Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Η Lady Gaga ρίχνει την προσοχή της στους θαυμαστές της

 

 

Με ψυχολόγο θα πηγαίνει στις συναυλίες της την επόμενη σεζόν η Lady Gaga. Η εκκεντρική τραγουδίστρια θέλει να «προσέξει» τους θαυμαστές της. 

Ο ψυχολόγος θα συναντάει μερικούς από τους θαυμαστές της για να τους συμβουλεύσει και να τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν κάποιο προσωπικό τους πρόβλημα. 
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Έβαλε τα γιορτινά της και έστειλε τις ευχές της η Μαράια Κάρεϊ

 

Την αγάπη της και τις ευχές της για ένα ευτυχισμένο νέο έτος μας έστειλε μέσω Twitter η ντίβα της ποπ από την μακρινή Αυστραλία.

Ανήρτησε φωτογραφία της αγκαλιά με το σύζυγό της Νικ Κάνον (Nick Cannon), ντυμένοι και οι δύο με τα καλά τους, να διασκεδάζουν σε μπαρ του Σίδνεϊ.

"Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος, φιλιά από την Αυστραλία" έγραψε η Μαράια Κάρεϊ (Marial Carey) στον προσωπικό της λογαριασμό.
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Δείτε τις... τούμπες της Μαντόνα στα χιόνια!

 

Φόρεσε τη στολή του σκι και τα παγοπέδιλα και δεν πρόλαβε να κάνει ούτε μισό μέτρο… Ουπς, τούμπα!

Αν και είναι τρομερά γυμνασμένη και έχει ταλέντο στο χορό και το κούνημα, στα χειμερινά σπορ απ’ ό,τι μαρτυρά ο φωτογραφικός φακός η Μαντόνα (Madonna) δεν το έχει καθόλου!

Η βασίλισσα της ποπ βρίσκεται για διακοπές λόγω εορτών σε σαλέ στη Σουηδία μαζί με την κόρη της και το σύντροφό της Ιμπραήμ Ζαιμπάτ (Brahim Zaibat).

Αντιθέτως με τη μαμά, η κόρη έχει ταλέντο όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες! Η Λούρδη (Lourdes) "όργωσε" τα χιονισμένα βουνά με τη σανίδα του σνόουμπορντ. 




tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »