Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Τραγουδίστρια η κόρη του Σταμάτη Γονίδη, Στεφανία

 

Μία από τις δύο κόρες του Σταμάτη Γονίδη επέλεξε να ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά της!
Ο λόγος για τη Στεφανία Γονίδη, η οποία κάνει τα πρώτα βήματά της στο χώρο της μουσικής δειλά δειλά!
Να αναφέρουμε ότι η 19χρονη πια κόρη του Σταμάτη έχει φοιτήσει σε μουσικό γυμνάσιο και από μικρή φαινόταν ότι θα ακολουθήσει τα χνάρια του διάσημου μπαμπά της, καθότι είναι εξαιρετικά καλλίφωνη, όπως θα διαπιστώσετε και εσείς στο ακόλουθο βίντεο!
Η Στεφανία βγήκε στο χώρο της μουσικής με το όνομα Stef G (δηλαδή Στεφανία Γονίδη) και το πρώτο της τραγούδι ονομάζεται «Μαζί ξανά» και πρόκειται για ένα ρυθμικό τραγούδι! Το μήλο κάτω από τη μηλιά έπεσε και σίγουρα ο Σταμάτης Γονίδης καμαρώνει την κόρη του! Εμείς να ευχηθούμε «Καλή επιτυχία» στη Στεφανία!


gossip-tv



Διαβάστε περισσότερα »

Η Τάμτα... μαθήτρια

 

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο twitter

Η Τάμτα μάς έχει απασχολήσει πολλές φορές με τις ενδυματολογικές της επιλογές. 

Τόσες πολλές που ειλικρινά αναρωτιόμαστε μήπως το κάνει επίτηδες.

Αυτή τη φορά ξαναχτύπησε διαδικτυακά, μέσω twitter -με το οποίο έχει αναπτύξει εξαιρετική σχέση- αναρτώντας φωτογραφίες της που παραπέμπουν σε μαθητριούλα!
Διαβάστε περισσότερα »

«Ακονίζει» την... πένα της η Britney Spears

 

Με αυτοβιογραφικά στοιχεία το νέο της βιβλίο

Συζητήσεις με τον εκδοτικό οίκο Harper Collins φαίνεται πως έχει η γνωστή τραγουδίστρια Britney Spears. Η Spears ετοιμάζεται να γράψει ένα μυθιστόρημα, το οποίο, όμως, θα έχει και αρκετά αυτοβιογραφικά της στοιχεία.

Φαίνεται ότι η γνωστή τραγουδίστρια βαρέθηκε όλοι να της κάνουν μήνυση για το παρελθόν της και αποφάσισε να μιλήσει η ίδια γι' αυτό!
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Η διαδρομή της ζωής του Πάνου Κιάμου

 

Τη διαδρομή της ζωής του, με αφετηρία τη γειτονιά των Πετραλώνων και κατάληξη τις μεγάλες πίστες αφηγείται ο Πάνος Κιάμος, στο περιοδικό «People» της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». 

Όπως αναφέρει ο τραγουδιστής οι γονείς του από μικρό τον πίεζαν να μπει στο Πανεπιστήμιο, εξ ου και ο ίδιος έδωσε γραπτές εξετάσεις στην ιατρική «Δεν ήταν δική μου επιλογή, ήταν ένα εφόδιο για να αποδείξω στους δικούς μου πως τους αγαπώ, πως μπορούσα να κάνω αυτό που θέλουν», όπως λέει ο ίδιος. 

Ο Πάνος Κιάμος μεγάλωσε στον Ταύρο μέχρι τα δέκα του, κατόπιν έζησε μία τριετία στο Βύρωνα και μετά στα Πετράλωνα, όπου αγόρασαν σπίτι οι γονείς του. 

Ο πατέρας του δούλευε σε εργοστάσιο που εκτύπωνε γιγαντοαφίσες. 

