Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Με το παιδί στις συναυλίες η Πέγκυ Ζήνα!

 


Ούτε… συναυλία δεν κάνει η Πέγκυ Ζήνα χωρίς την 9 μηνών κορούλα της! Η τραγουδίστρια μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Star για τη μητρότητα αλλά και τα σχέδιά της.«Ναι, στις περισσότερες συναυλίες παίρνω και το παιδί μαζί. Σε όσες λείπω για μερικές ώρες, μένει με τη γιαγιά», είπε η τραγουδίστρια, που χωρίς την μικρή Ηλέκτρα δεν πάει πουθενά.

Στην εμφάνισή της σε γνωστό club της παραλιακής, η Πέγκυ ερμήνευσε ένα νέο της τραγούδι, με τίτλο «Να Μην Μου Γράφεις Σ’ Αγαπώ», σε στίχους και μουσική Γιώργου Μουκίδη.

«Αυτό τον καιρό κάνω συναυλίες ανά την Ελλάδα, με λίγα διαλλείματα ενδιάμεσα», είπε η τραγουδίστρια για τα σχέδιά της, προσθέτοντας ότι τον Σεπτέμβρη θα κυκλοφορήσει ο νέος της δίσκος.
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Το ροκ πρόσωπο των Beatles

  Δεκατέσσερα τραγούδια τους κυκλοφορούν σε νέα συλλογή

Για την επέτειο των Beatles φέτος, για τα πενήντα χρόνια από την ίδρυση τους το 1962, τα αφιερώματα, οι εκθέσεις και οι κυκλοφορίες δεν έχουν τέλος. Στο πλαίσιο της Beatlemania που έγινε κι αυτή 50 ετών, να και μία νέα κυκλοφορία: «Tomorrow never knows» λέγεται η νέα συλλογή με τα πιο κλασικά ροκ τραγούδια της ιστορικής μπάντας, εκείνα που άλλαξαν τον τρόπο που γράφεται και ακούγεται η ροκ και συνεχίζουν να ακούγονται επαναστατικά ακόμη και σήμερα.

Δεκατέσσερα τραγούδια, το «Revolution», το «Paperback Writer», το «And your bird can sing», το «Helter Skelter», το «Savoy Truffle» το «I’m down», το «I’ve got a feeling», το «Back in the USSR», το «You can’t do that», το «It’s all too much», το «She said, she said», το «Hey Bulldog», το «Tomorrow never knows» και το «The End» αποτελούν τη νέα συλλογή που περιορίζεται στα καθαρά ροκ τραγούδια των θρυλικών Beatles από ολόκληρη την πορεία τους και διατίθεται προς το παρόν μόνο σε ψηφιακή μορφή για αγορά από το iTunes Store, μόλις από χτες.

«Σχεδόν οτιδήποτε ξέρουμε για την ηχογράφηση ενός ροκ τραγουδιού σχετίζεται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο με τους Beatles» λέει ο Μάικ Σινόντα των Linkin Park. Δεν είναι ο μόνος: τα ροκ τραγούδια των Beatles, πρωτοποριακά, σοφά κατασκευασμένα, αλλά και απίστευτα διασκεδαστικά, συνεχίζουν να επηρεάζουν (κατά δήλωσή τους) σημερινές μπάντες όπως οι Foo Fighters, οι Arcade Fire, οι Band of Horses.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

ΒΑΝΔΗ-ΑΝΤΥΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ

Ξεκινούν στις 30/8 εμφανίσεις στο «Posidonio»

«Φωτιά» στην παραλιακή θα βάλουν από 30 Αυγούστου η Δέσποινα Βανδή και ο Αντύπας. Οι δύο καλλιτέχνες θα ξεκινήσουν εμφανίσεις το «Posidonio» και θα… προϋπαντήσουν δυναμικά το φθινόπωρο. Μαζί τους και οι Vegas.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Ακούστε το νέο τραγούδι της Πέγκυς Ζήνα

Το παρουσίασε για πρώτη φορά την Πέμπτη

«Να μη μου γράφεις σ’ αγαπώ γιατί θυμώνω», ερμηνεύει η Πέγκυ Ζήνα στη νέα της δισκογραφική δουλειά και το τραγούδησε για πρώτη φορά το βράδυ της Πέμπτης σε γνωστό παραλιακό κλαμπ της Αθήνας.

To radar.gr εξασφάλισε βίντεο που τράβηξαν θαυμαστές της από εκείνο το βράδυ, καθώς ερμήνευε ζωντανά το ολοκαίνουριο τραγούδι της σε στίχους και μουσική του Γιώργου Μουκίδη.

Ακούστε το πριν το ανακαλύψουν τα ραδιόφωνα. Καλή σας ακρόαση!

Πηγή: radar.gr


Διαβάστε περισσότερα »

Η ΤΑΜΤΑ ΠΙΟ ΔΡΟΣΕΡΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

Στην παραλία, χωρίς μακιγιάζ, μοιάζει με κοριτσάκι

Η Τάμτα είναι το κορίτσι με τα χίλια πρόσωπα. Fashion icon, σέξι γυναικάρα, τρυφερή μαμά.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, απαρνήθηκε το make up και αποφάσισε να μας δείξει την… δροσερή της πλευρά με τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Twitter.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στη Σκιάθο για να πραγματοποιήσει live εμφάνιση σε μπαρ του νησιού το βράδυ της Παρασκευής.

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Το live στέφθηκε με επιτυχία και η Τάμτα απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στην παραλία του νησιού.

Αψεγάδιαστη δίχως ίχνος μακιγιάζ με τη δροσιά έφηβου κοριτσιού, στην ηλικία της κόρης της.

Πάντως, ακόμα και χωρίς την πούδρα και το ρουζ η Ταμτα δεν χάνει το στιλ της.

Μαγιό, νύχι, μοχίτο και καλαμάκι σε παλ ασορτί αποχρώσεις και οι φωτο λες και βγήκαν από νεανικό περιοδικό!

Πηγή: radar.gr



Διαβάστε περισσότερα »