Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Τα δύσκολα της εγκυμοσύνης, ο χαζομπαμπάς και η πεθερά

ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ

Τα δύσκολα της εγκυμοσύνης, ο χαζομπαμπάς και η πεθερά
Για το πώς βιώνει μέχρι στιγμής την εγκυμοσύνη της μίλησε η Καλομοίρα σε πρόσφατη συνέντευξή της.
Η συγκίνηση, οι δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και η συμπαράσταση του συζύγου της και της πεθεράς της.
“Νιώθω έτοιμη να κρατήσω στην αγκαλιά μου τα πλασματάκια μου και να τους δίνω φιλιά όλη την ημέρα. Σκέφτομαι ήδη πως θα τους μιλάω και θα τα αγαπάω και θα τα στηρίζω στη ζωή τους. Ελπίζω να είμαι τόσο καλή γονιός, όπως ακριβώς υπήρξαν για εμένα οι δικοί μου”, λέει η Καλομοίρα στο περιοδικό Hello, προσθέτοντας πως θα έχει πρότυπο τους γονείς της.
Για τον ερχομό του πελαργού ετοιμάζεται και ο σύζυγός της, Γιώργος, ο οποίος -όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια- διαβάζει ανελλιπώς βιβλία για δίδυμα παιδιά.
“Τους δύο πρώτους μήνες έχασα αρκετά κιλά, γιατί αισθανόμουν συνεχώς άρρωστη, με ζαλάδες και εμετούς. Τώρα, όμως, τρώω πιο ισορροπημένα και έχω αρχίσει να βάζω βάρος. Έβαλα ήδη εννιά κιλά. Οι γιατροί μου είπαν πως θα ήθελαν να έπαιρνα, με τα δίδυμα, ιδανικά μέχρι 22 κιλά, γι' αυτό κι εγώ προσπαθώ να μην τα υπερβώ”, αναφέρει η Καλομοίρα και εξομολογείται πως τους πρώτους μήνες είχε πολύ έντονα συμπτώματα και για τον λόγο αυτό έμεινε στο σπίτι της πεθεράς της, που την φρόντιζε διαρκώς.
Όσο για το πώς ένιωσε όταν έμαθε ότι περιμένει δίδυμα;
“Συγκινήθηκα πάρα πολύ! Ήμουν με την πεθερά μου στο γιατρό και αρχίσαμε και οι δύο να κλαίμε. Ήταν εκπληκτικό να βλέπεις στην οθόνη του υπερηχογραφήματος δύο μικρούς σάκους, με μια μικρή κουκκίδα μέσα το καθένα!”, απαντά.
Διαβάστε περισσότερα »

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ... Αλλος για Χίο τράβηξε πήγε...

 

    Άλλος για Χίο τράβηξε και η Άννα μαζί του πήγε
    Η Άννα Βίσση βρίσκεται για δουλειά, χαρά και διακοπές στην πανέμορφη Χίο.
    Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια επισκέφτηκε το λαογραφικό μουσείο, όπου και φωτογραφήθηκε με τα εκθέματα παραδοσιακών στολών.
    Η ίδια φρόντισε να κοινοποιήσει στο Twitter και μια φωτογραφία της από την επίσκεψή της, σχολιάζοντας το εξής:
    “Πάρτε μια ιδέα από παραδοσιακή χιώτικη ενδυμασία... respect!!! Προσοχή στη σούμα όμως... Ποτέ νηστικοί!”.
    xio
    Διαβάστε περισσότερα »

    Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας;

    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ

       
      Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας
      Για ποιο νησί το έβαλε η Κατερίνα Στικούδη; Απ’ ό, τι έχουμε καταλάβει, δύο είναι οι σελέμπριτι επιλογές του καλοκαιριού. Σκιάθος η Μύκονος; Μύκονος ή Σκιάθος; Σκιάθος!
      Ο φωτορεπόρτερ του radar.gr της την “έστησε” στο λιμάνι του νησιού, περιμένοντας να απαθανατίσει την άφιξη της σεξοβόμβας. Και πήρε μεγάλη απογοήτευση…
      Συγνώμη Κατερίνα μας, είναι εμφάνιση αυτή ντάλα μεσημέρι με καύσωνα. Εντάξει έχει ένα στιλ το άνιμαλ πριντ, δεν λέμε, αλλά βράκα; Και μποτάκι; Χάθηκε ένα σορτς, ένα σανδάλι, ένα κάτι να χαρεί λιγάκι το ανδρικό κοινό;
      2 μέτρα πόδι και να το κρύβεις… κρίμα απ’ το Θεό!
      Παρεμπιπτόντως, η Κατερίνα επισκέφθηκε τη Σκιάθο για να πραγματοποιήσει live εμφάνιση σε beach bar του νησιού, καθώς τον τελευταίο καιρό έχει αφοσιωθεί στο τραγούδι…
      Διαβάστε περισσότερα »

      "ΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΣΩΡΟΥΧΟ"

       

      Πολιτικός αποκάλεσε τη Μαντόνα "πρώην πόρνη"
      Πολλά μέτωπα έχει ανοίξει τελευταία η βασίλισσα της ποπ, τόσο με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της όσο και με της δηλώσεις της κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της.
      “Όσο περνάει η ηλικία κάθε πρώην πόρνη θέλει να δίνει και μαθήματα ηθικής στον κόσμο. Ειδικά όταν κάνει συναυλίες στο εξωτερικό”.
      Το παραπάνω σχόλιο έγραψε στο Twitter του ο αντιπρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Ρογκόζιν, απευθυνόμενος στη Μαντόνα, η οποία ζήτησε την απελευθέρωση των τριών μελών του γκρουπ Pussy Riot.
      “Βγάλε το σταυρό που φοράς η τουλάχιστον φόρεσε ένα εσώρουχο”, πρόσθεσε ο Ρώσος αντιπρόεδρος.
      Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στη Μόσχα η αμερικανίδα ποπ σταρ είπε ότι προσεύχεται για την απελευθέρωση των τριών γυναικών του γκρουπ Pussy Riot, οι οποίες βρίσκονται σε προσωρινή κράτηση εδώ και πέντε μήνες και κινδυνεύουν να εγκλειστούν σε στρατόπεδο για τρία χρόνια επειδή τραγούδησαν ένα τραγούδι εναντίον του Βλαντιμίρ Πούτιν σε μια εκκλησία.
      Επίσης, στη συναυλία της στην Αγία Πετρούπολη, η Μαντόνα εξέφρασε την υποστήριξή της στους ομοφυλόφιλους.
      radar.gr
      Διαβάστε περισσότερα »

      ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ - Μάθε πώς έχασε 4 κιλά σε μία εβδομάδα!


       

      Μάθε πώς έχασε 4 κιλά σε μία εβδομάδα!
      Η Έλενα Παπαρίζου είναι μια από τις πιο σέξι Ελληνίδες. Ακόμα και με μερικά παραπανίσια κιλά δείχνει υπέροχη. Ωστόσο, εν όψει καλοκαιριού, έχασε 4 κιλά μέσα σε μία μόνο εβδομάδα!
      Πώς τα κατάφερε; Με τη νέα επαναστατική δίαιτα της λεπτίνης, που κάνει θραύση στο Χόλιγουντ. Μάθε όλες τις λεπτομέρειες:
      Η λεπτίνη είναι μια ορμόνη που βοηθάει στη ρύθμιση της όρεξης και του μεταβολισμού και παράγεται από τα λιποκύτταρα. Ανάλογα λοιπόν με τις τροφές που θα καταναλώσουμε, θα τη διατηρήσουμε στα σωστά επίπεδα, ώστε να μην πεινάμε αλλά και να ενεργοποιήσουμε το μεταβολισμό μας, αναφέρει το Λοιπόν.
      Η δίαιτα βασίζεται σε κάποιες σούπερ τροφές, όπως: γκρέιπφρουτ, αμύγδαλα, σπανάκι, ντομάτα, αβγά, γιαούρτι, κεράσι, μήλο, ρόκα, μπρόκολο, λάχανο, πράσινο, τσάι, καρότο, πιπεριά, λιναρόσπορος, βατόμουρο, μαρούλι, δημητριακά ολικής άλεσης, χυμός λεμονιού, πορτοκάλι. Μάλιστα το χυμό λεμονιού επιβάλλεται να τον πίνετε όλη μέρα όταν διψάτε ή πεινάτε.
      Απαγορεύονται: Τα αναψυκτικά, τα ποτά, ο καφές, οι χυμοί με ζάχαρη, η ζάχαρη, τα λιπαρά τρόφιμα, τα γλυκά και το junk food. Επίσης, δεν πρέπει να φάτε μπουκιά μετά το βραδινό γεύμα – που θα είναι το αργότερο στις 8 το βράδυ – ενώ το πρωινό με το βραδινό πρέπει να απέχουν ένα 12ωρο και να τα καταναλώνετε αυστηρά τις ίδιες ώρες, γιατί έτσι ενεργοποιείται ο μεταβολισμός.
      Περιλαμβάνει αυστηρά 3 γεύματα την ημέρα, που απέχουν μεταξύ τους 6 ώρες, χωρίς σνακ ενδιάμεσα, οι ποσότητες είναι στο μέγεθος μιας παλάμης, ενώ τρώτε αργά και σταθερά, για να μπορέσει ο εγκέφαλος να προλάβει να δώσει εντολή ότι χορτάσατε
      radar.gr
      Διαβάστε περισσότερα »

      Συνελήφθη γυμνός από την αστυνομία!!!

      Συνελήφθη γυμνός από την αστυνομία
      Ντυμένος με μία φόρμα από χαρτί -αυτή που δίνουν σε όσους δεν έχουν ρούχα να φορέσουν- εμφανίστηκε κατά την έξοδό του από αστυνομικό τμήμα του Τέξας ο πασίγνωστος τραγουδιστής.
      Το προηγούμενο βράδυ είχε εμπλακεί σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, αλλά αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ, και οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα… γυμνό.
      Ο λόγος για τον διάσημο τραγουδιστή της κάντρι μουσικής, Ράντι Τράβις, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος αφού πλήρωσε εγγύηση ύψους 22,000 δολαρίων περίπου.
      Από το ατύχημα με το αυτοκίνητο, ο τραγουδιστής τραυματίστηκε στο πρόσωπο…

      radar.gr
      Διαβάστε περισσότερα »

      Δ. Βανδή: Η απόδραση - εξπρές με τον Ντέμη! Δείτε που πήγε...

      Διαβάστε περισσότερα »

      Τουλάχιστον 3000 κόσμου βρέθηκαν στη συναυλία Eδωσε τα ρέστα του ο Παπακωνσταντίνου στη Σύρο!

      Περισσότερα από 3000 άτομα έδωσαν το παρών στη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στη Σύρο. 
      Στο παλιό λατομείο Καραβέλα ο ροκάς τραγουδιστής για σχεδόν τρεις ώρες έδωσε τον καλύτερό του εαυτό προκειμένου να αποζημιώσει όλους όσοι βρέθηκαν στη συναυλία. Χαρακτηριστικό αλλά και αναμενόμενο ήταν ότι όλες οι ηλικίες βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στη συναυλία αποδεικνύοντας τη διαχρονικότητα του ερμηνευτή, αλλά και το γεγονός ότι παραμένει σταθερή αξία στο ελληνικό ροκ. 
      sarotiko
      Διαβάστε περισσότερα »

      «Μνήμη Ελευθερίας» με Γιάννη Μαρκόπουλο

       

      Συναυλία του γνωστού καλλιτέχνη στις Οινούσες στις 12 Αυγούστου

      Συναυλία για τον εορτασμό των εκατό χρόνων από την απελευθέρωση των νήσων του Βορείου Αιγαίου, πραγματοποιεί ο Γιάννης Μαρκόπουλος στις Οινούσες, την Κυριακή 12 Αυγούστου, με το έργο του «Μνήμη Ελευθερίας», σε πρώτη εκτέλεση.

      Το έργο παρήγγειλε στον συνθέτη, ο δήμαρχος του ακριτικού νησιού των Οινουσσών, Ευάγγελος Αγγελάκος, για τον εορτασμό της επετείου της εκατονταετηρίδας (1912-2012) από τους Βαλκανικούς πολέμους και την απελευθέρωση των Οινουσσών, Χίου, Ψαρών, νήσων Αιγαίου, Ηπείρου και Μακεδονίας.

      Ο Γιάννης Μαρκόπουλος θεωρεί τη «Μνήμη Ελευθερίας» σαν το πρώτο μέρος μιας τριλογίας, που θα συμπεριλαμβάνει μνείες της απελευθέρωσης της Μακεδονίας, Θράκης, Ηπείρου και Κρήτης.

      Τα κείμενα έγραψε ο ίδιος ο συνθέτης, με βάση ιστορικά δεδομένα, αναφορές Τύπου της εποχής και με τη συμβολή ιστορικών. 
      Περιλαμβάνονται επίσης, ποίηση Γ. Σεφέρη, Οδ. Ελύτη, Β. Λεοντάρη, καθώς και στίχους των Κ. Μύρη, Κ. Μαρδά και του ίδιου του συνθέτη.

      Στη συναυλία στις Οινούσσες, θα πάρουν μέρος ο Γρηγόρης Βαλτινός στον ρόλο του αφηγητή, μαζί με τους Κώστα Μακεδόνα, Παναγιώτη Τερζάκη, Αλέξανδρο Μπελλέ και τη μεσόφωνο Σοφία Μιχαηλίδη. 
      Επιπλέον, θα συμμετέχουν η 16μελής ορχήστρα «Παλίντονος Αρμονία» και 16μελής χορωδία. Η σκηνογραφία είναι του Ανδρέα Σκούρτη.

      Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας θα ακουστούν αποσπάσματα από τα έργα του Γιάννη Μαρκόπουλου «Ελεύθεροι πολιορκημένοι», «Ιθαγένεια», «Θητεία» κ.ά.
      newsbeast
      Διαβάστε περισσότερα »

      Για πρώτη φορά στην Αθήνα οι Y&T

       

      Στις 15 Σεπτεμβρίου στο Κύτταρο LIVE

      Πριν από τους Motley Crüe, αλλά και πριν από τους Metallica, υπήρχε μία παρέα μουσικών που έμελλε να γίνει ένα από τα καλύτερα hard and heavy αμερικάνικα συγκροτήματα. Οι Y&T δημιουργήθηκαν στις αρχές της δεκαετίας του ’70 και έβαλαν τα θεμέλια του σημερινού αμερικάνικου hard ήχου.

      Σχηματίστηκαν το 1974 στο Oakland της Καλιφόρνια και στο ξεκίνημα της καριέρα στους το όνομά τους ήταν Yesterday & Today. Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, κατέληξαν σε αυτό το όνομα τυχαία, όταν βρίσκονταν σε πρόβα και δέχτηκαν ένα τηλέφωνο από κάποιον διοργανωτή συναυλίας. Τους πρότεινε να παίξουν σε μια συναυλία και τους ζήτησε να του δώσουν ένα όνομα να βάλει στην αφίσα. Έως τότε δεν είχαν καταλήξει σε ένα σταθερό όνομα και σύμφωνα με τον κιθαρίστα και τραγουδιστή Dave Meniketti εκείνη τη στιγμή στο πικ απ έπαιζε το άλμπουμ των Beatles, ‘Yesterday & Today’. Αυτό το όνομα επέλεξαν και με αυτό υπέγραψαν στην London Records, όπου ηχογράφησαν δύο album. Τα ‘Yesterday & Today’ (1976) με τους Dave Meniketti κιθάρα/τραγούδι, Joey Alves κιθάρα/τραγούδι, Phil Kennemore μπάσο/τραγούδι και Leonard Haze drums, μια σύνθεση που έμελλε να είναι και η ιστορική για το συγκρότημα και το ‘Struck Down’ (1978). Συμπτωματικά αυτό ήταν ένα από τα τελευταία rock άλμπουμ που κυκλοφόρησε η London.

      Η μηχανή των Yesterday & Today παίρνει μπροστά και το 1981 την εποχή που η rock σκηνή στην Αμερική αρχίζει να αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς υπογράφουν στην A&M. Το όνομα τους μετατρέπεται απλά σε Y&T από τους ίδιους τους fans τους που κατά τη διάρκεια των εμφανίσεων τους φωνάζουν ρυθμικά τα αρχικά τους.

      Το ‘Earthshaker’ ήταν το πρώτο album που παρουσίασαν με το όνομα Y&T, αφήνοντας κληρονομιά κομμάτια σαν τα ‘Believe In You’ και ‘Hungry for Rock’. Το ‘Black Tiger’ του 1982 γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στην Αγγλία και τότε τους γνωρίζει και το ελληνικό κοινό με το θρυλικό ‘Forever’. Ένα κομμάτι ύμνος - ταυτότητα για το αμερικάνικο συγκρότημα. Τo ‘Mean Streak’ (1983), μ’ ένα μεταλλικό και άκρως επιθετικό φίδι στο εξώφυλλο γνωρίζει μεγαλύτερη επιτυχία στην Αγγλία απ’ ότι στη χώρα τους και τους καθιερώνει με τα ‘Midnight In Tokyo’ και το ομώνυμο τραγούδι.

      Η τετράδα των Meniketti, Alves, Kennemnore και Haze καθιερώνονται παγκοσμίως με την κυκλοφορία του ‘In God we Trust’ (1984,) με το ‘Rock’n’Roll’s Gonna Save The World’ να γίνεται ύμνος στο αμερικάνικο ραδιόφωνο. Το 1985 το συγκρότημα κυκλοφορεί 2 άλμπουμ: Το live, ‘Open Fire’ ηχογραφημένο στο Λονδίνο αλλά στο San Francisco και το studio ‘Down for the Count’ που τους προσέφερε την μεγαλύτερη επιτυχία τους στις πωλήσεις singles με το ‘Summertime Girls’.

      Η μεγάλη καριέρα των Y&T συνεχίζεται με album σαν τα ‘Contagious’ και ‘Ten’. Στο ‘Contagious’ έχουμε μια σημαντική αλλαγή στη σύνθεσή τους αφού αποχωρεί ο 13 χρόνια drummer Leonard Haze και αντικαθιστάται από τον Jimmy DeGrasso. Ο τελευταίος έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του παίζοντας με τους David Lee Roth, Ozzy, Lita Ford White Lion, Megadeth κ.α. Η ιστορία για τους Υ&Τ συνεχίζει να γράφεται, με σειρά συναυλιών που συνήθως περιορίζονται στην Αμερική και ελάχιστες φορές έρχονται στην Ευρώπη. Το 2010 οι δυο μηχανές του συγκροτήματος, Meniketti και Kennemore μπαίνουν στο studio και μαζί με τους John Nyman κιθάρα/τραγούδι και Mike Vanderhule drums, ηχογραφούν το ‘Facemelter’.

      Η μηχανή των Y&T έχει πάρει μπροστά και παρουσιάζει τα νέα αλλά και τα κλασικά τραγούδια τους σε μια μεγάλη παγκόσμια περιοδεία, η οποία ανακόπτεται όταν ανακοινώνεται ότι ο μπασίστας Phil Kennemore πάσχει από προχωρημένη μορφή καρκίνου και το 2011 χάνει τη μάχη.

      Στις 15 Σεπτεμβρίου 2012 οι Y&T θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Αθήνα σ' ένα ιστορικό χώρο, το Κύτταρο. Η εμφάνισή τους θα διαρκέσει 2 1/2 ώρες και θα παίξουν όλη τη ιστορία τους. Από το ‘Forever’ στο ‘Summer Girls’ και από το ‘Believe In You’ στο ‘Rock'n'Roll's Gonna Save The World’. Εκείνο που είναι σίγουρο είναι ότι το βράδυ του Σαββάτου της 15ης Σεπτεμβρίου θα χορτάσουμε αυθεντικό αμερικάνικο hard rock / metal. Ολόκληρη η ιστορία τους σε μια συναυλία.

      Η ημερομηνία διάθεσης των εισιτηρίων θα ανακοινωθεί
      newsbeast
      Διαβάστε περισσότερα »

      Ο χωρισμένος Σαμπάνης στη Σκιάθο

       

      Δεν τον αφήνουν ήσυχο οι θαυμάστριες

      Μεγάλη πέραση έχει ο φρεσκοχωρισμένος Γιώργος Σαμπάνης στο ωραίο φύλο. Ο νεαρός τραγουδιστής βρέθηκε στη Σκιάθο για μία live εμφάνιση σε beach bar του νησιού, ξεσηκώνοντας τους λουόμενους και κυρίως… τις λουόμενες.

      Οι θαυμάστριές του χόρεψαν στους ρυθμούς των τραγουδιών του και με την πρώτη ευκαιρία έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

      Όσο για την πρώην αγαπημένη του, Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη;

      Ο ίδιος ο Γιώργος δήλωσε στην κάμερα του Star ότι πρόκειται για οριστικό χωρισμό και δεν θέλει να μιλάει άλλο για αυτό το θέμα. Ακόμη εξομολογήθηκε ότι είναι μόνος του και περνάει μια χαρά!

      Πώς να μην λυσσάνε τα κορίτσια με τέτοιες δηλώσεις;






       radar.gr

      Διαβάστε περισσότερα »

      Στη Σίβηρη το Σάββατο Αλεξίου-Γαλάνη

       

      Η συνάντηση της χρονιάς!

      «"Να είναι όλα τόσο όμορφα σαν την αγάπη μας γι’ αυτό που κάνουμε, να χαρεί ο κόσμος όσο κι εμείς”. Έτσι είπαμε, έτσι πράξαμε. Μαζί επί σκηνής, για δυόμισι ώρες, να δένουμε τα τραγούδια μεταξύ τους με το ύφος, το ήθος, το ρυθμό, τον αναστεναγμό και την χαρά τους. Οι μουσικοί μας - κοινή ομάδα - βάλανε όλη τους την έμπνευση στις ενορχηστρώσεις… “Σας καμαρώνουμε μας είπαν”. Σαν να μην πέρασε μια μέρα από την τελευταία μας φορά οι φωνές μας ενώθηκαν πάλι με άπειρη συγκίνηση. Καλωσορίζουμε τον κόσμο να περάσει δυόμισι ώρες συγκίνησης. Ένωση και μοίρασμα με το τραγούδι μας», γράφουν η Χάρις Αλεξίου και η Δήμητρα Γαλάνη για τη σύμπραξή τους επί σκηνής.

      Περισσότεροι από 40.000 θεατές παρακολούθησαν τις επιτυχημένες παραστάσεις τους στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

      Οι κριτικοί είπαν ότι ποτέ δύο ελληνικές φωνές δεν ταίριαξαν τόσο πολύ...Το σημαντικότερο όμως είναι ότι ποτέ δύο γυναίκες της μουσικής δεν έσκυψαν με τόση εκτίμηση η μία στο έργο της άλλης.

      Η Χάρις Αλεξίου και η Δήμητρα Γαλάνη περνούν μαζί αυτό το καλοκαίρι και δίνουν το επόμενο ραντεβού τους το Σάββατο 11 Αυγούστου στη Σίβηρη της Χαλκιδικής.  
      Διαβάστε περισσότερα »

      Στα… «βήματα» της Amy Winehouse

       

      Στα… «βήματα» της Amy Winehouse

      Σε κώμα νοσηλεύεται ο πρώην σύζυγος της αδικοχαμένης τραγουδίστριας

      Στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται ο πρώην σύζυγος της Amy Winehouse.

      Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Sun, ο Blake Fielder-Civil, 30 ετών, παντρεύτηκε την πρόωρα χαμένη τραγουδίστρια για περίπου 2 χρόνια ενώ πολλοί αποδίδουν την εξάρτησή της από τα ναρκωτικά σε αυτόν, ο οποίος τη... μύησε στις καταχρήσεις.

      Όπως αναφέρει η εφημερίδα, πολλά όργανα ζωτικής σημασίας σταμάτησαν να λειτουργούν και έτσι νοσηλεύτηκε σε κωματώδη κατάσταση προκειμένου να σωθεί η ζωή του.
      newsbeast

      Διαβάστε περισσότερα »

      Στα λευκά η Lady Gaga

       

      Πρόβα νυφικού για την ποπ τραγουδίστρια

      Νυφούλα ντύθηκε η Lady Gaga και θέλησε να το μοιραστεί με τους θαυμαστές της ανεβάζοντας μια φωτογραφία της στο twitter. Η ποπ σταρ δεν είπε το «ναι» στον αγαπημένο της, απλώς επισκέφτηκε το μαγαζί νυφικών της Vera Wang και θέλησε να δοκιμάσει μερικά νυφικά της γνωστής σχεδιάστριας.

      Την ίδια στιγμή η σχέση της με τον πρωταγωνιστή του «Vampire Diaries», Taylor Kinney πάει από το καλό στο καλύτερο οπότε δεν αποκλείεται να τη δούμε σύντομα να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας. 

      newsbeast

      Διαβάστε περισσότερα »

      Θύμα ληστείας ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος

       

      Του έκλεψαν φορτηγό με μηχανήματα μεγάλης αξίας

      Σε κακή κατάσταση βρίσκεται ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος, ο οποίος έπεσε θύμα σοβαρής ληστείας.

      Εξ΄ αιτίας της ληστείας, μάλιστα, ίσως αναγκαστεί να ακυρώσει όλες τις ζωντανές εμφανίσεις του.

      Άγνωστοι έκλεψαν ένα φορτηγό γεμάτο πανάκριβα μηχανήματα, τα οποία χρησιμοποιεί ο τραγουδιστής και η ομάδα του στις ζωντανές τους εμφανίσεις.

      Ιδιαίτερα ανήσυχη είναι και η σύζυγος του τραγουδιστή, η οποία ζήτησε την βοήθεια του κόσμου μέσω Facebook.

      Το φορτηγό εκλάπη στα Πατήσια και γράφει πάνω «Γαλάζιο». Επίσης, έχει την φωτογραφία του Βαγγέλη Κονιτόπουλου και άλλων τραγουδιστών σαν ταπετσαρία. Το ζευγάρι παρακάλεσε όποιον το δει να επικοινωνήσει μαζί τους.

      Ο ίδιος ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος δήλωσε στο Star ότι πρόκειται για μια ολόκληρη περιουσία που στις εποχές που ζούμε είναι αδύνατον να ανακτηθεί. Γι αυτό και ζητά την βοήθεια του κόσμου για να βρεθεί το φορτηγό. 

      Διαβάστε περισσότερα »

      Ποζάρει φορώντας μόνο ένα καπέλο

       

      Και από κάτω... τίποτα

      Τα εκκεντρικά της χτενίσματα, τα προκλητικά της ρούχα και η περίεργη συμπεριφορά της πάντα κεντρίζουν το ενδιαφέρον του κόσμου και του Τύπου. Αυτή τη φορά όμως η Lady GaGa προχωράει ένα βήμα παραπέρα και ποζάρει ολόγυμνη για τη Vogue Σεπτεμβρίου.

      Φορώντας ένα φούξια καπέλο με φτερά, η δημοφιλής τραγουδίστρια κοιτάει στο φακό με ένα βλέμμα γεμάτο αθωότητα και προσκαλεί τον ανδρικό πληθυσμό να ξεφυλλίσει τις σελίδες του περιοδικού. 



      newsbeast

      Διαβάστε περισσότερα »