Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

«Ψήνουν» συνεργασία Βίσση-Μουζουράκης

 

Συμπρωταγωνιστές στο θεατρικό σανίδι

«Δαιμονική» συνεργασία ετοιμάζουν η Άννα Βίσση και ο Πάνος Μουζουράκης. Οι καλλιτέχνες θα είναι συμπρωταγωνιστές στο θεατρικό σανίδι και στην γνωστή όπερα του Νίκου Καρβέλα, «Δαίμονες».

Πρεμιέρα θα κάνουν τον Μάρτιο του 2013. 

Η σκηνοθεσία θα είναι του Γιάννη Κακλέα και η σκηνογραφία από τον Μανώλη Παντελιδάκη.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Όλες οι κουπ της Rihanna

 

Αυτά τα μαλλιά τα... έχουν δει όλα

Αγορίστικα, με μπούκλες, μακριά, ξυρισμένα, με αφέλεις, κοντά, μακριά, κόκκινα, ξανθά, μαύρα...

Αυτά τα μαλλιά της Rihanna τα... έχουν δει όλα. 

Και στην περίπτωση της διάσημης τραγουδίστριας επαληθεύεται το ρητό που λέει ότι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας είναι το κομμωτήριο.

Μία ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες θα σας πείσει για του λόγου του αληθές:








































Διαβάστε περισσότερα »

Συναυλία με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων στου Φιλοπάππου

 

Με τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης»

Μήνυμα κοινωνικής ευαισθησίας απέναντι στη δοκιμασία που βιώνουν σήμερα οι συνάνθρωποι μας θα στείλουν η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και οι Αθηναίοι, με συναυλία που θα γίνει τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στο θέατρο ελληνικών χορών «Δόρα Στράτου» στο χώρο Φιλοπάππου στις οκτώ και μισή το βράδυ. 

Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων και εθελοντές θα συγκεντρώσουν τα συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας που θα προσκομίζουν οι θεατές, για τα καθημερινά συσσίτια των άπορων και άστεγων συνανθρώπων μας. 

Στη συναυλία συμμετέχουν αφιλοκερδώς, ο Μανώλης Μητσιάς και οι ηθοποιοί Σταύρος Ζαλμάς, Μπέσσυ Μάλφα, Μέμος Μπεγνής, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Μάνια Παπαδημητρίου, Μαριέττα Ριάλδη, Ελένη Φιλίνη και Ρένος Χαραλαμπίδης.

Είσοδος ελεύθερη με την προσκόμιση τροφίμων.
Διαβάστε περισσότερα »

Στη μεγάλη οθόνη η τελευταία συναυλία των Led Zeppelin

 

Η ταινία θα φέρει τον τίτλο «Celebration Day»

Τελικά η αντίστροφη μέτρηση τελείωσε και αυτό που ανακοινώθηκε δεν είναι μία επανασύνδεση, αλλά ένα ντοκουμέντο που αφορά την τελευταία φορά που έπαιξαν μαζί. Ήταν 10 Δεκεμβρίου του 2007, όταν για ένα και μοναδικό βράδυ οι Led Zeppelin βρέθηκαν πάλι μαζί επί σκηνής στο O2 Arena του Λονδίνου για μια συναυλία «εφ` όλης της ύλης». 

Όπως ήταν φυσικό, η μοναδική αυτή στιγμή κινηματογραφήθηκε και ηχογραφήθηκε και τώρα ήρθε η ώρα να δούμε όλοι τι συνέβη. Η ταινία που ετοιμάστηκε από εκείνη τη βραδιά έχει τίτλο «Celebration Day» και θα βγει σε 1500 αίθουσες στα μέσα Οκτωβρίου, ενώ ένα μήνα αργότερα θα κυκλοφορήσει σε κάθε πιθανή έκδοση ήχου και εικόνας (cd, dvd, blu ray, downloading, κλπ.).



Πηγή: tospirto

Διαβάστε περισσότερα »

Ο γιός του Κώστα Μπίγαλη, που ως τώρα κανείς δεν ήξερε

 

Ένα ορφανό παιδί από τη Γουινέα έχει αναλάβει εδώ και τέσσερα χρόνια υπό την προστασία του ο Κώστας Μπίγαλης μαζί με την αδερφή του, σύμφωνα με...
ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso.
O 17χρονος τότε Μοχάμεντ Κεϊτά, που τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχτεί σε πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή, είχε βρεθεί μόνος του στην Ελλάδα και αναζητούσε την τύχη του.
Μεταξύ των ανθρώπων που συνάντησε ήταν και ο Κώστας Μπίγαλης που ενδιαφέρθηκε για εκείνον και θέλησε να τον βοηθήσει.
Τον ανέλαβε λοιπόν υπό την προστασία του, ενώ μέσω κάποιων γνωστών που είχε, γνωρίζοντας ότι ο Μοχάμεντ έπαιζε ποδόσφαιρο, τον βοήθησε να ανοίξει μια πόρτα και να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα αφού υπέγραψε φέτος συμβόλαιο με την ομάδα του Θρασύβουλου.
Όσο για εκείνους που έκαναν λόγο για έναν Κώστα Μπίγαλη σε ρόλο μάνατζερ, ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο κι ότι απλά θεωρεί τον Μοχάμεντ μέλος της οικογένειάς του.

tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

E. Παπαρίζου: Το μεγάλο "εμπόδιο" στο νέο της έρωτα! (Φωτό)

 Ο έρωτάς τους - λένε - είναι πολύ δυνατός, τόσο που η Έλενα να έχει αφήσει πίσω της τον Τόνυ και τη δικαστική τους μάχη που έχει φθάσει στα άκρα! Ποιο είναι, όμως το εμπόδιο με το γοητευτικό σύντροφό της;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Οι δυο τους ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό, και μετά την επιστροφή τους από τις κοινές διακοπές τους, κάποιες δειλές εμφανίσεις χωρίς κανένας να γνωρίζει τι συνέβαινε μεταξύ τους. Μέχρι που τους συνέλαβε ο φακός του περιοδικού "ΟΚ!" πριν από περίπου δυο εβδομάδες και ο έρωτάς τους δημοσιοποιήθηκε.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" ο Ανδρέας Καψάλης είναι ένας άνθρωπος που ενοχλείται ιδαίτερα από την προβολή των ιδιωτικών του στιγμών στα ΜΜΕ και κρατάει χαμηλούς τόνους στη ζωή του. Μάλιστα, εδώ και πολύ καιρό βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του Ράνια, αναμένοντας την έκδοση του διαζυγίου τους. Αυτό είναι που περιμένει, ώστε να μην υπάρχει το παραμικρό αγκάθι στη σχέση του με την Έλενα Παπαρίζου. 
Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης είναι ζευγάρι εδώ και περίπου δύο μήνες. Απ'ότι λέγεται, μάλιστα, ο έρωτάς του ήταν κεραυνοβόλος: «Δεν άφησαν τον χρόνο να πάει χαμένος», σχολιάζει το περιβάλλον τους. «Αντάλλαξαν τηλέφωνα και όταν ξαναβρέθηκαν διαπίστωσαν ότι ταιριάζουν. Της Έλενας της άρεσε το γεγονός ότι είχε απέναντί της έναν άνθρωπο άσχετο με το καλλιτεχνικό κύκλωμα, που δεν θα της μιλούσε συνεχώς για νότες και δουλειά». Η νέα σχέση δεν άργησε να πλημμυρίσει από ευτυχία την Έλενα, η οποία έχασε κάποια κιλά και υιοθέτησε έναν πιο κάζουαλ στυλ. Κάπως έτσι ξεκίνησαν και οι πρώτες δειλές, κοινές εμφανίσεις μαζί με τον νέο της αγαπημένο σε μοδάτα στέκια για φαγητό. Μια απ'αυτές ήταν σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, όπου ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε να απολαμβάνουν το δείπνο τους και να συνομιλούν.
 
Διαβάστε περισσότερα »

ΡΑΛΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ Ξεσπά μετά τον σάλο για τα εισοδήματα καλλιτεχνών


ΡΑΛΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ
Ξεσπά μετά τον σάλο για τα εισοδήματα καλλιτεχνών

    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK
    Ξεσπά μετά τον σάλο για τα εισοδήματα καλλιτεχνών

    Η Ραλλία Χρηστίδου ξέσπασε μέσω Facebook για τη δημοσιοποίηση της λίστας με τα εισοδήματα Ελλήνων καλλιτεχνών και τον σχετικό σάλο που ξέσπασε.
    Η γνωστή ερμηνεύτρια κάνει λόγο για απόπειρα δημιουργίας κλίματος αντιπαράθεσης, δίνοντας εξηγήσεις για τα δικά της ποσά, αλλά και αφήνοντας αιχμές για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.
    Υπό τον τίτλο «Μια Απάντηση Στους “Υπηρέτες” Tης Αλήθειας», η νεαρή τραγουδίστρια απαντά στον σάλο που ξεσήκωσε η λίστα με τις αμοιβές των σταρ, αλλά και τα αιχμηρά σχόλια του Μανώλη Καψή: «Στόχος δεν είναι η ενημέρωση του κόσμου και η υπηρέτηση της αλήθειας, αλλά η παραπλάνηση των αναγνωστών (προσβλέποντας στο θυμικό τους) και η αποδόμηση και απαξίωση των τραγουδιστών που αναφέρονται στη ”λίστα” αλλά και άλλων που παραλείπονται μα σπιλώνονται χυδαία, καθημερινώς (με διάθεση ανθρωποφαγίας) και η κατασυκοφάντηση ολόκληρου του κλάδου», γράφει.
    «Όταν με “τιμούν” με το χρίσμα της “σταρ” (και μάλιστα της πίστας), η απάντηση είναι επιβεβλημένη για λόγους ευγένειας κι ας εγκαλούμαι ως φοροφυγάς», συνεχίζει η Ραλλία και εξηγεί πως η ίδια έχει κάνει έναρξη επαγγέλματος στην Εφορία ως επαγγελματίας μουσικός - τραγουδίστρια από το 2005. Για την αμοιβή της από διάφορες εμφανίσεις εκδίδει, όπως λέει, πάντοτε αποδείξεις, το 20% παρακρατείται και από τα υπόλοιπα αποδίδει 13% στην Εφορία.
    Όπως τονίζει, «τα φορολογικά στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί στο δημοσίευμα της εφημερίδας… είναι τα πραγματικά, καθώς η δραστηριότητά μου στη διάρκεια του έτους 2007 ήταν πολύ περιορισμένη. Όσοι, εξάλλου, παρακολουθούν την πορεία μου το γνωρίζουν πολύ καλά. Για τα εισοδήματα αυτά (όπως και των επόμενων ετών) έχω εκπληρώσει στο έπακρο τις υποχρεώσεις μου απέναντι στο Κράτος. Θα ευχόμουν και θα επιθυμούσα να είχα πολύ μεγαλύτερα εισοδήματα, όχι από υπερβολική αγάπη προς το χρήμα, αλλά για να μπορώ να το διαθέτω για τους σκοπούς που εγώ θεωρώ ιερούς».
    Η Ραλλία υποστηρίζει πως αν οι οικονομικές της απολαβές ήταν αυξημένες θα δημιουργούσε μία ΕΠΕ αφού της το επιτρέπει ο νόμος: «για ποιο λόγο, μόνο εγώ και οι όμοιοι μ’ εμένα δεν πρέπει να κάνουμε χρήση διατάξεων και ρυθμίσεων που ισχύουν; Επειδή είναι ευνοϊκές; Ας τις καταργήσουν! Ό,τι θεωρούν ως ανήθικη επιλογή για τους τραγουδιστές, αποτελεί ηθικό δικαίωμα όλων των υπολοίπων; Γιατί επαγγελματίες άλλων κλάδων που έχουν ιδρύσει εταιρείες της ίδιας μορφής ή/και ανώνυμες, δεν έχουν ποτέ διασυρθεί γι’ αυτή την επιλογή τους;
    Γιατί δεν ενοχλούνται οι συντάκτες των δημοσιευμάτων και τα έντυπα που τα φιλοξενούν για τις ανώνυμες τραπεζικές εταιρείες και τον τρόπο φορολόγησης τους; Γιατί εμφανίζουν τους καλλιτέχνες και ιδίως τους τραγουδιστές ως ανήθικους, ανέντιμους, φοροφυγάδες και υποκριτές; Γιατί τόση λάσπη και χυδαιότητα εναντίον τραγουδιστών, που δεν βολεύονται (όπως θα ήταν εύκολο να πράξουν) απολαμβάνοντας το θαυμασμό και την αγάπη του κόσμου για το χάρισμα της φωνής τους, αλλά τολμούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα κοινωνικά ζητήματα, να αγανακτούν για την αδικία, να είναι αλληλέγγυοι με τον κόσμο που υποφέρει, να διεκδικούν το όνειρο, να συνεγείρουν για το όραμα μιας δίκαιης κοινωνίας ή να είναι αριστεροί;».
    «Γιατί, όμως; Μήπως επειδή κάποιοι επιδιώκουν να δημιουργήσουν κλίμα αντιπαράθεσης μεταξύ των πληττόμενων (πράγματι) κοινωνικών στρωμάτων (μισθωτών, συν/χων κ.λπ) και των καλλιτεχνών – τραγουδιστών που αγαπούν, ακολουθούν, θαυμάζουν ή/και εκτιμούν, οι οποίοι συμπεριφερόμενοι (δήθεν) ανέντιμα και ανήθικα, αποκρύπτουν εισοδήματα, δεν υποβάλλουν φορολογικές δηλώσεις, δεν πληρώνουν φόρους, αναγκάζουν τους επιχειρηματίες να τους δίδουν παραστατικά με μικρότερες αμοιβές και εκμεταλλεύονται την αγάπη του κόσμου κάνοντας “αρπαχτές”, ενώ εκείνοι (μισθοσυντήρητοι) καλούνται συνεχώς να “πληρώνουν τα σπασμένα”; Δεν είναι απίθανο να ισχύει», συνεχίζει η τραγουδίστρια.
    Και το ξέσπασμα της Ραλλίας καταλήγει: «Από τη μια μεταθέτουν την αγανάκτηση του κόσμου σε λάθος κατεύθυνση κι από την άλλη, απαξιώνοντας τους καλλιτέχνες που θαυμάζουν, στερούν από τον περισσότερο κόσμο ένα σημαντικό “αποκούμπι”, που έχει τη δύναμη (υπό προϋποθέσεις) να του μεταδώσει και να του απελευθερώσει συναισθήματα, να του προκαλέσει ψυχική ανάταση και αγαλλίαση, να τον κάνει να “ταξιδέψει”, να ξεφύγει από τη μελαγχολία και την κατάθλιψη έστω και προσωρινά, να γίνει αισιόδοξος, να θελήσει να αγωνιστεί ή /και να διεκδικήσει. Ίσως γι’ αυτό επιλέγουν να στραφούν εναντίον ανθρώπων που ο καθένας χωριστά, ανάλογα με το είδος μουσικής που υπηρετεί, προσφέρει και δίδει πολλά από την ψυχή του. Και η προσφορά καλλιτεχνών που σήμερα "διασύρονται" είναι γνωστή και δεδομένη».
    πηγη:radar.gr
    Διαβάστε περισσότερα »

    Justin Bieber - Κάτι έχει αυτός με τους παπαράτσι!


    Justin Bieber - Κάτι έχει αυτός με τους παπαράτσι!

    Justin Bieber - Κάτι έχει αυτός με τους παπαράτσι!


    Τα ξένα ΜΜΕ κάνουν λόγο για νέα επίθεση του νεαρού σταρ σε φωτογράφο, ο οποίος προσπαθούσε να τον φωτογραφίσει, σε δημόσια εμφάνισή του στο Λονδίνο.
    Ο Justin Bieber, αυτές τις μέρες, βρίσκεται στο Λονδίνο για την προώθηση του βιβλίου του "Just Getting Started" και, όπως είναι φυσικό, απ' έξω μαζεύτηκαν δεκάδες φωτορεπόρτερ και κινηματογραφιστές, ώστε να τον αποθανατίσουν κατά την έξοδό του από το ξενοδοχείο που διαμένει.

    Ο τραγουδιστής, στην προσπάθεια του να εισέλθει στη λιμουζίνα που τον περίμενε, νιώθοντας πως παρεμποδιζόταν από κάποιον φωτογράφο, τον άρπαξε από το γιακά και τον έσπρωξε, ρίχοντάς τον στο έδαφος, χωρίς, ευτυχώς, να του προκαλέσει κάποιο τραυματισμό.

    Φαίνεται πως ο Justin, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται εδώ και μερικά χρόνια στο προσκήνιο και συνεχώς κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, δε συνήθισε το κυνηγητό.
    Διαβάστε περισσότερα »

    Γιώργος Μαργαρίτης - Νατάσα Θεοδωρίδου: Από την κόντρα, στο ντουέτο


    Γιώργος Μαργαρίτης - Νατάσα Θεοδωρίδου: Από την κόντρα, στο ντουέτο

    Γιώργος Μαργαρίτης - Νατάσα Θεοδωρίδου: Από την κόντρα, στο ντουέτο

    ]

    Όταν λέμε "κόντρα", δεν εννοούμε μια αντιπαράθεση μεταξύ των δύο καλλιτεχνών, αλλά κάποιες δηλώσεις που έκανε ο λαϊκός τραγουδιστής, σχετικά με το ρεπερτόριο της συναδέλφου του, αλλά και των άλλων σύγχρονων τραγουδιστών.
    Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο fthis.gr, ο Γιώργος Μαργαρίτης ρωτήθηκε πως και δεν έχει συνεργαστεί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, μέχρι τώρα. Εκείνος απάντησε: "Δεν έκατσε. Με κάποιους από τους καλλιτέχνες που μου αναφέρεις, θα μπορούσα να συνεργαστώ. Όχι όμως με όλους. Θα συνεργαζόμουν με αυτούς που θα δεχόντουσαν να πουν ωραία τραγούδια και θα έκαναν υποχωρήσεις. Τα τραγούδια που λέω εγώ θέλουν βίωμα για να τραγουδηθούν για αυτό ακόμη κι όταν είμαι σε έναν χώρο .και ακούω, θέλω να ακούω ωραία τραγούδια, είμαι ικανός να φύγω από συνεργασία αν ακούσω κάτι που δεν μου αρέσει."

    Με τον όρο "ωραία τραγούδια", ο Γιώργος Μαργαρίτης, μέσα από την ίδια συνέντευξη, είπε ότι εννοεί ένα διαφορετικό άκουσμα και ρυθμό, από τα συνήθη καψουροτράγουδα που γράφονται και ερμηνεύονται σήμερα. Ο ίδιος θα προτιμούσε, καλλιτέχνες σαν τη Νατάσα, να περιλαμβάνουν στους νέους τους δίσκους και τραγούδια με κοινωνικά μηνύματα, από τη στιγμή που τα προβλήματα του λαού στις μέρες μας είναι τόσα πολλά.

    Αυτές τις δηλώσεις, η Νατάσα Θεοδωρίδου δε φαίνεται να τις πήρε κατάκαρδα, αφού σε πρόσφατη συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη στο Άλσος Βεΐκου, ήταν ανάμεσα στο κοινό. Ο τραγουδιστής την είδε και την κάλεσε στη σκηνή για να τραγουδήσουν μαζί, δείχνοντας πως ήθελε να λυθεί η όποια παρεξήγηση. Εκείνη, μετά από προτροπή του κοινού, ανέβηκε και το αποτέλεσμα είναι το ακόλουθο:


    Διαβάστε περισσότερα »

    Κατερίνα Στικούδη: 'Έχω μάθει να μαγειρεύω!'


    Κατερίνα Στικούδη: 'Έχω μάθει να μαγειρεύω!'

    Κατερίνα Στικούδη: 'Έχω μάθει να μαγειρεύω!'


    Η σέξι τραγουδίστρια, σε συνέντευξη της, μιλάει για την προσωπική της ζωή, για το ενδεχόμενο να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια, αλλά και για την κριτική που δέχεται στα επαγγελματικά της.
    Η Κατερίνα Στικούδη, μιλώντας στο "Εγώ Weekly", ξεκαθάρισε πως, για την ώρα, δε σκέφτεται το ενδεχόμενο του γάμου. Για να σκεφτεί σοβαρά κάτι τέτοιο, πρέπει να έχει στο μυαλό της το να κάνει παιδί. Προς το παρόν, όμως, δεν είναι στα άμεσα σχέδια της.

    Δηλώνει γυναίκα παραδοσιακή, αν και η εμφάνιση της ξενίζει. Λέει πως θέλει να περιποιείται τον άντρα της, όταν θα παντρευτεί, ενώ έχει μάθει και να μαγειρεύει. Από την άλλη, κατανοεί πως το ότι έφυγε από το σπίτι σε νεαρή ηλικία, ανεξαρτητοποιήθηκε και έγινε πολύ δυναμική. Παρ' όλ' αυτά, ξέρει πως σε ένα ζευγάρι πρέπει να υπάρχει ισορροπία και όχι ανταγωνισμός.

    Όσο για τα επαγγελματικά της και την κριτική που δέχεται, η Κατερίνα απαντά: "Δε βρίσκω το λόγο να απολογείται κανείς για το τι επιλέγει στη ζωή του. Επειδή ο χώρος μας σχετίζεται με τη δημοσιότητα, δεν σημαίνει ότι διαφέρουμε από άλλους ανθρώπους που έχουν τελειώσει, για παράδειγμα, μια πανεπιστημιακή σχολή και ασχολούνται με άλλο επάγγελμα από εκείνο της κατάρτισής τους. Καθένας έχει δικαίωμα να έχει την άποψή του και να ασκεί κριτική. Η εμπάθεια, όμως, είναι κάτι διαφορετικό."
    Διαβάστε περισσότερα »