Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη να του φέρει μία σχέση

 

Μόνος εδώ και καιρό δηλώνει ο τραγουδιστής

Να του κάνει δώρο μία σχέση ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη για το νέο έτος, ο Κώστας Μαρτάκης.

Μιλώντας στην κάμερα του Star ο τραγουδιστής δήλωσε πως είναι single και ψάχνει για μια σύντροφο.

«Είμαι μόνος μου αρκετό καιρό τώρα», ανέφερε, κι αυτό οφείλεται, όπως είπε, στους δύσκολους καιρούς και φυσικά στο φορτωμένο επαγγελματικό του πρόγραμμα.


newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Δεν είναι έτοιμος για οικογένεια ο Δήμος Αναστασιάδης

 

 

Τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά του αναφέρθηκε ο Δήμος Αναστασιάδης, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά», το πρωί του Σαββάτου.

Μιλώντας με την παρέα του πρωινού αποκάλυψε πως όταν είναι ερωτευμένος γράφει καταθλιπτικά τραγούδια, ενώ όταν είναι χωρισμένος γράφει χαρούμενα. Όταν η κουβέντα πήγε στις σχέσεις, απέφυγε να απαντήσει εάν έχει κάποιο δεσμό, το μόνο που είπε είναι ότι είναι καλά.

Αν και χαρακτήρισε τον εαυτό του ελεύθερο πουλί, δήλωσε ότι του αρέσουν οι σχέσεις. Όταν η κουβέντα έφτασε στον γάμο, η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκε ν' απαντήσει. «Μου αρέσει τόσο πολύ η οικογένεια που θα ήθελα να την κάνω, όταν θα μπορώ να προσφέρω στην γυναίκα και στα παιδιά μου. Δε θέλω να δημιουργήσω κάτι χωρίς να είμαι σίγουρος και να το διαλύσω», τόνισε ο τραγουδιστής.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Δύσκολες στιγμές για τον Πασχάλη Τερζή

 

Αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Πασχάλης Τερζής... Ο τραγουδιστής βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι έχοντας στο πλευρό του τα δικά του αγαπημένα πρόσωπα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «News» όλα ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2011. 

Ο τραγουδιστής πέρασε μία δύσκολη φάση με την υγεία του. Οι γιατροί διέγνωσαν έμφραγμα του μυοκαρδίου και προχώρησαν στη διάνοιξη αρτηρίας με μπαλονάκι. Οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση και ηρεμία και ο Πασχάλης Τερζής ακολούθησε κατά γράμμα τις συμβουλές τους. 

Αυτός ήταν και είναι ο λόγος που παραμένει μακριά από τις πίστες και το τραγούδι που τόσο αγαπάει. Όμως τα προβλήματα δε σταματάνε εδώ, καθώς ο Πασχάλης Τερζής πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση στο ισχίο λόγω κάποιου προβλήματος που έχει δημιουργηθεί από την ορθοστασία τόσων χρόνων στην πίστα. 
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Led Zeppelin: Δάκρυα και τιμές από τον Obama [video]

 

Οι θρυλικοί Led Zeppelin, τιμήθηκαν στις αρχές Δεκεμβρίου με το ανώτατο βραβείο πολιτισμού της Αμερικής, το λεγόμενο Kennedy Award, από...
τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Barack Obama, στον Λευκό Οίκο.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Β. Obama, ανέφερε ότι:

“Όταν οι Jimmy Page, Robert Plant, John Paul Jones και John Bonham εμφανίστηκαν στη μουσική σκηνή στα τέλη της δεκαετίας του ’60, κανένας δεν το περίμενε. Όμως μία γενιά εφήβων μεγάλωσε με ένα ζευγάρι ακουστικά και ένα άλμπουμ των Led Zeppelin και τώρα, 32 χρόνια μετά το θάνατο του John Bonham, η κληρονομιά των Led Zeppelin ζει και είμαστε ευγνώμονες για αυτό το γεγονός. Τιμούμε τους Led Zeppelin που μας κάνουν να νιώθουμε νέοι".

Στη λήξη της τελετής, περιελάμβανε μία μίνι συναυλία όπου οι Foo Fighters, o Lenny Kravitz, o Kid Rock έπαιξαν κλασσικά κομμάτια του θρυλικού γκρουπ ενώ το highlight της βραδιάς ήταν όταν οι αδερφές Wilson των Heart, διασκεύασαν το κλασσικό κομμάτι των Led Zeppelin, “Stairway To Heaven” με τον Jason Bonham στα drums όπου βούρκωσαν άπαντες στην αίθουσα.

Παρακάτω απολαύστε το βίντεο με τις Heart...

Διαβάστε περισσότερα »