Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Λάμπης Λιβιεράτος: Οι μέρες της μοναξιάς στην Πετρούπολη μετά το ψυχιατρείο!!!

Ο Λάμπης Λιβιεράτος μετά τη νοσηλεία του σε ψυχιατρική κλινική, προσπαθεί να ξανασταθεί στα πόδια του.
Με δύναμη και πίστη στον εαυτό του, άρχισε και πάλι να ελπίζει, αφήνοντας πίσω τις "μαύρες" μέρες του παρελθόντος.
Ο καλός του φίλος, Τζόνυ Θεοδωρίδης βρισκόταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του και μάλιστα μετά τη νοσηλεία του, τον φιλοξενούσε στο σπίτι του, στην Πεντέλη.
Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα του περιοδικού "ΛΟΙΠΟΝ", όταν έγινε γνωστό πως έμενε εκεί, προκειμένου να αποφύγει τα φλας και το κυνηγητό των δημοσιογράφων, έφυγε νύχτα για το σπίτι συγγενικού προσώπου στην Πετρούπολη, από όπου δεν έβγαινε καθόλου για αρκετές μέρες μέχρι να ηρεμήσει.
Κάτοικοι της περιοχής σύμφωνα με το δημοσίευμα αναφέρουν ότι κάνει μακρινές βόλτες, ενώ είναι πάντα ευγενικός με όποιον του μιλάει στο δρόμο.
Όσο για τα επαγγελματικά του, ακούγετα έντοναι το τελευταίο διάστημα ότι θα επιστρέψει στη δισκογραφία με νέα δουλειά!
www.radar.gr
 
Διαβάστε περισσότερα »

Καίτη Γαρμπή: Το υπέρογκο ποσό που ξόδεψε για μία της εμφάνιση!!!

Το ότι έχει κάνει φορολογική δήλωση 1 δισ. δραχμών και έχει ξοδέψει 30 εκατομμύρια για μία εμφάνιση, παραδέχεται η Καίτη Γαρμπή, τονίζοντας ότι πλέον αυτές οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, αλλά και ότι οι καλλιτέχνες πρέπει να είναι  νομότυποι!
«Για ό,τι γινόταν τότε είμαστε όλοι συνένοχοι και συνυπεύθυνοι, ο καθένας στο μέγεθός του. Πολύ καλά γινόταν. Ήμουν κι εγώ κομμάτι του lifestyle. Εκεί πάνω που βρισκόμουν, στην πίστα, θα έπρεπε να έχω φροντίσει τα ρούχα, τα παπούτσια μου, το make up μου. Ο κόσμος, εκτός από τα τραγούδια και τα σουξέ, ερχόταν να δει και τα υπόλοιπα. Εμείς διαμορφώναμε απόψεις», δηλώνει η δημοφιλής τραγουδίστρια και συμπληρώνει: «γύρω μας υπήρχαν δεκάδες άνθρωποι που έπαιρναν χρήματα: στυλίστες, κομμωτές, μακιγιέρ. Έχω δώσει για μία εμφάνιση 30 εκατομμύρια δρχ., το 2002, στο Παρίσι. Ήταν για ένα κομμάτι από τη σεζόν. Τότε αυτό γινόταν».
Επισημαίνοντας ότι δεν έχει μετανιώσει για τα χρήματα που έδωσε, αλλά και πως όλα αυτά τα ρούχα και τα παπούτσια βρίσκονται στις ντουλάπες της, η Καίτη συνεχίζει: «όλοι ασχολούμασταν με αυτό το lifestyle, έπρεπε εμείς που βρισκόμασταν πάνω στις πίστες να το κάνουμε όσο καλύτερα γινόταν.Μου αρέσει αυτό που ζούμε τώρα, είναι καλύτερο και πιο αληθινό. Έχει τελειώσει η ασυδοσία. Δεν έχω μετανιώσει όμως γιατότε».
«Αλήθεια είναι ότι είχα κάνει δήλωση στην εφορία 1 δισ. δραχμών. Δουλεύω τόσα πολλά χρόνια. Πρόσφατα, πληρώσαμε ένα πρόστιμο της εφορίας 300.000 ευρώ, το οποίο τελείωσε και είμαστε πεντακάθαροι, είμαστε νομότυποι. Οι καλλιτέχνες βγάζουν λεφτά, πρέπει όσο μπορούν να είναι σωστοί. Όταν παίρνεις, πρέπει να δίνεις αυτά που πρέπει στο κράτος», αναφέρει η τραγουδίστρια για τις φορολογικές δηλώσεις.
Μιλώντας για την απόφασή της να κάνει παράσταση στον κινηματογράφο, η Καίτη τονίζει πως πρόκειται για εξέλιξή της, ενώ δεν κρύβει το όνειρό της το καλοκαίρι να κάνει κάτι ανάλογο σε θερινούς κινηματογράφους!
«Ο γιός μου πρωταγωνιστεί παντού. Προσωπικά είμαι γεμάτη. Ξέρω τι θέλω και ποια είμαι, δεν υπάρχει κάτι που να μου λείπει. Είναι η οικογένειά μου, έχω όλους τους ανθρώπους που αγαπώ κοντά μου. Εκείνη που μου λείπει πάρα πολύ είναι η αδερφή μου, η Λιάνα, που μένει μόνιμα στην Κύπρο. Είναι μακρυά μου, αλλά είναι ευτυχισμένη εκεί, οπότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι' αυτό. Περνάω με τα πολλά, αλλά και με τα λίγα. Αυτό που θέλω είναι να υπάρχει υγεία και να μπορείς με τον ενθουσιασμό και την τρέλα σου να τα κάνεις επάγγελμα»,  λέει η τραγουδίστρια και εκφράζει την ανησυχία της για τον κόσμο στον οποίο θα μεγαλώσει το παιδί της, την ζωή και την δουλειά του.
Τέλος, αναφερόμενη στην άψογη σχέση που έχει με τον κόσμο, η Καίτη αναφέρει: «τώρα πια ο καλλιτέχνης είναι άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Έχει απομυθοποιηθεί το όλο πράγμα. Παντού βλέπεις τους πάντες. Άρα, για ποιο σταριλίκι μιλάμε; Αφού δεν υπάρχει αυτό το μυστικό που υπήρχε στους παλιούς. Τώρα, όλα είναι στη φόρα».
 
www.star.gr

Διαβάστε περισσότερα »

Ποιος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι τελικά έχει αγαπήσει μόνο μια φορά στη ζωή του;

 

Ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και μεταξύ άλλων σχολιάζοντας κάποιους στίχους ενός τραγουδιού του είπε πως τώρα πλέον που είναι στα 29 του αντιλαμβάνεται πως έχει αγαπήσει μόνο μία φορά στην ζωή του. Τονίζει πως αυτή την φορά είναι διατεθειμένος να πάει και στον γκρεμό. Όσο για το αν με την δήλωσή του αυτή ίσως παρεξηγηθούν ορισμένες γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του, είπε: «Δεν με πειράζει. Εγώ τα έχω καλά με τον εαυτό μου. Μέχρι τώρα νόμιζα ότι αγαπάω, αλλά τελικά κατάλαβα ότι μπορώ να αγαπήσω και παραπάνω. Και το διαπίστωσα όταν είδα ότι μπορώ να ξεπεράσω τα όρια.» Δήλωσε ο Γιώργος Σαμπάνης.
enter-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Με τα εσώρουχα στο τζακούζι η Lady Gaga

 

Η εκκεντρική τραγουδίστρια ποζάρει για τον Terry Richardson

Η Lady Gaga δεν έχει ταμπού με το σώμα της και φροντίζει πάντα να προκαλεί με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της. 

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει αυτή τη φορά ένα καινούριο teaser clip με τη διάσημη τραγουδίστρια να βρίσκεται με τα εσώρουχα σε ένα… γεμάτο τζακούζι. Η εκκεντρική Gaga ποζάρει στον φακό του Terry Richardson για το νέο τραγούδι «Cake».








newsbeast
 

Διαβάστε περισσότερα »

«Είμαι ερωτευμένη και δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος»

 

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για τον νέο της σύντροφο

Φουλ ερωτευμένη είναι η Ελένη Φουρέιρα και δεν την νοιάζει τι λέει ο κόσμος! Η σέξι τραγουδίστρια μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τον νέο της σύντροφο: «Στην προσωπική μου ζωή είμαι πολύ καλά. Η αλήθεια είναι πως η εικόνα με ενδιαφέρει λιγότερο από οτιδήποτε άλλο. Ας μου αρέσει εμένα, να είναι καλός άνθρωπος και όλα τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν».  

Όσο για τους λόγους που την έκαναν να ερωτευθεί, λέει: «Δεν θα έκανα τίποτα αν δεν μου το έλεγε η καρδιά μου. Εμένα αν μου αρέσει ο άλλος, το τι δουλειά κάνει, από πού είναι, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Αν μου αρέσει εμένα, όλα τα υπόλοιπα είναι για τους άλλους. Είμαι 25 και επειδή είμαι μικρή ακόμα και έχω ερωτευτεί, όσο περνάει ο καιρός νομίζω πως ερωτεύεσαι περισσότερο, ειδικά όταν γνωρίζεις έναν καινούριο άνθρωπο. Θέλω να πιστεύω πως έχω νιώσει αυτό που λέει το τραγούδι ''πιο έρωτας πεθαίνεις"».
 
Η Ελένη Φουρέιρα παραδέχτηκε πως θα ήθελε πάρα πολύ να εκπροσωπήσει κάποια στιγμή τη χώρα μας στον διαγωνισμό της Eurovision.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Στα «μαλακά» θα πέσει η κόρη του Bon Jovi

 

Συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών

Η κόρη του Jon Bon Jovi δεν θα έχει σοβαρά δικαστικά προβλήματα μετά τη σύλληψή της για κατοχή απαγορευμένων ουσιών. 

«Καλός Σαμαρείτης», ονομάζεται ένας νόμος που ισχύει στη Νέα Υόρκη και σύμφωνα με τον οποίο δεν μπορεί να διωχθεί θύμα υπερβολικής δόσης ναρκωτικών για την κατοχή τους. 

Η 19χρονη κόρη του διάσημου ρόκερ, Stephanie Bongiovi, βρέθηκε αναίσθητη στο δωμάτιο της εστίας στο πανεπιστήμιο της, έχοντας πάρει υπερβολική δόση ναρκωτικών. 

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από κλήση συμφοιτητή της, ο οποίος επίσης δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα δικαστικό. 

Τις απαγγέλθηκαν όμως τελικά κατηγορίες για πλημμέλημα, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα πέσει στα μαλακά.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Η Jennifer Lopez περιμένει τα σχέδιά σας

 

Το νέο επιχειρηματικό βήμα της τραγουδίστριας

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε με τουαλέτες μεγάλων οίκων και ντυμένη πάντα στην… τρίχα, όμως η Jennifer Lopez δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη της για το πιο απλό ντύσιμο. 

Έτσι για λογαριασμό της μάρκας Teelogy που ειδικεύεται στο casual ντύσιμο, φόρεσε ανάλαφρα T-shirts και σφιχτά κολάν και γύρισε ένα βίντεο για το promotion της εταιρίας.

Η 43χρονη Λατίνα τραγουδίστρια, έχει βάλει την υπογραφή της ως διευθύνουσα επιμελήτρια της φίρμας, η οποία καλεί ταλαντούχους σχεδιαστές μόδας παγκοσμίως να στείλουν τα σχέδιά τους και στη συνέχεια επιλέγει τα καλύτερα από αυτά.

Στο βίντεο βλέπουμε την JLo με φόρμες, κολάν και αεράτα φαρδιά T-shirts της εταιρίας και σε πλάνα πριν αποφασίσει για τα σχέδια που της αρέσουν περισσότερο. 

Οι επιμελητές των σχεδίων επιλέγουν τις καλύτερες προτάσεις των σχεδιαστών που αποστέλλονται στην εταιρία και στη συνέχεια βάσει ψηφοφορίας στο συμβούλιο, αποφασίζουν για το ποια σχέδια θα αγοράσουν για να τα πουλήσουν με τη φίρμα της εταιρίας.

















 
newsbeast


Διαβάστε περισσότερα »

«Φοβάμαι ότι θα σκοτωθώ σε αεροπορικό δυστύχημα»

 

Ο Τζόνι Χαλιντέι δεν θέλει να έχει το ίδιο τέλος με άλλους ροκ σταρ

Έχει περάσει από χίλια κύματα, αλλά φοβάται ότι «θα το βρει» στον αέρα. Ο διάσημος γάλλος ρόκερ Τζόνι Χαλιντέι, εξομολογήθηκε πως φοβάται ότι θα πεθάνει σε αεροπορικό δυστύχημα, όπως ο Μπάντι Χόλι και τόσοι άλλοι.

«Ξαφνικά μου ήρθαν όλα αυτά στο μυαλό: οι ρόκερς της εποχής που πέθαναν σε αεροπορικά δυστυχήματα», εξήγησε ο 69χρονος Χάλιντέι σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Ouest France, αναφερόμενος στους, Μπάντι Χόλι, Ρίτσι Βάλενς, Οτις Ρέντινγκ, Ρόνι Βαν Ζαντ και Ρίκι Νέλσον.

Η φοβία του «πυροδοτήθηκε» από μία κακή προσγείωση σε πρόσφατη πτήση του. «Πέσαμε σε άσχημο καιρό φτάνοντας στη Ρεν. Με την ομίχλη δεν βλέπαμε τίποτε. Το αεροπλάνο μου προσγειώθηκε στην άκρη της πίστας. Ευτυχώς ο πιλότος το κράτησε την τελευταία στιγμή», πρόσθεσε ο Χαλιντέι, ο οποίος δεν διευκρίνισε πώς θα μεταβεί στους σταθμούς της περιοδείας του, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. 
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Τα... έσπασε στη Δέσποινα Βανδή η Αγγελική Ηλιάδη

 

«Την επόμενη φορά να έρθεις πιο άσχημη» της είπε η Βανδή

Το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά η Δέσποινα Βανδή επέλεξε η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη για τη διασκέδασή της. Η τραγουδίστρια δεν προτίμησε να καθίσει πρώτο τραπέζι πίστα αλλά στις πίσω σειρές.

Όταν η Δέσποινα Βανδή ερμήνευε τις τελευταίες επιτυχίες της, η Αγγελική σηκώθηκε από τον καναπέ κι άρχισε να χορεύει τσιφτετέλι αφήνοντας άφωνους τους θαμώνες του κέντρου.

Η τραγουδίστρια έδειχνε να απολαμβάνει τόσο την παρέα της όσο και τη συνάδελφο της πάνω στην πίστα, την οποία στη συνέχεια επισκέφτηκε στο καμαρίνι της για να τη συγχαρεί. 

Ακόμα, η Αγγελική φωτογραφήθηκε και με την τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη, η οποία εμφανίζεται στο ίδιο κέντρο με την Δέσποινα Βανδή.

Στο τέλος της βραδιάς η Δέσποινα Βανδή έγραψε στο twitter της «Και αν μπορείς να ξαναέρθεις λίγο πιο άσχημη την επόμενη φορά!!!».










Διαβάστε περισσότερα »