Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Η Έλενα Παπαρίζου ευχαριστεί τη μαμά του αγαπημένου της

 

H Έλενα Παπαρίζου, όπως έχει ξαναπεί, είναι ερωτευμένη και δεν κρύβεται: «Στον Ανδρέα αγαπώ τον χαρακτήρα του... αυτό που είναι και τον ευχαριστώ για αυτό που είναι. Μάλλον ευχαριστώ τη μαμά του, που τον έκανε έτσι. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και με προσέχει με το παραπάνω”, είπε στην κάμερα του Star.

Δεν μας αποκάλυψε αν έχει γνωρίσει τη μαμά του αγαπημένου της, αλλά από τα λεγόμενά της διαφαίνεται πως μάλλον έχει γίνει αυτή η γνωριμία. Το βέβαιο είναι πως τη βλέπουμε όμορφη και λαμπερή, -«… νάρα», όπως την αποκάλεσε και η Σάσα Σταμάτη- και φανερά ευτυχισμένη. Όπως είπε και η ίδια η αγάπη είναι αυτή που της δίνει φτερά: “Θέλω να δίνω πάρα πολύ αγάπη και ελπίζω σε αυτούς που τη δίνω να χορταίνουν από αυτή. Είμαι αχόρταγη στην αγάπη!".
Διαβάστε περισσότερα »

Έβαλε το κόκκινο φουστάνι εκείνο που την κάνει, να μοιάζει πυρκαγιά...

 

Η τραγουδίστρια τρέλανε τους θαυμαστές της

Ο λόγος για την Έλλη Κοκκίνου! Άσε δε που το χρώμα στο ύφασμα δένει ωραία και με το επώνυμο της.

Η τραγουδίστρια ξάπλωσε στο διπλό κρεβάτι με την βραδινή τουαλέτα κι άρχισε να βγάζει οκτάβες για το νέο της σουξέ "Καρδιά απο γυαλί". Το έκανε και βίντεο κλιπ βεβαίως, βεβαίως. Απομόνωσε ένα πλάνο της σε μορφή φωτογραφίας και στη συνέχεια την ανέβασε στο Twitter. Κι έτσι κέρδισε τα «ουάου» 128.000 ανθρώπων που την ακολουθούν στο Twitter.

Την προσοχή βέβαια τράβηξε το αβυσσαλέο μπούστο της έτοιμο να διαμαρτυρηθεί...



Πηγή: radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

«Βόμβα» στο διαγωνισμό της Eurovision ρίχνει η Τουρκία!

 

Ποιος λόγος ώθησε την τουρκική τηλεόραση σε αυτήν την απόφαση

 Η τουρκική δημόσια τηλεόραση ΤΡΤ ανακοίνωσε ότι παύει να παίρνει μέρος στο διαγωνισμό, αρχής γενομένης από την προσεχή διοργάνωση που θα γίνει στη Σουηδία. 

Οι Τούρκοι αποφάσισαν να αποσυρθούν από το διαγωνισμό επειδή δεν θεωρεί δίκαιη τη διαδικασία της βαθμολόγησης.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »