Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Απορρίφθηκαν οι κατηγορίες εναντίον της κόρης του Μπον Τζόβι

 

Δεν θα μπει τελικά πίσω από της φυλακής τα σίδερα η 19χρονη κόρη του Τζον Μπον Τζόβι, η οποία κατηγορήθηκε για κατοχή ναρκωτικών και εγκληματική χρήση παραφαρμακευτικών σκευασμάτων, όταν βρέθηκε αναίσθητη από...χρήση ηρωίνης την περασμένη Τετάρτη.

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, η Στέφανι Ρόουζ Μπον Τζόβι γλίτωσε τη φυλακή καθώς σύμφωνα με νόμο της Πολιτείας της Νέας Υόρκης απαγορεύεται η δίωξη των χρηστών ναρκωτικών, αλλά και εκείνων που τους βοήθησαν σε μια δύσκολη στιγμή.

Έτσι, δεν θα ασκηθεί δίωξη ούτε στην ίδια, ούτε και στον 21χρονο σύντροφό της, ο οποίος ήταν εκείνος που τηλεφώνησε στην Αστυνομία για να δηλώσει ότι η Στέφανι Ρόουζ ήταν αναίσθητη στο δωμάτιο της φοιτητικής της εστίας, μετά από υπερβολική δόση ηρωίνης. Ωστόσο, η 19χρονη υποχρεούται από το νόμο να μπει σε κλινική αποτοξίνωση.
ofono.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Η φορολογική δήλωση της Καίτης Γαρμπή - Πόσο πρόστιμο πλήρωσε στην εφορία;

 

Η Καίτη Γαρμπή μίλησε στο περιοδικό "Λοιπόν" για τη φορολογική της δήλωση, τα λεφτά που βγάζουν οι καλλιτέχνες, αλλά και για το πρόστιμο που πλήρωσε πρόσφατα στην εφορία. «Έχω κάνει φορολογική δήλωση 1 δις δραχμές. Δουλεύω πολλά χρόνια. Πρόσφατα πληρώσαμε ένα πρόστιμο της εφορίας 300.000 ευρώ, το οποίο τελείωσε και είμαστε πεντακάθαροι, νομότυποι. Οι καλλιτέχνες βγάζουν λεφτά, πρέπει όσο μπορούν να είναι σωστοί. Όταν παίρνεις, πρέπει να δίνεις αυτά που πρέπει στο κράτος».

 

Η τραγουδίστρια μίλησε για την «συνενοχή» της στο lifestyle των πολύ καλών εποχών: «Ήμουν κι εγώ κομμάτι του Lifestyle. Εκεί πάνω που βρισκόμουν, στην πίστα, θα έπρεπε να έχω φροντίσει τα ρούχα, τα παπούτσια μου, το make up μου. Ο κόσμος πέρα από τα τραγούδια και τα σουξέ ερχόταν να δει και τα υπόλοιπα. Εμείς διαμορφώναμε απόψεις. Γύρω από μας υπήρχαν δεκάδες άνθρωποι που έπαιρναν χρήματα: στιλίστες, κομμωτές, μακιγιέρ. Έχω δώσει για μια εμφάνιση 30 εκατ. Δραχμές (88.000 ευρώ), το 2002, στο Παρίσι. Ήταν για ένα κομμάτι από τη σεζόν. Τότε αυτό γινόταν. Αυτοί που έρχονταν από κάτω είχαν πάρα πολλά χρήματα και για να πάνε να κάνουν αγορές στο Μιλάνο και για να ξοδέψουν πολλά χρήματα στον καλλιτέχνη και στα μαγαζιά που βρισκόμασταν. Δεν έχω μετανιώσει για τα χρήματα που έδωσα, έτσι έπρεπε. Μου αρέσει αυτό που ζούμε τώρα, είναι καλύτερο και πιο αληθινό. Έχει τελειώσει η ασυδοσία. Δεν έχω μετανιώσει όμως για το τότε. Όλα αυτά τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ υπάρχουν σε ντουλάπες, σε διάφορες μεριές, τα έχω κρατήσει όλα. Οι ντουλάπες είναι ατελείωτες στο σπίτι, στο εξοχικό. Παντού υπάρχουν ρούχα και παπούτσια. Νομίζω ότι είναι λογικό,  λόγω δουλειάς, αλλά και φύλου».
 
Τέλος, η τραγουδίστρια μίλησε για τον γιο της Δημήτρη και την επιθυμία της με τον Διονύση Σχοινά για δεύτερο παιδί. «Το παιδί μου το έκανα με εξωσωματική και δεν μας έλειπε κάτι με τον Διονύση. Ο Θεός δεν μας έφερε δεύτερο παιδί, δεν έτυχε. Πέσαμε με τα μούτρα στον Δημήτρη και την δουλειά μας. Ο γιος μου κάνει για δέκα παιδιά. Ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί μέχρι να έρθει το δικό μας. Έμεινα έγκυος 3 μήνες μετά το γάμο μας. Αυτό που κάνουν οι σταρ στο εξωτερικό, που υιοθετούν παιδιά, είναι τέλειο».
markos-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Σύννεφα στον παράδεισο;

 

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο αρραβωνιαστικός της, Τζέισον Τράουικ, έχουν, σύμφωνα με δημοσίευμα του Us Magazine, προβλήματα στη σχέση τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, το ζευγάρι δεν τα πηγαίνει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό, με τον Τζέισον να δυσανασχετεί που εκείνη τον θέλει συνέχεια κοντά της. “Ο έρωτας έχει χαθεί” υποστηρίζει η πηγή του περιοδικού και συμπληρώνει: “Ο Τζέισον την βάζει σε ανοιχτή ακρόαση όταν μιλάνε στο τηλέφωνο και του γκρινιάζει, έτσι ώστε να ακούνε όλοι οι φίλοι του την γκρίνια της” ενώ, στο τέλος, ισχυρίζεται πως “Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν τελικά παντρευτούν΄ (πριν μερικούς μήνες, οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν).

Ο εκπρόσωπος της 30χρονης τραγουδίστριας, ωστόσο, αρνείται όλες αυτές τις φήμες δηλώνοντας πως το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο. 

Το ζευγάρι είναι αρραβωνιασμένο από τον Δεκέμβριο του 2011 και μαζί μεγαλώνουν τα δυο παιδιά της Σπίαρς, τον 7χρονο Σον Πρέστον και τον 6 ετών Τζέιντεν Τζέιμς, από τον προηγούμενο γάμο της διάσημης τραγουδίστριας με τον Κέβιν Φέντερλαιν.
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Δ. Βανδή: Οι φωτογραφίες που "λένε" την αλήθεια για την... κυταρίτιδά της!

 

 Πολλά έχουν ακουστεί κι έχουν γραφτεί ακόμη περισσότερα για την κυταρίτιδα της Δέσποινας Βανδή, αλλά η αλήθεια φαίνεται πάντα μόνο μέσα από φωτογραφίες που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία! Αυτές είναι στα χέρια μας και σας τις παρουσιάζουμε...

 

Το markos.tv βρέθηκε στο Posidonio, όπου Βανδή - Αντύπας και Vegas δημιουργούν ένα πανδιαμόνιο κεφιού με το πρόγραμμά τους, και απαθανάτισε από τα πρώτα τραπέζια την τραγουδίστρια! Δείτε τη και μόνοι σας από διάφορες γωνίες και πείτε μας αν βλέπετε πουθενά κυταρίτιδα: Εμείς πάντως όχι! Τώρα αν υπάρχει λίγη που την "κρύβει" το καλσόν, όπως σχολίασαν κάποιοι, αυτά είναι γελοία και ανάξια λόγου...

 

Διαβάστε περισσότερα »

Διπλά πλατινένιος έγινε ο δίσκος του Χρήστου Χολίδη

 

Στα καλύτερά του ο τραγουδιστής

Διπλά πλατινένιος έγινε ο δίσκος του Χρήστου Χολίδη «Να με θυμάσαι» και η απονομή έγινε χτες το βράδυ στο μαγαζί όπου εμφανίζεται.

Ο τραγουδιστής πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά του διανύει την καλύτερη και πιο δημιουργική περίοδο της ζωής του.



