Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Δυο γυναίκες βάζουν φωτιά στην πίστα!

 

Θεοδωρίδου Παπαρίζου μαζί το χειμώνα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Έλενα Παπαρίζου θα είναι, αναμφισβήτητα, ένα από τα χειμερινά σχήματα που θα συζητηθούν.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», η συγκεκριμένη συνεργασία μόνο τυχαία δεν είναι, αφού οι δυο τους όχι μόνο γνωρίζονται πολύ καλά, αλλά υπάρχει μεταξύ τους αμοιβαία συμπάθεια και εκτίμηση. 

Τον περασμένο χειμώνα η Έλενα Παπαρίζου είχε επισκεφτεί το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε η Νατάσα Θεοδωρίδου και όταν της έδωσε το μικρόφωνο, εξέφρασε δημοσίως τον θαυμασμό της. 

Η συνεργασία θα ξεκινήσει στα μέσα Οκτωβρίου στο νυχτερινό κέντρο «Βοτανικός» στην Πειραιώς. Οι δύο κυρίες έχουν συμφωνήσει και το μόνο που μένει είναι το πώς θα διαμορφωθεί το πρόγραμμά τους.

Διαβάστε περισσότερα »

Η Jennifer Lopez μήνυσε πρώην σοφέρ της

 

Ισχυρίζεται ότι την απειλούσε με δημοσίευση ευαίσθητων δεδομένων

Μήνυση εναντίον ενός πρώην σοφέρ της και αρχηγό της ασφάλειας της κατέθεσε η διάσημη τραγουδίστρια Jennifer Lopez κατηγορώντας τον πως προσπάθησε να την εκβιάσει με απειλές περί δημοσίευσης ευαίσθητων δεδομένων που αφορούν την ίδια και τη ζωή της. 
Συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια ισχυρίζεται ότι ο εν λόγω οδηγός προσπάθησε να εκβιάσει την Lopez για να της αποσπάσει χρήματα, απειλώντας την πως θα δημοσιοποιήσει πληροφορίες για τη σταρ που θα μπορούσαν να την βλάψουν. Τις πληροφορίες αυτές για τη Lopez, ο οδηγός τις είχε αποκτήσει στη διάρκεια της εργασίας του κοντά της. Σύμφωνα με την μήνυση της J. Lopez, ο οδηγός εργάστηκε για την τραγουδίστρια περίπου ένα μήνα, προτού παραιτηθεί λόγω μιας διαμάχης του με την ομάδα των μάνατζερ της. Λίγο αργότερα, τον Οκτώβριο του 2011, προσπάθησε να την εκβιάσει.
Η μήνυση που κατέθεσε η Lopez είναι απάντηση στις κατηγορίες του οδηγού προς την σταρ, στις οποίες αναφέρει πως ο μάνατζερ της τραγουδίστριας, τον ταπείνωσε και κατέστρεψε την καριέρα του. Σύμφωνα με την υπόθεση, ο Hakob Manoukian ισχυρίζεται ότι ξεκίνησε να εργάζεται για την Jlo και τον σύντροφό της Mark Anthony το 2005. Και οι δύο τον αγαπούσαν τόσο πολύ που τον έπεισαν να κλείσει την επιχείρησή του και να εργάζεται αποκλειστικά ως επικεφαλής της προσωπικής τους ασφάλειας και μεταφοράς, ενώ η Jlo συμφώνησε να του προσφέρει αμοιβή που ξεπερνά τα 200.000 δολάρια ετησίως.
Η συνέχεια για την Lopez και τον Manoukian θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.
Διαβάστε περισσότερα »

'Αρχισε να "φουσκώνει" η Καλομοίρα!

 

Φωτογραφίες με την κοιλιά που «προδίδει» την εγκυμοσύνη της

Ανυπόμονη είναι η Καλομοίρα,όπως συμβαίνει σε πολλές μέλλουσες μαμάδες, να κρατήσει στα χέρια της τα δίδυμα που περιμένει. Διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και η κοιλιά της «προδίδει» τις ευτυχισμένες ημέρες που περνά αλλά και τις ακόμα πιο ευτυχισμένες που έρχονται. 

Όπως λέει η ίδια στο περιοδικό «Hello» παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες τις εγκυμοσύνης της είναι πλέον πολύ καλύτερα και νιώθε έτοιμη να γίνει μαμά. 

Πως νιώσατε όταν ο γιατρός σας ανακοίνωσε ότι περιμένετε δίδυμα;
Συγκινήθηκα πάρα πολύ! Ήμουν με την πεθερά μου στο γιατρό και αρχίσαμε και οι δύο να κλαίμε. Ήταν εκπληκτικό να βλέπεις στην οθόνη του υπερηχογραφήματος δύο μικρούς σάκους με μια μικρή κουκκίδα μέσα το καθένα.

Πήρατε καθόλου βάρος αυτούς τους μήνες;
Τους δύο πρώτους μήνες έχασα αρκετά κιλά, γιατί αισθανόμουν συνεχώς άρρωστη, με ζαλάδες και εμετούς. Τώρα, όμως, τρώω πιο ισορροπημένα και έχω αρχίσει να βάζω βάρος. Έβαλα ήδη εννιά κιλά. Οι γιατροί μου είπαν πως θα ήθελαν να έπαιρνα, με τα δίδυμα, ιδανικά μέχρι 22 κιλά, γι' αυτό κι εγώ προσπαθώ να μην τα υπερβώ.

Θα χαρακτήριζατε εύκολη την εγκυμοσύνη σας;

Όχι και τόσο πολύ. Είχα πολύ έντονα συμπτώματα στους πρώτους μήνες και γι' αυτό έμενα στο σπίτι της πεθεράς μου, ώστε να μπορεί να με φροντίζει συνεχώς. Τώρα νιώθω έως 90 τοις εκατό καλύτερα και ειλικρινά χαίρομαι πάρα πολύ γι' αυτό. Μπορώ πλέον να οδηγώ ξανά και επιτέλους να βγω από το σπίτι.

Ο σύζυγός σας πως νιώθει;
Είναι πράγματι πολύ ενθουσιασμένος με την όλη κατάσταση της αναμονής. Στην αρχή σοκαρίστηκε, όταν του ανακοίνωσα ότι περιμένω δίδυμα, αλλά τώρα μιλάει συνεχώς γι' αυτό και διαβάζει ανελλιπώς βιβλία για δίδυμα παιδιά. Ανυπομονεί κι εκείνος να ζήσει το νέο κεφάλαιο στη ζωής μας.

Έχετε συνειδητοποιήσει ότι σε πέντε μήνες θα γίνετε μανούλα;

Νιώθω έτοιμη να κρατήσω στην αγκαλιά μου τα πλασματάκια μου και να τους δίνω φιλιά όλη την ημέρα. Σκέφτομαι ήδη πως θα τους μιλάω και θα τα αγαπάω και θα τα στηρίζω στη ζωή τους. Ελπίζω να είμαι τόσο καλή γονιός, όπως ακριβώς υπήρξαν για εμένα οι δικοί μου. Λατρεύω τη φιλοσοφία των γονιών μου σε σχέση με ο πως μεγάλωσαν την Georgia και εμένα. Μάθαμε να αγαπάμε η μία την άλλη και να υποστηριζόμαστε μεταξύ μας. Δεν υπήρξαμε ποτέ ανταγωνιστικές και ήμασταν πάντα η καλύτερη φίλη η μία για την άλλη. Εύχομαι, από τα βάθη της καρδιάς μου, κάτι αντίστοιχο να εμφυσήσουμε κι εμείς με τον Γιώργο στα δικά μας μωρά.

Δείτε τις φωτογραφίες



newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Δείτε το δωμάτιο της κόρης του Michael Jackson!

 

Η κόρη του διάσημου τραγουδιστή μας συγκινεί. Μπορεί να μη μας απασχολεί συχνά, αλλά όταν το κάνει έχει μία φρεσκάδα που δε…συναντάμε στις κουτσομπολίστικες φυλλάδες. Η κόρη του Michael Jackson λατρεύει κυριολεκτικά το μπαμπά της και δε διστάζει να το μοιραστεί με τους φίλους της στο Twitter.
Η 14χρονη κόρη του Βασιλιά της Ποπ ανέβασε στο λογαριασμό της φωτογραφία από την κρεβατοκάμαρά της με ένα τεράστιο κολάζ γεμάτο φωτογραφίες του πατέρα της. «Ένας τοίχος με φωτογραφίες του είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω», γράφει η Paris προκαλώντας συγκίνηση σε όσους είδαν το τουίτ.
Τον τελευταίο καιρό η μικρούλα κόρη του Michael Jackson είδε τον εαυτό της αρκετές φορές στην επικαιρότητα καθώς αγνοούνταν η γιαγιά της Katherine, η οποία και επέστρεψε πρόσφατα οπότε και η ηρεμία βασιλεύει και πάλι στο σπιτικό τους.
Ελπίζουμε τα παιδιά του Michael να μην αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που είχε ο ίδιος με τη δημοσιότητα και να μπορέσουν να ζήσουν μία φυσιολογική ζωή. Μέχρι τώρα μια χαρά τα καταφέρνουν πάντως!

queen.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Μπουγέλωσαν τον Νίνο!

 

Το βίντεο για την νέα του επιτυχία «Απόψε Δεν Πάμε Σπίτι» κυκλοφόρησε ο Νίνο, ο οποίος δροσίστηκε δεόντως στα γυρίσματα, με... μπουγέλο και βουτιά σε πισίνα!
Ο νεαρός τραγουδιστής μας παρασύρει και με το clip σε… δροσερές καταστάσεις, παροτρύνοντάς μας να μείνουμε ακρογιαλιά.

Το «Απόψε Δεν Πάμε Σπίτι» -σε μουσική Φοίβου και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια- κυκλοφορεί από την εταιρεία «Spicy», ενώ την σκηνοθεσία του βίντεο ανέλαβε ο John Mitropoulos.
Star
Διαβάστε περισσότερα »

Πώς κρύβουν την κυτταρίτιδα οι σταρς; Δείτε πόσες πιάστηκαν να φορούν το ειδικό σορτσάκι

 

Πώς κρύβουν την κυτταρίτιδα οι σταρς; Δείτε πόσες πιάστηκαν να φορούν το ειδικό
Νομίζατε ότι οι σταρ είναι τέλεια πλασμένοι, χωρίς ψωμάκια, κυτταρίτιδα και φλοιό πορτοκαλιού; Ξεχάστε το!
Απλά σύμφωνα με το star.gr, δεν αποχωρίζονται ποτέ, το αγαπημένο τους ειδικό σορτσάκι, το οποίο σφίγγει το δέρμα και το σμιλεύει, δείχνοντάς το καλοσχηματισμένο μέσα από τα ρούχα. Αδύνατες, με καμπύλες ή όχι, όλες φορούν το σορτσάκι τους! Δείτε φωτογραφίες, όπου ο αέρας αποκάλυψε το μυστικό των Beyonce,  Κim Kardashian, Eva Longoria, Blake Lively, Jennifer Lopez, Selena Gomez, Jennifer Garner, Sarah Fergurson, Katie Holmes, Katy Perry









athensbars
Διαβάστε περισσότερα »

Κώστας Μαρτάκης: Διακοπές στην Αντίπαρο. Δες φωτογραφίες

 

Κώστας Μαρτάκης: Διακοπές στην Αντίπαρο
Παρέα με την καλή του φίληΕριέττα Κούρκουλου, κόρη του Νίκου Κούρκουλου.
βρέθηκε ο Κώστας Μαρτάκης, την προηγούμενη εβδομάδα στην Αντίπαρο. Μαζί τους και ο μεγάλος αδερφός της Εριέττας, Πάρης Κασιδόκωστας και ο παιδικός της φίλος Στεφάν. Διασκέδασαν και έπαιξαν στην θάλασσα.Η παρέα τώρα συνεχίζει τις διακοπές της σε κάποιο άλλο ελληνικό νησί.
athensbars
Διαβάστε περισσότερα »

Η σέξι ...Nicole Scherzinger

 

Η σέξι ...Nicole Scherzinger
για το τεύχος Σεπτεμβρίου της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού «Cosmopolitan»
H 34χρονη Nicole δήλωσε :«Η μαμά μου είναι τα πάντα για μένα.Πρόσφατα ήρθε στο Ηνωμένο Βασίλειο και την πήρα σε μια οντισιόν του X-Factor στο Newcastle… Λατρεύω τους ανθρώπους, αλλά είμαι ντροπαλή και προτιμώ να έχω λίγους φίλους… Ως μέλος των «Pussycat Dolls»έμαθα να αποδέχομαι τον εαυτό μου…».

athensbar
Διαβάστε περισσότερα »

Ποιά γνωστή τραγουδίστρια κάηκε απο τον ήλιο?

 

Ποιά γνωστή τραγουδίστρια κάηκε απο τον ήλιο??
Η εικόνα μιλάει απο μόνη της. Η γνωστή τραγουδίστρια έγινε κατακόκκινη απο τον ήλιο...
Ο λόγος για την Gwen Stefani η οποία αυτή την περίοδο κάνει διακοπές στην Φλόριντα με την οικογένειά της και μάλλον δεν ήταν και πολύ προσεκτική αφού όλα δείχνουν πως ξέχασε να βάλει αντηλιακό. Πάντως το κορμί της είανι αψεγάδιαστο.
athensbar

Διαβάστε περισσότερα »

Η Jennifer Lopez με σύντροφο και παιδιά στην παιδική χαρά


Η Jennifer Lopez με σύντροφο και παιδιά στην παιδική χαρά
Εντάξει μικρό είναι το παιδί, θέλει και αυτός το πάρκο του.
Ο Casper Smart είναι σε μια ηλικία που πρέπει να τον βγάζει βόλτα η μαμά Jennifer Lopez, αλλά ταυτόχρονα μπορεί και να κουβαλάει τα παιδιά της στα χέρια του. Έξυπνη η σταρ! Βρήκε ένα νέο άντρα που του αρέσουν και τα παιχνίδια και τα κουβαλήματα! 



tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Διάσημη τραγουδίστρια φοράει κορσέ για την κυτταρίτιδα!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΦΩΤΟ

     
    Διάσημη τραγουδίστρια φοράει κορσέ για την κυτταρίτιδα
    Αν νομίζετε ότι οι σταρ που κοσμούν τα εξώφυλλα των περιοδικών και μας κάνουν να σκάμε από τη ζήλια μας με τα σούπερ σέξι κορμιά τους είναι αψεγάδιαστες, είστε βαθιά νυχτωμένοι.
    Για τα εξώφυλλα υπάρχει το περιβόητο ρετους που εξαφανίζει ψωμάκια και κυτταρίτιδα. Για τις… live εμφανίζεις υπάρχει ένα ειδικό εσώρουχο (κάτι σαν εξελιγμένος κορσές θα λέγαμε) που ονομάζεται spanx και στόχος του είναι να κρύβει την κυτταρίτιδα και τα ψωμάκια, να σχηματίζει μια αρμονική σιλουέτα και να μαζεύει τα περιττά κιλά.
    Η σεξοβόμβα τραγουδίστρια Μπιγιονσέ, φόρεσε το spanx της και ανέβηκε στη σκηνή για τις ανάγκες συναυλίας. Δεν υπολόγισε όμως τον αέρα που φύσηξε και… αποκάλυψε το μυστικό της σιλουέτας της!
    Διαβάστε περισσότερα »

    ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΠ ΣΤΑΡ


    "Ναι, είμαι gay!"

       
      "Ναι, είμαι gay!"
      “Εάν με ρωτάτε αν είμαι gay, λέω ναι! Αυτά τα τραγούδια έχουν γραφτεί για τη σχέση μου με έναν άντρα; Λέω ναι!
      Και είναι μόνο, μέσω της μουσικής μου, που βρίσκω τη δύναμη να συμβιβαστώ με τη σεξουαλικότητά μου και παραπέρα από το περιεχόμενο των στίχων. Αυτή είναι η πραγματική μου ζωή!
      O Βρετανός τραγουδιστής και στιχουργός, Mika, που σαρώνει εδώ και μια 6ετία και έχει προταθεί για Βραβείο Γκράμι, μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την σεξουαλικότητά του, επιβεβαιώνοντας τις σχετικές φήμες και τους ψιθύρους που τον συντροφεύουν απαρχής της καριέρας του. 

      RADAR.GR
      Διαβάστε περισσότερα »

      ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ FRANK SINATRA

       

      Το σπίτι του Φρανκ Σινάτρα
      "Λαμπερή σπηλιά" στον ουρανό είχε αποκαλέσει το υπερπολυτελές διώροφο ρετιρέ του Φρανκ Σινάτρα στο Μανχάταν ο Άντι Γουόρχολ.
      Πρόκειται για ένα σπίτι 3.200 τ.μ. που βγαίνει στο… σφυρί για 7,7 εκατ. δολάρια!
      Ο Σινάτρα συνήθιζε να φιλοξενεί στο εν λόγω σπίτι μεγάλους σταρ της εποχής, ενώ το πούλησε εν έτει 1972.
      RADAR.GR
      Διαβάστε περισσότερα »

      ΣΑΓΙΑ : Με μπικίνι χωρίς μακιγιάζ και ρετούς, θα μείνεις...

       

       
      Με μπικίνι χωρίς μακιγιάζ και ρετούς, θα μείνεις...
      Ε, ναι λοιπόν, η Σάγια με προκλητικό μπικίνι στη Μύκονο. Το κορίτσι της ποπ σκηνής, όπως θα θέλαμε να τη βλέπουμε όλο το 24ωρο.
      Κι εσείς το ίδιο. Προς το παρόν, ας αρκεστούμε στο πλούσιο φωτογραφικό υλικό…
      Ετοίμασε καφέ, η Σάγια κάνει πασαρέλα με το μαγιό της για τα μάτια σας και μόνο!


      radar.gr
      Διαβάστε περισσότερα »

      ΜΑΡΙΑΝΤΑ ΠΙΕΡΙΔΗ: "Μάθε τέχνη κι άστηνε!"

       

        "Μάθε τέχνη κι άσ' τηνε"
        Στο πνεύμα της κρίσης, η Μαριάντα Πιερίδη που βρίσκεται στα Χανιά για διακοπές, ανέβασε φωτογραφία της σε ρόλο μπαργούμαν και μάλιστα με το σχετικό σχόλιο.
        "Μάθε τέχνη και άστηνε" γράφει η τραγουδίστρια και ραδιοφωνική παραγωγός και έχει απόλυτο δίκιο γιατί με τόσα που γίνονται ποτέ δεν ξέρεις.
        Πάντως και μέσα από το μπαρ με τέτοιους κοιλιακούς εκτεθειμένους σε κοινή θέα είναι σίγουρο ότι πούλησε πολλά ποτά και χρειάστηκε πολλά... παγάκια!
        radar.gr
        Διαβάστε περισσότερα »

        Ε. Ελευθερίου: Οι διακοπές στην Κρήτη και η σέξυ εμφάνιση στη Σουηδία!

        Μια άκρως εντυπωσιακή και σέξυ εμφάνιση έκανε η Ελευθερία Ελευθερίου πριν λίγες μέρες στη Σουηδία. Η γνωστή ερμηνεύτρια που μας εκπροσώπησε φέτος στην Eurovision τραγούδησε live στο gay pride στη Στοκχόλμη και αποθεώθηκε από το κοινό.


        Φορώντας ένα κοντό σέξυ μαύρο φόρεμα, η Ελευθερία ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε το “Aphrodisiac” δίνοντας παλμό στη βραδιά. Μαζί της στα παρασκήνια βρέθηκαν και άλλοι από τους πρωταγωνιστές της φετινής Eurovision. Ανάμεσά τους ήταν και οι Jedward, με τους οποίους και φωτογραφήθηκε, αναρτώντας το στιγμιότυπο από το reunion στο twitter της.


        Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε, μάλιστα, κι άλλες φωτογραφίες από την προετοιμασία της, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή.



        Δες video από την εμφάνισή της:

        Αξίζει να αναφέρουμε πως μετά το ταξιδάκι στην Σουηδία, η Ελευθερία επέστρεψε στην Ελλάδα και ετοίμασε βαλίτσες για Κρήτη. Μόλις έφθασε, στα Χανιά έσπευσε να ανεβάσει νέες φωτογραφίες από τα όμορφα τοπία που αντίκρισε, αλλά και από τις χαλαρές στιγμές της στο νησί.
        Δες φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Κρήτη:





        Διαβάστε περισσότερα »