Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Και δεύτερη φορά γονείς ο Έλτον Τζον και ο σύντροφός του

 

Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι

Τη «μελωδία της ευτυχίας» ακούν για δεύτερη φορά ο διάσημος τραγουδιστής και δημιουργός Έλτον Τζον και ο σύντροφός του Ντέβιντ Φούρνις, αφού έγιναν γονείς για δεύτερη φορά.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η οικογένειά τους απέκτησε, μέσω παρένθετης μητέρας, και τέταρτο μέλος.

Να θυμίσουμε πως οι Έλτον και Ντέιβιντ έχουν ακόμη ένα παιδί, τον κατάξανθο Ζάχαρι, που τους έχει «τρελάνει» με τα καμώματά του ενώ, τώρα, με την άφιξη του νεογέννητου, η ευτυχία τους, σίγουρα, θα χτυπήσει «κόκκινο».

Μέχρι στιγμής, το ζευγάρι δεν έχει προβεί σε καμιά επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το ευχάριστο γεγονός που κυριαρχεί στη ζωή τους και το φύλο του παιδιού παραμένει, προς το παρόν, επτασφράγιστο μυστικό.
Διαβάστε περισσότερα »

Οι θρυλικοί Police έγιναν ταινία

 

Σκέψεις επανασύνδεσης του συγκροτήματος

«Ένα τρένο αργότερα» είναι ο τίτλος της αυτοβιογραφίας του Άντι Σάμερς του ηγέτη των Police που εκδόθηκε πριν από λίγα χρόνια.

Τώρα η ταινία - ντοκιμαντέρ που βασίζεται στο βιβλίο και λέει την ιστορία του συγκροτήματος ονομάζεται "Can't Stand Losing You: Surviving the Police" και έκανε πρόσφατα πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη.

Ήταν μία ημέρα του 1977 όταν ο Αντι Σάμερς συνάντησε τον φίλο του Στιούαρτ Κόπλαντ σε έναν σταθμό του Μετρό στο Λονδίνο και είπαν να πιουν έναν καφέ.

Εκεί πάνω στον καφέ, είχαν την ιδέα να φτιάξουν ένα συγκρότημα (κιθάρα - ντραμς) με έναν άγνωστο τότε τραγουδιστή (θα έπαιζε και μπάσο) που τύχαινε να έχουν γνωρίσει, τον Στινγκ.

«Ένα τρένο αργότερα αν είχα πάρει, η συνάντηση δεν θα είχε γίνει ποτέ» λέει σήμερα ο , κιθαρίστας των Police.

Οι φαν του γκρουπ θα αναζητήσουν την αλήθεια και σίγουρα τα πικάντικα ιντερμέδια γύρω από τις σχέσεις των τριών Police, μετά την απόφαση του Στινγκ κυρίως, να χωρίσουν τους δρόμους τους, σε μια εποχή που φαινόταν ότι είχαν πολλά ακόμη να δώσουν.

«Άφησα πολλά ζουμερά έξω από το βιβλίο. Υπήρχε πολύ υλικό και έπρεπε να κόψω πράγματα, ίσως και κάποια που θα μας έκαναν να νιώσουμε άβολα... Ο σκοπός είναι να γράψεις κάτι ενδιαφέρον και ειλικρινές» αναφέρει ο Σάμερς.

«Και βέβαια υπήρχαν ναρκωτικά και τέτοια, όμως όχι σε βαθμό που να έχουμε γίνει τοξικομανείς. Δεν θέλησα λοιπόν να εστιάσω εκεί, παρότι πολλά από τα "ροκ" βιβλία κυλιούνται μέσα σε αυτό. Οπως το βιβλίο του Κιθ Ρίτσαρντς, το οποίο προσωπικά βρίσκω απαίσιο. Γιατί να θέλω να διαβάσω για τριάντα χρόνια κατάχρησης ηρωίνης; Μου φαίνεται φοβερά βαρετό. Αν ήθελα κάτι τέτοιο, θα διάβαζα Γουίλιαμ Μπάροουζ» προσθέτει ο Αντι Σάμερς στο ιντερνετικό περιοδικό "Indiewire".

Και βέβαια δεν θα μπορούσε να αποφύγει ερωτήσεις για φημολογούμενη νέα επανασύνδεση των Police.

Απάντησε και σε αυτό ο Σάμερς: «Δεν το βλέπει πιθανό, αλλά δεν το αποκλείω κιόλας».

Πριν από μερικά χρόνια οι Police επέστρεψαν στη σκηνή με μεγάλη επιτυχία και 350 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα στο ταμείο τους.

Πηγή: radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Στα παρασκήνια της φωτογράφισης της Beyonce

 

Ήταν να μην πάρει φόρα η τραγουδίστρια

Μετά το προκλητικό εξώφυλλο της Beyonce για το GQ, όπου πόζαρε με ένα λεοπάρ εσώρουχο κι ένα τοπ ελαφρώς σηκωμένο, η τραγουδίστρια ξαναχτυπά με μία φωτογράφιση στις Μπαχάμες. 

H 31χρονη σταρ μετά τη γέννηση της κορούλας της έχει γίνει πιο hot από ποτέ και δεν «χορταίνει» να φωτογραφίζεται.

Με ένα λουλούδι στα μαλλιά και με τροπικό αέρα η Beyonce δείχνει να απολαμβάνει την φωτογράφιση με τον ήλιο να λούζει τα ξανθά μαλλιά της.







\
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Στους ρυθμούς του αργεντίνικου τάνγκο θα χορέψει η Κατερίνα Στανίση.

 

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στο Dancing

Στους ρυθμούς του αργεντίνικου τάνγκο θα χορέψει την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στο Dancing With the Stars η Κατερίνα Στανίση.

H Κατερίνα Στανίση έλαβε πρόσκληση από την παραγωγή του χορευτικού σόου για να χορέψει και η λαϊκή τραγουδίστρια δέχτηκε. 

Κατά τη διάρκεια των προβών της συναντήθηκε με την Έλενα Παπαβασιλείου όπου η παρουσιάστρια τις έδωσε και κάποιες συμβουλές.

Διαβάστε περισσότερα »

Παπαρίζου-Καψάλης μαζί για ψώνια

 

Ο φακός τους «τσάκωσε» στο σούπερ μάρκετ

Η Έλενα Παπαρίζου έχει βρει το άλλο της μισό στο πρόσωπο του Ανδρέα Καψάλη.

Οι δυο τους συγκατοικούν από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους και φροντίζουν να περνάνε όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού «Hello» το ζευγάρι εθεάθη να κάνει τα ψώνια του σε σούπερ μάρκετ των νοτίων προαστίων.
newsbeast 
Διαβάστε περισσότερα »

Κάτι... τρέχει με Παντελή Παντελίδη-Ράνια Κωστάκη

 

Φήμες τους θέλουν να είναι ζευγάρι

Ο Παντελής Παντελίδης και η Ράνια Κωστάκη είναι σύμφωνα με φήμες το νέο ζευγάρι στην εγχώρια σόουμπιζ.

O ανερχόμενος τραγουδιστής και η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους πριν από λίγες ημέρες σε μπαρ των βορείων προαστίων, όπου εκεί βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «ΟΚ!».

Μάλιστα, για τη γνωριμία τους λέγεται πως μεσολάβησε ο καλός φίλος του Παντελή Παντελίδη, Γρηγόρης Αρναούτογλου, που αποτελεί και ραδιοφωνικό ταίρι της Ράνιας Κωστάκη αυτή τη σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα »

Π. Αναστασοπούλου: Ο Νότης είναι πολύ πιο ροκ από ότι νομίζετε

 

Το συγκρότημα και η συνεργασία με τον Σφακιανάκη

Για τη συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη, μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία, μαζί με το συγκρότημά της «Mamacita on fire» εμφανίζεται στο πλευρό του τραγουδιστή, προσδίδοντας ροκ ήχο και χαρακτήρα στο σχήμα.

«Ο Νότης είναι πολύ πιο ροκ από ότι νομίζετε. Μου έγινε η πρόταση από εκείνον και δεν θα μπορούσα ποτέ να αρνηθώ. Είναι ο πιο ντόμπρος άντρας που έχω γνωρίσει», τονίζει στο περιοδικό Hello η ηθοποιός και τραγουδίστρια. 

«Πλέον έχω ανάγκη να συναναστρέφομαι τέτοιους ανθρώπους γιατί έχω κουραστεί να γνωρίζω άτομα που άλλα λένε και άλλα κάνουν. Μια κουβέντα του και μόνο μπορεί να με κάνει να ηρεμήσω. Νιώθω απόλυτα ασφαλής κοντά του. Όταν θες να συνδυάσεις κάτι- ακόμα και στην μουσική- εάν το κάνεις με καλή διάθεση και δημιουργικό πνεύμα, θα έχει θετικό αποτέλεσμα», πρόσθεσε.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »