Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Έλληνας πολύ γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει την ερωτική του συνεύρεση με 3 γυναίκες και τη χρήση κοκαΐνης

 
Αλήθειες της ζωής του που λίγοι γνώριζαν αποκαλύπτει σε συνέντευξή του γνωστός Έλληνας τραγουδιστής.
Ο λόγος για τον Βαλάντη ο οποίος σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του παραδέχεται τα... κακώς κείμενα της ζωής του. Ο τραγουδιστής παραδέχεται για τα προσωπικά του: «Ό,τι σχέση και να κάνω κάτι μου αφήνει και κάτι δίνω». Στην ερώτηση αν έχει συνευρεθεί ερωτικά με δύο γυναίκες ταυτόχρονα, ο Βαλάντης δεν μασάει τα λόγια του και παραδέχεται πως το έχει κάνει ενώ ο ίδιος συνεχίζει τις αποκαλύψεις στο «Εγώ» λέγοντας: «Έχω βρεθεί και με τρεις... Έγινε μια φορά». Όσο για τις ατασθαλίες της ζωής του, όταν ερωτάται αν έχει δοκιμάσει ναρκωτικά, λέει: «Ναι. Ήταν μία πολύ άσχημη περίοδος της ζωής μου όταν το έκανα και τελικά κατάλαβα ότι η μεγαλύτερη «μαστούρα» είναι να είσαι νηφάλιος. Όταν τα βρεις με τον εαυτό σου και ξέρεις τι γίνεται στη ζωή σου, δεν έχεις ανάγκη τα ναρκωτικά». Ο ίδιος παραδέχεται επίσης: «Έκανα χρήση γύρω στον ενάμιση χρόνο, αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν κάτι καλό για μένα... Δοκίμασα και κοκαΐνη αλλά κατάλαβα ότι πραγματικά δεν μου έδινε τίποτα. Δεν ξέρω αν δίνει κάτι σε άλλους ανθρώπους. Εμένα δεν μου προσέφερε τίποτα, γι' αυτό και σταμάτησα να παίρνω. Είμαι νηφάλιος. Πίνω τα ποτάκια μου, κανονικά, όπως όλος ο κόσμος και περνάω πολύ καλύτερα».
 
Πηγή:gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα »

Ν. Πόντε: Κορμί που... κόβει την ανάσα! (Φωτογραφίες)

 

Είναι αναμφίβολα μία από τις πιο φρέσκιες και αποκαλυπτικές γυναίκες επί σκηνής, ένα κορίτσι που σφίζει από νιάτα, ομορφιά και εκπέμπει εκείνη τη σεξουαλικότητα που άλλες προσπαθούν να βγάλουν με το "ζόρι"! Είναι για να τη... χαζεύεις!

Η όμορφη Nikki Ponte τραγούδησε σε σκηνικό cabaret θυμίζοντας στο κοινό μια άλλη εποχή, πιο παλιά, αλλά σέξι!





markos-tv
Διαβάστε περισσότερα »

«Μαλλιοτραβήγματα» κριτών στο American Idol

 

Βίντεο με τον «σκυλοκαβγά» Nicki Minaj- Mariah Carey

Εκτροχιάστηκαν οι οντισιόν για το American Idol στην πόλη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας με τις δύο γυναίκες του πάνελ των κριτών να χάνουν τον έλεγχο και να τσακώνονται προκαλώντας αμηχανία στους παρευρισκόμενους. 

Η ράπερ Nicki Minaj τα έβαλε με τη Mariah Carey, βρίζοντας και απειλώντας τη, σύμφωνα με αμερικανική ιστοσελίδα. Μεταξύ άλλων είπε: «Δεν πρόκειται να ανεχτώ τη γ... μεγαλειότητά της!» 

Δεν ήξερε πως να αντιδράσει ο «άμαχος πληθυσμός», οι δύο άλλοι κριτές, Keith Urban και Randy Jackson ενώ ο τσακωμός ξέσπασε με αφορμή την επίδοση ενός διαγωνιζόμενου. 

Στον «χείμαρρο» της Minaj απάντησε η Mariah Carey αλλά δεν ακούγεται στο βίντεο τι λέει.

Σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα οι οντισιόν σταμάτησαν μέχρι οι δύο κριτές να ηρεμήσουν και λέγεται πως οι παραγωγοί ανησυχούν πως Mariah και Nicki δεν θα καταφέρουν να συνυπάρξουν για πολύ. 

Δείτε το βίντεο 
  
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Μίνι απόδραση με το νέο της σύντροφο

 

Παπαρίζου-Καψάλης στην Κύπρο

Ένα 24ωρο στην Κύπρο πέρασαν η Έλενα Παπαρίζου και ο νέος της σύντροφος, Ανδρέας Καψάλης. 

Συγκεκριμένα, την περασμένη Κυριακή, η Έλενα και ο αγαπημένος της πέταξαν με τη μεσημεριανή πτήση για την Κύπρο, με αφορμή την τελευταία συναυλία της καλοκαιρινής της περιοδείας της Έλενας σε γνωστό club της Λεμεσού.

Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ τους απαθανάτισε μαζί στο αεροδρόμιο.


Διαβάστε περισσότερα »

Η Σακίρα αποκάλυψε το φύλο του παιδιού της

 

Αγόρι ή κορίτσι για την τραγουδίστρια;

Η Σακίρα έμαθε το φύλο του παιδιού που περιμένει και, με μεγάλη χαρά, το μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της γερμανικής τηλεόρασης. 

Σε συνέντευξή της, λοιπόν, αποκάλυψε ότι το πρώτο της παιδί είναι αγόρι! Πατέρας του μωρού, ως γνωστόν, είναι ο διεθνής αμυντικός της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Ισπανίας, Ζεράρ Πικέ.
Διαβάστε περισσότερα »

Ξεχώρισε η Nicole Scherzinger με το δαντελένιο φόρεμα

 

Σικάτη αλλά και σέξι

Ήταν το πάρτι γενεθλίων του γιου του δισεκατομμυριούχου Richard Caring, Ben και φυσικά πολλά πρόσωπα του Χόλιγουντ έδωσαν το «παρών». 

Ανάμεσά τους και η τραγουδίστρια Nicole Scherzinger που εμφανίστηκε με ένα μαύρο φόρεμα όλο δαντέλα το οποίο αγκάλιαζε το καλλίγραμμο κορμί της εξασφαλίζοντας ότι όλα τα βλέμματα θα είναι πάνω της. 

Στη θέα των φωτογράφων μοίρασε απλόχερα το καλύτερό της χαμόγελο. 



Διαβάστε περισσότερα »

Με αγάπη, Άννα...

 

Η Άννα Βίσση μοιράζεται τις χαρούμενες στιγμές της με το κοινό

Η Άννα Βίσση ετοιμάζεται για έναν χειμώνα γεμάτο δράση! Στα μέσα Οκτωβρίου αρχίζει τις ζωντανές της εμφανίσεις στο Κέντρο Αθηνών, και, παράλληλα, θα ετοιμάζει τους νέους «Δαίμονες», που θα κάνουν πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2013.
 
Όλα αυτά, βέβαια, χρειάζονται και την κατάλληλη προώθηση! Έτσι, χθες βγήκε στον αέρα το πλήρως ανανεωμένο site της Άννας, με μπόνους ένα πλούσιο άλμπουμ με προσωπικές της φωτογραφίες! 







newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Ο Σάκης αγρότης στα χωράφια

 

Μαζί με το μικρόφωνο θα πιάσει και την τσάπα

Δεν θα το βάλει κάτω, δεν θα πτοηθεί από την κρίση, αντίθετα θα τον δούμε σύντομα ακόμα και αγρότη στα κτήματά του στην Κέρκυρα! 

Ο… καταιγιστικός Σάκης Ρουβάς, μίλησε για τα σχέδιά του, αποκάλυψε λεπτομέρειες για το νέο του πρόγραμμα στο S Club και για το φύλο του τρίτου του παιδιού.

«Είμαι ένας τραγουδιστής που βγήκε στη νύχτα το ’91 με προγράμματα 6 μέρες την εβδομάδα. Πλέον οι μέρες έχουν μειωθεί στις 2 οπότε σαφώς έχω προσαρμοστεί στην κρίση». 

Κάπως έτσι λοιπόν ξεκίνησε να μιλά ο Σάκης Ρουβάς για το νέο του πρόγραμμα στο S Club και όπως ήταν λογικό, έδωσε πάτημα για περαιτέρω ερωτήσεις. 

«Θέλω η Ελλάδα να στραφεί σε άλλα πράγματα, αναξιοποίητα μέχρι στιγμής και να ανακαλύψει ορισμένα κομμάτια που δεν έχει δώσει την πρέπουσα σημασία. Εγώ για παράδειγμα έχω κάποια κτήματα στην Κέρκυρα τα οποία μου άφησε ο παππούς μου. Αποφάσισα πλέον να ασχοληθώ ενεργά με αυτά, όχι μόνο για οικονομικούς λόγους αλλά και για να αλλάξω την ποιότητα της ζωής μου», είπε στη συνέχεια και όλοι έμειναν να τον ακούν αποσβολωμένοι. 

Μπορεί ο Σάκης να γίνει αγρότης; Θα παρατήσει τη μουσική; Τι εννοεί; «Υπάρχει κρίση και ναι, ανησυχώ αλλά δεν το βάζω κάτω. Θα κάνω αυτό που ξέρω καλά και από εκεί και πέρα θα ασχοληθώ και με άλλα πράγματα που έχουν αξία είπε.

Άλλωστε, όπως πρόσθεσε: «Στον αγρό μεγάλωσα μέχρι τα 18 μου, με βόλτες στο χωριό με τον παππού και τη γιαγιά. Πάντα μου άρεσε η φύση, γι’ αυτό και αποφάσισα να μείνω 40 χλμ μακριά από το κέντρο της Αθήνας».

Σειρά όμως είχαν οι ερωτήσεις για το νέο του πρόγραμμα το οποίο ξεκινά στις 5 Οκτωβρίου στο ex Διογένης, και νυν S Club, στο οποίο θα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο παρέα με την Αγγελική Ηλιάδη και τις Μέλισσες. 

«Μου αρέσει να διατηρώ το ενδιαφέρον του κόσμου αμείωτο γι’ αυτό δεν επέλεξα να κάνω ένα κλασικό πρόγραμμα. Το show θα έχει τον ερωτισμό, το πάθος, τα χρώματα, η αμεσότητα και την ατμόσφαιρα του καμπαρέ και θα δείτε ενδιαφέρουσες συμπράξεις και ντουέτα πάνω στη σκηνή» είπε ο Σάκης, χωρίς να κρύβει τον ενθουσιασμό του για ένα ενδεχόμενο… καν καν με τις Μέλισσες. 

Κατά τα άλλα, είπε πως για πρώτη φορά στην καριέρα του θα εντάξει στην μπάντα του εκτός από μπουζούκι και βιολί ώστε να προσφέρει στο κοινό πιο ανατολίτικα ακούσματα, ενώ σαφώς μεγάλο μέρος του σχήματος θα καταλαμβάνει το λαϊκό πρόγραμμα. Σε ό,τι αφορά τους συνεργάτες του, ο Σάκης είπε για την Αγγελική πως «μπορεί να έχει μακρά πορεία στο χώρο, αλλά τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει ένα άλλο πρόσωπο που με έκανε να την προσέξω», ενώ για τις Μέλισσες δήλωσε με χαρά πως δεν είναι μόνο ανερχόμενο συγκρότημα αλλά και πολλά υποσχόμενο».

Έμφαση ωστόσο δόθηκε και στην οικογένειά του. Και μπορεί η απάντηση για το αν θα ανέβει τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας με την Κάτια Ζυγούλη να ήταν «προς το παρόν θα ανεβοκατεβαίνω του S Club», ωστόσο δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τον ερχομό του τρίτου του παιδιού το οποίο όπως αποκάλυψε θα είναι κοριτσάκι! 
Άλλωστε, ο Σάκης έχει ιδιαίτερη αδυναμία και στη μεγάλη του κόρη, Αναστασία, και μάλιστα με μια γλυκιά πικρία, ερωτώμενος για την αντίδρασή της όταν τον είδε για πρώτη φορά live το καλοκαίρι μας είπε πως «την επόμενη μέρα μου είπε: “Μπαμπά, δεν θέλω να πας για πρόβα”. Αποκόμισε μια ιδέα πως δεν είναι μόνο δικός της…».

 

Διαβάστε περισσότερα »

Η Lady Gaga «αντιγράφει» την Liz Hurley

 

Επέλεξε το ίδιο φόρεμα που είχε φορέσει η ηθοποιός το 1994

Είναι γεγονός ότι η Lady Gaga έχει ξεχωρίσει στη μουσική σκηνή όχι μόνο με τα τραγούδια της αλλά και με τις στιλιστικές της επιλογές που φροντίζει πάντα να είναι εκκεντρικές.

Όμως, στο Μιλάνο η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα φόρεμα που έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν. Πρόκειται για το περίφημο αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα με παραμάνες του οίκου Versace που το είχε πρωτοφορέσει η Liz Hurley το 1994 και με το οποίο έβαλε φωτιά στο καλλιτεχνικό στερέωμα. 

Δείτε τις φωτογραφίες


















newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Θύμα κλοπής ο Γιώργος Τσαλίκης

 

Το αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού του στο twitter

Ο Γιώργος Τσαλίκης έπεσε θύμα κλοπής. Ο ίδιος αποκάλυψε το γεγονός μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

«Πολύ άσχημο πράγμα να σε κλέβουν...», έγραψε ο γνωστός τραγουδιστής.

«Ζούμε δυστυχώς σε μια ζούγκλα. Υγεία πάνω απ΄όλα και περισσότερη προσοχή στους γύρω μας», συνέχισε.

Ωστόσο, δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες για το γεγονός, ακόμα και όταν οι followers του τον ρώτησαν τι ακριβώς συνέβη. Απλά διευκρίνισε ότι όλα είναι καλά και τους ευχαρίστησε. 


 radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Η Rihanna έχει αδυναμία στις μπότες

 

Δεν προλαβαίνει να αλλάζει ζευγάρια στη Νέα Υόρκη

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται η Rihanna και πάλι βρήκε ένα τρόπο για να ασχοληθούν οι φωτογράφοι μαζί της. Χθες εμφανίστηκε σε επαγγελματικό ραντεβού με λεοπάρ μπότες και καυτό σορτς. 

Τώρα ο φακός την τσάκωσε να κατευθύνεται σε στούντιο ηχογράφησης φορώντας μία κόκκινη αθλητική μπλούζα με το logo «American Dream» και μαύρες μπότες Christian Louboutin που έφταναν πάνω από το γόνατο.

Δείτε τις φωτογραφίες





newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Στο νοσοκομείο η Πέγκυ Ζήνα

 

Αναβολή πρεμιέρας για την τραγουδίστρια

Για τις 12 Οκτωβρίου μετατίθεται η πρεμιέρα της Πέγκυς Ζήνα, η οποία επρόκειτο να ξεκινήσει αύριο τις εμφανίσεις της στο κέντρο «Οδός Πειραιώς 178».

Η τραγουδίστρια ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, κατά τη διάρκεια της χτεσινής πρόβας. 

Οι συνεργάτες της μόλις την είδαν έτοιμη να σωριαστεί, ανησύχησαν πολύ, διέκοψαν την πρόβα και την μετέφεραν εσπευσμένα σε γνωστό θεραπευτήριο της Αθήνας.

Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν γαστρεντερίτιδα και της συνέστησαν λίγες μέρες ξεκούραση.
NEWSBEAST

Διαβάστε περισσότερα »

Η Lady Gaga πιάνει το στήθος της

 

Φωτογραφίες σε ασπρόμαυρο φόντο

Πολλές σταρ του Χόλιγουντ είθισται να ποζάρουν στο φακό του ανατρεπτικού φωτογράφου Terry Richardson. Φυσικά μία από αυτές είναι και η Lady Gaga. 

Γυμνή ή ντυμένη πάντα εκκεντρική και διαφορετική από τις υπόλοιπες σταρ του πλανήτη, η ποπ τραγουδίστρια ποζάρει σε ασπρόμαυρο φόντο χαρίζοντας στο φακό μερικές σέξι πόζες όπως αυτή που πιάνει το στήθος.











newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Τα έδωσε όλα στη σκηνή η Cheryl Cole

 

Γεμάτη ενέργεια η τραγουδίστρια

Με μια χρυσή ολόσωμη φόρμα που αγκάλιαζε το καλλίγραμμο κορμί της εμφανίστηκε η Cheryl Cole στη συναυλία της στο Belfast και το κοινό της την αποθέωσε. Η 29χρονη τραγουδίστρια, αν και είχε πολύ άγχος, τα έδωσε όλα πάνω στη σκηνή.

Δεν σταμάτησε να χορεύει ενώ η ενέργειά της πέρασε στο κοινό που δεν σταμάτησε να τραγουδάει μαζί της και να χορεύει στους ρυθμούς των τραγουδιών της.







newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »