Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Η Κύπρος πάει Γιουροβίζιον με τον ...

 

Είναι επίσημο ή Κύπρος θα συμμετέχει στον 58ο Διαγωνισμό της Eurovision όπως αποφασίστηκε ενώ ήδη έχει βρεθεί και ο καλλιτέχνης που θα την εκπροσωπήσει ...
με απευθείας ανάθεση. Πρόκειται για τον Γιώργο Παπαδόπουλο στον οποίο έχει γίνει η πρόταση και αναμένεται να απάντηση τις επόμενες ημέρες. Φαίνεται λοιπόν ότι το ΡΙΚ δείχνει τον δρόμο και στην κρατική Ελληνική τηλεόραση για τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει.
planet-greece
Διαβάστε περισσότερα »

Ποιοί IRON MAIDEN;Παντελίδης και ξερό ψωμί.Το "δεν ταιριάζετε" τώρα και...heavy metal!!!

 
 Ακούστε το!!!
Το "δεν ταιριάζετε σου λέω" του Παντελίδη σε έκδοση... heavy metal!
Φοβερή διασκευή από τους Sonata Antartika.Τύφλα να έχουν οι Iron Maiden...



planet-greece
Διαβάστε περισσότερα »

Σύλληψη πασιγνωστού συνθέτη για υπόθεση ναρκωτικών - ONOMA ΦΩΤΟ

Είναι από τους γνωστότερους συνθέτες στην χώρα μας, έχει συνεργαστεί με Βοσκόπουλο, Πανταζή, Βόσσου, Αντύπα ενώ το όνομα του έχει εμπλακεί και στην  Eurovision....
καθώς το 2005 ήρθε σε ρίξει με τον Χρήστο Δάντη για την πατρότητα του my number one που κέρδισε το διαγωνισμό. Ο Μάνος Ψαλτάκης συνελήφθη και κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και κρατείται στην ΓΑΔΑ ενώ ήδη έχει περάσει εισαγγελέα και αύριο θα οδηγηθεί στον Ανακριτή. 





planet-greece

Διαβάστε περισσότερα »

Στο καμαρίνι της εκρηκτικής Πάολα. Τι δηλώνει για την επιτυχία που σημειώνει;

Στο καμαρίνι της εκρηκτικής Πάολα. Τι δηλώνει για την επιτυχία που σημειώνει;


Είναι ίσως η πιο εμπορική και ταλαντούχα τραγουδίστρια. Η Πάολα εδώ και τέσσερα χρόνια έχει μια απίστετυτα ανοδική πορεία και οι εμφανίσεις της σε νυχτερινά κέντρα είναι σημείο κατατεθέν για την κάθε πόλη που βρίσκεται. ...

Συνάντησα την Παόλα το Σάββατο στο καμαρίνι της και το κέφι της δε θα το χάσει ποτέ. Η πόρτα είναι ανοιχτή για όλο τον κόσμο και είναι ακούραστη. Στην πίστα λίγο μετά τη 01.00 δίνει όλη της την ψυχή. Χορεύει, κάνει σόου και ερμηνεύει δε κάδες επιτυχίες που έχει λατρέψει το κοινό. " Απολαμβάνω κάτι που έχω χτίσει με σκληρή δουλειά. Η αγάπη του κόσμου με γεμίζει με ενέργεια και απερίγραπτη χαρά" μου λεει η Πάολα. Το τελευταίο της cd με πλατινένιες επιδόσεις ΄΄εχει αγαπηθεί απο το κοινό και στο TEATRO το βλέπει και η ίδια κάθε Παρασκευή και Σάββατο. " Η επιτυχία είναι πολύ κοντά πάντα με την αποτυχία. Άν αγαπάς και ξέρεις τι θες απο αυτό που εκπροσωπείς όλα είναι ιδανικά. Με τον Βασίλη, τον Παντελή, την Ελισάβετ και όλα τα παιδιά είμαστε εδώ για να γουστάρουμε και να διασκεδάσουμε τον κόσμο που το έχει μεγάλη ανάγκη" τονίζει στο Newspistol η σέξι Πάολα.
Διαβάστε περισσότερα »

O τραγουδιστής των Interpol, Paul Banks, για πρώτη φορά solo στην Ελλάδα και το Fuzz, στις 15/02/2013!

O τραγουδιστής των Interpol για πρώτη φορά στην Ελλάδα με το προσωπικό του project.
Η βαρύτονη φωνή του Paul Banks είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές της μουσικής των 00ς, καθώς η επιτυχία των Interpol βασίστηκε σε μεγάλο ποσοστό πάνω της. Κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στις εικόνες αποθέωσης του Banks στην περσινή συναυλία των Interpol στην Αθήνα, η οποία έχει πλέον καταχωρηθεί ως μια από τις κορυφαίες των τελευταίων ετών.
Πέρα από τα ηχητικά όρια των Interpol, η προσωπική δισκογραφία του Paul Banks μας παρουσιάζει έναν καλλιτέχνη που επιθυμεί να πειραματιστεί με μουσικά στυλ, αλλά και με την εικόνα του. Στον πρώτο δίσκο του "Julian Plenti Is...Skyscraper" που κυκλοφόρησε το 2009, ο Paul Banks παρουσίασε στο κοινό το alter ego του, την μουσική περσόνα Julian Plenti. Με τραγούδια γραμμένα πριν την δημιουργία των Interpol και με πληθώρα μουσικών επιρροών, το αποτέλεσμα ξάφνιασε αλλά και εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς.
Τρία χρόνια μετά (και με την ενδιάμεση κυκλοφορία του EP "Julian Plenti lives"), στον νέο δίσκο του με τίτλο "Banks", ο οποίος κυκλοφορεί στις 20 Οκτωβρίου από την εμβληματική δισκογραφική Matador, ο Paul αφήνει στην άκρη τον Julian Plenti, για να παρουσιάσει ακόμα μια μουσική έκπληξη. Το προσωπικό παρελθόν και οι επιρροές δεν είναι πια το σημαντικό, αλλά η απλότητα της σύνθεσης και η απόλαυση της ίδιας της μουσικής. Καινούργια τραγούδια που αφηγούνται ιστορίες από όνειρα εφηβικά, το "Banks" είναι η επιστροφή του Paul στην δική του "εποχή της αθωότητας". Οπωσδήποτε, ένας από τους πιο αναμενόμενους δίσκους της χρονιάς.
Στην πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα ως solo καλλιτέχνης στις 15 Φεβρουαρίου στο Fuzz Club, ο Paul Banks με τη συνοδεία της μπάντας του, θα ερμηνεύσει τραγούδια από τους προσωπικούς του δίσκους και από την δισκογραφία των Interpol.
 
Ιnfo
Εισιτήρια
Τα πρώτα 300 εισιτήρια κοστίζουν 20 Ευρώ. Μετά την εξάντλησή τους, τα εισιτήρια θα κοστίζουν 23 Ευρώ. Προπώληση γίνεται στο www.ticketarena.gr στα Public και το Tickethouse.
Την ημέρα της συναυλίας τα εισιτήρια θα κοστίζουν 25 Ευρώ και θα πωλούνται στο ταμείο του Fuzz.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00.
 
Διαβάστε περισσότερα »

Μουσική αναδρομή με την Ευρυδίκη

 

Θα ερμηνεύσει γνωστά και διαχρονικά κομμάτια στη νέα της παράσταση

Αγαπημένα τραγούδια του παγκόσμιου ρεπερτορίου, θα ερμηνεύσει η Ευρυδίκη το φετινό Δεκέμβρη σε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση με τίτλο «Εγώ, η Edith και ο Εlvis…το μπλε ταξίδι».

Πρόκειται για μια μουσική «εξομολόγηση» όπου η διάσημη ερμηνεύτρια θα τραγουδήσει γνωστά και διαχρονικά κομμάτια.

Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνονται τραγούδια των Edith Piaf, Jacques Brel, Ella Fitzgerald, Nina Simone, Elvis Presley, Rolling Stones αλλά και μεγάλων ελλήνων δημιουργών όπως Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκου κ.α.

Η Ευρυδίκη κάνει τη δική της αναδρομή σε ένα ταξίδι παρέα με τους ανθρώπους και τους καλλιτέχνες που αγάπησε, θαύμασε και που την επηρέασαν έντονα σε όλη την πορεία της, καλώντας τους θεατές να ταξιδέψουν μαζί της.

Τη σκηνοθεσία της παράστασης επιμελείται ο Κωνσταντίνος Ρήγος. Η πρεμιέρα έγινε στις 2 Δεκεμβρίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο και θα ακολουθήσει περιορισμένος αριθμό παραστάσεων κάθε Κυριακή.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Η Rita Ora ψάχνει την αληθινή αγάπη

 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην βρετανική έκδοση του περιοδικού «Glamour», η Rita Ora μίλησε για τον χωρισμό της με τον Rob Kardashian και για τους λόγους που τους οδήγησαν στο χωρισμό.

«Δεν είμαστε μαζί με τον Rob. Ήμασταν κοντά για λίγο αλλά δεν λειτούργησε γιατί δεν ήμουν ποτέ εκεί», σχολίασε η νεαρή τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «Ήμουν σαν ένα φάντασμα. Συνήθιζα να απογοητεύομαι με τον εαυτό μου και μετά αναρωτιόμουν γιατί θύμωνα, οπότε αποφάσισα ότι ήταν καλύτερο να μείνουμε φίλοι – ειδικά αυτή τη στιγμή, που συμβαίνουν τόσα στη ζωή μου».




Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι στα 22 της χρόνια δεν έχει νιώσει ποτέ ερωτευμένη: «Στα 22 χρόνια δεν έχει υπάρξει κάτι. Έχω γοητευτεί από ανθρώπους αλλά ποτέ δεν έχω υπάρξει ερωτευμένη. Έχω απλώσει ένα τείχος γύρω μου. Νομίζω ότι φοβάμαι να αφεθώ και εάν ερωτευθώ τώρα, θα πρέπει αυτός που θα είναι δίπλα μου να προσπαθήσει δέκα φορές περισσότερες για να σπάσει αυτό το τείχος». 

newsbeast

 
Διαβάστε περισσότερα »