Διαβάστε περισσότερα »

Ότι δεν ανήκει πουθενά πολιτικά δηλώνει ο Νότης Σφακιανάκης

 

 

Ως τους πιο ανεκτικούς ανθρώπους που υπάρχουν στον πολιτισμένο κόσμο χαρακτηρίζει τους Έλληνες ο Νότης Σφακιανάκης. Όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στο περιοδικό Glam «Στον πολιτισμένο κόσμο, όπου θα έπρεπε φυσιολογικά λόγω πολιτιστικής παράδοσης και παιδείας να είμαστε στην κορυφή, να είμαστε οι πιο πολιτισμένοι από όλους και αυτοί οι οποίοι θα λειτουργούν καθ’όλα σωστά, είμαστε τελευταίοι. 

Γιατί δεν μπορείς να περνάς μέτρα άκρως φασιστικά, να λες ψέματα, να ξεγελάς τον κόσμο και ο κόσμος να ξεγελιέται εθελουσίως. Σε ξεγελούν, το ξέρεις, για τέσσερα χρόνια το συζητάς στο καφενείο και στο σπίτι σου και μόλις έρθει η στιγμή ξαναπάς και αυτοαναιρείσαι, δηλαδή ξαναδίνεις δύναμη σε ακατάλληλους ανθρώπους που θα επαναλάβουν τα ίδια».

Ο Νότης Σφακιανάκης απάντησε και σε όσους τον συνδέουν με τη Χρυσή Αυγή, λέγοντας ότι είναι Έλληνας. «Ήμαρτον που θα καθίσουμε να λογοδοτήσουμε στον κάθε καραγκιόζη, ο οποίος έχει φέρει την πατρίδα μας σε αυτή την κατάσταση, αν εγώ είμαι Χρυσή Αυγή ή κίτρινο λουλούδι ή κόκκινο ηλιοβασίλεμα. Τίποτα από όλα αυτά δεν είμαι. Έλληνας είμαι. Άνθρωπος είμαι, κάτοικος αυτής της χώρας, πολίτης. Και πονάω και αγαπάω και πεθαίνω μαζί με τους άλλους. Αυτό είμαι μόνο. Δεν ανήκω πουθενά πολιτικά».

Όσο για το αν εκτιμά ότι υπάρχει στροφή προς τη θρησκεία τον τελευταίο καιρό, δηλώνει:«Δεν είμαι χριστιανός, δεν ξέρω. Εγώ δεν ανήκω ούτε σε κόμματα ούτε σε θρησκείες, διότι θεωρώ και καταλήγω να πιστεύω ότι δεν προέρχομαι από αυτά. Δηλαδή οι πρόγονοι μου έχουν έρθει από αλλού, έχουν έρθει από ψηλά».
Διαβάστε περισσότερα »

Οι Rolling Stones στην εποχή της αθωότητας

 

Σπάνιες φωτογραφίες των μελών του συγκροτήματος

Οι ανέμελες και αθώες στιγμές πέντε νεαρών που ούτε καν φαντάζονταν εκείνη την περίοδο ότι θα εξελίσσονταν κάποτε σε ροκ σταρ και που φυλάσσονταν καλά κρυμμένες σε ένα απλό ξύλινο κουτί ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για τα τότε μέλη του συγκροτήματος των Rolling Stones, Mick Jagger, Brian Jones, Keith Richards, Charlie Watts, Bill Wyman καθώς και το ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος, Ian Stewart.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από άγνωστο φωτογράφο στη διάρκεια της περιοδείας του συγκροτήματος στην Αμερική το 1965 και απεικονίζουν τους άσημους τότε νεαρούς να ξεκουράζονται από τις συναυλίες πίνοντας μπίρες και κάνοντας βουτιές στην πισίνα του ξενοδοχείου. 

Οι 23 εξαιρετικές φωτογραφίες που βρέθηκαν σε παζάρι στην Καλιφόρνια θα εκτίθενται για περίπου ένα μήνα στη γκαλερί Dilettante του Λος Άντζελες. 




Mick Jagger



Keith Richards



O Mick Jagger και ο μπασίστας Charlie Watts



Το ιδρυτικό μέλος των Rolling Stones, Brian Jones



Brian Jones



O μάνατζερ του συγκροτήματος Ian Stewart και ο Mick Jagger



Mick Jagger



Mick Jagger



Charlie Watts



Brian Jones



Bill Wyman και Charlie Watts
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »