Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

H Lady Gaga στο Instagram (Photos)

 

H Lady Gaga μετά τους εκατομμύρια θαυμαστές της σε Twitter και Facebook τώρα και στο Instagram!!
Δείτε τις φωτογραφίες της...




Διαβάστε περισσότερα »

Αναγνωρίζετε την πασίγνωστη τραγουδίστρια;

Η μικρούλα της φωτογραφίας μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη τη δεκαετία του ’70, χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι της επεφύλλασσε το μέλλον. Η ζωή της ήταν γεμάτη ανατροπές. Από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και από την ανωνυμία στη διασημότητα. Δύο γάμοι, δύο παιδιά και πολλά όνειρα που έγιναν πραγματικότητα, τόσο προσωπικά, όσο και επαγγελματικά.
Και όμως, το χαμογελαστό κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου. Μια τραγουδίστρια που έχει τη δική της πορεία στο λαϊκό-και όχι μόνο- τραγούδι, που έχει κάνει σημαντικές συνεργασίες με μεγάλους καλλιτέχνες και έχει ερμηνεύσει πολλά και πολύ γνωστά τραγούδια.
Η καριέρα της απογειώθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’90, όταν από την ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Θεσσαλονίκη, αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα. Από τότε οι επιτυχίες διαδέχονταν η μία την άλλη και η Νατάσα Θεοδωρίδου εδραιώθηκε στο χώρο του τραγουδιού. Η αγαπημένη κουμπάρα της Ελένης Μενεγάκη, έχει κάνει δύο γάμους και έχει αποκτήσει δύο κόρες, την Χριστιάννα, που φέτος πέρασε στο Πανεπιστήμιο, και την Αντριάνα. Ο δεύτερος γάμος της με τον Ανδρέα Φουστάνο, με τον οποίο έχει αποκτήσει τη δεύτερη κόρη της, την Αντριάνα, έληξε το 2006.
«Ήμουν τεμπέλα στους γάμους μου» είχε δηλώσει στο παρελθόν η γνωστή τραγουδίστρια. Λατρεύει, όμως, τα παιδιά της και δεν θα έλεγε «όχι» στην απόκτηση ενός τρίτου παιδιού.
«Είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να συγκινούμαι εύκολα, να κλαίω εύκολα, να λειτουργώ πιο πολύ συναισθηματικά. Από τη μια αυτό δεν είναι κακό. Από την άλλη, όμως, η μεγάλη μου ευαισθησία με κάνει να στενοχωριέμαι και εύκολα» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της η Νατάσα Θεοδωρίδου. Κι αν η μικρούλα της φωτογραφίας έγινε μία γοητευτική και επιτυχημένη, επαγγελματικά, γυναίκα, φαίνεται πως μέσα της παραμένει ακόμα ένα μικρό παιδί…
enter-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Το νέο look του Νίκου Οικονομόπουλου

Το νέο look του Νίκου Οικονομόπουλου

 

Ο Νίκος Οικονομόπουλος επανέρχεται στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας πιο ανανεωμένος από ποτέ.
Αφήνοντας πίσω το πιο μακρύ μαλλί ο τραγουδιστής τα κούρεψε πιο κοντά και άφησε μούσι. Ο Νίκος Οικονομόπουλος ένιωθε την ανάγκη να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνισή του και να ανέβει ξανά στην πίστα με νέο look που ομολογουμένως του «πάει» πολύ!
Διαβάστε περισσότερα »

Λένα Παπαδοπούλου: Επιστρέφει στις πίστες στο πλευρό του Πλούταρχου

Λένα Παπαδοπούλου: Επιστρέφει στις πίστες στο πλευρό του Πλούταρχου

 

Η Λένα Παπαδοπούλου ετοιμάζεται να εμφανιστεί στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου σε μια συναυλία στην Καλαμάτα.
Στις 14 Αυγούστου οι δύο τραγουδιστές ετοιμάζονται να ξεσηκώσουν τους θαυμαστές τους στην Καλαμάτα. «Η Λένα είναι πολύ χαρούμενη που θα τραγουδήσει με τον Γιάννη Πλούταρχο γιατί, πραγματικά, πιστεύει πως οι φωνές τους ταιριάζουν πολύ και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ κεφάτο για το κοινό που θα έρθει να τους ακούσει», δήλωσε στην Espresso άτομο από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας.
gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Μαρινέλλα: Επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι με ρόλο-εκπληξη σε μιούζικαλ

Μαρινέλλα: Επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι με ρόλο-εκπληξη σε μιούζικαλ

 

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου Μαρινέλλα επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι με ρόλο έκπληξη σε μιούζικαλ.
Μετά την επιτυχία που γνώρισε το μιούζικαλ με θέμα της ζωή της η σπουδαία ερμηνεύτρια αποδέχτηκε την πρόταση του Σταμάτη Φασουλή να πρωταγωνιστήσει στο «Σικάγο». Από τον ερχόμενο χειμώνα θα είναι η «Big Mamma», όπου στον κινηματογράφο έχει ερμηνεύσει η Queen Latifash. Τους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους ανέλαβαν η Σμαράγδα Καρύδη και Τάνια Τρύπη. Ενώ στον ρόλο του δικηγόρου θα δούμε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Το «Σικάγο» θα «ανέβει» γύρω στον Νοέμβριο στη σκηνή του «Παλλάς».
Διαβάστε περισσότερα »

Λευτέρης Πανταζής: «Έχουμε χρέος όλοι οι καλλιτέχνες να συμπαρασταθούμε στα παιδιά που έχουν πρόβλημα»

Λευτέρης Πανταζής: «Έχουμε χρέος όλοι οι καλλιτέχνες να συμπαρασταθούμε στα παιδιά που έχουν πρόβλημα»

 

Πολλοί τραγουδιστές θα ενώσουν τις δυνάμεις δίνοντας μια συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό.
Ο Λευτέρης Πανταζής, ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Άντζελα Δημητρίου, η Νάντια Καραγιάννη, ο Δημήτρης Κοντολάζος, η Ζόφη Ζαννίνου και ο Αλέξανδρος Χατζής θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς στη μεγάλη συναυλία που διοργανώνει ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος και η Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Σαλαμίνος για το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο Ευριπίδειο Θέατρο. Ο Λευτέρης Πανταζής δήλωσε στην Espresso: «Έχουμε χρέος όλοι οι καλλιτέχνες να συμπαρασταθούμε, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο, στα παιδιά που έχουν πρόβλημα, γιατί εκεί βρίσκεται το αύριο». gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Μαίρη Συνατσάκη- Μύρωνας Στρατής: «Απόδραση» στην Κεφαλλονιά

Μαίρη Συνατσάκη- Μύρωνας Στρατής: «Απόδραση» στην Κεφαλλονιά
Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Μύρωνας Στρατής έκαναν μίνι απόδραση στην Κεφαλονιά για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τις βουτιές τους.
Το ζευγάρι λατρεύει το νησί και η παρουσιάστρια δεν σταματούσε να βγάζει φωτογραφίες και στην συνέχεια να τις «ανεβάζει» στο διαδίκτυο. Μετά από έναν απαιτητικό χειμώνα με πολύ δουλειά το ζευγάρι χρειαζόταν όσο τίποτε άλλο να ξεκουραστεί μακριά από την ρουτίνα και το στρες.
gossip-tv
 
Διαβάστε περισσότερα »

Όλη η αλήθεια για τον Γιούρκα & την Θέλξη ..

 

ΓΙΟΥΡΚΑΣ ΣΕΙΤΑΡΙΔΗΣ, ΘΕΛΞΗ, ΣΑΜΑΝΘΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ2

Eίναι αστείο ότι υπάρχει κόσμος που ξυπνάει το πρωί και λέει τι να γράψω .. τι να γράψω .. Ας γράψω ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας για να πουλήσει και δεν πάνε να κόψουν όλοι τον λαιμό τους χωρίς να ξέρουν αν θίγουν ανθρώπους και καταστάσεις. Και όμως είναι πολύ άδικο το ¨σύστημα¨ αυτό του κιτρινισμού που όχι μόνο βγάζουν φήμες αλλά αναμεταδίδονται σε χρόνο ντε τέ από όλα τα ΜΜΕ. 

Εκτός από τον Γιούρκα, την Θέλξη και την ανύπαρκτη σχέση για την οποία κυκλοφορεί και για άλλον έναν αθλητή υπάρχει μία τρελή φήμη που ενώ δεν λένε το όνομά του αφήνουν να εννοηθούν διάφορα σενάρια που ούτε ο Σπίλμπεργκ να τα έγραφε κατευθείαν για όσκαρ θα πήγαινε. 


Για να μπω στο θέμα λοιπόν επειδή και ο Γιούρκας αλλά και η Θέλξη είναι πολύ καλοί φίλοι μου, το στόρι το περιβόητο έχει ως εξής: Την πρώτη φορά που, τυχαία γνωριστήκαν, ήταν σε νυχτερινή τους έξοδο που ο τότε φίλος της Θέλξης, ιδιοκτήτης του μαγαζιού, ζήτησε στον Γιούρκα να κάτσουν παρέα στο τραπέζι του. 

Πέρασε πολύς καιρός από τότε και πέρσι τον Σεπτέμβριο οργάνωσα για τον W.I.N. HELLAS την έκθεση ζωγραφικής της Μαρίας Τσουρή.  Ο Γιούρκας έχει στηρίξει όλα τα φιλανθρωπικά event και έχει και ο ίδιος συμμετάσχει στο ημερολόγιο το περσινό που φωτογραφήθηκε με την Έρρικα Πρεζεράκου, (όπου του χρεώσαν και αυτήν την κοπέλα από το πουθενά επειδή στηρίξαν μαζί τον σκοπό αυτό. Δηλαδή με αυτήν την λογική, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε σχέση με την Αθίγκανη, ο Φώτης τα έχει με την Μαρία, ο Ζήκος με την Ναταλία, η Σίσσυ με τον Νίνη, ο Λέτο με την Δούκισσα και πάει λέγοντας).

Ασφαλώς πρέπει να έχει κάποιος πολύ χαμηλό IQ για να πιστέψει κάτι τέτοιο. Στο δια ταύτα λοιπόν και στην έκθεση της Μαρίας Τσουρή, όπου είχα πάει με τον Γιούρκα, μια φίλη μας, την Ελεονώρα, και κάτσαμε όλοι μαζί παρέα. Στην εκδήλωση είχαμε καλέσει πολλούς αθλητές, τραγουδιστές και διάφορο κόσμο από τα ΜΜΕ. Εννοείται πως με είχε τιμήσει και η Θέλξη γιατί στηρίζει και εκείνη της κακοποιημένες γυναίκες, και εννοείται πως έκατσε μαζί μας.

Με τον Γιούρκα εδώ και δύο χρόνια γυρνάμε και βλέπουμε πολλές παραστάσεις στο θέατρο όποτε έχει ελεύθερο χρόνο. Αλλά και με την Θέλξη έχω πάει να δω δύο παραστάσεις. Έτυχε να είναι ημέρα Κυριακή και να μου έχει πει ο Γιούρκας να κανονίσω να πάμε να δούμε τον Σεφερλή που ήταν η τελευταία παράσταση. Την ίδια μέρα είχε ανέβει η Θέλξη σπίτι μου και πήγαμε για καφέ. Εντελώς τυχαία την πήρανε να κανονίσει εισιτήρια που θα πήγαινε με παρέα δική της στο Θέατρο και έπαθα σοκ γιατί είχα ξεχάσει να βγάλω εισιτήρια και τις ζήτησα να μου κρατήσει άλλα δύο για εμένα.

Δώσαμε ραντεβού εκεί. Πήγα με τον Γιούρκα και μαζί.  Με την Θέλξη και την παρέα της, κάτσαμε μαζί.

Βγαίνοντας, να σου οι φωτογράφοι, λες και θα έβγαζαν λαβράκι, ανύπαρκτο εννοείται μιας και είπαμε καληνύχτα στην Θέλξη και τους υπόλοιπους και πήγαμε για δείπνο. Άντε να έχουν συναντηθεί άλλες 2 φορές στα γενέθλια μου στο Ακρωτήρι που δεν θυμάμαι αν είδε ο ένας τον άλλον και άλλες μία ή δύο φορές πάλι σε δείπνο με παρέα σε event που είχα διοργανώσει. 

Ο Γιούρκας αλλά και η Θέλξη από τη μία γελάνε με αυτά όλα και από την άλλη δεν κάνουν καθόλου κέφι να γίνεται αναπαραγωγή ψευδών καταστάσεων που αφορούν,  έτερων εκάτερων και τους δύο χώρια αλλά και μαζί. Και μου ζήτησαν να το γνωστοποιήσω σε όλους αυτούς τους καλοθελητές.

By the way η Θέλξη είναι μόνη κατ' επιλογή, έχει βάλει προτεραιότητα την δουλειά στο Romeo που δεν πέφτει καρφίτσα και παράλληλα κάνει τις διακοπές της.

Ο Γιούρκας κάνει διπλές προπονήσεις σχεδόν καθημερινά και στον ελεύθερο του χρόνο βρίσκεται στο Moma, το εστιατόριο του στο Μοναστηράκι που είναι ένα πάρα πολύ ωραίο κουτούκι, γραφικό, με πολύ ωραία θέα στην Ακρόπολη και την παλιά αγορά και έχει υπέροχο μενού. 
Είναι μόνος του στη ζωή κατ´ επιλογήν γιατί δεν έχει βρει κάποια να τον κρατήσει ακόμα, γι' αυτό κορίτσια λυσσάξτε να πάτε να τον βρείτε .. 

Έχουμε πει με τον Γιούρκα να πάμε να δούμε θέατρο μέσα στις επόμενες μέρες και αν παίζει Σεφερλή, τότε Θέλξη ετοιμάσου να πάμε για τύπου reunion .. και εννοείται πρέπει να πάμε παρέα στο Moma να τον τιμήσουμε..

Υ.Γ. 

Είναι πολύ άσχημο να αναπαράγεις κουτσομπολιά υπαρκτά και ανύπαρκτα. Καλό είναι ο καθένας να κοιτάει την δουλεία του και να προσπαθεί κάθε μέρα να προσφέρει καλό στους συνανθρώπους του. Να έχουμε όλοι θετική ενέργεια και να μην κάνουμε εικασίες και να βγάζουμε δικά μας συμπεράσματα.
queen.gr
Διαβάστε περισσότερα »

JLo: Έξαλλη με τα όσα γράφονται για τον Casper Smart

JLo: Έξαλλη με τα όσα γράφονται για τον Casper Smart

 

Με μηνύσεις εναντίον περιοδικών απειλεί η Jennifer Lopez.
Η διάσημη σταρ μέσω του εκπροσώπου της διαψεύδει τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Casper Smart να μπαίνει σε sex shop για να παρακολουθήσει εξωτικούς χορούς ανδρών μία μέρα πριν τον εορτασμό των γενεθλίων της. Τα δημοσιεύματα είναι από τα περιοδικά In Touch και Star αν και υπάρχει και φωτογραφία του χορευτή και συντρόφου της Lopez να μπαίνει στο συγκεκριμένο κατάστημα. Η φωτογραφία εξηγείται από φίλους της JLo που τονίζουν ότι ο Smart ήθελε να αλλάξει το σχέδιο σε ένα τατουάζ που είχε γι' αυτό και μπήκε σε ένα κατάστημα για να το φτιάξει.

  • Click to enlarge image casper490875607568568.jpg
  •  
gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Είμαστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλο… τέλος!

Είμαστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλο… τέλος! 
Τις διακοπές τους στην Μύκονο απόλαυσαν ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ.
Το ζευγάρι απόλαυσε τον ήλιο, την θάλασσα και όσοι ήταν γύρω τους έκαναν λόγο για δυο ανθρώπους πολύ ερωτευμένους. Τόσο ο Αντώνης όσο και η Υβόννηήταν τρυφεροί ο ένας με τον άλλο. Το ζευγάρι έκανε βόλτες στην παραλία, εκεί που… σκάει το κύμα και ο Αντώνης δεν έπαιρνε τα μάτια του από την Υβόννη, η οποία προχωρούσε μπροστά του. 
gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Ρουβάς – Ζυγούλη και τέκνα στο σκάφος!

Ρουβάς – Ζυγούλη και τέκνα στο σκάφος!

 

Έπειτα από δέκα μέρες οικογενειακής ανάπαυσης στο αγαπημένο τους νησί των Σποράδων, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη επέστρεψαν στην Αθήνα.
Ο φωτογραφικός φακός του Ok εντόπισε το ζευγάρι με τα δυο του παιδιά στην παραλία Βρωμόλιμνος της Σκιάθου το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο Σάκης Ρουβάς βοήθησε την εγκυμονούσα σύντροφο του και τα παιδιά τους να επιβιβαστούν σε φουσκωτό, με το όποιο μεταφέρθηκαν στο δικό τους σκάφος που ήταν καθημερινά αγκυροβολημένο στην ίδια περιοχή. Στη συνέχεια, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του νησιού, ο Σάκης άφησε την Κάτια και τα παιδιά στο λιμάνι ενώ εκείνος επέστρεψε με το σκάφος.
  • Click to enlarge image IEUI0036.jpg
  •  
gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Σε συναυλία με εισιτήρια του...1979

 

Θαυμαστές των «The Who» τα κράτησαν και τα χρησιμοποίησαν 33 χρόνια μετά

Δέκα θαυμαστές του συγκροτήματος «The Who» δεν χρειάστηκε να αγοράσουν εισιτήρια για τη συναυλία τους τον επόμενο  Φεβρουάριο. Για να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στο χώρο της συναυλίας αντάλλαξαν εισιτήρια από συναυλία του 1979 στο Rhode Island που είχε αναβληθεί!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Providence Journal, οι θαυμαστές του συγκροτήματος είχαν απογοητευτεί πριν από…33 χρόνια, όταν το Δεκέμβριο του 1979 η συναυλία της μπάντας- που τότε απαρτιζόταν από τους Roger Daltrey, Pete Townshend, John Entwistle και Keith Moon- αναβλήθηκε μετά το ποδοπάτημα των θεατών στην εμφάνισή τους στο Οχάιο δύο εβδομάδες νωρίτερα. 

Στη συναυλία εκείνη είχαν σκοτωθεί έντεκα άνθρωποι.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Η τουρίστρια Katy Perry

 

Ξέκλεψε λίγο χρόνο για να εξερευνήσει το Ρίο ντε Τζανέιρο

Όλο δουλειά, δουλειά, δουλειά, φαίνεται πως κουράστηκε η Katy Perry. Έτσι σήμερα αποφάσισε να γνωρίσει και τις ομορφιές της Βραζιλίας. 

Φόρεσε κάτι απλό και περιηγήθηκε στα αξιοθέατα του Ρίο ντε Τζανέιρο. Η ίδια δείχνει μαγεμένη ενώ ιδιαίτερη χαρά είχαν και οι θαυμαστές της που είχαν την τύχη να την δουν από κοντά. 






newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Οι AC/DC «τραγουδούν» για το πυρηνικό του πρόγραμμα του Ιράν

 

Διαψεύδει επίθεση χάκερ η Τεχεράνη

Το Ιράν διέψευσε σήμερα τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες τα πληροφοριακά συστήματα των πυρηνικών εγκαταστάσεών του έχουν δεχτεί επίθεση από έναν ιό ο οποίος έκλεισε τους υπολογιστές σε δύο από αυτές και άρχισε να παίζει μουσική του συγκροτήματος AC/DC στη διαπασών.

«Ποιος πιστεύει στα σοβαρά μια τέτοια ιστορία; Είναι αβάσιμη και ποτέ δεν συνέβη κάτι τέτοιο», είπε στο πρακτορείο ISNA ο επικεφαλής του Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας του Ιράν (AEOI) Φερεϊντούν Αμπασί.

Ο ιστότοπος της εταιρίας προϊόντων λογισμικού ασφαλείας F-Secure ανέφερε την περασμένη εβδομάδα ότι ενημερώθηκε για την επίθεση από έναν επιστήμονα ο οποίος εργάζεται στον ΑΕΟΙ και της έστειλε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με λεπτομέρειες για τα συμβάντα. Σύμφωνα με τον επιστήμονα αυτό οι υπολογιστές έπαιζαν στη διαπασών, μέσα στη νύχτα, το τραγούδι Thunderstruck του αυστραλιανού ροκ συγκροτήματος AC/DC.

Στο παρελθόν τα συστήματα του ΑΕΟΙ και άλλες εγκαταστάσεις, όπως και ορισμένα υπουργεία, έχουν δεχτεί επίθεση από «σκουλήκια». Το Ιράν έχει παραδεχτεί κάποιες από τις επιθέσεις, υποβαθμίζοντας όμως τις ζημιές που προκάλεσαν οι ιοί.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Homer music festival 2012 στο νησί της Χίου

 

Για πρώτη φορά στην Χίο διοργανώνεται ένα τριήμερο μουσικό Φεστιβάλ με συγκροτήματα και DJS από το Νησί όπως οι...
CHRISTOPHER FAFA, MAD and KIS , DYNAMIKE, CHRITIS.M , STERGIOS , MRTONINIO, LOREN, DA LUKA και 

SINIOR CLIFF αλλά και DJs και παραγωγούς αναγνωρισμένους στην Παγκόσμια ηλεκτρονική μουσική σκηνή όπως οι Max Million με κυκλοφορίες στην μεγαλύτερη ambient εταιρεία του Πλανήτη την Ultimae Records , Οι Feel που αναμένεται να κυκλοφορήσουν το debut album τους τον Σεπτέβριο στην Βελγική Ganga Tree , Ο Fishimself γνωστός από την κυκλοφορία compilation στην Ultimae Records με τον τίτλο Ambrosia αλλά και από την έκδοση του περιοδικού Freeze και το δισκοπωλείο IT Records στο κέντρο των Αθηνών και ακόμα ακόμα ο Junior x που αφού εντυπωσίασε στα dancefloor στο Φεστιβάλ Tree of Life επιστρέφει μετά από χρόνια στην Πατρίδα του , γνωστός σε όλους στην Χίο σαν ένας από τους πρώτους DJs που έμαθαν στον κόσμο την ηλεκτρονική μουσική!Ένα τριήμερο στο οποιό το κοινό της Χιου και όχι μόνο θα μπορέσει να ζήσει μια πρωτόγνωρη εμπειρία στην απίστευτη ομορφιά που θα τους χαρίσει το Ιερό νησί του Ομήρου .

Πρόκειται για ένα νησί με πλούσια ιστορία, αλλά και πολιτιστική κληρονομιά την οποία έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε και να την προβάλλουμε στη σύγχρονη εποχή που ζούμε! 

Διαβάστε περισσότερα »

Κ. Κελεκίδου: Η σέξι φωτογράφισή της στο "ΟΚ"!

Η τραγουδίστρια φωτογραφίζεται με μαγιό στο "ΟΚ" και αποκαλύπτει πόσα κιλά είναι! Αρκεί να σας πούμε ότι έχει χάσει πολλά περισσότερα από εκείνα στην εγκυμοσύνη, ενώ τόσο αδύνατη δεν έχει υπάρξει ποτέ στο παρελθόν...

Είσαι πιο αδύνατη από ποτέ. Πόσα κιλά έχεις χάσει;
Έχασα αρκετά κιλά. Σίγουρα πάνω από τριάντα πέντε. Δεν μπορώ να σου πω με ακρίβεια πόσα, γιατί όταν ξεπέρασα τα τριάντα κιλά που είχα πάρει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου έπαψα πια να μετράω. Τώρα είμαι πενήντα ένα κιλά, πέντε κιλά δηλαδή πιο αδύνατη απ' ότι ήμουν ποτέ στη ζωή μου. Τα έχασα όμως σταδιακά. Μου πήρε δύο χρόνια για να φτάσω στα κιλά που είμαι τώρα. Βέβαια, ακόμα και τώρα όταν με βλέπουν συγγενείς μου, μου λένε: «Παρααδυνάτισες βρε παιδί μου! Φάε κάτι».

 

Όταν είχες τα τριάντα επιπλέον κιλά της εγκυμοσύνης κοιτούσες τον εαυτό σου στον καθρέφτη και σε ενοχλούσε;
Όχι. Θεωρούσα πολύ φυσιολογικό τον εαυτό μου και μου άρεσα κιόλας. Τώρα βέβαια όταν βλέπω φωτογραφίες από εκείνη την περίοδο γελάω πολύ. Θα πω κάτι που ίσως ακουστεί υπερβολικό: Ακόμα και τα τριάντα κιλά της εγκυμοσύνης τα πήρα αν και πρόσεχα. Δεν θεωρώ δηλαδή ότι έκανα καμία κραιπάλη. Αν είχα αφήσει τον εαυτό μου ελεύθερο θα είχα  ξεπεράσει τα σαράντα. Το σημαντικό είναι ότι δεν αγχώθηκα ποτέ με την εικόνα μου, ούτε είπα: «Αχ, πως θα τα χάσω τώρα;».
markos-tv

Διαβάστε περισσότερα »

Rihanna: Συνεχίζει τα κρυφά ραντεβού με τον Chris Brown και στις Κάννες!

Αυτοί οι δυο μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε! Για την Rihanna και τον Chris Brown μιλάμε φυσικά, που μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και τρία χρόνια, αλλά δεν λένε να… ξεκολλήσουν!
Το πρώην ζευγάρι, συναντήθηκε όχι μια, αλλά δύο συνεχόμενες ημέρες, στο υπερπολυτελές γιοτ του ράπερ στις Κάννες, με τους μάρτυρες να λένε πως έμειναν μαζί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
sarotiko
Διαβάστε περισσότερα »

Περιοριστικά μέτρα για τους θείους τους ζητούν τα παιδιά του Michael Jackson

Περιοριστικά μέτρα ζήτησαν τα παιδιά του Michael Jackson για τους θείους τους, οι οποίοι είναι ανεπιθύμητοι στο σπίτι του βασιλιά της ποπ όπου μένουν οι... 
...Paris, ο Prince και ο Blankett με τη γιαγιά τους. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των δικηγόρων που διαχειρίζονται την περιουσία του Michael Jackson, μετά τα όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα με τη γιαγιά τους (κατηγορούνται ότι εκείνοι την είχαν απαγάγει), κανείς τους δεν είναι ευπρόσδεκτος στο σπίτι.

Για τα τρία παιδιά του Jackson η παρουσία των αδελφών του είναι δυσάρεστη. Μετά την προσπάθεια των Janet, Jermaine, Randy και Rebbie Jackson πριν λίγες μέρες να βγάλουν τα παιδιά από το σπίτι, για τα ανίψια τους είναι πλέον ανεπιθύμητοι.

Πηγή: protothema.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Σάγια: Δείτε το σέξι τατουάζ της! (φωτό)

 

Το τατουάζ της αποφάσισε να μας δείξει η Σάγια η οποία διανύει μία από τις καλύτερες, επαγγελματικά, χρονιές της. Η τραγουδίστρια βρέθηκε σε παραλία της Αττικής και τραγούδησε, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που βρέθηκαν εκεί για να την ακούσουν. Το τι συμβολίζει το tattoo το ξέρει καλύτερα η ίδια...

markos-tv 
Διαβάστε περισσότερα »

Αναγνωρίζετε τον πασίγνωστο τραγουδιστή;

Στη φωτογραφία βλέπετε τον πασίγνωστο και πολύ πετυχημένο Έλληνα τραγουδιστή σε πολύ μικρή ηλικία, με τον αγαπημένο του πατέρα! Σοβαρός και λίγο μουτρωμένος κοιτάει τον φωτογραφικό φακό, χωρίς ίχνος χαμογέλου στο πρόσωπο του.
Σήμερα είναι ένα από τα πρώτα ονόματα στη νυχτερινή ζωή της χώρας και σε κάθε του εμφάνιση ξεσηκώνει το κοινό, που ξεσαλώνει στους ρυθμούς των τραγουδιών του. Ο δρόμος του όμως προς την επιτυχία δεν ήταν στρωμένος με ρόδα, μιας και έκανε πολλά χρόνια να καταξιωθεί. Σήμερα καταφέρνει και προκαλεί το αδιαχώρητο στα μαγαζιά που εμφανίζεται. Mπαμπάς τριών παιδιών, ευτυχισμένος σύζυγος και καταξιωμένος καλλιτέχνης είναι ο  Πάνος Κιάμος.
sarotiko
Διαβάστε περισσότερα »

Αγωγή 2 εκ. ευρώ στο BHMAgazino από Μακρυπούλια – Χατζηγιάννη

Οι παλιοί στον χώρο της επικοινωνίας έλεγαν ότι δημοσιογράφος γίνεσαι από τις αγωγές και τις μηνύσεις!
Κάπως έτσι πρέπει να συμβαίνει και με τη νέα εποχή που διανύει το ανανεωμένο BHMAgazino, αφού από κει που δεν ενοχλούσε και δεν το ενοχλούσε κανένας, ξαφνικά υπό τη νέα διεύθυνση του Παύλου Παπαδόπουλου έχει απογειωθεί και με τη θεματολογία του – τηρουμένων των αναλογιών, διαμορφώνει ατζέντα (όπως θα έλεγαν και οι παλιοί δημοσιογράφοι)! Θυμίζουμε ότι εσχάτως με κομμάτια που φιλοξενεί έχει προκαλέσει ουκ ολίγες αντιδράσεις… Μόνο το ρεπορτάζ για την παραίτηση του Γιώργου Παπανδρέου πριν λίγες εβδομάδες, παραλίγο να προκαλέσει σχίσμα εντός του ΠΑΣΟΚ, με την παρέμβαση του νυν αρχηγού του, Ευάγγελου Βενιζέλου!

Ωστόσο, η είδηση δεν είναι ότι το νέο BHMAgazino ξύπνησε και διεκδικεί κομμάτι από τη σύγχρονη δημοσιογραφία στην Ελλάδα του 2012, αλλά ότι μέσα σε ελάχιστα 24ώρα – προφανώς επειδή κάνει καλά τη δουλειά του, δέχθηκε νέα αγωγή ύψους 2.000.000 ευρώ (!) από το ζεύγος Μιχάλη Χατζηγιάννη – Ζέτας Μακρυπούλια.

Το ζευγάρι διαβάζοντας το κομμάτι της δημοσιογράφου, Αστερόπης Λαζαρίδου με τίτλο, «Περιμένοντας τον γαμπρό» που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό στις 21 Μαΐου, αισθάνθηκε ότι θίγεται και έκρινε σκόπιμο, να φιλοδωρήσει τους υπεύθυνους με το δυσθεώρητο νούμερο που προαναφέρθηκε! Συγκεκριμένα, η αγωγή στρέφεται εναντίον του διευθυντή του περιοδικού, Παύλου Παπαδόπουλου και της δημοσιογράφου, ζητώντας έκαστος από 500.000 ευρώ! Προσπερνάμε τις κακοήθειες ορισμένων που αναρωτήθηκαν «τόσα τους έλειπαν», διανθίζοντας τες με υπαινιγμούς για τη μη προβολή του «Dancing with the stars»… Και περιοριζόμαστε να σημειώσουμε τις φράσεις που ενόχλησαν την παρουσιάστρια, «Μια “γλάστρα” αλλιώτικη από τις άλλες», αλλά και «Ανήκοντας σε μια φουρνιά ηθοποιών που είναι περισσότερο celebrities και πολύ λιγότερο καλλιτέχνες», όπως και «Οι καθημερινές στιγμές μοιάζουν πέρα για πέρα σκηνοθετημένες». Αντίστοιχα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης – μεταξύ άλλων, ενοχλήθηκε για την φράση, «Σαφώς πιο μελωδικός όταν τραγουδάει, παρά όταν μιλάει».

Τα συμπεράσματα δικά σας!

πηγή http://www.enimerosi24.gr
Διαβάστε περισσότερα »