Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Δεν απέφυγαν τα φλας των φωτογράφων

 

 

Ύστερα από κρυφτό που έπαιζαν εδώ και αρκετούς μήνες με τα μέσα ενημέρωσης για τη σχέση τους η Κaty Perry και ο John Mayer τελικά… εμφανίστηκαν δημόσια και δεν προσπάθησαν να αποφύγουν τους φωτογράφους. 

Ο φακός του εντόπισε μαζί στη συναυλία των Rolling Stones στο Νιου Τζέρσεϊ. Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες δεν είχαν και πολύ το μυαλό τους στη συναυλία αφού ο John Mayer δεν σταμάτησε να της ψιθυρίζει στο αυτί και εκείνη να γελάει όλο νόημα.

Η σχέση τους έχει περάσει από πολλά κύματα καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα η τραγουδίστρια δεν αντέχει τα «παραστρατήματα» του John.

Άτομα από το περιβάλλον της αναφέρουν πως ο ποπ τραγουδιστής «ξενοκοιτούσε» και αυτό ήταν κάτι που δεν συγχωρούσε η Katy. Φαίνεται όπως ότι αποφάσισε να ρίξει λίγο νερό στο κρασί της και να είναι μαζί και μάλιστα και φανερά. 





newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Η Έλλη Κοκκίνου έγινε έξαλλη και έφυγε από την πίστα

 

«Δεν μπορώ να συνεχίσω... Λυπάμαι... αποχωρώ»… Έξαλλη έγινε η Έλλη Κοκκίνου, η οποία σταμάτησε να τραγουδά και κατέβηκε από την πίστα. 

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη να τραγουδήσει στον ετήσιο χριστουγεννιάτικο χορό της «Ομόνοιας» σε νυχτερινό κέντρο της Λευκωσίας. 

Σύμφωνα με το ShowTime-cy, βγήκε στην πίστα ευδιάθετη και αφού καλησπέρισε τους θαμώνες άρχισε να ερμηνεύει τις επιτυχίες της. 

Υπήρξαν όμως κάποιοι, οι οποίοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της «Ομόνοιας» και άλλοτε κατά του «ΑΠΟΕΛ». 

Οι βρισιές και τα συνθήματα έδιναν και έπαιρναν.

Η Έλλη Κοκκίνου σταμάτησε κάποιες φορές το τραγούδι και με ευγενικό τρόπο τους είπε ότι βρέθηκαν εκεί για να διασκεδάσουν κι όχι για να μαλώσουν. 

«Καταλαβαίνω, ήρθατε να υποστηρίξετε την ομάδα σας όμως εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω... Λυπάμαι... αποχωρώ», είπε και έφυγε από την πίστα.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Η JLo και τα παιδιά της εύχονται «Καλά Χριστούγεννα»

 

Δείτε το χριστουγεννιάτικο βίντεο

Τα δίδυμά της Max και Emme, «επιστράτευσε» η Jennifer Lopez σε ένα βίντεο που ετοίμασε για τα Χριστούγεννα.

Η 43χρονη σταρ «γύρισε» το βίντεο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διαμένει για τις συναυλίες της στην Αυστραλία και το «ανέβασε» στο διαδίκτυο, ζητώντας από τους θαυμαστές της να συνεισφέρουν στην φιλανθρωπική της προσπάθεια.

«Ας μπούμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων και ας κάνουμε το μεγαλύτερο δώρο που έχει γίνει ποτέ... Είστε μαζί μου; Ξέρω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», λέει μεταξύ άλλων η JLo, προσθέτοντας πως όποιος κάνει δωρεά θα μπει σε κλήρωση με έπαθλο ένα εισιτήριο για την συναυλία της στο Πουέρτο Ρίκο!



newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Ο Γ. Μαζωνάκης ξεσήκωσε το κοινό της Βουλγαρίας

 

Οι θαυμαστές τους τον υποδέχτηκαν με επευφημίες

Λένε πως η μουσική δεν έχει όρια ούτε γλώσσα κι αυτό, όχι μόνο το υποστηρίζει ο Γιώργος Μαζωνάκης, αλλά και το αποδεικνύει με τις συναυλίες που δίνει εκτός των ελληνικών συνόρων.

Αυτή την ίδια φράση χρησιμοποίησε ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής για να απαντήσει σε ερώτηση Βούλγαρου δημοσιογράφου, παραμονές της συναυλίας που έδωσε προχθές το βράδυ, στη Σόφια, γιατί είναι τόσο γνωστά και αγαπημένα τα τραγούδια του στη γειτονική χώρα, αφού οι γλώσσες των δύο λαών είναι τόσο διαφορετικές.

Στην πρώτη του συναυλία στη βουλγαρική πρωτεύουσα, ο Γιώργος Μαζωνάκης σκόρπισε ενθουσιασμό στο νεανικό- και όχι μόνο -κοινό που κατέκλυσε την αίθουσα «Αρένα Αρμέετς», στα ανατολικά προάστια της βουλγαρικής πρωτεύουσας.

Οι θαυμαστές του, που τον υποδέχθηκαν στη σκηνή με χειροκροτήματα και έντονες επευφημίες απέδειξαν περίτρανα αυτό που ο ίδιος είχε δηλώσει, παραμονές της συναυλίας, σε εκπομπή υψηλής θεαματικότητας του τηλεοπτικού καναλιού BTV, ότι οι Βούλγαροι του αρέσουν και τους αρέσει κι αυτός.

«Έχουμε- είπε -πολλά κοινά διότι είμαστε και σε γειτονικές χώρες. Και, σε τελική ανάλυση, για να θέλω να έρθω πάει να πει, ότι μου αρέσουν και τους αρέσω».

newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Δύο υγιέστατα αγοράκια έφερε στον κόσμο η Καλομοίρα.

 

Τα δύο αγοράκια χαίρουν άκρας υγείας



Τα καλά νέα διέδωσε η θεία της Καλομοίρας, Ξένια Σαράντη μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Όπως όλα δείχνουν, η Καλομοίρα γέννησε με καισαρική αφού η προγραμματισμένη ημερομηνία τοκετού ήταν στα μέσα Ιανουαρίου.
NEWSBEAST

Διαβάστε περισσότερα »

Aυνανίζεται ακούγοντας κομμάτια της συζύγου του!

 

Άφησε άφωνο το κοινό με τις δηλώσεις του ο ηθοποιός

Με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια αν και προσβλητικά για κάποιους άλλους μίλησε για την Mariah Carey ο σύζυγός της. 

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής Nick Cannon άφησε άφωνο το κοινό, όταν σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Howard Stern Show» προέβη στην αποκάλυψη ότι αυνανίζεται ακούγοντας κομμάτια της συζύγου του, όταν εκείνη λείπει. 

Όπως είπε μάλιστα το κάνει γιατί με αυτό τον τρόπο νιώθει μιας μορφής πνευματική σύνδεση μαζί της.

Ο Cannon και η Carey παντρεύτηκαν το 2008 ενώ ήταν μαζί για μόλις έξι εβδομάδες και όπως είχε πει ο Cannon, δεν είχαν ολοκληρώσει τη σχέση τους μέχρι να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »