Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

To νέο video clip του Νίκου Απέργη σε σκηνοθεσία του Θωμά Χρυσοχοϊδη

 

Κυκλοφόρησε το video clip της νέας επιτυχίας του Νίκου Απέργη, σε σκηνοθεσία του Θωμά Χρυσοχοίδη.Μουσική: Κωνσταντίνος Πάντζης 

Στίχοι: Master Tempo
Ο Νίκος ανανεωμένος με διάθεση για καινούρια πράγματα επιστρέφει με νέο τραγούδι που θα σας... Μαγνητίσει! Ταυτόχρονα ξεκίνησαν και οι εμφανίσεις του στην ΦΑΝΤΑΣΙΑ με τον Νίκο Βέρτη. Απολαύστε το..

actionshow.gr
Διαβάστε περισσότερα »

"ΝΙΩΣΕ ΤΙ ΘΕΛΩ": ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ

 

 
"ΝΙΩΣΕ ΤΙ ΘΕΛΩ": ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ
Πρεμιέρα στο Super Fm έκανε το νέο τραγούδι του Σάκη Ρουβά "Νιώσε τι θέλω"!
Ο Σάκης συνεργάστηκε, για μία ακόμη φορά, με τον πολύ καλό του φίλο και επι χρόνια συνεργάτη Δημήτρη Κοντόπουλο που έδωσε την μουσική στο νέο τραγούδι και την ταλαντούχα στιχουργό Όλγα!
Διαβάστε περισσότερα »

«Πλούσιο» το πρόγραμμα της Κοκκίνου

 

Προετοιμάζει συναυλίες στις ΗΠΑ

Παρά το γεγονός ότι η Έλλη Κοκκίνου ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στην Αθήνα, η γνωστή τραγουδίστρια έχει προγραμματίσει αρκετές συναυλίες. 

Την Παρασκευή και το Σάββατο θα πάει στην Κύπρο όπου θα δώσει δυο ακόμα live. Αμέσως μετά θα αρχίσει να προετοιμάζεται για τις περιοδείες της στις ΗΠΑ, όπου θα βρεθεί στα τέλη Νοεμβρίου.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Κυκλοφόρησε σήμερα το βιβλίο μόδας τής Kylie Minogue

 

Δείτε μερικές φωτογραφίες της

Συμπλήρωσε 25 χρόνια μόδας στην καριέρα της συμπλήρωσε πρόσφατα η Kylie Minogue και αποφάσισε να το γιορτάσει κυκλοφορώντας ένα coffee table book με φωτογραφίες από τις σημαντικότερες fashion συνεργασίες της.

Στο βιβλίο αυτό, το οποίο αυτό φέρει τον τίτλο «Kylie / Fashion», υπάρχουν αναφορές σε μερικούς από τους παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές που έχουν συνεργαστεί με τη διάσημη σταρ όπως ο Jean Paul Gautier, οι Dolce Gabbana, η Stella McCartney, ο Giles Deacon, ο Christopher Kane και ο John Galliano.






newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Συνεργασία για Δημητρίου - Χριστοφόρου

 

Ακούστε το νέο τραγούδι της «Λαίδης»

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου γράφει και η Άντζελα Δημητρίου ερμηνεύει.

«Λυπάμαι» είναι ο τίτλος του τραγουδιού, την μουσική του οποίου υπογράφει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και τους στίχους ο Νικόλας Νικολάου.

Ακούστε το τραγούδι:




Διαβάστε περισσότερα »

«Δεν είμαι η πρώτη που χώρισε λίγο πριν το γάμο»

 

Η Αγγελική Ηλιάδη κοιτά μπροστά

Χώρισε λίγο πριν το γάμο, αλλά δεν χάλασε και ο κόσμος! Η Αγγελική Ηλιάδη έχει αφήσει πίσω της την προηγούμενη σχέση της και κοιτά μπροστά. Άλλωστε, βρίσκεται σε πολύ καλή καλλιτεχνική φάση, και αυτό της τονώνει την αυτοπεποίθηση.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή «Μίλα» και μίλησε για τον χωρισμό της. 

«Δεν είμαι ούτε η πρώτη, ούτε η μόνη που της έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Θεωρώ σημαντικό το να παίρνεις τις σημαντικές αποφάσεις την κατάλληλη στιγμή. Καλύτερα πριν τον γάμο, λοιπόν, παρά όταν είσαι πλέον παντρεμένη», είπε και μάλλον έχει δίκιο!

Η Αγγελική Ηλιάδη εμφανίζεται αυτό το διάστημα στο Διογένης Studio, μαζί με τον Σάκη Ρουβά και τις Μέλισσες, ενώ έχει και νέο CD. 
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Με λεοπάρ σουτιέν στη σκηνή η Rihanna

 

Δεν τα πάει καλά με τις μπλούζες

Τρέχει και δεν φτάνει τον τελευταίο καιρό η Rihanna στο πλαίσιο της περιοδεία της. Η ποπ τραγουδίστρια έκανε ακόμη μία εκκεντρική εμφάνιση στη σκηνή του Λονδίνου όπου τα έδωσε όλα στη σκηνή με τους θαυμαστές της να την αποθεώνουν.

Η RiRi φόρεσε ένα λεοπάρ σουτιέν το οποίο έδειξε και στο κοινό της αφού πολύ γρήγορα αποδεσμεύτηκε από το πάνω μέρος του συνόλου της.







newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

H Lady Gaga πασαλείβεται με κέικ

 

Τα όργια της τραγουδίστριας με τις στρίπερ που τρελαίνουν τους άντρες

Την πιο πικάντικη γεύση από το βίντεο κλιπ που γυρίστηκε για το single της «Cake», έδωσε η Lady Gaga, ανεβάζοντας ένα μικρό δείγμα στο διαδίκτυο για τους θαυμαστές της.

Στο βίντεο, η Lady Gaga φοράει μόνο τα εσώρουχά της και πασαλείβεται με κέικ κοιτάζοντας προκλητικά την κάμερα. Σε ένα άλλο σημείο, βρίσκεται στην μπανιέρα, κουνώντας προκλητικά τα οπίσθιά της, προς… τέρψιν των θαυμαστών της., ενώ περιλαμβάνονται ερωτικές σκηνές της ημίγυμνης τραγουδίστριας με Βραζιλιάνες στρίπερ. 

«Περάσαμε ωραία στο Σάο Πάολο», ήταν το σχόλιο που συνοδεύει την ανάρτηση.














Διαβάστε περισσότερα »

Μικρουτσικος-Φαραντουρη, η συνάντηση

 

Στις 3 Δεκεμβρίου στο Παλλάς

Η συγκλονιστική σύμπραξη δυο εμβληματικών μορφών της ελληνικής μουσικής, μια σύμπραξη που καθυστέρησε 36 ολόκληρα χρόνια, που άμα τη γενέσει της χαρακτηρίστηκε ιστορική, επανέρχεται στο θέατρο Παλλάς δίνοντας την ευκαιρία στους πολυάριθμους θεατές που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στο Ηρώδειο, να γίνουν κοινωνοί μιας ανεπανάληπτης εμπειρίας. Μια παράσταση σταθμός, μια περιδιάβαση σε απρόσμενα μουσικά μονοπάτια και μια κατάδυση σε απαράμιλλες συγκινήσεις.

Μετά την τεράστια απήχηση που είχε η πρώτη τους συνάντηση επί σκηνής, ο σπουδαίος συνθέτης με το πληθωρικό έργο, και η κορυφαία κοντράλτο ερμηνεύτρια συναντιούνται και πάλι στο Παλλάς για μια ιδιαίτερη μουσική διαδρομή μέσα από τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, του Kurt Weill, του Lucio Dalla, και ασφαλώς του ίδιου του Θάνου Μικρούτσικου. Χωρίς νότα νοσταλγίας, αλλά με παλμό, με τα πόδια να πατούν γερά στο σήμερα και το βλέμμα να στρέφεται ελπιδοφόρα στο μέλλον, οι ενορχηστρώσεις του Θάνου και η απαράμιλλη, όσο και απρόσμενα λυρική ερμηνεία της Μαρίας, δίνουν σε παλιότερα τραγούδια μια νέα πνοή και έναν δυναμισμό, περισσότερο συγκινησιακά φορτισμένο από το δυσοίωνο κλίμα των καιρών μας.

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς είναι η παρουσίαση του κύκλου τραγουδιών «Κατάσταση Πολιορκίας», ένα από τα σημαντικότερα έργα του Μίκη Θεοδωράκη, σε ποίηση της Ρένας Χατζιδάκη. Έργο υψηλής αισθητικής και μουσικής τέχνης, «ποιητικός χείμαρρος πολιτικής και ερωτικής εξομολόγησης», το οριακό έργο του Μίκη, που ταυτίστηκε με τη φωνή της πρώτης του, αξεπέραστης ερμηνεύτριας, Μαρίας Φαραντούρη, θα παρουσιαστεί στην ενορχήστρωση του Θάνου Μικρούτσικου που αναδεικνύει την ακάθεκτη ορμή του έργου σε όλο της το μεγαλειώδη λυρισμό. Ο δυναμισμός των κρουστών του Νίκου Τουλιάτου και της ομάδας του είναι απλώς συγκλονιστικός.

Η συγκινησιακή φόρτιση δεν κατασιγάζει στο δεύτερο μέρος, αντιθέτως κορυφώνεται. Τραγούδια μοναδικά, κομμάτια πολύτιμα της πολιτιστικής, κι όχι απλά της μουσικής, μνήμης μας : από τον Mack The Knife και τον Caruso, στον Κεμάλ, την Ελένη και τον Άμλετ της Σελήνης. Εδώ ειδικά η ερμηνεία της Μαρίας Φαραντούρη ξεδιπλώνει με μοναδικό τρόπο ένα λυρικό έως και τζαζ ηχόχρωμα, απαράμιλλο όσο και απρόσμενο.

Την σκηνή του Παλλάς μοιράζονται με τον Θάνο και τη Μαρία ο πάντα εξαίσιος Κώστας Θωμαΐδης, η ταλαντούχα νέα ερμηνεύτρια Άννα Λινάρδου, και ορισμένοι από τους πιο σπουδαίους σύγχρονους σολίστ : στο πιάνο ο Θοδωρής Οικονόμου, στα πνευστά ο Θύμιος Παπαδόπουλος, ο πάντα καινοτόμος Νίκος Τουλιάτος και η ομάδα του Ηχόδραση στα κρουστά, ο Γιώτης Κιουρτσόγλου στο μπάσο, ο Χρήστος Περτσινίδης στην κιθάρα και ο Άκης Γαβαλάς στα τύμπανα.

Μέρος των εσόδων της παράστασης θα διατεθεί για τους σκοπούς του Συλλόγου Μεταμόσχευσης Καρδιάς και Φίλων των Μεταμοσχεύσεων «ΣΥΝΕΧΙΖΩ»
Διαβάστε περισσότερα »