Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Lady Gaga: «στο σχολείο με έβαζαν σε κάδους σκουπιδιών»


 
Τις σοκαριστικές στιγμές που έζησε στα εφηβικά της χρόνια εξιστόρησε η Lady Gaga, που έχει παραδεχθεί πως έπεσε θύμα ενδοσχολικής βίας!
«Τα αγόρια της τάξης μου με έριχναν μέσα στους κάδους των σκουπιδιών και τα κορίτσια με έβλεπαν να είμαι καλυμμένη με σκουπίδια και γέλαγαν», εξομολογήθηκε η νεαρή σταρ, σοκάροντας με την αποκάλυψή της.
Όπως πρόσθεσε, οι συμμαθήτριές της την κορόιδευαν όταν εκείνη έβαζε τα κλάματα για το μαρτύριο που ζούσε!
Σε πρόσφατη συναυλία της στο Πουέρτο Ρίκο, η Gaga μίλησε για τον κοινωνικό αποκλεισμό, ενώ έχει δημιουργήσει το ίδρυμα «Born This Way», με στόχο την καταπολέμηση του bullying και την αφύπνιση όλων γι’ αυτό το απαράδεκτο κοινωνικό φαινόμενο.
STAR.GR
Διαβάστε περισσότερα »

Δείτε τη σύζυγο του Αντύπα! Η "γυναίκα - δύναμη"... (Φωτογραφίες)

Πίσω από ένα μεγάλο και τρανό άντρα κρύβεται - λένε - μία σπουδαία γυναίκα! Η προσωποποίηση της παραπάνω φράσης είναι η γυναίκα του Αντύπα, την οποία όσοι γνωρίζουν το ζευγάρι καλά αποκαλούν "δύναμη", ενώ χωρίς τη γνώμη της δεν παίρνει καμμία μεγάλη απόφαση...


Τη σύζυγο του Αντύπα τη συναντήσαμε στο "Ποσειδώνιο", όπου πραγματικά το πρόγραμμα ξεσηκώνει τους θαμώνες του κέντρου, με τον τραγουδιστή και τη Δέσποινα Βανδή να ερμηνεύουν παλιές και νέες μεγάλες επιτυχίες τους. Η γοητευτική γυναίκα του Αντύπα παρακολούθησε το πρόγραμμα από το πρώτο τραπέζι, ενώ είναι χαρακτηριστικό της σχέσης τους ότι "μιλούσαν" συνεχώς με τα μάτια...

 

Τέλος, στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε το χορό της Δέσποινας και του Αντύπα πάνω στην πίστα, αλλά και τα λουλούδια που πετάει η τραγουδίστρια στο τραπέζι που κάθεται η σύζυγός του... 

MARKOS-TV
Διαβάστε περισσότερα »

«Για μένα αυτό που έχει σημασία είναι τι άνθρωπος είμαι»

 

Τον υπαινιγμό τραγουδιστή για την καταγωγή της σχολιάζει η Φουρέιρα

Τη δήλωση του Αλβανού τραγουδιστή Ντέβις Τζεράχου σχετικά με την καταγωγή της Ελένης Φουρέιρα, σχολίασε σε συνέντευξή της η τραγουδίστρια. Ο Ντέβις Τζεράχου είχε πει για την ακρίβεια ότι «όλοι στην Αλβανία ξέρουν ότι η τραγουδίστρια είναι Αλβανίδα». 

Η Ελένη Φουρέιρα μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ είπε: «Δεν έχω ακούσει τη συγκεκριμένη δήλωση για να μπορώ να την κρίνω. Αλλά και να την είχα, πάλι δεν θα την έκρινα, από τη στιγμή που έχουμε δημοκρατία ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει και να κάνει ότι θέλει. Εγώ δεν θα έλεγα ποτέ κάτι για έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω. 

Για μένα το μόνο που έχει σημασία είναι τι άνθρωπος είναι η Ελένη. Αυτό είναι που μου έμαθαν οι γονείς μου, και αυτό που προσπαθώ πάντα είναι να φέρομαι καλά στους συνανθρώπους μου και να τους προσφέρω καλοσύνη. 

Για μένα το μόνο που έχει σημασία είναι αν αρέσει αυτό που κάνω. Ότι και να πουν, αυτό που κρατάω είναι ότι όταν έκανα την παρουσίαση του νέου μου δίσκου υπήρχαν χιλιάδες παιδιά που χόρευαν και τραγουδούσαν και μου έδειχναν με κάθε τρόπο ότι τους αρέσει αυτό που τους προσφέρω».
gossip-tv

Διαβάστε περισσότερα »

Σουβλατζίδικο άνοιξε η Πέγκυ Ζήνα

 

Τη διακόσμηση του μαγαζιού ανέλαβε η ίδια και ο σύζυγός της

Πέραν από την επαγγελματική της δραστηριότητα στο χώρο της μουσικής σκηνής, η Πέγκυ Ζήνα αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά της και στον επιχειρηματικό τομέα.

Και για του λόγου το αληθές η γνωστή τραγουδίστρια άνοιξε σουβλατζίδικο στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας.

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα τη διακόσμηση του μαγαζιού έχει αναλάβει από κοινού με το σύζυγο της, Γιώργο Λύρα, βάζοντας την προσωπική τους πινελιά!
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Ταινία για τα 70 χρόνια από τη γέννηση του Hendrix

 

Θα περιλαμβάνει τη συναυλία στο φεστιβάλ του Woodstock

Αν ζούσε ο Τζίμι Χέντριξ, στις 27 Νοεμβρίου θα γιόρταζε τα 70 του γενέθλια. Αντ’ αυτού η επέτειος θα συνοδευτεί με μια ειδική ταινία που θα παιχτεί εκείνες τις μέρες (τέλος Νοεμβρίου, αρχές Δεκεμβρίου) σε 30 αίθουσες στην Μ. Βρετανία και σε επιλεγμένους χώρους σε πολλά σημεία του πλανήτη. 

Το φιλμ, που επιμελήθηκε ο σκηνοθέτης Bob Smeaton (Festival Express), περιλαμβάνει ολόκληρη τη συναυλία του Τζίμι Χέντριξ στο περίφημο φεστιβάλ του Woodstock το καλοκαίρι του 1969, μία εμφάνιση που έχει μείνει ιστορική. 

Εκτός από τα 14 τραγούδια που παίζει ζωντανά ο Χέντριξ και η μπάντα του, η ταινία περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τους δύο βασικούς μουσικούς του συνεργάτες, τον Bill Cox και τον Mitch Mitchell, το μηχανικό του στον ήχο Eddie Kramer και έναν από τους υπεύθυνους του φεστιβάλ, τον Michael Lang.

Πηγή: tospirto
Διαβάστε περισσότερα »