Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Τι κάνει σήμερα η Βέρα Λάμπρου;

 

Από το «Νινί σέρνει καράβι» στο «Με λένε Barbie»

«Το νινί σέρνει καράβι» τραγουδούσε η Βέρα Λάμπρου και τραβούσε τα φώτα της δημοσιότητας τόσο για τις εμφανίσεις της όσο και για τις πιο… τολμηρές της φωτογραφίες. Ξανθιά και άκρως αποκαλυπτική, γνώριζε να παίζει με το φακό… 

Μικρή ήθελε να γίνει γιατρός ή αστυνομικός, όμως δεν μπόρεσε να αφοσιωθεί στους συγκεκριμένους κλάδους. 

Το 2006 κι ενώ δραστηριοποιείτο στο χώρο της υποκριτικής, έκανε το… άλμα της στο τραγούδι. «Πάντοτε μου άρεσε να τραγουδάω αλλά στο παρελθόν δεν υπήρχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να αφοσιωθώ σε αυτό», είχε αναφέρει στο παρελθόν. Εδώ και αρκετά χρόνια όμως έχει βγάλει διάφορες δισκογραφικές δουλειές, κάποιες από τις οποίες συζητήθηκαν αρκετά…

Αυτή την περίοδο η Βέρα Λάμπρου, όπως αναφέρει στο newsbeast.gr, θα κυκλοφορήσει ένα cd με τίτλο «Με λένε Barbie», το οποίο θα περιέχει συνολικά έξι τραγούδια. 

Τα υπόλοιπα τραγούδια που θα υπάρχουν στο άλμπουμ, λέγονται: «Ποια αμαρτία», «Χίλιες Χιλιάδες δισ. ευρώ», «Οδός τρέλας», «Το ξέρω πως με πας», «Νιώσε με». Αυτά θα κυκλοφορήσουν μαζί με ένα ημερολόγιο με αισθησιακές φωτογραφίες της Βέρας Λάμπρου το επόμενο διάστημα.

«Ετοιμάζω μία καυτή φωτογράφηση, ένα επετειακό ημερολόγιο για την ακρίβεια, που θα περιέχει φωτογράφηση για τους δώδεκα μήνες του χρόνου. Σε κάθε μήνα θα φωτογραφίζομαι διαφορετικά» λέει και συμπληρώνει ότι: «Πρόκειται μόνο για αισθησιακές φωτογραφήσεις. Άλλωστε, έχω πολλά χρόνια να κάνω κάποια φωτογράφηση και γι’ αυτό πήρα πλέον αυτή την απόφαση να ξαναποζάρω».



Η πολυσυζητημένη Βέρα Λάμπρου δεν εμφανίζεται σε κάποιο μαγαζί αυτή την περίοδο. Από την Αθήνα όπου και διαμένει, προετοιμάζει τη δουλειά της στο στούντιο. «Μόλις με το καλό βγει η δουλειά μου στα περίπτερα μαζί με το ημερολόγιο, θα αρχίσω τις εμφανίσεις μου σε διάφορα μαγαζιά της Ελλάδας και του εξωτερικού», λέει. Και συμπληρώνει: «Έχω κλείσει εμφανίσεις σε Γερμανία, Βουλγαρία και Κύπρο».



Όπως λέει, της έχει προταθεί να συμμετάσχει σε ταινία στον κινηματογράφο αλλά υποστηρίζει ότι αυτή την βδομάδα θα παραλάβει το σενάριο της. 

Λατρεύει τα ταξίδια και περνά το χρόνο της στο εξοχικό που έχει στο Κιάτο Κορινθίας. Κολυμπάει ακόμη και το χειμώνα και πηγαίνει αρκετά συχνά σε ινστιτούτα ομορφιάς για να… διατηρείται. Η κρίση την έχει επηρεάσει αλλά «αυτό συμβαίνει με όλους τους συνανθρώπους μου και όχι μόνο με εμένα», λέει. 

Και δεν θέλει να ασχολείται με την πολιτική, επηρεασμένη από τα μέχρι σήμερα δεδομένα, σημειώνει. Τώρα, όσον αφορά στο αντίθετο φύλο, προτιμά ο άνδρας να έχει στυλ και προσωπικότητα για να τη γοητεύσει… Όμως, αυτή τη στιγμή, προτεραιότητα έχει η δουλειά της που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό με τίτλο «Με λένε Barbie».
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Η Κέιτι Πέρι... βρικόλακας!

 

Άγριες πόζες στο φακό

Γενέθλια έχει εντός ολίγων ημερών η Κέιτι Πέρι και θα κλείσει τα 28 της χρόνια.

Εν όψει όμως του εορτασμού του Halloween, είπε να τα γιορτάσει νωρίτερα.

Και για του λόγου το αληθές, οργάνωσε ένα πάρτι στο Magic Castle του Λος 'Αντζελες. 

Ντυμένη βρικόλακας και έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της Τζον Μάγιερ (John Mayer) το διασκέδασε με την ψυχή της!

Ιδιαίτερα ευδιάθετη απόλαυσε τον ρόλο της ως βρυκόλακας και χάριζε άγριες πόζες στο φακό!







newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

«Εσύ κι εγώ, είμαστε σαν διαμάντια στον ουρανό»

 

Το νέο τραγούδι της Rihanna έχει... παραλήπτη

Στο προσκήνιο είναι αυτήν την περίοδο η Rihanna αφού οι φήμες που την θέλουν να τα έχει ξαναβρεί με τον Chris Brown έχουν φουντώσει για τα καλά. 

Καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι όμως οι κοινές τους εμφανίσεις και τα καυτά φιλιά τους ρίχνουν κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Την Κυριακή το βράδυ η ποπ τραγουδίστρια βρέθηκε στα γυρίσματα του νέου της βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Diamonds» που περιλαμβάνεται στο άλμπουμ της με τίτλο «Unapologetic». 

Με ένα σέξι see through φόρεμα η Rihanna τράβηξε τα βλέμματα. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν από τα γυρίσματα, η 24χρονη επιλέγει να φορέσει ένα λευκό φόρεμα το οποίο όμως είναι διαφανές και δείχνει ότι από μέσα δεν φοράει εσώρουχα.

Τόσο ο τίτλος του άλμπουμ αλλά και το ρεφρέν του τραγουδιού «Diamonds» λένε πάρα πολλά. 

«Επιλέγω να είμαι ευτυχισμένη... εσύ κι εγώ, εσύ κι εγώ, είμαστε σαν διαμάντια στον ουρανό» η Rihanna τραγουδάει στον καλό της. 





newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Το Δουβλίνο χόρεψε στο ρυθμό της

 

 

Η Jennifer Lopez συνεχίζει κανονικά την περιοδεία της και πρόσφατα βρέθηκε στο Δουβλίνο, απογειώνοντας για ακόμη μια φορά τους θαυμαστές της.

Τα σέξι κουνήματα της σε συνδυασμό με τα φαντασμαγορικά κοστούμια τρέλαναν το κοινό της. 









newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

'Εβαλαν φωτιά στην πίστα Κολέτσα- Ιακώβου

 

Πρεμιέρα για τις τραγουδίστριες

Στην πρεμιέρα της Μαρίας Ιακώβου και της Χριστίνας Κολέτσα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται για τη νέα χειμερινή σεζόν βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός.

Η Χριστίνα Κολέτσα, προτίμησε να δείξει και πάλι τους κοιλιακούς της ενώ συνδύασε το όλο σύνολο με φούξια γόβες. Από την άλλη μεριά η Μαρία Ιακώβου, μάκρυνε τα μαλλιά και φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα με βαθύ σκίσιμο που άφηνε το καλλίγραμμο πόδι σε κοινή θέα. 



newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Έτοιμη για γάμο είναι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

 

Έχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες

Φουλ ερωτευμένη με τον Τζέισον Τράγουικ φαίνεται πως είναι η Μπρίτνεϊ Σπιάρς και βιάζεται να κάνει το βήμα παραπάνω, αφού ετοιμάζεται να βάλει βέρα στο δεξί!

Σύμφωνα με ξένα ταμπλόιντ η σταρ της ποπ σχεδιάζει μετά το τέλος του «X-Factror», στο οποίο συμμετέχει στην κριτική επιτροπή, να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησιάς με τον καλό της.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ήδη έχει αρχίσει τις ετοιμασίες, ενώ ξεκίνησε και τη γυμναστική, ώστε όταν θα ντυθεί νύφη να είναι όπως πρέπει.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Το σέξι μπούστο τής Miley Cyrus

 

Αυτά τα προσόντα δεν κρύβονται

H εμφάνιση της Miley Cyrus στο πρόσφατο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «Two And A Half Men» στον ρόλο της χαριτωμένης και σέξι επαρχιώτισσας Missy, που είναι κόρη ενός πολύ καλού φίλου του Walden, έκανε ρεκόρ τηλεθέασης. 

Λίγο το υποκριτικό της ταλέντο, λίγο το σέξι μπούστο όλα έπαιξαν το ρόλο τους. 

Η τραγουδίστρια που εκτελεί χρέη ηθοποιού, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις αφού τα... προσόντα της δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. 

 

 

 

 

 

newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

«Δεν οφείλω στο κράτος, δεν δίνω τίποτα»

 

Αγανακτισμένος ο Νότης Σφακιανάκης

Στην αγανάκτηση του κόσμου για τους κυβερνώντες αναφέρθηκε ο Νότης Σφακιανάκης, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Μίλα». 

«Δεν οφείλω στο κράτος, δεν δίνω τίποτα» δήλωσε σε ερώτημα για το εάν ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν πληρώνουν το χαράτσι.

«Οι Γερμανοί μας χρωστάνε από δάνεια και πολεμικές αποζημιώσεις και αυτοί είναι που θα έπρεπε να μας δώσουν πίσω λεφτά» υποστήριξε ο τραγουδιστής.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »