Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Άντζυ Σαμίου:Τα.."έχωσε" με το γάντι στο Σφακιανάκη!


Μετά την κόρη του αξέχαστου Μανώλη Ρασούλη, και η τραγουδίστρια Άντζυ Σαμίου αντέδρασε στην συνέντευξη που έδωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης στην εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου.
Διαβάστε πως του τα "έχωσε" με το γάντι, αλλά τα "έχωσε"…
Η παρακάτω δήλωση του Νότη Σφακιανάκη για τους συνταξιούχους ήταν που ενόχλησε περισσότερο την τραγουδίστρια.
«Ας μην πάρουν την σύνταξή τους! Ούτως ή άλλως του χρόνου θα τον πεθάνουν (τον συνταξιούχο). Ας μην την πάρουν κι ας αντισταθούν. Έκανε το λάθος και ψήφιζε τόσα χρόνια όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας έφτασαν ως εδώ, δεν θα πρέπει να πληρώσει το τίμημά του;», είχε δηλώσει ο τραγουδιστής.
Οι δηλώσεις αυτές εξόργισαν την Άντζυ Σαμίου, η οποία μέσω facebook σχολίασε τα εξής:
«Πολύ Έλληνας ο Νότης, μόνο που το θυμάται όποτε κάνει νέο cd και τραγουδά σε νέο μαγαζί... Ε, μα... τον αγαπώ, τον εκτιμώ, αλλά μπάστα ρε φίλε!».
 
Πηγή:radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ποιος γνωστός τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι λέει συχνά ψέμματα στις γυναίκες για να τις ρίξει;

«Όσο πιο πολλά ψέμματα πεις σε μια γυναίκα, τόσο πιο εύκολα την ρίχνεις»παραδέχτηκε με ειλικρίνεια ο γνωστός τραγουδιστής. Όσον αφορά, δε, το πόσο εύκολα λέει ένας άντρας σε μία γυναίκα «Είμαι δικός σου», εκείνος απάντησε «Πανεύκολο είναι! Συνέχεια το λέω… Ναι, άμα είναι να την ψήσεις το λες… Άμα το πεις μετά από χρόνια, εντάξει, ισχύει…».

Ο λόγος για τον Στέλιο Ρόκκο, ο οποίος… εξάντλησε όλη του την ειλικρίνεια, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».
Διαβάστε περισσότερα »

Τσαλιγοπούλου για Γαϊτάνο και Χρυσή Αυγή: "Ήταν εξοργιστικό"!

"Μ' αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής! Ξέρετε πόσες φορές κυκλοφορώ στους δρόμους και βλέπω να πωλούνται παράνομα τα cd μας και μου έρχεται να πιάσω... 
...αυτούς τους μαύρους και να πάρω όλα τα cd και να τα σπάσω στο κεφάλι τους;", είχε δηλώσει -μεταξύ άλλων- ο Πέτρος Γαϊτάνος για τη Χρυσή Αυγή, στην εκπομπή του Μακεδονία TV, "Κορίτσια για σπίτι".

Οι αντιδράσεις του καλλιτεχνικού κόσμου ήταν πολλές, όπως και αυτή του Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος μίλησε για "έναν αχταρμά γυφτοβυζαντινού μεικ απ"... 

Στο περιοδικό ΕΓΩ και την Κατερίνα Μπούσιου, μίλησε για το θέμα και η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η οποία αναφέρει: "Δεν κατάλαβα ποτέ τι ήθελε να πει ο Πέτρος. Μα τι σκεφτόταν εκείνη τη στιγμή που το είπε; Παρόλο που δεν παίρνω θέση γενικά στα πολιτικά, αυτό ήταν εξοργιστικό! Αν κάπου βρίσκω δικαιολογία σε αυτό είναι στο γενικότερο κλίμα πανικού που υπάρχει στην κοινωνία μας".

Πηγή: zappit.gr
Διαβάστε περισσότερα »

"Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος" ρίχνουν ...άγκυρα στην Ακτή Πειραιώς από 02/11 (VIDEO)

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά στην ΑΚΤΗ της οδού Πειραιώς ο Γιάννης Ζουγανέλης και οΣάκης Μπουλάς δημιουργούν «τον πιο βίαιο πολιτικό και σεξουαλικό πανζουρλισμό της Εμφυλίου».
Την διαφορά φέτος την κάνει ο σημαντικότερος εκπρόσωπος της νεότερης γενιάς, οΜιχάλης Χατζηγιάννης. Ο Γιάννης και ο Σάκης συνεργάζονται και φιλοξενούν τον Μιχάλη όχι μόνο με τα τραγούδια και την μουσική του αλλά και με δυναμική συμμετοχή στα δρώμενα του πιο ανατρεπτικού προγράμματος που θα παρακολουθήσουμε αυτή την χρονιά.
Μια μοναδική μουσική παράσταση που διαρκεί τέσσερις ώρες και παντρεύει μουσική, τραγούδι, θεατρικά και πολλά happenings.
Συνεργάζονται: ο Johnny Βαβούρας που εκτός από την rock n' roll παρουσία του συμμετέχει... σε καινούργια κουφώματα, ο Γιώργος Μάγκας με το κλαρίνο και τα κουστούμια του, η Μαρία Διακοπαναγιώτου (κατά κόσμο Τασούλα του Κίτσου), ηΒαλάντω Τρύφωνος, η Νικολέτα Τρίκη που θα χορέψει φλαμένγκο και οι ηθοποιοί: Μαρίνα Σαμάρκου, Στεφανία Γκουρνέλλου καθώς και 10 μελής ορχήστρα που διευθύνει ο Σόλων Αποστολάκης.
Κείμενα: Σάκης Μπουλάς Φωτισμοί: Γιώργος Πόρρος, Ήχος: Γιώργος Ρουπάκας, Ιορδάνης Τσολακιάν, Σκηνογραφία: Μαίρη Τσαγκάρη.
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο αυστηρά στις 22:30 στην «Ακτή» οδού Πειραιώς, τη ναυαρχίδα της ψυχαγωγίας.
«Θα αναρωτιέστε τι να κάνω εγώ εδώ
σ'αυτούς ανάμεσα μοιάζω παραφωνία
το μόνο σίγουρο που ξέρω θα το πω
οι αντιθέσεις πάντα φτιάχνουν αρμονία»...
«Από το Αχ! Μαρία ρίξαμε άγκυρα εδώ,
φτιάξαμε γέφυρα Εξάρχεια με Ταύρο...»
«... και θα ταξιδέψουμε μαζί με μουσική
θα δούμε φίλους μακρινούς πίσω στο χρόνο.»
«Θα ασχοληθούμε και με την πολιτική και
Με την πλάκα θα ξορκίσουμε τον πόνο...»
Απολαύστε το τραγούδι της Ακτής Πειραιώς σε μουσική του Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχους του Σάκη Μπουλά μέσα από ένα όμορφο βίντεο γεμάτο εικόνες. Ερμηνεύει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Σάκης Μπουλάς και ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Info
«Ακτή» οδού Πειραιώς
Πειραιώς 178 και Λαμίας 4,
τηλ.  210 3418020
Διαβάστε περισσότερα »

Δείτε τον αδερφό του Σάκη Ρουβά - Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

 

Τον λένε Αποστόλη και μοιάζει πολύ με τον σταρ αδερφό του Σάκη… τόσο πολύ μάλιστα που τους περνάς για δίδυμα αδέρφια! Ο Αποστόλης Ρουβάς με το που εμφανίστηκε στα βαφτίσια του ανιψιού του, Αλέξανδρου, όλοι τον μπέρδεψαν με τον Σάκη...
Δεν ήταν λίγοι οι δημοσιογράφοι που τον φώναξαν με το όνομα του Σάκη και αυτός χαμογελώντας διευκρίνιζε πως δεν είναι ο Σάκης, αλλά ο Αποστόλης! Ο φωτογραφικός φακός του OK! τον απαθανάτισε έξω από την εκκλησία, μαζί απαθανάτισε και τον άλλον αδερφό του Σάκη, τον Βασίλη Ρουβά! Δείτε τους! 
entertv.gr



Και ο Βασίλης Ρουβάς
Διαβάστε περισσότερα »

Κ. Γαρμπή: Τι είπε για τη σχέση της Έλλης Κοκκίνου με τον άνδρα της!

 

Ως γνωστόν πριν χρόνια η Έλλη Κοκκίνου διατηρούσε δεσμό με τον Διονύση Σχοινά...

Πρόσφατα η Καίτη Γαρμπή δεν δίστασε να μιλήσει για την πρώην του συζύγου της!

"Άρχισα να βλέπω την Έλλη Κοκκίνου με συμπάθεια από τότε που έκανε το παιδί. Αλλάζει ο άνθρωπος με το παιδί. Δεν θα μπορούσα να δω την Έλλη ως πρώην του Διονύση πια" δήλωσε στο περιοδικό "ΟΚ".

radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

James Blunt: Ο τραγουδιστής που αγάπησαν οι γυναίκες εγκαταλείπει τη μουσική

 

Ο James Blunt ο άνθρωπος που έκανε, κυρίως τις γυναίκες να ερωτευτούν τη φωνή του και τα τραγούδια του, ανακοίνωσε ότι θέλει να κάνει ένα...
διάλειμμα για τον εαυτό του, αφήνοντας προς το παρόν τη μουσική βιομηχανία να περιμένει.

«Αποφάσισα να κάνω ένα διάλειμμα» είπε ο Blunt σε συνέντευξή του στη Daily Mail και συνέχισε «Δεν προγαρμματίζω να γράψω άλλα τραγούδια. Από τότε που τελείωσα την περιοδεία μου, χαλάρωνα και πέρασα πολύ χρόνο στην Ίμπιζα»

Ο James Blunt ξεχώρισε το 2005 όταν το τραγούδι του "You're Beatiful" έκανε τεράστια επιτυχία και ακολούθησε το "Goodbye My Lover" που έκαναν το δίσκο "Back to Bedlam" να πουλήσει 11 εκατομμύρια αντίτυπα ,

Διαβάστε περισσότερα »

Α. Ηλιάδη: Ποιο παγκόσμιο σύμβολο του σεξ αποκάλεσε... baby;

 

Απίστευτο και όμως αληθινό, η Αγγελική Ηλιάδη συνομίλησε στο twitter με έναν από τους πιο σέξι άντρες στον πλανήτη, τον οποίο μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλέσει... baby, ενώ τη φλέρταρε κι εκείνος χαρακτηρίζοντάς τη πανέμορφη. Το αποκορύφωμα ήταν ότι μετά της ζήτησε να τα πουν μέσω απ ευθείας μηνυμάτων και όχι κοινή θέα...

Ήταν άραγε ο αληθινός Ρονάλντο αυτός με τον οποίο συνομίλησε η εντυπωσιακή τραγουδίστρια; Λίγο δύσκολο, αφού ο super star της Ρεάλ έχει εκατομμύρια followers και όχι μόλις λίγες χιλιάδες. Ωστόσο ο διάλογός τους έχει ενδιαφέρον για το "κόλημμα" των εγχώριων αστέρων της showbiz με το twitter, αλλά και το πως προσπαθούν με κάθε τρόπο να προωθήσουν τη δουλειά τους...

 

markos-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Θα παίξει σε μιούζικαλ

 

Πέρα από την εμφάνιση της σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας, παρέα με την Άννα Βίσση, η Ντέμι ετοιμάζεται να συμμετάσχει και σε μιούζικαλ.Πρόκειται για το θρυλικό "Fame", που αναμένεται να ανέβει για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Στη μουσικοχορευτική παράσταση, εκτός της νεαρής τραγουδίστριας, θα συμμετέχουν επίσης οι Νάντια Μπουλέ, Ησαΐας Ματιάμπα, Άντα Λιβιτσάνου, Νίκος Βουρλιώτης, Αλέκα Κανελλίδου και άλλοι 20 χορευτές και ηθοποιοί.
radar
Διαβάστε περισσότερα »

Η τούμπα της Μαντόνα πάνω στη σκηνή! [Video]

 

Η "βασίλισσα" της ποπ μάλλον πρέπει σιγά - σιγά να καταλάβει πως γέρασε γι' αυτά τα πράγματα και καλύτερα να κάθεται περισσότερο στο σπιτάκι της!
Διαβάστε περισσότερα »