Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Χατζηνάσιος-Γαϊτάνος μαζί στο Προαύλιο του Badminton

 

Την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Ιουλίου

Ένα πιάνο και μία φωνή. Δυο πορείες με συνέπεια. Ένας συνθέτης και ένας τραγουδιστής που τους συνδέουν πολλά, έρχονται στο Μουσικό Προαύλιο του Badminton. Έρχονται για να γεμίσουν την ατμόσφαιρα με μελωδίες και στίχους, όλο πολύχρωμα τοπία.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Πέτρος Γαϊτάνος ξεδιπλώνουν μαζί το απόσταγμα των προσωπικών τους διαδρομών.

Υπέροχες μελωδίες, κατανυκτική και υποβλητική ατμόσφαιρα κι ένα ιδιαίτερο εσωτερικό βάθος. Ο Γιώργος Χατζηνάσιος κι ο Πέτρος Γαϊτάνος έρχονται να επικοινωνήσουν μαζί μας με αμεσότητα και αλήθεια, χωρίς βεβαίως να λείπουν οι εκρηκτικοί χαρούμενοι ρυθμοί και η κεφάτη διάθεση.

Παρόντα και τα εκπληκτικά σόλι και η άνευ ορίων βιρτουοζιτέ του πιανίστα Γιώργου Χατζηνάσιου. Και οι ερμηνείες του Πέτρου Γαϊτάνου; Δονούνται από πάθος, φαντασία και ευαισθησία.

Ώρα έναρξης: 21:00
Εισιτήρια: 10 και 15 ευρώ

Διαβάστε περισσότερα »

Ταξίδια και Όνειρα με τον Βασίλη Λέκκα

 

Σήμερα στο προαύλιο του Badminton

Ο Βασίλης Λέκκας έχει μόνο κορυφαίες καλλιτεχνικές στιγμές να επιδείξει. Η προσωπική του διαδρομή ξεκινά με τον Μάνο Χατζιδάκι, σε μια συνεργασία που αποδείχθηκε μακροχρόνια και άκρως δημιουργική.

Ακολούθησαν συνεργασίες με τους Γιάννη Σπαθά, Μίκη Θεοδωράκη, Γιάννη Μαρκόπουλο, Γιώργο Τρανταλίδη και πολλούς άλλους, αφήνοντας έτσι ένα ξεχωριστό αποτύπωμα στην ελληνική δισκογραφία. 

Ταξίδια και όνειρα από έναν τραγουδιστή με μεγάλες τεχνικές και εκφραστικές δυνατότητες, μια ανθολόγηση της προσωπικής του δισκογραφικής διαδρομής.

Ο Βασίλης Λέκκας υπόσχεται να μας αποζημιώσει με το παραπάνω, προσθέτοντας έναν ακόμη πολύτιμο κρίκο στη μακρά αλυσίδα των επιλεκτικών του εμφανίσεων με τις συναυλίες του σήμερα στο προαύλιο του θεάτρου Badminton. 
Διαβάστε περισσότερα »

Νέο βίντεο κλιπ για την Jennifer Lopez

Ξέρει να κάνει αίσθηση σε κάθε της δουλειά

Μπορεί η Mariah Carey να της «έφαγε» την θέση από την κριτική επιτροπή του American Idol, όμως η Jennifer Lopez παίρνει το «αίμα» της πίσω με το νέο βίντεο κλιπ για το τραγούδι της Goin In. 

Στο σύντομο κλιπ της η JLO αποδεικνύει ότι έχει ακόμα πολλά να προσφέρει στο μουσικό στερέωμα όχι μόνο με την φωνή της αλλά και με τις εκπληκτικές της χορευτικές ικανότητες. Δικαιολογημένα οι ανταγωνιστές της... τρέμουν.

Ολόκληρο το βίντεο κλιπ κάνει πρεμιέρα αύριο στο MTV αλλά από σήμερα η λατίνα σταρ δίνει μία γεύση στους θαυμαστές της για το τι ακολουθεί. 













<>
Διαβάστε περισσότερα »

«Ο Μάνος Χατζιδάκις συναντά την τζαζ»

 

Αφιέρωμα την Παρασκευή στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής

Την Παρασκευή 27 Ιουλίου στις 9 το βράδυ το μικρό φεστιβάλ στον κήπο κορυφώνεται με το αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι και φέρει τον τίτλο της ομώνυμης συλλογής του Κουιντέτου του Δημήτρη Καλαντζή που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και έχει γίνει «χρυσή»: Mano's – Ο Μάνος Χατζιδάκις συναντά την τζαζ.

Η επιλογή των μελωδιών από τον Δημήτρη Καλαντζή προέρχεται από μουσικές και τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι από τον κινηματογράφο: «Πόλη μαγική», «Θάλασσα πλατιά», «Μια Παναγιά», «Η μπαλάντα των αισθήσεων και των παραισθήσεων», το θέατρο: Χορός ή από κύκλους τραγουδιών: Πέρα στο θολό ποτάμι, Η μπαλάντα του οδοιπόρου, Dedication, Το φεγγάρι είναι κόκκινο, Street song. Τραγούδια πολυτραγουδισμένα και κοσμαγάπητα που θα ακούσουμε στη «γλώσσα της τζαζ».

Πέντε σπουδαίοι μουσικοί (ο Δημήτρης Καλαντζής - πιάνο, ενορχηστρώσεις - ο Τάκης Πατερέλης- άλτο σαξόφωνο, ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος - τρομπέτα, φλικόρνο - ο Αλέξανδρος-Δράκος Κτιστάκης - τύμπανα και ο Γιώργος Γεωργιάδης - μπάσο) παρουσιάζουν μια βραδιά 100% τζαζ και 100% Χατζιδάκι, την τελευταία Παρασκευή του Ιουλίου στον πανέμορφο κήπο του Μεγάρου.

Mano's – Ο Μάνος Χατζιδάκις συναντά την τζαζ
Αφιέρωμα στον αξέχαστο Μάνο Χατζιδάκι με το Κουιντέτο του Δημήτρη Καλαντζή
Παρασκευή 27 Ιουλίου, 21:00
Διαβάστε περισσότερα »

Ο Θάνος Πετρέλης πάει... Κύπρο

 

Θα δώσει μία συναυλία στην Πάφο

Βαλίτσες για Κύπρο ετοιμάζει ο Θάνος Πετρέλης αφού αυτό το καλοκαίρι στις 4 Αυγούστου θα δώσει μία μοναδική συναυλία στην Πάφο. Ο τραγουδιστής είναι έτοιμος να ξεσηκώσει το κοινό με τα τραγούδια του! 

Μάλιστα ο Θάνος Πετρέλης θα συνδυάσει εργασία και διακοπές, αφού λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για διακοπές με τη σύζυγό του, Σοφία και τις κόρες του. 

Διαβάστε περισσότερα »

Φουσκώνει η κοιλιά της Κάτιας Ζυγούλη

 

Δείτε φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Σκιάθο

Διακοπές στη Σκιάθο έκανε διακοπές η οικογένεια Ρουβά με το ζευγάρι να απολαμβάνει την ηρεμία και την γαλήνη του νησιού μαζί με τα δυο παιδιά τους.

Όπως είναι γνωστό η Κάτια είναι ξανά έγκυος στο τρίτο παιδί! Συγκεκριμένα, διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και η κοιλιά της σιγά σιγά φουσκώνει, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό Hello!

Αν και είναι έγκυος, αυτό δεν την εμπόδισε να απολαύσει τις διακοπές με την οικογένειά της. Η Κάτια απέφευγε τη συνεχή έκθεση στον ήλιο, αλλά κάθε φορά που η Αναστασία και ο μπέμπης αναζητούσαν την αγκαλιά και τα χάδια της μαμάς τους, εκείνη δεν τους χαλούσε ποτέ χατίρι και έτρεχε στο πλευρό τους.








Διαβάστε περισσότερα »

Δεν φοβάται τα ύψη η Rihanna

 

Απολαμβάνει την «πτήση» της

Μπορεί να είχε τραυματιστεί στο πόδι το Σαββατοκύριακο, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Rihanna από το να «πετάξει» με αλεξίπτωτο σήμερα στις Κάννες. Η 24χρονη τραγουδίστρια κάνει ένα ευχάριστο διάλειμμα στους αιθέρες. 

Φορώντας το μαγιό της και παρέα με μία φίλης της δείχνει να απολαμβάνει την «πτήση» της ενώ δεν διστάζει να βγάλει και επιφωνήματα θαυμασμού αδιαφορώντας για τον κόσμο που την βλέπει. 



Μάλιστα κυκλοφόρησαν φήμες ότι χθες συναντήθηκε με τον Chris Brown και πολλοί συνδύασαν την καλή της διάθεση με αυτό το γεγονός. 







newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Τρυφερά τετ α τετ Χατζηγιάννη-Μακρυπούλια

 

Διακοπές στην Πάρο

Στην Πάρο κάνουν διακοπές ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια. Εκεί μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, η ηθοποιός και ο τραγουδιστής ζουν τον έρωτά τους δίπλα στην πισίνα.

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, η Ζέτα φορώντας ένα μαύρο μπικίνι απόλαυσε τις βουτιές της στην πισίνα, αλλά και τα χάδια του Μιχάλη. Μάλιστα όταν η αγαπημένη του τον πλησίασε για να του απλώσει αντηλιακό, δεν δίστασε να την τραβήξει στην αγκαλιά του!



Διαβάστε περισσότερα »

Πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλια της Jennifer Lopez

 

Και μάλιστα σε... σκάφος

Πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλιά της αγαπημένης του ετοίμασε ο Casper Smart και μάλιστα πάνω σε σκάφος. Οι δυο τους έφτασαν στη μαρίνα, ντυμένοι με τα… καλά τους. Η Jennifer Lopez έλαμπε μέσα στο κόκκινο-πορτοκαλί της φόρεμα που είχε όλη την πλάτη έξω, ενώ ο καλός της φόρεσε κοστούμι.

Νωρίτερα ο Casper ήταν στο σκάφος και προετοίμαζε τις λεπτομέρειες για το πάρτι. Παρέλαβε την τούρτα σε... σχήμα αρκουδιού, λευκά μπαλόνια, γλυκά και φαγητά για τον μπουφέ. 

Ο Casper έβαλε τα δυνατά του για αυτό το πάρτι και όπως φαίνεται τα κατάφερε καθώς η Jennifer έμεινε με το στόμα ανοιχτό.












newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »