Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Βασίλης Καρράς: Διαψεύδει το αποκλειστικό δημοσίευμα εφημερίδας - Νέα τροπή στην υπόθεση

 

 

Διαψεύδει ο Βασίλης Καρράς ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, στη διάρκεια συναυλίας του στο Ντίσελντορφ, όπως δημοσίευσε σήμερα αποκλειστικά η εφημερίδα Δημοκρατία.

Ο τραγουδιστής δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Θεσσαλονίκη Τηλεόραση ότι ουδέποτε βρέθηκε σε εκδήλωση στη γερμανική πόλη αλλά ήταν στο Ανόβερο όπου η εκδήλωση άρχισε και τελείωσε με μεγάλη επιτυχία και ο κόσμος έμεινε ευχαριστημένος. 

Η εκδήλωση, όπως αναφέρει τοthessalonikitv.gr, είχε λάβει χώρα σε τοπικό κέντρο του Ανόβερου δυο εβδομάδες πριν.

Από όσα πληροφορήθηκε σήμερα από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, ο ιδιοκτήτης τού είπε ότι αρκετή ώρα μετά την αποχώρηση του από το κέντρο κάποιοι πελάτες λογομάχησαν για ένα τραπέζι και ουδέποτε ξυλοκοπήθηκε κανένας και πόσο μάλλον ο ίδιος και ο μάνατζερ του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τραγουδιστής (για την ώρα πάντα) έχει προγραμματίσει να φύγει στο εξωτερικό στα μέσα του μήνα στο πλαίσιο συναυλιών.

Στο μεταξύ, το newsbeast.gr επικοινώνησε και με τον τραγουδιστή και με τον μάνατζέρ του για να διασταυρωθεί το περιστατικό αλλά η επικοινωνία δεν κατέστη δυνατή. 

Διαβάστε περισσότερα »

Πρότειναν στη Βανδή να δουλέψει με τη Βίσση

Η συνεργασία της δεκαετίας. Αν ήμασταν λίγα χρόνια πίσω, όχι πάρα πολλά, αλλά τότε, που η οικονομική κρίση ήταν ένα μακρινό και άγνωστο... 
...φαινόμενο η είδηση ότι η Δέσποινα Βανδή μπορεί να συνεργαστεί με την Άννα Βίσση θα έμοιαζε σαν ανέκδοτο ή σαν ανεκπλήρωτος πόθος. Σήμερα όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Η κρίση που σάρωσε τα πάντα δεν άφησε ανέπαφη την ψυχαγωγία και ειδικά τα κέντρα διασκέδασης. Οι εποχές της ευμάρειας πέρασαν, όπως επίσης και οι εποχές που ένα μεγάλο όνομα κρατούσε μόνο του ένα νυχτερινό κέντρο και πλέον ευνοούνται μόνο οι μεγάλες και ισχυρές συμμαχίες.

Έτσι σκέφτηκε και ο ιδιοκτήτης του "Κέντρου Αθηνών" και σκέφτηκε να ενώσει κάτω από την ίδια στέγη δύο κορυφαία γυναικεία ονόματα. Την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή. Βέβαια το γεγονός ότι η Άννα Βίσση τραγουδάει ήδη στο δικό του μαγαζί ήταν ένα επιπλέον κίνητρο. Ο ίδιος ήρθε ήδη σε επαφή και με τις δυο τραγουδίστριες με σκοπό να τις πείσει για συνεργασία την επόμενη σεζόν. Οι έως τώρα απαντήσεις δεν ήταν ενθαρρυντικές, αλλά η επιμονή καμιά φορά λυγίζει και τους πιο αποφρασμένους.

Πάντως το πρώτο βήμα έγινε και μακάρι να γίνει και το επόμενο, γιατί είναι μια συνεργασία που θα είχε πολύ ενδιαφέρον ναδούμε, αν τη δούμε ποτέ.

Πηγή: queen.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Justin Bieber:Μας δείχνει...ολόγυμνος τα προσόντα του!(HOT PHOTO)


Μετά την κλοπή του προσωπικού του υπολογιστή, αναμενόμενο ήταν να αρχίσουν να διαρρεύουν φωτογραφίες του.
Πρώτη και καλύτερη, κυκλοφόρησε μία γυμνή φωτογραφία, υποτίθεται, του Justin Bieber. Αυτό που φαίνεται ολοκάθαρα είναι του τατουάζ που έχει ο τραγουδιστής κάτω από την κοιλιά του στο αριστερό μέρος. Ο εικονιζόμενος είναι ολόγυμνος και μοστράρει τα προσόντα του στην οθόνη του υπολογιστή και αυτοφωτογραφίζεται. Το ΤΜΖ δημοσίευσε δήλωση του τραγουδιστή, μέσω κοντινών του ατόμων, «δεν είμαι εγώ στις φωτογραφίες»! Νομίζω, ότι όντως δεν είναι εκείνος, δεν τον έχω για τόσο προικισμένο!!!
Πηγή:athensbars.gr


Διαβάστε περισσότερα »

Πόδια δίχως τελειωμό…

 

Πόδια ατελείωτα, πόδια γυμνασμένα και καλοφτιαγμένα, πόδια που κόβουν την ανάσα και συγκλονίζουν το αντρικό κοινό. Η γνωστή τραγουδίστρια κάθε φορά που ανεβαίνει στην πίστα αφήνει άφωνους τους θαμώνες της, τραβάει πάνω της όλα τα βλέμματα, αναστατώνει με τα τσαλίμια και τα κάλλη της.
Πρόκειται για την τραγουδίστρια Φρύνη Βλάχου, ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr  την απαθανάτισε, καμαρώστε την!
enter-tv
Διαβάστε περισσότερα »

H συγκλονιστική ιστορία γνωστής τραγουδίστριας: Η μάχη με τον καρκίνο, ο χαμός της κολλητής της και η ασθένεια του αδελφού της

 

Η μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο,  η απόφασή της να παλέψει, όσοι στάθηκαν δίπλα της, η ασθένεια του αδελφού της, ο χαμός της κολλητής της, μία ακόμα αυτοάνοση ασθένεια, η ελπίδα, το όνειρο να κάνει οικογένεια, το τραγούδι και η πίστη της στο Θεό.
Η τραγουδίστρια Θεανώ παραδίδει μαθήματα ζωής και συγκινεί! Μίλησε στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα και το περιοδικό ΕΓΩ για τις δύσκολες ώρες της.
Φαντάζομαι τι αισθανθήκατε στο άκουσμα και μόνο της λέξης «καρκίνος»…
Το πρώτο συναίσθημα ήταν ο πανικός. Είχα την αγωνία των εξετάσεων, των αποτελεσμάτων.
Πώς ήσαστε ψυχολογικά;
Προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω για ποιο λόγο μου συμβαίνει. Είχα θυμώσει με τους πάντες και τα πάντα.  
Τι σκεπτόσασταν;
Τους δικούς μου. Δεν ήθελα να στεναχωριέται κανένας για εμένα. Τους απαγόρευσα να κλαίνε. Όποιος ερχόταν στο σπίτι, ήθελα να χαμογελά. Ήθελα να ξεχνιέμαι, να κάνω πράγματα που ούτε καν είχα σκεφθεί στη ζωή μου ως τότε.
 
Τι κάνατε;
Πήγαινα στην θάλασσα. Έπαιρνα ένα καφέ, το cd και τα ακουστικά μου και απολάμβανα τη γαλήνη.
Αντιμετωπίσατε καρκίνο στο συκώτι και το ξεπεράσατε με δύναμη ψυχής;
Τώρα που έχω βγει από την περιπέτεια μπορώ να πω ότι το πέρασα παλικαρίσια. Όταν είσαι… μέσα στο χορό, δεν μπορείς να πεις πολλά. Όταν βγεις από αυτή την κατάσταση, αντιλαμβάνεσαι όσα βίωσες.
Χρειαστήκατε ψυχολογική υποστήριξη;
Ναι. Την αναζήτησα από εξειδικευμένους γιατρούς. Τα φάρμακα προκαλούν πολλές παρενέργειες. Χρειάστηκα  φαρμακευτική υποστήριξη για την κατάθλιψη. Έπαιρνα αντικαταθλιπτικά για να αντιμετωπίσω όσα βίωνα. Έπρεπε να είμαι «βράχος», όχι μόνο για εμένα, αλλά και τους γύρω μου.
Λίγους μήνες αφότου αποθεραπευτήκατε, ήρθατε αντιμέτωπη με ένα ακόμη σκληρό παιχνίδι της μοίρας, αφού και ο αδελφός σας διαγνώστηκε με καρκίνο.
Δυστυχώς. Πριν έξι μήνες, έχασα την κολλητή μου-Γιάννα Χατζημιχάλη -που ήταν μοντέλο και ηθοποιός. Αυτή η αρρώστια δεν κάνει διακρίσεις. Έρχεται χωρίς να το πάρεις χαμπάρι. Πρέπει να έχεις θάρρος υπομονή, δύναμη, πίστη και ελπίδα.
Όταν μάθατε ότι και ο αδελφός σας έχει να αντιμετωπίσει αυτή τη δοκιμασία, πώς το αντιμετωπίσατε;
Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Ξέρω πώς είναι του δίνω συμβουλές και κουράγιο -όσο μπορώ-, για να αισθάνεται καλύτερα.
Ο ίδιος σε ποια φάση είναι;
Κάνει θεραπείες. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι, εμείς είμαστε αισιόδοξοι και εφόσον υπάρχει θετική ενέργεια, όλα θα πάνε καλά.
Για την οικογένειά σας, φαντάζομαι, δεν είναι εύκολη αυτή η δοκιμασία.
Όχι μόνο για την οικογένειά μου. Για κανέναν δεν είναι εύκολο. Πάντα, όμως, σκέπτομαι ότι υπάρχουν και χειρότερα- και αυτό με καθησυχάζει.
Ήταν πολύ τρυφερό ότι η Γιάννα Χατζημιχάλη, επειδή δίνατε την ίδια περίοδο τη μάχη με την ασθένεια, δεν σας είπε ότι έπασχε από καρκίνο.
Ναι. Το είπε στη μητέρα μου και την έβαλε να ορκιστεί ότι δεν θα μου έλεγε τίποτα. Επειδή εκείνη την περίοδο  ολοκλήρωνα τη θεραπεία μου, δεν έπρεπε επʼ ουδενί να στενοχωρηθώ. Ήξερε ότι αυτό θα ήταν καταστροφικό για την ψυχολογία μου. Επέλεξε να μην μου το πει. Με έχει σοκάρει ο χαμός της. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει.
Μιλούσατε μαζί της ;
Μιλούσαμε αλλά μου έλεγε: «Είμαι καλά». Ενώ ήταν άρρωστη δούλευε. Δε το έβαλε κάτω, όπως και εγώ. Η Γιάννα είναι-δεν θέλω να πω «ήταν», γιατί για μένα υπάρχει ακόμα-ένα πλάσμα αισιόδοξο, περήφανο και μοναδικό.
Πότε μάθατε για την ασθένειά της;
Το έμαθα από την οικογένειά της την ημέρα που «έφυγε». Με ειδοποίησαν για την κηδεία. Ομολογώ ότι, κάθε φορά που χτυπά το τηλέφωνο, τώρα πια φοβάμαι για το τι θα ακούσω. Ίσως η Γιάννα να μην ήθελε να τη δω σε αυτή την κατάσταση. Το έκανε για να με προστατεύσει. Το καταλαβαίνω γιατί, όταν αρρώστησα απομακρύνθηκα από τους πάντες και τα πάντα.
Λέτε ότι δεν επιθυμούσατε να ξέρει κανείς τίποτα. Δεν ήταν δύσκολο;
Ήταν δύσκολο. Δεν άντεχα να με λυπάται κανείς όμως.
Είχατε κάποιο σύντροφο δίπλα σας εκείνη την περίοδο;
Όχι. Ήταν επιλογή μου να μην έχω σχέση. Δεν ήθελα να μεταδώσω το βάρος που αισθανόμουν σε κανέναν άνθρωπο. Είχα κλειστεί στο σπίτι μου. Η αλήθεια είναι πώς από κάποιο διάστημα και έπειτα δε μπορούσα να βγω από το σπίτι. Ήταν δίπλα μου μόνο η οικογένειά μου, η συγκάτοικος μου Όλγα που μου έδωσε τόσο θάρρος και δύναμη, αλλά και η φίλη μου Όλγα Τάγκα και η Γιάννα, που μου έλεγε συνεχώς «Θα δεις.. Είναι περαστικό». Λυπάμαι πολύ που δεν ήμουν εκεί δίπλα της, αλλά είμαι σίγουρη ότι ξέρει καλά πώς, αν μου το έλεγε, θα ήμουν συνεχώς στο πλευρό της.
Πώς ήταν εκείνοι οι οχτώ μήνες για εσάς;
Ήταν ίσως οι πιο τραγικοί οχτώ μήνες που έχω περάσει στη ζωή μου. Ήταν καλοκαίρι ακι δεν επιτρέπονταν να βγω έξω, είχα περάσει παράλληλα οξεία ασθματική βρογχίτιδα, απαγορεύονταν να έχω δίπλα μου ακόμα και το σκυλάκι μου, που ήταν η παρέα μου. Η συντροφιά μου ήταν το ίντερνετ, η μουσική, η μητέρα μου η συγκάτοικος μου και οι φίλες μου.
Πριν από λίγους μήνες ασθενήσατε από μία σπάνια αρρώστια.
Ξεκίνησε από μία απλή ελιά. Εγώ θεώρησα ότι δεν ήταν κάτι απλό και έτσι άρχισα να το ψάχνω. Αυτή η ασθένεια είναι αυτοάνοση, σαν τον καρκίνο, και, όπως μου είπαν, μιμείται τον καρκίνο. Τώρα πρέπει να κάνω μία ακόμη βιοψία, για να ξεκαθαριστεί εκατό τις εκατό ότι είναι η συγκεκριμένη ασθένεια. Από εκεί και πέρα, θα κάνω κάποιες μικροεπεμβάσεις, για να αφαιρεθούν τα ογκίδια που βγαίνουν στο δέρμα και να ξεκινήσω θεραπεία. Αλλά και πάλι, αυτό δε με εμποδίζει σε τίποτα. Τα χειρότερα πέρασαν, πιστεύω. Αυτό είναι μηδαμινό για εμένα.
Όταν πρωτοακούσατε ότι πρέπει να κάνετε βιοψία, σοκαριστήκατε;
Και «μόνο» το άκουσμα της λέξης «βιοψία» και η αναμονή για τα αποτελέσματα ήταν ότι πιο ψυχοφθόρο. Πρέπει να κάνω μία ακόμη βιοψία, αλλά λέω στον εαυτό μου: «Θεανώ, όλα θα πάνε καλά». Ό,τι και να γίνει, θα το παλέψω. Δεν υπάρχει διαφορετικός δρόμος για εμένα.
 
 
 newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Σταρ που κάνουν βόλτα με το μετρό

 

Πολλοί διάσημοι χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο στο εξωτερικό

Πολλοί σταρ επιλέγουν το συγκεκριμένο μέσο για τη μεταφορά τους τον τελευταίο καιρό, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την Κέιτι Χολμς.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ηθοποιό την Τετάρτη στο μετρό της Νέας Υόρκης. Αποτελεί μεγάλη αλλαγή για την πρώην σύζυγο του Τομ Κρουζ, που είχε συνηθίσει να μετακινείται με σοφέρ και ιδιωτικά τζετ.

Εκτός από τη Χολμς όμως, και η Ριάνα μπήκε πρόσφατα στο μετρό του Λονδίνου, η Τζέσικα Άλμπα στο μετρό της Νέας Υόρκης, το ίδιο και ο Τζέι Ζ.








Πηγή: radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Πάολα: «Η αλήθεια είναι πως ήμουν star από κούνια»

Έχει συνείδηση ότι καλπάζει πάνω στο άλογο της επιτυχίας η Πάολα; «Στο άλογο καλά είναι, στο καλάμι είναι άσχημα. Εντάξει, για να πω την αλήθεια δεν το έχω καταλάβει. «Τι star είσαι εσύ»... 
...μου λένε «που κάνει έτσι ο κόσμος για 'σένα». «Εγώ είμαι star από το χωριό μου» τους λέω, «star από το σχολείο μου, από την αυλή που έπαιζα μέσα στο σπίτι μου με τους φίλους μου». Ήμουν πάντα η star. Στο επίκεντρο. Ο καραγκιόζης της παρέας, ο κλόουν, το καρναβάλι... Ήμουν όλα αυτά μαζί. Ήμουν αυτή που τους έκανε να γουστάρουν, αλλά και να λυπηθούν μερικές φορές» δηλώνει στο ΟΚ! 

η τραγουδίστρια και συμπληρώνει: «Θα ακουστεί ψωνίστικο, αλλά η αλήθεια είναι πως ήμουν σταρ από κούνια. Όταν είσαι στο σπίτι και σου λένε οι θείοι σου, τα ξαδέρφια σου, οι γονείς σου, οι γιαγιάδες «Κάνε μας αυτό!» και όλοι κάθονται και σε κοιτάνε έτσι, όταν στο σχολείο έλεγαν «ποιος θα μπορέσει να το κάνει αυτό; Μόνο αυτή!» ή στο παιχνίδι «τι θα ξεκινήσουμε να παίζουμε; Κάτσε να έρθει η Πάολα και θα δούμε», τώρα απλά βλέπω ότι η δουλειά και ο κόπος τόσων χρόνων αποδίδει».

Πηγή: gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »

To μήνυμα του Σάκη για την πρεμιέρα

 

Εντυπωσίασε όσους τον τίμησαν στην έναρξη του φαντασμαγορικού σόου

Τρελό «χαμό» προκάλεσε στη χθεσινή του πρεμιέρα ο Σάκης Ρουβάς. Με κέφι και ζωντάνια υποδέχθηκε το κοινό του, χαρίζοντας στους θαμώνες ένα φαντασμαγορικό σόου.

Οι Ρουβίτσες δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να ζητωκραυγάζουν και να αποθεώνουν το είδωλο τους, όπως φάνηκε όμως, εκτός από τους παρευρισκομένους, ευχαριστημένος έμεινε και ο Σάκης Ρουβάς.

«Σας ευχαριστώ για την Τέλεια βραδιά! Νομίζω η καλύτερη πρεμιέρα μέχρι σήμερα! Σας ευχαριστώ που την μοιραστήκατε μαζί μου..! Σας αγαπώ;-)))» έγραψε στο twitter του, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.



radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Τέρμα οι συναυλίες για τους Led Zeppelin

 

Η ταινία τους «Celebration Day» θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου

Κάθε συγκρότημα έχει τις δικές του προτεραιότητες και οι Led Zeppelin έχουν επιλέξει να μην βαδίσουν τον δρόμο των Rolling Stones. Μπορεί το πολυπληθές ακροατήριο τους να το εύχεται, αλλά ο Ρόμπερτ Πλαντ και ο Τζίμι Πέιτζ δεν ενδιαφέρονται να ξαναπαίξουν μαζί live. Το πλησιέστερο πράγμα σε συναυλία των Zeppelin που πρόκειται να δούμε είναι η νέα ταινία που παρουσιάζει το συγκρότημα σε συναυλία, το «Celebration Day» που θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Rolling Stone, o Πέιτζ ερωτήθηκε λοιπόν, όπως ήταν αναμενόμενο, εάν υπάρχει στα μελλοντικά του σχέδια το ενδεχόμενο να ανέβει στην ίδια σκηνή με τον Πλαντ, τον Τζον Πολ Τζόουνς και τον Τζέισον Μπόναμ. «Εάν επρόκειτο να δώσουμε συναυλίες, αυτό θα ήταν το θέμα συζήτησής μας αυτή τη στιγμή. 

Άρα δεν το βλέπω» ήταν η απάντησή του. Και συμπλήρωσε «Το Celebration Day είναι ένα μια μαρτυρία του τι κάναμε το 2007. Και νάτο!» Με αυτή τη δήλωση κλείνει η συζήτηση περί επανένωσης του θρυλικού hard rock συγκροτήματος. Ο Πλαντ ασχολείται πια με την αμερικανική roots μουσική, ενώ ο Τζον Πολ Τζόουνς ενδιαφέρεται σήμερα πια για το bluegrass και το ροκ και πρόσφατα δήλωσε: «Όταν μετακομίζω, ποτέ δεν γυρίζω να κοιτάξω το παλιό σπίτι. Προχωράω μπροστά».

Πηγή: tospirto.net
Διαβάστε περισσότερα »

Αναστατώθηκε η Κάιλι Μινόγκ

 

 

Ως γνωστόν οι θαυμαστές είναι εκείνοι που συνήθως επιδιώκουν από αστέρες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής ή του κινηματογράφου να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Ωστόσο, αυτή τη φορά τα πράγματα αντιστράφηκαν όταν η Κάιλι Μινόγκ βρέθηκε στην παραλία Ιpanema στο Rio de Janeiro και ζήτησε από δύο Βραζιλιάνους λουόμενους να βγάλουν μαζί μια φωτογραφία. 

Φαίνεται πως η διάσημη τραγουδίστρια αναστατώθηκε βλέποντας τους δύο καλλίγραμμους άνδρες κι έτσι τους παρακάλεσε να της χαρίσουν ένα... αναμνηστικό! Τι άλλο θα δούμε; Μάλλον όλα θα τα δούμε...


radar.gr

Διαβάστε περισσότερα »

Αφήνω πίσω τις παλιές αγάπες...

 

Η Έλενα Παπαρίζου περνάει πλέον καλά

Για προσωπικά και τα επαγγελματικά της μίλησε η Έλενα Παπαρίζου, λίγο πριν αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη. «Έχω αφήσει πίσω που τις λάθος αγάπες» δήλωσε η τραγουδίστρια και συμπλήρωσε πως αυτή τη περίοδο περνάει πολύ καλά με τον νέο της αγαπημένο, Ανδρέα Καψάλη.

«Νιώθω πολύ καλά και είμαι μια χαρά», τόνισε με νόημα λίγο πριν αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη. Επιπλέον δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επικείμενη συνεργασία με τον Λευτέρη Πανταζή και τη Νατάσα Θεοδωρίδου, που αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα σε λίγες μέρες.

Αναφερόμενη στο ντουέτο με τη Νατάσα Θεοδωρίδου υπενθύμισε πως διατηρούν μακροχρόνια φιλιά και υπογράμμισε ότι ήταν κάτι που το ήθελαν εδω και καιρό.

Πηγή: radar.gr

Διαβάστε περισσότερα »