει ακόμα το χάρισμα της φωνής και τον σκοτεινό αλλά ευαίσθητο στίχο που σε μελαγχολεί…
Την συναυλία του στον Λυκαβηττό άνοιξε η Αμερικανίδα Kristeen Young.
Πηγή:radar.gr

Διαβάστε περισσότερα »

Ελευθερία Ελευθερίου: «Ντύνομαι σέξι, αλλά είμαι πολύ ντροπαλή»

Η Eurovision, το φεστιβάλ καρπουζιού στην Κύπρο και το gay pride.

Ένα κορίτσι μόλις...

...23 ετών, όμορφη και ταλαντούχα που έκανε πολλά πράγματα σε λίγο χρόνο. Η μικροκαμωμένη Ελευθερία Ελευθερίου έχει όλο το χρόνο μπροστά της, την επιμονή και το σωστό focus στην καριέρα της, για να αποδείξει ότι είναι κάτι παραπάνω από μια σέξι παρουσία στη φετινή Eurovision

Φέτος ήταν η χρονιά σου;
Θα μπορούσες να το πεις και έτσι. Νιώθω απίστευτα τυχερή και ευλογημένη, το απολαμβάνω κάθε μέρα και προσπαθώ για κάτι καλύτερο.

Ήσουν γνωστή σε μικρότερο κύκλο ανθρώπων και καλλιτεχνών και έγινες διάσημη σε ένα βράδυ; Είναι καλό ή κακό πιστεύεις;
Δεν θεωρώ ότι με έχει επηρεάσει και ότι με έχει αλλάξει. Είναι καλό και δημιουργικό να αρχίζει ο κόσμος να γνωρίζει τη δουλειά σου.

Ποια ανάμνηση την βραδιά της Eurovision, θέλεις να ξεχάσεις;
Από εκείνο το βράδυ δεν θέλω να ξεχάσω τίποτε. Ήταν απίστευτη εμπειρία, παρά την κούραση, την ένταση και το τρέξιμο να τα προλάβεις όλα, γιατί οι ρυθμοί είναι τρελοί. Εκεί που ήμουν έτοιμη να καταρρεύσω, μου έδινε η δύναμη η βραδιά να αντέξω λίγο ακόμη.

Πότε μίλησες με την Ήβη τελευταία φορά;
Αχ πάλι με την Ήβη. Πρόσφατα βρεθήκαμε στα βραβεία Μad και απλώς το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και είναι κρίμα να ακούγεται κάτι τέτοιο, όταν είμαστε και οι δύο νέες και μόλις ξεκινάμε την καριέρα μας.

Έχεις το νούμερο του κινητού της καταχωρημένο;
Φυσικά και το έχω. Γνωριζόμαστε από το x factor άλλωστε

Τελικά δεν έχω καταλάβει. Είσαι ζευγάρι με τον Ανδρέα Γεωργίου ή όχι;
Λοιπόν γνωριζόμαστε 6 χρόνια και έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Ήταν δίπλα μου και στις δύσκολες και στις καλές στιγμές και έχουμε άψογη σχέση.

Δεν σε ρώτησα αυτό;
Εγώ όμως, αυτή την απάντηση μπορώ να σου δώσω.

Αν τα είχατε θα μου το έλεγες;
Όταν θα είμαι έτοιμη. Γενικά δεν έχω θέμα να ανακοινώσω ότι υπάρχει κάποιος στη ζωή μου, αλλά δεν υπάρχει λόγος να προκαλώ με τη προσωπική μου ζωή, προτιμώ να ασχολούνται με τη δουλειά μου.

Πολλούς μήνες, ασχολήθηκαν με τη δουλειά σου, λόγω Eurovision, οπότε δεν νομίζω πώς πρέπει να παραπονιέσαι γι αυτό τι θέμα;
Έχεις δίκαιο, αλλά όπως είπα πριν, δεν θα ήθελα να προκαλέσω αυτή τη στιγμή.

Αν έπρεπε να επιλέξεις, θα έβαζες πρώτα τη σχέση σου ή την καριέρα σου;
Παίζει μεγάλο ρόλο η δουλειά μου και είμαι αφοσιωμένη σε αυτή. Παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο για μένα και έχω αφήσει πίσω την προσωπική μου ζωή και τις διακοπές μου και όλα. Είμαι πωρωμένη και δουλεύω συνεχώς.

Διάβασα ότι πρόσφατα τραγούδησες στο φεστιβάλ καρπουζιού στην Κύπρο; Είναι αλήθεια;
Για την ακρίβεια είναι εκδήλωση του χωριού μου και της κοινότητάς μου και γίνεται κάθε χρόνο. Με κάλεσαν και δεν μπορούσα να το αρνηθώ. Είναι τιμή μου που με κάλεσαν και μου έδωσαν και πλακέτα και χαίρομαι γιατί με θεωρούν δικό τους παιδί και εγώ τους κουβαλάω όλους μαζί μου.

Με τι ρούχα εμφανίστηκες, γιατί είναι λίγο φολκλόρ τα συγκεκριμένα "Φεστιβάλ";
Φορούσα απλά ρούχα, όχι αυτά που θα φορούσα στη σκηνή, πιο σεμνά. Γενικότερα μπορεί στην σκηνή ή σε φωτογραφήσεις να εμφανίζομαι και να ντύνομαι με σέξι ρούχα, αλλά είμαι πολύ ντροπαλή και συντηρητική στη ζωή μου. Θα σκεφτώ πολύ τι θα βάλω έξω ή πώς θα φαίνομαι.

Ακουστήκαν πολλά για το καυτό μίνι και το εσώρουχο, όσο ήσουν στη Eurovision. Σε διασκέδαζαν η σε θύμωναν;
Κοίτα στην αρχή λέγανε διάφορά και είχα στεναχωρηθεί πολύ, γιατί μόλις είχα μπει σε αυτή τη διαδικασία να σε σχολιάζουν καθημερινά. Μετά κατάλαβα ότι είναι μέρος της δουλειάς και δεν με ενοχλούσε ό,τι και να λέγανε. Είχα φτάσει στο σημείο να μην βλέπω καν τηλεόραση και μου έκανε καλό αυτό.

Οι οικογένειά σου στεναχωρήθηκε με τα σχόλια;
Όχι καμιά σχέση, νομίζω το διασκέδαζαν πιο πολύ από μένα.

Λες όχι σε δουλειές και συνεργασίες ή λόγω κρίσης δεν έχεις αυτή την πολυτέλεια;
Υπήρχαν περιπτώσεις που έχω πει όχι. Δεν θέλω να αρπάξω ό,τι βρω μπροστά μου. Δεν σκέφτομαι το χρήμα, το να χτίσω είναι σημαντικό και για μένα και για το μέλλον μου.

Αν και είσαι μόλις 23, θα έκανες σχέση με ένα 40άρη ας πούμε
Νομίζω πως όχι δεν θα έκανα, αν και μου αρέσουν οι ώριμοι άντρες, αλλά δεν θα ήθελα να έχουμε τέτοια μεγάλη διαφορά ηλικίας. Θα βρισκόμουν έξω από τα νερά μου.

Ο Σάκης Ρουβάς που είναι 40 ας πούμε, δεν θα είχε καμία ελπίδα, αν ήταν ελεύθερος;
Είναι πολύ ωραίος άντρας, αλλά δεν παίζει ρόλο, πολλές φορές είναι η προσωπικότητα κάποιου. Ας πω και ένα ποτέ μην λες ποτέ, γιατί δεν κανείς δεν ξέρει.

Θα ήθελες να κάνεις διεθνή καριέρα;
Φυσικά και θα ήθελα να κάνω κάτι έξω. Υπάρχει το νέο μου τραγούδι το αγγλόφωνο "Hearts Collide" που αρχίζει και τσιμπάει σε κάποιες χώρες της Ευρώπης και κόσμος μου λέει «άκουσα το τραγούδι σου σε ένα club ή στο ραδιόφωνο της Ισπανίας ή της Σουηδίας» και χαίρομαι που αρχίζει και ανεβαίνει. Ελπίζω να πάει καλά. Να προσθέσω και τη συναυλία στις 2 και 3 Αυγούστου που είμαστε καλεσμένοι στο gay pride της Σουηδίας που το θεωρώ τεράστια τιμή και δεν βλέπω την ώρα.

Πηγή: queen.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Stan:ΜΑΘΕΤΕ τι τατουάζ έχει στα... επίμαχα σημεία του!

Stan:ΜΑΘΕΤΕ τι τατουάζ έχει στα... επίμαχα σημεία του!(VIDEO)
Το ότι έχει κάνει καφρίλες, δεν κάνει καταχρήσεις και έχει τατουάζ… στο επίμαχο σημείο αποκάλυψε ο Stan, μιλώντας παράλληλα για την πορεία του στην μουσική και το πιο τρελό πράγμα που του έχει συμβεί με θαυμάστρια!

«Δεν πίνω, δεν καπνίζω, έχω τρέλα με τα τατού! Έχω τολμήσει και σε σημεία που δεν πρέπει! Σε επίμαχα σημεία έχω αστεράκια και φτερά αγγέλου», είπε ο νεαρός τραγουδιστής σε συνέντευξη με τον Γιώργο Σατσίδη που θα προβληθεί απόψε.

Πιο μικρός, πάντως, ήταν… άτακτος: «έχω σπάσει καθρέφτη από αμάξι, έχω βάψει τους μισούς τοίχους του σχολείου μου που ήταν φρεσκοβαμμένοι, έχω ανοίξει κατά λάθος το πυροσβεστικό σύστημα σε ένα κτίριο και έχει γεμίσει ολόκληρο νερό».

Τονίζοντας πως πρώτο του μέλημα είναι το να κάνει μουσική, ο Stan υποστήριξε πως το σύστημα πετάει έξω όσους δεν είναι καλοί στην δουλειά τους. Επίσης, αποκάλυψε ότι για να γράψει το νέο hit του Σάκη Ρουβά, «Τώρα», χρειάστηκε 30 λεπτά, ενώ πρόσθεσε ότι θα ήθελε να γράψει λαϊκά τραγούδια για την Νατάσσα Θεοδωρίδου, τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Πέγκυ Ζήνα!

«Δεν έχω σχέση με την Άννα Μαρία. Την αγαπώ πολύ, ίσως λίγο παραπάνω από τους άλλους φίλους, αλλά δεν υπάρχει ερωτική σχέση», ανάφερε επίσης ο τραγουδιστής, που εξομολογήθηκε ότι σε πρόσφατη συναυλία του μία θαυμάστρια του τράβηξε τα μαλλιά… για να πάρει μερικές τρίχες του!
Πηγή:star.gr

Διαβάστε περισσότερα »

Ανδριάνα Μπάμπαλη:Αρχίζει την...προσωπική της διαδρομή στο Badminton (17 & 18/07)

Ανδριάνα Μπάμπαλη:Αρχίζει την...προσωπική της διαδρομή στο Badminton (17 & 18/07)
Η Ανδριάνα Μπάμπαλη, μια ξεχωριστή ερμηνεύτρια, έρχεται στο Μουσικό Προαύλιο τουBadminton
την Τρίτη 17 & την Τετάρτη 18 Ιουλίου, με τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και διασκευές τραγουδιών που έχει αγαπήσει η ίδια.
Τραγούδια όπως τα «Μοίρα μου έγινες», «Δες καθαρά», «Μαζί θεός», «Δεν είν’ αργά»,αλλά και καινούργια όπως: «Περιπλανώμενο» από το τελευταίο της CD «Ο Τζον Τζον ζει»σε στίχους Νίκου Μωραΐτη & μουσική Στάμου Σέμση, «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου» (από τους τίτλους της σειράς «Το Νησί») .
Μια εξαίσια συλλογή τραγουδιών, όπου συνυπάρχουν πολύ φυσικά ο Μιχάλης Σουγιούλ με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και ο Σπύρος Περιστέρης με τον Κώστα Λειβαδά.
Μαζί της, ως guest , ο σπουδαίος Κρητικός λυράρης, Πάρις Περυσινάκης, σε ένα ιδιαίτερο πάντρεμα του παραδοσιακού οργάνου, με την πιο «δυτική» πλευρά της Ανδριάνας.
Στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις ο Άκης Κατσουπάκης, και στα κρουστά ο Γιώργος Τζανέτος.

sarotiko
Διαβάστε περισσότερα »

«Σκελετός» η Victoria Beckham

Σοκάρει η εικόνα της

Πιο αδύνατη από ποτέ είναι η Victoria Beckham κάτι που διακρίνεται ξεκάθαρα στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε όπου φοράει ένα στενό τζιν. 

Οι παπαράτσι, την πέτυχαν την ώρα που έφτανε στο αεροδρόμιο της Βρετανίας, παρέα με τον εφτά ετών γιο της, Cruz.

Με το μαλλί πιασμένο πάνω, και τα ρούχα της σε μαύρες αποχρώσεις και πολύ στενά πάνω της, η  Victoria έδειχνε υπερβολικά αδυνατισμένη μία εικόνα που δεν την κολάκευε καθόλου.




Διαβάστε περισσότερα »

Πασίγνωστη τραγουδίστρια σε τρυφερή ηλικία

Ποιο είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Τα τραγούδια της σκαρφαλώνουν στην κορυφή των ελληνικών τσαρτς. Οι εμφανίσεις της ανεβάζουν τη θερμοκρασία και ξεσηκώνουν το ανδρικό κοινό και όχι μόνο.

Μας συστήθηκε για πρώτη φορά μέσα από τάλεντ σόου της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης αλλά ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι σε ηλικία 5 ετών, περίπου δηλαδή όσο είναι και στην φωτογραφία.

Το πανέμορφο κοριτσάκι δεν είναι άλλη από την Τάμτα σε ένα ασπρόμαυρο και γλυκύτατο ενσταντανέ.

Μάθετε επίσης, ότι η -ως παιδί- η γεωργιανής καταγωγής Τάμτα, ήταν η βασική τραγουδίστρια σε παιδικά συγκροτήματα επί 6 χρόνια, ενώ παράλληλα έκανε μαθήματα πιάνου και μπαλέτου.

Έχει συμμετάσχει με σημαντικές διακρίσεις σε μια σειρά παιδικών φεστιβάλ τραγουδιού στην Γεωργία, ενώ από τα δώδεκα έως τα δεκατέσσερα χρόνια της είχε πρωταγωνιστικούς ρόλους σε μουσικές θεατρικές παραστάσεις.


radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Χαλαρώνει στο Αιγαίο ο Γιώργος Τσαλίκης

Twitt-άρει τις φωτογραφίες του από τη Σαντορίνη

Με μια βαλίτσα στο χέρι είναι ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος τον τελευταίο καιρό συνδυάζει δουλειά και διακοπές.

Με το που γύρισε από τη Γερμανία, όπου παρευρέθηκε τον Σαββατοκύριακο για να παραχωρήσει συναυλία για τους ομογενείς, πήρε το πρώτο καράβι και σάλπαρε για Αιγαίο.

Το σούρουπο της Τρίτης, βρήκε τον δημοφιλή τραγουδιστή να απολαμβάνει το υπέροχο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, το οποίο απαθανάτισε και πόσταρε στο twitter, έτσι για να ζηλεύουμε εμείς όλοι στο κλεινόν άστυ!


radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Χαλαρώνει στη Σαρδηνία η Rihanna

Δείτε τις φωτογραφίες από το σκάφος

Μετά το θάνατο της αγαπημένης της γιαγιάς Ντόλυ και μια περίοδο εντατικής δουλειάς, η Rihanna αποφάσισε να κάνει ολιγοήμερες διακοπές στην Σαρδηνία. 

Νέες φωτογραφίες της από το πολυτελέστατο γιοτ κυκλοφόρησαν που δείχνουν την ποπ τραγουδίστρια με ένα πράσινο μπικίνι πάνω σε ένα σκάφος. Αλλά και στο προφίλ της στο twitter η RiRi έχει δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες της πάνω στο συγκεκριμένο σκάφος στα νερά της Σαρδηνίας, η οποία κάθε χρόνο τραβάει πολλές διασημότητες.





Την ίδια στιγμή κυκλοφόρησαν φήμες που θέλουν στην παρέα της Rihanna και των φιλενάδων της να είναι και ο ράπερ Drake, με τον οποίο όπως λέγεται βγαίνει τη τελευταία περίοδο. 




newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »