Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Και όμως είναι η… κόρη της Τάμτα! (φωτό)

Και όμως είναι η… κόρη της  Τάμτα! (φωτό) 

Η κόρη της Τάμτα μεγάλωσε! Έγινε μία όμορφη δεσποινίδα και βγαίνει με την μανούλα της! Η Άννα είναι πια 16 χρονών και διασκεδάζει και με την μαμά της!
Όπως μπορείτε να δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του gossip-tv , δεν φαίνονται πώς είναι μαμά και κόρη, αλλά περισσότερο μοιάζουν για δύο πολύ καλές φίλες! Η Άννα μπορεί να βγήκε με τη μαμά της, αλλά δείχνει να απολαμβάνει την βραδιά!
  • gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »

REC: Το αδιαχώρητο σε κάθε τους εμφάνιση σε όλη την Ελλάδα !

Διαβάστε περισσότερα »

Aυτός είναι ο «κρυφός» έρωτας του Κώστα Καραφώτη

Γνωρίζαμε εδώ και καιρό οτι ο γνωστός καλλιτέχνης = που αυτή την περίοδο ξεκίνησε εμφανίσεις με την Ελεάνα Παπαιωάνου και τον Γιώργο Γιαννιά- είναι ερωτευμένος. Ποτέ μέχρι σήμερα όμως δεν είχε πιαστεί επ αυτοφόρω από τον φωτογραφικό φακό να αγκαλιάζει και να παίζει με την αγαπημένη του. Η Έλεάνα είναι το άτομο που κατάφερε να κάνει κάτι τέτοιο ,μέσα στο καμαρίνι του Κώστα και η φωτογραφία είναι ντοκουμέντο απο μόνη της.
Μιλάμε για το σκυλάκι της τραγουδίστριας που ένα απο τα προηγούμενα βράδια το πήρε μαζί της και με τον Κώστα έγιναν οι καλύτεροι φίλοι. Η φωτογραφία αυτή ανέβηκε στο twitter και τα πειράγματα έδινα και έπαιρναν για το πως έπαιζε ο λαϊκός τραγουδιστής μαζί του. Τα παρασκήνια και το κλήμα όπως βλέπεται στο Frangeliko είναι μοναδικό και κάποια στιγμή θα έβγαινε στο φως της δημοσιότητας αυτός ο δεσμός αγάπης του Κώστα με τα τετράποδα ζωάκια.
Πηγή: markos.tv
Διαβάστε περισσότερα »

Ποιος γνωστός τραγουδιστής ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στο twitter;


Όπως μας ενημερώνει μέσω του twitter ο γνωστός τραγουδιστής, πηγαίνει σε μια φωτογράφηση και ρωτάει τους φίλους του αν τους αρέσουν τα καινούρια του παπούτσια.
Ο λόγος για τον πρώην τραγουδιστή του συγκροτήματος Matisse, Alex Kavvadia. Ο νεαρός τραγουδιστής ανέβασε τη φωτογραφία αυτή στο twitter του, ώστε να δουν τα νέα του sneakers οι φίλοι του και να του πουν τη γνώμη τους!
Διαβάστε περισσότερα »

Ροκ πάρτι για τη στήριξη της «Κλίμακας»

Την Παρασκευή στον Άλιμο

Την Παρασκευή 13 Ιουλίου, σε άκρως εορταστικό καλοκαιρινό κλίμα, 8 μουσικά σχήματα θα τραγουδήσουν για την ελπίδα πως όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο ακόμα και σε δύσκολες μέρες όπως αυτές που διανύουμε.

Ένα δυνατό ροκ πάρτι θα πραγματοποιηθεί σε έναν πανέμορφο χώρο, το beach bar Bolivar στον Άλιμο. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν είναι αρωγή προς την «ΚΛΙΜΑΚΑ» για το Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων.

Συναυλία στο Bolivar Beach Bar 
Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012
Ακτή του Ήλιου- Άλιμος
Διαβάστε περισσότερα »

Ένα αστέρι για τον πρώην κιθαρίστα των Guns N' Roses

Φωτογραφίες του Slash στη Λεωφόρο της Δόξας

Το δικό του αστέρι στη Λεωφόρος της Δόξας απέκτησε ο θρυλικός κιθαρίστες των Guns N' Roses Slash. «Έχω υπάρξει κομμάτι του Χόλιγουντ για πολύ καιρό», δήλωσε, «και το να εκτιμάται αυτό από το ίδιο το Χόλιγουντ είναι μία τεράστια τιμή. 

«Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους γι' αυτό, είναι απίστευτο», πρόσθεσε στα «αποκαλυπτήρια» του αστεριού του. 

Δείτε τις φωτογραφίες 










Διαβάστε περισσότερα »

Κάθε μέρα και μία... έκπληξη

Η ζέστη βάρεσε κατακούτελα την Lady Gaga

Κάθε μέρα όλο και κάτι κάνει η Lady Gaga για να μας κάνει να ασχοληθούμε μαζί της. Συνήθως όλη η συζήτηση γίνεται γύρω από τις στιλιστικές επιλογές. 

Έτσι κι αυτή τη φορά η Lady Gaga δεν πρωτοτύπησε. Πήγε για φαγητό φορώντας ένα διάφανο σουτιέν και ένα φόρεμα από λωρίδες που άφηνε σε κοινή θέα το εσώρουχό της!







Διαβάστε περισσότερα »

Σπουδαιότερος Rock Star ο Ozzy

O frontman των BLACK SABBATH, Ozzy Osbourne, βραβεύτηκε με τον τίτλο του..."Σπουδαιότερου Rock Star στο κόσμο σήμερα" από τους αναγνώστες του περιοδικού Kerrang! που εγραψε τα εξής:

"Τον Ιούλιο μας απέδειξε ότι είναι ο μεγαλύτερος ροκ σταρ τις μουσικής βιομηχανιας αφού τραγουδούσε στο πρόσφατο Download festival σαν τον δαίμονα και τρομερή δύναμη ξεπετούσε από το μικρόφωνό του".

Επίσης ο Tommy Iommi χαρακτηρίστηκε μαζί με άλλους δέκα μουσικούς από το ίδιο περιοδικό ως "θεότητα της μέταλ με ατσάλινη ραχοκοκαλιά".
Διαβάστε περισσότερα »

Τι τρέχει με Απ. Γκλέτσο και Άννα Βίσση;

Γιατί δήλωσε "Το παραδέχομαι είμαι ένοχος" στο LamiaReport και ποιο μυστικό αποκάλυψε για τη σχέση του...

Η αλήθεια είναι ότι κάτι τρέχει με Απόστολο Γκλέτσο και Άννα Βίσση και ίσως σε λίγες ημέρες βρεθούν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον..

Μην πάει όμως το μυαλό σας κατευθείαν στο πονηρό, λόγω της παλιάς ιστορίας μεταξύ τους. Αυτή τη φορά η εκ νέου επαφή έχει να κάνει με τα επαγγελματικά...

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του LamiaReport ο Απόστολος και η Άννα συζητούν για μια μεγάλη συναυλία στη Στυλίδα μέσα στον Αύγουστο.

Όταν ρωτήσαμε τον Δήμαρχο για τη συναυλία της Βίσση δεν το αρνήθηκε, αλλά μας είπε ότι ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο και δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει...


Μπορεί όταν τον στριμώξαμε για την Βίσση να μην ήθελε να πει τίποτα, μας έσκασε όμως το μυστικό για την 40άρα καθηγήτρια από τη Λαμία.

"Το παραδέχομαι είμαι ένοχος...", είπε χαριτολογώντας ο Απόστολος Γκλέτσος, αποκαλύπτοντας την ηλικία και το επάγγελμα της γυναίκας, που το τελευταίο διάστημα έχει μπει για τα καλά στη ζωή του...

lamiareport.gr
Διαβάστε περισσότερα »

H σέξι φωτογράφιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη...

Διαβάστε περισσότερα »

Επικοινωνία με την Amy Winehouse υποστηρίζει πως έχει ο πατέρας της

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Amy Winehouse υποστηρίζει πως μέσω πνευματιστών έρχεται σε επαφή με την κόρη του...
Μιλώντας στην εφημερίδα Independent, ο Mitch Winehouse είπε πως οι διάφοροι μέντιουμ και πνευματιστές του έχουν δώσει στοιχεία τα οποία δε θα μπορούσε να γνωρίζει κανείς εκτός της οικογένειας ενώ έχει καταφέρει να ανταλλάξει μηνύματα μαζί της!

Μάλιστα, ο Mitch Winehouse είπε πως η πρώτη φράση που του είπε η κόρη του ήταν: "Πατέρα, υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο".

Διαβάστε περισσότερα »

Στο «Posidonio» η Βανδή!

Προς παραλία μεριά αποφάσισε να κατέβει για ακόμα μια φορά η Δέσποινα Βανδή καθώς οι πληροφορίες την θέλουν αρχές... 
...Σεπτεμβρίου να ξεκινά τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο  Posidonio. 

Μαζί με την τραγουδίστρια θα εμφανίζονται ακόμα ο Αντύπας αλλά και το αγαπημένο group της νεολαίας Vegas. 

«Θεωρώ πως αυτό το σχήμα θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Ο δίσκος της Δέσποινας «Άλλαξα» πάει... σφαίρα, ο Αντύπας έχει επανέλθει και πάλι δριμύτερος στην νυχτερινή Αθήνα και οι Vegas αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα group της νεολαίας και όχι μόνο», λέει άνθρωπος που γνωρίζει καλά την νυχτερινή διασκέδαση. 

Ωστόσο και μέχρι να επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες η Δέσποινα αναμένεται να εμφανιστεί σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας λίγο πριν αναχωρήσει με την οικογένεια της για διακοπές προκειμένου να είναι και πάλι έτοιμη και ξεκούραστη ώτσε τον Σεπτέμβριο να δώσει τον καλύτερο της εαυτό πάνω στην πίστα, με το κοινό να την αποθεώνει για ακόμα μια φορά.

Πηγή: protothema.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Αποχαιρετισμός στο καλοκαίρι με Flogging Molly

Στις 29 Αυγούστου στο Gagarin

H ιρλανδο-αμερικάνικη folk punk μπάντα, που στις φλέβες των μελών της τρέχει κέλτικο αίμα, επιστρέφει στην Αθήνα.

Οι διαπεραστικοί, πάντα επίκαιροι και «καυστικοί» στίχοι, οι αξεπέραστες μελωδίες, οι συγκλονιστικές live εμφανίσεις σε συνδυασμό με τον απεριόριστο ενθουσιασμό, τη μεταδοτική ενέργεια και την αφοσίωσή που δείχνουν στους fans τους, έχουν κάνει τους Flogging Molly ένα πραγματικά ξεχωριστό και αγαπητό συγκρότημα.

«Εάν η μουσική μας δεν είχε μαντολίνο, ακορντεόν, βιολί και σφυρίγματα θα ήταν punk rock, και αν δεν είχε κιθάρα, μπάσο και drums θα ήταν παραδοσιακή Ιρλανδική μουσική. Αλλά σημασία δεν έχουν οι ταμπέλες!» λέει ο ιδρυτής του συγκροτήματος Dave King.

Έχοντας πάρει το όνομά τους από ένα τοπικό μπαρ στο Hollywood, όπου τραγουδούσαν όταν ξεκίνησαν, το Molly Malone, οι Flogging Molly δεν είναι απλώς μια μπάντα… είναι μια επταμελής οικογένεια, αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον και όλοι μαζί στη μουσική τους.

Oι Flogging Molly δημιουργήθηκαν το 1997, με επιρροές από τους Pogues, τον Johnny Cash και τους Clash και με νοοτροπία DIY κυκλοφόρησαν το 2000 το πρώτο τους album «Swagger» για να ακολουθήσει το 2002 το «Drunken Lullabies» που έγινε χρυσό. 

Το 2004 με το «Within a Mile of Home» απέδειξαν την ικανότητα τους τη μία στιγμή να παίζουν rock n roll και την άλλη οι κιθάρες να «λιώνουν» για να δώσουν την πρωτοκαθεδρία στο βιολί. Το 2008 τάραξαν τα νερά με το «Float», που ηχογραφήθηκε στην Ιρλανδία, και με τις απίστευτες εναλλαγές ρυθμού κατάφεραν να προσεγγίσουν το πλατύ κοινό. Το 2011 κυκλοφόρησε το «Speed Of Darkness» για να μας μιλήσουν για τις απίστευτες αλλαγές που έχουν συμβεί στις ζωές όλων μας.

«… γράφουμε για τους γύρω μας, θέλουμε να πούμε στους γείτονες μας, που χάνουν τις δουλειές τους, ότι το βλέπουμε, ότι τραγουδάμε για αυτούς και για όλους τους ανθρώπους που το σύστημα τους έχει γονατίσει…» σχολιάζει ο Dave King και συνεχίζει «…τα φώτα έσβησαν για πολλούς από εμάς, οι ζωές μας ανατράπηκαν χωρίς προειδοποίηση, τα όνειρα μιας ζωής έγιναν σκόνη…» και όλα συνέβησαν από τη μια στιγμή στην άλλη, με την ταχύτητα φωτός….

Οι Flogging Molly με το κέλτικο πάθος και την Καλιφορνέζικη δυναμική τους θα μας ξεσηκώσουν!

Θα ξυπνήσουν τον κρυφό χορευτή που κρύβουμε όλοι μέσα μας και θα μας υπενθυμίσουν για ποιους λόγους τους λατρεύουμε!

Gagarin 205 Live Music Space
Λιοσιών 205, Αθήνα
2155400888
Διαβάστε περισσότερα »

H Nina Arianda θα παίξει τη Janis Joplin

Ταινία-βιογραφία με τίτλο «Joplin»

Την πρόσφατα βραβευμένη με Tony ηθοποιό Nina Arianda επέλεξαν οι παραγωγοί της ταινίας «Joplin» για να υποδυθεί τη διάσημη τραγουδίστρια των ΄60, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του σκηνοθέτη Sean Durkin. 

Η ανεξάρτητη παραγωγή θα ρίξει φως στους τελευταίους έξι μήνες ζωής της Janis Joplin, η οποία πέθανε το 1970 από υπερβολική δόση ναρκωτικών. 


 
Διαβάστε περισσότερα »

Pink Martini απόψε στο Λυκαβηττό!

Βραδιά γεμάτη μουσική και χορό

Τα τραγούδια τους αποτελούν ένα ταξίδι στο χωροχρόνο. Μουσικές από τη Γαλλία του Μεσοπολέμου και «αρώματα» από την Αραβία, ρυθμοί της σημερινής Νέας Υόρκης και λικνίσματα από την Αβάνα της δεκαετίας του '30, εξωτισμός από το Σεν Τροπέ και μυστικισμός από την Κίνα, όλα συναντώνται και ενώνονται στη μουσική των Pink Martini που θα κατακλύσει σήμερα το Λυκαβηττό και θα συνεπάρει, ως συνήθως, όποιον βρεθεί στο θέατρο του αθηναϊκού λόφου.  

Πάντα καταφέρνουν με ένα μαγικό συνδυασμό από ρετρό και τζαζ μοτίβα με ροκ και ποπ ρυθμούς, να φλερτάρουν με τη διάθεση του κόσμου παρασύροντας τα κορμιά σε ένα αυθόρμητο λίκνισμα. Σε μια καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη χορό, μουσική και απρόσμενα θετική διάθεση. Αυτοί είναι οι Pink Martini που επιστρέφουν σήμερα στην Ελλάδα.

Οι Pink Martini είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της lounge – jazz σκηνής με φανατικό κοινό, που ανέδειξε το άλμπουμ «Sympatique» σε πλατινένιο και το «Hang on Little Tomato», σε χρυσό στη χώρα μας, Την Τετάρτη 11 Ιουλίου ανεβαίνουν στη σκηνή του Λυκαβηττού για μια ξεχωριστή συναυλία βασισμένη στις καλύτερες στιγμές της 18 χρονης –πλέον- μουσικής τους διαδρομής (μια συλλογή από κλασικά τραγούδια που περιλαμβάνεται στο πρόσφατη παραγωγή τους «Retrospective» που κυκλοφορεί από τη Sony Music).

Οι Pink Martini δημιουργήθηκαν το 1994 από τον πιανίστα, απόφοιτο του Χάρβαρντ, Τόμας Λόντερντέιλ (Thomas Lauderdale), ως μια μικρή ορχήστρα τεσσάρων ατόμων με βάση το Πόρτλαντ του Όρεγκον. Το 1997 μπαίνει στο σχήμα η τραγουδίστρια Τσάϊνα Φόρμπς(China Forbes), η οποία είχε συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν με τον Λότερντειλ όντας συμφοιτητές στο Χάρβαρντ.

Το Μάρτιο του 2011 η τραγουδίστρια Στόρμ Λάρζ (Storm Large) ξεκίνησε τη συνεργασία της με τους Pink Martini όταν η Τσάϊνα Φόρμπς(China Forbes) χρειάστηκε να απέχει από το συγκρότημα λόγω υποχρεωτικής αφωνίας. Και οι δύο τραγουδίστριες συνεχίζουν τη συνεργασία τους με τους Pink Martini.

Στην συναυλία των Pink Martini στον Λυκαβηττό θα τραγουδήσει η Στόρμ Λάρζ (Storm Large)

Οι Pink Martini κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ «Sympatique» το 1997 σε δική τους παραγωγή, πουλώντας πάνω από 1,3 εκατομμύρια αντίγραφα παγκοσμίως. Την επόμενη χρονιά έκαναν το ντεμπούτο τους στην Ευρώπη, στο Φεστιβάλ των Καννών, συνοδευόμενοι από την Συμφωνική Ορχήστρα του Όρεγκον, όπου απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές.

Έκτοτε άρχισαν να περιοδεύουν με τεράστια επιτυχία σε διάφορες χώρες, όπως Γαλλία, Ισπανία, Βέλγιο, Ελλάδα, Τουρκία, Ταϊβάν, Λίβανο, όπου εμφανίζονταν είτε μόνοι τους, είτε συνοδευόμενοι από διάφορες ορχήστρες. Το 2004 το συγκρότημα κυκλοφόρησε το «Hang On Little Tomato», το 2007 το «Hey Eugene!». Το 2009 το «Splendor In The Grass» ενώ το 2010 οι Pink Martini κυκλοφόρησαν το «Joy To The World» ένα πολυεθνικό άλμπουμ που έλαβε διθυραμβικές κριτικές. Το Φθινόπωρο του 2011 βρίσκει το συγκρότημα σε «δημιουργικό οργασμό» καθώς κυκλοφόρησαν δύο παραγωγές, το « A Retrospective», μια συλλογή απο τα πιο αγαπημένα τραγούδια της πολυετούς καριέρας τους και το « 1969» ένα άλμπουμ με συνεργασίες με τη θρυλική Ιαπωνέζα τραγουδίστρια Σαόρι Γιούκι (Saori Yuki).
Διαβάστε περισσότερα »

Η Ζέτα και ο Μιχάλης απολαμβάνουν τον καφέ τους

Φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Πάρο

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια έχουν ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Πάρο.

Ο φωτογραφικός φακός τουlefkianos.blogspot.gr συνέλαβε το ζευγάρι να απολαμβάνει τον καφέ του έξω από το μαγαζί της Ζέτας στην Παλαιά αγορά της Παροικιάς. 

Δείτε τις φωτογραφίες:





Διαβάστε περισσότερα »

Πρώτη δημόσια εμφάνιση της Vanessa Paradis μετά τον χωρισμό

Σικάτη, χαμογελαστή και ανανεωμένη

Στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Je me Suis Fait Tout Petit» στο Παρίσι βρέθηκε η Vanessa Paradis η οποία φαίνεται να βρίσκει «διέξοδο» στη δουλειά μετά τον χωρισμό της από τον Johnny Depp.

Η 39χρονη ηθοποιός αποφάσισε να κάνει δυναμικό comeback στο καλλιτεχνικό σετρέωμα, μιας και τα τελευταία δημοσιεύματα ήθελαν ένας από τους λόγους του χωρισμού να είναι και η ζήλια της για την καριέρα του πρώην συντρόφου της που όλο και ανέβαινε σε αντίθεση με την δική της που όλο και κατέβαινε.

Σικάτη και χαμογελαστή τράβηξε όλα τα φλας των φωτογράφων.


Διαβάστε περισσότερα »

Μαζωνάκης-Φουρέιρα μαζί στο «Thalassa»

Η πρεμιέρα τους θα είναι στις 24 Αυγούστου

Δέκα καυτές νύχτες υπόσχεται να προσφέρει στο κοινό του τον Αύγουστο ο Γιώργος Μαζωνάκης. 

Ο τραγουδιστής επιστρέφει στο «Thalassa» έχοντας στο πλάι του την Ελένη Φουρέιρα. 

Η πρεμιέρα τους θα είναι στις 24 Αυγούστου.
Διαβάστε περισσότερα »

Της κόστισε πολύ ο θάνατος της γιαγιάς της

Η Rihanna συντετριμμένη στην κηδεία

Ντυμένη στα μαύρα και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, η Rihanna έφτασε στο νεκροταφείο, όπου έγινε η κηδεία της αγαπημένης της γιαγιάς.

Η Dolly, όπως ήθελε να την αποκαλούν, ήθελε να κηδευτεί στον τόπο όπου έζησε και αγάπησε, στα νησιά Barbados από όπου είναι και η καταγωγή της τραγουδίστριας.






Η τραγουδίστρια φορούσε ένα μαύρο φόρεμα με τα μαλλιά πιασμένα πάνω και μαύρα πέδιλα. Στη συνέχεια όμως δεν άντεξε με τα τακούνια και φόρεσε τα αθλητικά της παπούτσια. 



Η Rihanna έδειχνε συντετριμμένη από την απώλεια της γιαγιάς της. Μάλιστα, όταν έφυγε από το νεκροταφείο και πήγε στο σπίτι της, ανέβασε μια προσωπική της φωτογραφία στο Twitter με την ίδια να κρατά ένα μπουκάλι μπύρας και να κάθεται στην άκρη του κρεβατιού. Ο θάνατος της γιαγιάς της της κόστισε πολύ, αφού και η ίδια έχει δηλώσει αμέτρητες φορές την αγάπη της για εκείνη.



newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Nigma - Pame Kalokairi ( Official Single 2012 )

Nigma - Pame Kalokairi



Διαβάστε περισσότερα »