«Εκείνη την περίοδο η διαφήμιση των νυχτερινών κέντρων με την αφίσα έπαιζε κατά κόρον, ήταν ο κύριος τρόπος να μάθεις ότι ξεκινάει ένα μαγαζί». Έτσι είχε έρθει σε επαφή με πολλούς επιχειρηματίες και τραγουδιστές κρυφά από τον πατέρα του.

«Θα πάω και θα αρχίσω να ρωτάω πόρτα-πόρτα», σκέφτηκε ο τραγουδιστής. Αμ' έπος, αμ' έργον: Μπήκε στο νυχτερινό κέντρο «Τούνελ», όπου το 1993 τραγουδούσαν ο Αντύπας, η Στέλλα Κονιτοπούλου, ο Στάθης Αγγελόπουλος, η Έφη Σαρρή και ο Γιώργος Αλκαίος. 

«Στο ‘’Τούνελ’’ έλεγα ένα τραγούδι. Όλο το υπόλοιπο βράδυ έκανα φωνητικά. Μεγάλη εμπειρία», λέει ο τραγουδιστής. 
  
Το 2000, με δύο δισκογραφίες στο «παλμαρέ» του έφυγε από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη.

 Όπως εξομολογείται ο ίδιος η πόλη του Βορρά τον «άνδρωσε» επαγγελματικά. 

Ο τραγουδιστής παραδέχεται ότι το νυχτοκάματό του τις τελευταίες τρεις σεζόν είναι σε διαρκή πτώση. 

Και συνεχίζει: Για να μπορέσει όμως η διασκέδαση να είναι όπως ήταν παλιά πρέπει όλα να κοπούν στη μέση. Όπως κόπηκε ο μισθός του κόσμου στη μέση. Στη μέση το μεροκάματό του, στη μέση η τιμή του μπουκαλιού, στη μέση όλα».

newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Η Kylie Minogue πρωταγωνίστρια σε κωμωδία

 

Η τραγουδίστρια δηλώνει ενθουσιασμένη

Ένα νέο «ρόλο» ετοιμάζεται να υποδυθεί η Kylie Minogue. 

Το «είδωλο» της μουσικής σκηνής είπε το «ναι» και ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στη μουσική κωμωδία «Walking On Sunshine».

Τη σκηνοθεσία του έργου έχουν αναλάβει οι Max Giwa και Dania Pasquini.

Η τραγουδίστρια είναι ενθουσιασμένη και ετοιμάζεται να δώσει τον καλύτερο της εαυτό.

Να σημειωθεί ότι η πιο πρόσφατη εμφάνιση της Κάιλι Μινόγκ στην μεγάλη οθόνη ήταν στην ταινία «Holy Motors», που προβλήθηκε φέτος στο φεστιβάλ των Κανών.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Πήγαν για... σαφάρι Timberlake-Biel

 

Γαμήλιο ταξίδι στην Αφρική

Τον έρωτα τους στην Αφρική απολαμβάνουν οι νιόπαντροι Justin Timberlake και Jessica Biel. 

Για την ακρίβεια το ειδυλλιακό μέρος της Τανζανίας επέλεξαν οι φρεσκοπαντρεμένοι, όπου και διανύουν ήδη τις πρώτες ημέρες του γαμήλιου ταξιδιού τους.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε την ώρα που έφταναν με ιδιωτικό αεροπλάνο.

Το ζευγάρι ζει μέσα στη χλιδή μιας και το ξενοδοχείο που επέλεξε για τη διαμονή του, είναι πολλών αστέρων και διαθέτει όλα τα κομφόρ, ώστε να περάσουν αξέχαστες διακοπές.

Justin Timberlake και Jessica Biel έχοντας άπλετο χρόνο στη διάθεση τους, εξερευνούν τους «θησαυρούς» της φύσης, κάνοντας σαφάρι και γεμίζουν παράλληλα τις «μπαταρίες»τους για την επιστροφή τους Νέα Υόρκη.








Διαβάστε περισσότερα »

Η Rihanna ποζάρει στο twitter

 

Με το μπικίνι δίπλα στην πισίνα

Η Rihanna επέστρεψε με μία σέξι φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter. Η τραγουδίστρια της ποπ φοράει το μπικίνι της, στέκεται δίπλα από μια πισίνα και φωτογραφίζεται με το κινητό της. 

Η 24χρονη Rihanna, ήθελε να δείξει το καλογυμνασμένο σώμα της για αυτό και μοιράστηκε την φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους. 

newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Ο Παντελίδης στο κέντρο που εμφανίζονται Θεοδωρίδου-Παπαρίζου

 

Πήρε το μικρόφωνο και ξεσήκωσε το κοινό με τα σουξέ του

Το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται η Έλενα Παπαρίζου και η Νατάσα Θεοδωρίδου, επέλεξε ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης για να διασκεδάσει με τη σύντροφό του, Μαρία.

Κάποια στιγμή κάποιος «σφύριξε» στις δύο κυρίες της πίστας ότι ανάμεσα στους θαμώνες βρίσκεται ο ανερχόμενος καλλιτέχνης κι έτσι του ζήτησαν να ερμηνεύσει την επιτυχία του «Δεν ταιριάζετε».

Ο Παντελής Παντελίδης βρέθηκε στο κέντρο μετά από πρόσκληση του Βασίλη Καρρά, αφού σε λίγες ημέρες θα εμφανίζεται στο σχήμα που θα ηγείται ο Βασίλης Καρράς.







newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Λάτρεις της μεγάλης οθόνης Lopez-Smart

 

Πήγαν να δουν το «Skyfall»

Σινεμά με τον αγαπημένο της Casper Smart πήγε η Jennifer Lopez. Η 42χρονη τραγουδίστρια με ένα λευκό πουλόβερ και μποτάκια ξέκλεψε λίγο χρόνο από την περιοδεία της και πήγε με τον αγαπημένο της να παρακολουθήσουν τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ «Skyfall». 

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια και ο χορευτής και σύντροφός, ήταν ντυμένοι ζεστά λόγω του κρύου της Κοπενχάγης ενώ η ίδια δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα και να χαμογελάει στους θαυμαστές της. 








newsbeast


Διαβάστε περισσότερα »

Οι Led-Zeppelin «προσγειώνονται» στο Μέγαρο Μουσικής

 

Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου

Μοναδικοί στην ιστορία της ροκ των τελευταίων 50 χρόνων, ιερό όνομα για τους θαυμαστές τους, το συγκρότημα που σφράγισε τη δεκαετία του 1970 και έδειξε το δρόμο σε όσους ακολούθησαν, οι Led-Zeppelin έρχονται όσο πιο κοντά γίνεται στο αθηναϊκό κοινό, με το ντοκιμαντέρ από τη συναρπαστική συναυλία που έδωσαν το 2007 στην Ο2 Αρένα του Λονδίνου, 27 χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση.

Μετά τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Βερολίνο και το Τόκυο, η δίωρη συναυλία τους με 16 τραγούδια από τον «καυτό» κατάλογό τους, προβάλλεται στην Αθήνα, την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ, στην οθόνη της Αίθουσας Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή την κυκλοφορία του DVD, «Celebration Day», και προσφέρει στο κοινό μια εμπειρία ενός ιστορικού γεγονότος, με μοναδική υψηλή ευκρίνεια και άψογο ήχο.

«Stairway to Heaven», « Whole Lotta Love» και «Kashmir», είναι ορισμένα μόνο από τα θρυλικά τραγούδια του συγκροτήματος που θα ακουστούν κατά την διάρκεια της προβολής.

Το ντοκιμαντέρ έχει ήδη παρουσιαστεί στο Μανχάταν (Ziegfried Theater), στο Λονδίνο (Hammersmith Apollo), στο Βερολίνο, το Τόκιο και προγραμματίζεται να προβληθεί σε 1.500 μεγάλες οθόνες σε 40 χώρες.

Είκοσι εκατομμύρια άνθρωποι προσπάθησαν να αποκτήσουν εισιτήρια για αυτή τη συναυλία-σταθμό. Μόνο 18.000 τυχεροί εξασφάλισαν μια θέση μετά από διεθνή κλήρωση και οι Led-Zeppelin είπαν το «ναι» στην κυκλοφορία σε DVD από τη Warner Music αλλά και σε CD και Blu-ray, αυτής της τελευταίας συναρπαστικής εμφάνισής τους, ένα δώρο στο πλήθος των θαυμαστών τους, μια από τις πιο σημαντικές εμφανίσεις στην ιστορία του ροκ, που κάθε της λεπτό απογειώνει.

Οι τρεις δημιουργοί του συγκροτήματος, ο μπασίστας Τζον Πολ Τζόνς, ο κιθαρίστας Τζίμι Πέιτζ και ο τραγουδιστής Ρόμπερτ Πλαντ με τη συνοδεία του Τζέισον Μπόναμ, γιου του ντράμερ Τζον Μπόναμ, που χάθηκε αιφνίδια πριν από χρόνια, δικαιώνουν απόλυτα σε αυτή τη συναυλία το θρύλο τους. Μια συναυλία- αποθέωση, που μέσα από το φακό και τις δέκα κάμερες του σκηνοθέτη Ντικ Καράδερς, φέρνει τους αξεπέραστους μουσικούς σε απόσταση αναπνοής από τους θεατές και καταγράφει κάθε λεπτομέρεια της δυναμικής τους ιδιοφυίας, της φινέτσας και της δημιουργικής τους επικοινωνίας.

Οι τέσσερις 'Αγγλοι μουσικοί εμφανίστηκαν στα τέλη του 60, απογειώθηκαν στα μέσα του 70, έγραψαν μερικά από τα πιο επιδραστικά τραγούδια της ροκ μουσικής, πούλησαν 300 εκατομμύρια άλμπουμ, καταγράφηκαν στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες για τον αριθμό των συναυλιών τους και το πλήθος των θεατών τους, έγιναν Νο1 συγκρότημα στον κόσμο και όταν διαλύθηκαν, το 1980, είχαν κατακτήσει την απόλυτη κορυφή και είχαν εξασφαλίσει τον τίτλο του σημαντικότερου ροκ συγκροτήματος όλων των εποχών.

Με αφετηρία τα μπλουζ, οι Led-Zeppelin πειραματίστηκαν με μια μεγάλη γκάμα μουσικών ειδών: βρετανική, κέλτικη και αμερικανική λαϊκή μουσική, πρώιμο rock n'roll, τζαζ, κάουντρι, φανκ, σόουλ, ρέγκε και ο ήχος τους ξεχώρισε με την ταχύτητα και την έντασή του, τα ασυνήθιστα ρυθμικά μοντέλα, το χιούμορ, τη στοχαστικότητα, τον μυστικισμό και την φινέτσα του.

Για πολλούς θαυμαστές και κριτικούς, οι Led-Zeppelin τελειοποίησαν την μπαρόκ ροκ μουσική και εξαπέλυσαν μια από τις πιο απαιτητικές εκστρατείες στην ιστορία της μουσικής ταξιδεύοντας στη λαϊκή παράδοση, τα μπλουζ του Δέλτα, τον Μπαχ, την ινδική και άλλες μη-δυτικές μουσικές και περιφρονώντας την παράδοση.

Πολυβραβευμένοι, το 2003 τιμήθηκαν με το Βραβείο Grammy για όλη τη μουσική τους καριέρα, το 2006 ήταν μαζί με τον Ρώσο μαέστρο Βαλέρι Γκεργκίεφ, οι νικητές του Polar Music Prize, το οποίο τους απένειμε ο Βασιλιάς της Σουηδίας στη Στοκχόλμη, την ίδια χρονιά μπήκαν στο βρετανικό Music Hall of Fame και τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα τιμηθούν στο Kennedy Center, στην Ουάσιγκτον, για τη συνεισφορά τους στη μουσική.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »