Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Η Jennifer Lopez αγκάλιασε ελληνική σημαία

 

Η σέξι τραγουδίστρια με τις ζουμερές καμπύλες ενώ τραγουδούσε σε συναυλία που έδωσε στη Σόφια επιφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη στους έλληνες θαυμαστές της...



Η περιοδεία της με τίτλο "Dance Again World Tour" σημειώνει τεράστια επιτυχία και στην στάση που έκανε στην Βουλγαρία οι έλληνες fan της της έδωσαν μια ελληνική σημαία που έγραφε "We Want You In Greece". Η Jennifer Lopez τους ευχαρίστησε και την αγκάλιασε συγκινημένη. Δείτε το βίντεο..
Διαβάστε περισσότερα »

Δ. Βανδή: Backstage από την φωτογράφιση για γνωστό περιοδικό!

 

Στον Κεραμεικό βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η Δέσποινα Βανδή για τις ανάγκες φωτογράφισης! Η αγαπημένη σου τραγουδίστρια ποζάρει για το εξώφυλλο του κυπριακού περιοδικού Must στο στούντιο του Γιώργου Καλφαμανώλη.

Φυσικά, το styling της Δέσποινας για μία ακόμη φορά έχει αναλάβει η Αλεξάνδρα Κατσαίτη ενώ φοράει τα ρούχα της πρώτης προσωπική της συλλογής. Μάλιστα, για να μας δώσει μία γεύση από το τι θα δούμε στο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού ανέβασε στο twitter της την παρακάτω backstage φωτογραφία. Φυσικά, θα έχει και συνέντευξη!
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Ένα βήμα πριν το διαζύγιο Βοσκόπουλος - Γκερέκου - Σε κακή κατάσταση ο Τόλης

 

Πολύ κοντά στο διαζύγιο είναι το λαμπερό ζευγάρι Βοσκόπουλος - Γκερέκου μετά απο 16 ολόκληρα χρόνια και έχοντας αποκτήσει ένα παιδί.
Όλα ξεκίνησαν μετά ένα δημοσίευμα... του περιοδικού CIAO που επιμένει ότι η κρίση στον γάμο τους έχει ενταθεί και ότι πλέον βρίσκονται σε διάσταση. Μια φήμη που ωστόσο έχει ακουστεί ξανά και στο παρελθόν.
Την διαφορά σε αυτή την περίπτωση έρχεται να κάνει ο ανιψιός του Τόλη Βοσκόπουλου, Τόλης Παστός, που βγήκε και μίλησε τηλεφωνικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δηλώνοντας πως: «Ξέρω ότι μένουν χώρια. Ο ένας στην Κέρκυρα και ο άλλος στην Γλυφάδα. Είναι κάτι που έχω μάθει από συγγενείς και γνωστούς. Λόγω της ιδιότητας που έχει τώρα η Άντζελα, μάλλον το έχουν κρύψει».
Συγκεκριμένα όσον αφορά τον Τόλη Βοσκόπουλο και την (κακή) κατάσταση που βρίσκεται, ο ανιψιός του σχολιάζει: «Δεν είναι και στην καλύτερή του κατάσταση. Άμα δεν είναι στα καλά του, δεν πάει πουθενά αυτός. Ο Βοσκόπουλος όταν έχει στεναχώριες δεν σηκώνει τηλέφωνα, δεν μιλάει πουθενά».
Τέλος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Άντζελα Γκερέκου έκανε φέτος μόνη καλοκαιρινές διακοπές. Μια ακόμη ένδειξη, σύμφωνα με τον Παστό, ότι τότε ήταν που ήρθε χρονικά το τέλος της σχέσης «Έχω ακούσει ότι είναι χώρια. Πρέπει να είναι από το καλοκαίρι. Δεν θέλει να το δημοσιεύσει επίσημα».
Πάντως το ρεπορτάζ τονίζει επίσης (στο τέλος του) πως άτομα από το περιβάλλον της Γκερέκου διαψεύδουν τις φήμες και τονίζουν ότι η Άντζελα όντως περνάει πολύ χρόνο στην Κέρκυρα, λόγω όμως υποχρεώσεων.

blog.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Τραγουδιστές ενώνουν τις φωνές τους για τα παιδιά

 

Τα έσοδα θα δοθούν σε ανασφάλιστα και ανάπηρα παιδιά

Μια συναυλία για καλό σκοπό θα δοθεί την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α με πρωτοβουλία του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» και με την υποστήριξη του δήμου Αμαρουσίου και του ΟΑΚΑ.

Είκοσι ένας καλλιτέχνες θα ενώσουν τις φωνές τους και τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν για τα ανασφάλιστα και τα παιδιά με αναπηρία, που στηρίζει πανελλαδικά το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής.

Στη συναυλία θα συμμετάσχουν:

Γεράσιμος Ανδρέατος
Μελίνα Ασλανίδου
Χάρης Βαρθακούρης
Γλυκερία
Μιχάλης Δημητριάδης
Στέλιος Διονυσίου
Γιάννης Ζουγανέλης
Αρετή Κετιμέ
Δημήτρης Κόκοτας
Κώστας Μακεδόνας
Ευαγγελία Μουμούρη
Γρηγόρης Μπιθικώτσης
Σάκης Μπουλάς
Αλέξανδρος Μπουρδούμης
Πίτσα Παπαδοπούλου
Ζωή Παπαδοπούλου
Σοφία Παπάζογλου
Θάλεια Προκοπίου
Μαρία Σουλτάτου
Μπάμπης Τσέρτος
Μιχάλης Χατζηγιάννης

Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Συμμετέχουν η χορωδία του Σπύρου Λάμπρου και το Νεανικό Χορωδιακό Σύνολο «Έμπνευσις» και η Λαϊκή Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής «Έμμετρον». Τη μουσική επιμέλεια έχει ο Μανώλης Γεροστάθης.

Προπώληση εισιτηρίων:

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (Σεβαστουπόλεως 113, Αμπελόκηποι)

Μ.Κ.Ο Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» (Ήρας 8 και Δέσπως Σέχου, Νέος Κόσμος)

Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου Αθηνών - Πειραιώς (Ε.Ι.Ν.Α.Π.) (Θεμιστοκλέους 34 & Ακαδημίας, Αθήνα)

Δήμος Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9, Μαρούσι)

Εμπορικό Κέντρο Avenue (Λεωφ. Κηφισίας 41, Μαρούσι)

Κατάστημα Public στο the Mall Athens

Αλυσίδα Πολιτισμού ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24, Αθήνα)

Γενική είσοδος για το κοινό 5 ευρώ
Διαβάστε περισσότερα »

Ο Jay Jay Johanson επιστρέφει στην Ελλάδα

 

To Σάββατο 24 κα την Κυριακή 25 Νοεμβρίου

Ο Jay Jay Johanson επιστρέφει στην Ελλάδα, το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου. Πρώτη στάση του η Θεσσαλονίκη, το ΓΑΙΑ LIVE και αμέσως μετά, τον υποδέχεται η Αθήνα και το Tiki Bar, για ένα ακόμη συναρπαστικό και ατμοσφαιρικό live.

Σε αγαπημένα μας στέκια θα βρεθεί ξανά ο Jay Jay για να μοιραστεί μαζί μας εικόνες από Στοκχόλμη, ατμοσφαιρικές μουσικές, πειραματισμούς, μελαγχολικές μελωδίες και πολλές δόσεις Spellbound… νέους ήχους δηλαδή από το πρόσφατο άλμπουμ του.

Jay Jay Johanson… Μια φιγούρα ξωτική που συγκινεί με την ιδιαίτερη και μελαγχολική φωνή του. 'Ένας «εσωστρεφής» καλλιτέχνης με πολλά πρόσωπα. 

Ένας Σουηδός με γαλλική… καταγωγή. Το 2000 έγραψε τη μουσική στο «La Confusion des Genres», ένα φιλμ του Γάλλου σκηνοθέτη Ilan Duran Cohen, ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά έστηνε την «Cosmodrome», μία έκθεση με έργα του για ήχο και εικόνα, στην πόλη της Dijon. 

Ένας αμιγώς «Παριζιάνος» στην αισθητική του. Με διαρκείς αλλαγές στην εμφάνιση και ατελείωτους πειραματισμούς στη μουσική, καταφέρνει έως τώρα να συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την trip hop, τη disco και την electroclash.

Αυτή τη φορά όμως, ειδικά στο Tiki ο Jay Jay θα βρίσκεται κοντά μας περισσότερο από κάθε προηγούμενο live του στην χώρα μας. Δίπλα και ανάμεσα στο κοινό, για κουβέντα και... μουσική παραπλάνηση, αντίστοιχη εκείνης που υπόσχεται ο τίτλος του αριστουργηματικού του περσινού άλμπουμ. Το Spellbound είναι η απόδειξη ότι το μείγμα της μουσικής του παραμένει το ίδιο μεθυστικό. Σε συνεπαίρνει. 

Επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά ότι αυτός ο Σουηδός τροβαδούρος συνδυάζει γοητευτικά στοιχεία που τον καθιστούν ξεχωριστό.

24 & 25 Νοεμβρίου, ένας από τους πλέον αινιγματικούς καλλιτέχνες των τελευταίων ετών, ο Jay Jay Johanson προσγειώνεται στο ΓΑΙΑ LIVE & στο Tiki Bar προσκαλώντας μας στον υπέροχα μελαγχολικό κόσμο του!
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

«Είμαι καταθλιπτικός κι έκανα θεραπεία με φάρμακα»

 

Να σταματήσουμε να το θεωρούμε ταμπού, λέει ο τραγουδιστής

«Είμαι καταθλιπτικός κι έκανα θεραπεία με φάρμακα»
Συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ έδωσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και μίλησε για την κατάθλιψη που περνά.

«Είμαι φύση καταθλιπτικός και κάνω θεραπεία γι’ αυτό. Βλέπω την κατάθλιψη στα μάτια των ανθρώπων γύρω μου. Το θέμα είναι να ενεργοποιηθούν οι άνθρωποι. Ας σηκωθούν από τον καναπέ. Δεν έκανα μόνο ψυχοθεραπεία, έκανα και θεραπεία με φάρμακα. Βέβαια με βοήθησε» λέει χαρακτηριστικά. 

Και συνεχίζει: «Γιατί να θεωρούμε ότι είναι κατάρα και ντροπή η κατάθλιψη; Άλλος έχει το στομάχι του, άλλος διαβήτη, άλλος κατάθλιψη. Ας σταματήσουμε πια να το θεωρούμε ταμπού και, κυρίως, το λέω αυτό για τους γονείς, που έχουν νέα παιδιά και στην εφηβεία μπορεί να τους συμβεί».
NEWSBEAST
Διαβάστε περισσότερα »