Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Γ. Τσαλίκης: Ταξίδι στη Μήλο για τα γενέθλια της συζύγου του!


Ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης και βρέθηκε στο νησί της Αφροδίτης με την αγαπημένη του Δώρα για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της. Ο γνωστός τραγουδιστής γιόρτασε με την σύζυγό του και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα.
Λίγο μετά την επιστροφή του από τη συναυλία στην Κύπρο και την καλοκαιρινή live εμφάνιση στο Copa Copana, ο γνωστός ερμηνευτής ετοίμασε βαλίτσες και έφυγε για Μήλο.
Χαλαρός και ευδιάθετος, ο Γιώργος Τσαλίκης ανέβασε στο twitter του φωτογραφίες από την καλοκαιρινή τους εξόρμηση στο νησί, γράφοντας χαρακτηριστικά “Relaxing day dora’s birthday”!

//
Δεν είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά που ετοίμασε μια έκπληξη για τα γενέθλια της συζύγου του, αφού και πέρσι μπορεί να μην είχαν φύγει για κάποιο καλοκαιρινό προορισμό, αλλά ο ίδιος είχε γεμίσει μαζί με τα παιδιά όλο το σπίτι με λουλούδια, μπαλόνια και δώρα.
TLIFE
Διαβάστε περισσότερα »

Ν. Βέρτης: Άφησε το μικρόφωνο για να παίξει μπουζούκι!

 

Τις μουσικές γνώσεις του στο μπουζούκι επιστράτευσε χθες το βράδυ ο Νίκος Βέρτης. Ο γνωστός καλλιτέχνης άφησε για λίγο το μικρόφωνο και εμφανίστηκε σε ένα ρόλο-έκπληξη στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά στην παραλιακή.
Ο Νίκος Βέρτης που συνεχίζει δυναμικά τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις στο Fantasia υποδέχτηκε τον Αντύπα που βρέθηκε στο μαγαζί που τραγουδά για να διασκεδάσει. Μόλις τον είδε στο κοινό, τον κάλεσε στη σκηνή να ερμηνεύσει ένα τραγούδι κι εκείνος δέχτηκε με μεγάλη χαρά.
Ενώ, λοιπόν, ο Αντύπας βρισκόταν στην πίστα και τραγουδούσε την μεγάλη του επιτυχία “Άραγε” ο Νίκος Βέρτης πήρε το μπουζούκι και τον συνόδευσε. Πολλοί έμειναν έκπληκτοι με το πόσο καλά έπαιξε και άρχισε να τον χειροκροτούν.
Ωστόσο, όσοι ξέρουν καλά τον γνωστό τραγουδιστή δεν παραξενεύτηκαν, αφού ο Βέρτης παίζει μπουζούκι από τα επτά του χρόνια, πολύ πριν την πρώτη επαφή του με το τραγούδι που έγινε στα 15 του χρόνια.
 T-LIFE

Διαβάστε περισσότερα »

Ο Morrissey στην Αθήνα


Ο Morrissey στην Αθήνα
 H θρυλική μορφή των Smiths έρχεται στην Αθήνα, για μια και μοναδική συναυλία την Δευτέρα 16 Ιουλίου στο θέατρο Λυκαβηττού.
To Rolling Stone τον χαρακτηρίζει «έναν από τους κορυφαίους τραγουδιστές όλων των εποχών», το ΝΜΕ ως τον «πιο επιδραστικό καλλιτέχνη όλων των εποχών», το BBC ως «μια από τις πιο επιδραστικές φιγούρες στην ιστορία της Βρετανικής ποπ» και ο Independent γράφει ότι «οι περισσότεροι pop stars πρέπει να έχουν πεθάνει πριν φτάσουν στην φήμη που έχει αποκτήσει ο Morrissey στην διάρκεια της ζωής του». Πανεπιστημιακά συγγράματα τον έχουν συγκρίνει με τον Oscar Wilde και τον Samuel Beckett.

O Morrissey δεν είναι μια συνηθισμένη περίπτωση σουπερ σταρ. Είναι ένας πραγματικός καλλιτέχνης που έχει καταφέρει να κάνει την τέχνη του ζωή και το αντίστροφο. Είναι μια από τις πολύ σπάνιες περιπτώσεις δημιουργών, που τόλμησε να σπάσει τα όρια που το star system ορίζει και να χρησιμοποιήσει την μουσική του για να προσπαθήσει να αλλάξει τον κόσμο γύρω του: είτε πρόκειται για τα δικαιώματα των ζώων, είτε για την εναντίωσή του στην Θάτσερ και τον Μπους, είτε για την θρησκεία και την σεξουαλικότητα και πολλά άλλα «δύσκολα» θέματα, ο Morrissey ποτέ δεν δίστασε να εκφράσει τις πεποιθήσεις του, όταν οι περισσότεροι άνθρωποι με την δική του φήμη δεν διανοούνται να αρθρώσουν ούτε λέξη, φοβούμενοι για την καριέρα τους.

Και ακριβώς για αυτόν τον λόγο, είναι τόσο σημαντικός σε τόσο πολλούς ανθρώπους ανά τον πλανήτη. Γι'αυτό οι οπαδοί του είναι τόσο αφοσιωμένοι σε αυτόν και είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που συνεχίζει – επί δεκαετίες - να γεμίζει μεγάλα venues σε πάρα πολλές χώρες. Γι'αυτό η καριέρα του περιλαμβάνει τόσα πολλά κλασικά τραγούδια και άλμπουμς.

Πόσοι καλλιτέχνες μπορούν να περιφανεύονται ότι έχουν γράψει διαμάντια όπως τα "Everyday Is Like Sunday", "The More You Ignore Me, The Closer I Get", "Irish Blood, English Heart", "We Hate It When Our Friends Become Successful", "Suedehead", "Boxers", "First Of The Gang To Die", "You Have Killed Me", "That's How People Grow Up", "Our Frank", "The Last Of The Famous International Playboys", "I Have Forgiven Jesus" και δεκάδες άλλα.

Την Δευτέρα 16 Ιουλίου, ο μεγάλος Morrissey θα βρίσκεται στον πιο όμορφο καλοκαιρινό συναυλιακό χώρο της Αθήνας, το θέατρο του Λυκαβηττού, για να μας δείξει τι είναι ένας πραγματικός καλλιτέχνης της ποπ μουσικής. Ναι, αυτή θα είναι η κορυφαία νύχτα του συναυλιακού καλοκαιριού.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση:
Τα πρώτα 1000 εισιτήρια κοστίζουν 30 Ευρώ και πωλούνται στο www.ticketarena.gr και από 15 Μαϊου
στο Tickethouse και τα Public.

Μετά την εξάντλησή τους, τα εισιτήρια θα κοστίζουν 35 Ευρώ.

Την ημέρα της συναυλίας, θα πωλούνται μόνο από το ταμείο του συναυλιακού χώρου προς 40 Ευρώ.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

Πληροφορίες: 210 9611118 και www.detoxevents.gr 
Διαβάστε περισσότερα »

Jon Bon Jovi: Unplugged

Jon Bon Jovi: Unplugged

O rock star κάνει ντουέτο με την... Avon!
Μετά τον Brad Pitt για τον οίκο Chanel και τον Alexander Skarsgaard για τον Calvin Klein, ένας ακόμα άντρας που αγαπάμε έρχεται στην beauty industry: ο Jon Bon Jovi συνεργάζεται με την Avon, ως πρόσωπο των δύο νέων αρωμάτων της, Unplugged For Him & For Her. 


Μπορεί η συνεργασία του rock star με την Avon να ξαφνιάζει, όμως αυτό που τους συνδέει είναι η έντονη φιλανθρωπική δράση τους. «Η Avon και το Avon Foundation For Women εδώ και δεκαετίες έχουν υποστηρίξει και έχουν γίνει η φωνή των γυναικών που έχουν ανάγκη», λέει ο Jon Bon Jovi. «Η φιλοσοφία τους να εμψυχώνουν τις γυναίκες στέλνει ένα δυνατό μήνυμα και είμαι χαρούμενος που συνεργάζομαι μαζί τους».

«Η μουσική του Jon και η φιλανθρωπική του δράση είναι μια γιορτή της ανεξαρτησίας και της αισιοδοξίας, δυο υπέροχες αξίες τις οποίες ακτινοβολεί ο ίδιος» δήλωσε με την σειρά της η Lily DeStefano, Αντιπρόεδρος της Avon στη Βόρεια Αμερική. «Τα αρώματα Unplugged δημιουργούν ένα συναισθηματικό δέσιμο- αυτό που προκαλεί ο Jon στο κοινό του σε όλο τον κόσμο».

Όσο για τον χαρακτήρα των αρωμάτων, είναι έντονα, σαγηνευτικά, ιδιαίτερα. Πρώτο θα λανσαριστεί το γυναικείο τον Οκτώβριο, ένα λουλουδάτο-ανατολίτικο κοκτέιλ με βασικό συστατικό τη μαύρη ντάλια και το Νοέμβριο θα κάνει το ντεμπούτο του και το αντρικό, με νότες από musk και ξύλα. 
queen.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Όταν η Νατάσα συνάντησε τον Αντώνη



Κρατάει χρόνια αυτή η φιλία και μάλιστα είναι πολύ δυνατή!
Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Αντώνης Ρέμος, ξεκίνησαν σχεδόν παράλληλα την καριέρα τους και σήμερα θεωρούνται από τους καλύτερους τραγουδιστές στο είδος τους. Η επιτυχία και η εξέλιξή τους όμως δεν αλλοίωσε καθόλου τη φιλία τους, αφού κάθε φορά που ο ένας απ' τους δύο εμφανίζεται κάπου και ο άλλος έχει την ευκαιρία, θα πάει για να τον απολαύσει.
Η Νατάσα Θεοδωρίδου επισκέφθηκε τον καλό της φίλο στο κέντρο που εμφανίζεται και φυσικά δεν αρνήθηκε να τραγουδήσει μαζί του, όταν ο Αντώνης Ρέμος της το ζήτησε!
Διαβάστε περισσότερα »

Λίγο πριν πάρει τη θέση του



Ως γνωστόν, ο Αντώνης Ρέμος εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλίας.
Εκεί τον επισκέφθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος θα τον διαδεχτεί στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο. Ο τραγουδιστής με την παρέα του έδειχνε να διασκεδάζει με τις επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου, ενώ δε δίστασε να τραγουδήσει μερικές από τις επιτυχίες του. Ο ίδιος, θα εμφανίζεται μόλις ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις του Αντώνη Ρέμου, έχοντας μαζί του την Ελένη Φουρέιρα!
gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Μ. Πιερίδη: Η σέξι εμφάνισή της στην παραλία! (Φωτό)

Όταν η Μαριάντα Πιερίδη αποφασίζει να "σκάσει μύτη" στην παραλία, οι... παπαράτσι τρέχουν και δεν φτάνουν! Αυτή τη φορά το "ΟΚ" ήταν εκεί και απαθανάτισε τη Μαριάντα Πιερίδη με το "καυτό" μαγιό της...

Την Κυριακή 1 Ιουλίου η 35χρονη τραγουδίστρια έκανε μία σέξι εμφάνιση στην παραλία του πολυχώρου South Coast στη Βούλα. Η Μαριάντα ήταν η οικοδέσποινα στο beach party που ετοίμασε η ψυφιακή πλατφόρμα της συνδρομητικής τηλεόρασης nova, στο πλαίσιο προώθησης της νέας πρότασής της για ψυχαγωγία στο σπίτι.

«Η λεπτή σιλουέτα της Μαριάντας είναι αποτέλεσμα προσεκτικής διατροφής που ακολουθεί τον τελευταίο έναν χρόνο και βασίζεται στην ομάδα αίματός της. Το πρόγραμμα που ακολουθεί έχει βάση την πρωτείνη και έχει περιορίσει αρκετά τους υδατάνθρακες», εξηγεί στο ΟΚ συνεργάτης της τραγουδίστριας. Από τα μέσα του Ιουλίου η Μαριάντα Πιερίδη θα ξεκινήσει μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη καλοκαιρινές συναυλίες σε πόλεις της Ελλάδας.
markos-tv
Διαβάστε περισσότερα »

«Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα»

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη μιλάει για τις... ευθύνες μας και την κρίση

«Ζούμε μια απίστευτη κρίση που δεν ξέρουμε που θα μας οδηγήσει» λέει μεταξύ άλλων η Ελευθερία Αρβανιτάκη σχολιάζοντας την σημερινή εποχή και τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει ο λαός. 

Η ερμηνεύτρια μιλώντας στο Glam εκφράζει τους προβληματισμούς της: 

«Δεν ξέρουμε αν σε μερικούς μήνες αυτά που συζητάμε θα ισχύουν. Αν η Ευρώπη θα αντέξει ως ένωση κρατών με αυτή τη μορφή που υπάρχει σήμερα. Από την άλλη βεβαίως χρειάζεται να κάνουμε μια βαθιά αυτοκριτική. Είμαστε συνυπεύθυνοι για αυτό που μας έχει συμβεί. Μείναμε στην υπερηφάνεια της καταγωγής μας, χάσαμε το μέτρο σε πολλά επίπεδα. Άλλωστε το να αισθάνεσαι περήφανος δεν σε κάνει υπεράνω άλλων», λέει ενώ τονίζει πως αισθάνεται περήφανη που είναι Ελληνίδα. 
S
«Είμαι υπερήφανη που είμαι Ελληνίδα και βαθιά υπερήφανη που είμαι Ευρωπαία», καταλήγει.
NEWSBEAST
Διαβάστε περισσότερα »

O Tζάστιν Μπίμπερ έτοιμος να σοκάρει τους γονείς του


O Tζάστιν Μπίμπερ έτοιμος να σοκάρει τους γονείς του

Ο Καναδός τραγουδιστής που γνώρισε τη δόξα μερικά χρόνια πριν, ήταν πάντα ανοιχτός για το πόσο σέβεται τη μητέρα του Πάτι (Pattie) που τον μεγάλωσε μόνη της.










Ο Τζαστιν ήταν επίσης πάντα σε επικοινωνία με τον πατέρα του Τζέρεμι (Jeremy), στον οποιο οφείλει το ενδιαφέρον του για τη μουσική.
Τώρα που μεγαλώνει ειναι έτοιμος να πάρει διαφορετικές αποφάσεις... “Τώρα που είμαι 18 και είμαι ενηλικας, ακόμη προφανώς μπορώ να υπακούω τους γονείς μου, αλλά δεν είμαι υποχρεωμένοςΜπορώ να τους σοκάρω αν θέλω. Αν πραγματικά ήθελα να κανω κάτι για να τους σοκάρω, αν ήθελα να κάνω κάτι το οποίο δεν εγκρίνουν, τώρα μπορώ" δήλωσε.
Εν τω μεταξύ ο Τζάστιν έχει κατακλύσει τα τσαρτς με το νέο του άλμπουμ Believe.Το πρώτο single από το άλμπουμ, Boyfriend, εξέπληξε πολλούς καθώς ήταν πολύ πιο 'ώριμο' από προηγούμενα δείγματα της μουσικής του.



Διαβάστε περισσότερα »

Εννέα τραυματίες κι ένας νεκρός στη συναυλία των Swedish House Mafia


Εννέα τραυματίες κι ένας νεκρός στη συναυλία των Swedish House Mafia



Το σόου του διάσημου dance τρίου απότη Στοκχόλμη, βάφτηκε κόκκινο ύστερα από α΄γριους καυγάδες κι επιθέσεις με μαχαίρια και σπασμένα μπουκάλια.







Σύμφωνα με το BBC 3, στη συναυλία τωνΑξγουελ (Axwell)Στιβ Άνγκελο (Steve Angelo), Σεμπάστιαν Ινγκρόσο (Sebastian Ingrosso) ένας 23χρονος άγνωστος μέχρι τώρα, μαχαίρωσε τέσσερα άτομα από το κοινό, άλλοι πέντε τραυματίστηκαν σοβαρά μετά από καυγά με σπασμένα μπουκάλια με τον έναν να είναι στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση ενώ ένας 20χρονος πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.
Μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί 30 άτομα για επιθέσεις και κατοχή ναρκωτικών και ο Ντένις Ντέσμοντ (Dennis Desmond), ένας από τους διοργανωτές της συναυλίας, ανέφερε μετά τα περιστατικά ότι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να προστατέψουν το κοινό, είχαν παντού σωματοφύλακες και παρ' όλες τις προσπάθειες τους δεν τα κατάφεραν ν αποτρέψουν όλα αυτά τα άσχημα πράγματα.



Διαβάστε περισσότερα »

Αρβανιτάκη – Στόκας, μαζί αυτό το καλοκαίρι «με χίλιες δυο εικόνες στο μυαλό…» !


Αρβανιτάκη – Στόκας, μαζί αυτό το καλοκαίρι «με χίλιες δυο εικόνες στο μυαλό…» !

Αυτές τις εικόνες που κουβαλάμε στο μυαλό μας, ο καθένας ξεχωριστά,  αυτό το καλοκαίρι θα τις ταιριάξουμε, θα τις ξεδιπλώσουμε παρέα και θα φτιάξουμε μια μουσική ιστορία, πάντα πιστοί στη μεγάλη μας αγάπη: τη μουσική και το τραγούδι.

Παραμένοντας εραστές των απροσδόκητων συναντήσεων και της επόμενης έκπληξης… 

Καλό καλοκαίρι…
Ελευθερία – Μπάμπης
Παρασκευή 13 Ιουλίου: Θέατρο Βράχων
Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι σταθμοί της περιοδείας τους…




Διαβάστε περισσότερα »

Στην Αντίπαρο η οικογένεια Ρουβά

Στην Αντίπαρο βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μαζί με την κορούλα τους Αναστασία.
Το ζευγάρι είχε βρεθεί στο νησί και πριν από δύο χρόνια όμως αφορμή στάθηκε ο γάμος του καλύτερου φίλου του τραγουδιστή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η οικογένεια έφτασε αεροπορικώς στην Πάρο και από εκεί πήραν καράβι και πέρασαν απέναντι στην Αντίπαρο.
Έμειναν σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του νησιού, ενώ είχαν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα.
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Δες πώς είναι σήμερα ο Βαλάντης

Δεν πάει με τίποτα το μυαλό σου για το πώς είναι σήμερα ο τραγουδιστής Βαλάντης. ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ!
Με ξυρισμένο κεφάλι, αφήνοντας μόνο μια λωρίδα μαλλί και φανερά αδυνατισμένος. Αυτό λοιπόν είναι το νέο λουκ του δημοφιλούς τραγουδιστή. Τι λες;
radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Στην Σουηδία η Ήβη Αδαμου

Σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά shows της Σουηδίας εμφανίστηκε η Ήβη Αδάμου.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια, ερμήνευσε live το «La La Love» στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Sommarkrysset» του TV4 παρουσία κοινού. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δημοφιλές πρόγραμμα στο οποίο τραγουδάνε Live τα μεγαλύτερα αστέρια της Σουηδίας και όχι μόνο καθώς στην εν λόγω εκπομπή έχουν βρεθεί και καλλιτέχνες παγκοσμίου φήμης όπως η Lady Gaga και η Avril Lavigne!!

Η Ήβη Αδάμου φαίνεται να απολαμβάνει την επιτυχία της στη Σουηδία καθώς το La La Love δεν λέει να πέσει από τις πρώτες θέσεις των Σουηδικών Charts!!Μάλιστα, η Ήβη θα εμφανιστεί και στο RIX FM festival τη Δευτέρα ενώ θα επιστρέψει στην Σουηδία στις 2 Αυγούστου για να εμφανιστεί Live στο Gay Pride της Στοκχόλμης!

Φαίνεται η ταλαντούχα Ήβη έχει ξεκινήσει δυναμικά την προώθησή στην Ευρώπη εξαργυρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την τεράστια επιτυχία του La La Love!
tralala.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ε. Ελευθερίου: "Ανάβει" φωτιές στο κατάστρωμα πλοίου! (σέξι φωτό)

"Εγκεφαλικό" έπαθαν όσοι είδαν την τραγουδίστρια, με navy λουκ και ένα μαύρο αποκαλυπτικό ολόσωμο μαγιό, στο κατάστρωμα πλοίου στον Πειραιά! Φορώντας ψηλοτάκουνες γόβες πιάνει το λάστιχο και καταβρέχει τους ναύτες...

Ολα αυτά συνέβησαν, βέβαια, στα γυρίσματα του νέου της βίντεο κλιπ, απ' όπου και οι εντυπωσιακές φωτογραφίες...

 markos.tv
Διαβάστε περισσότερα »

Αντώνης Ρέμος: Δεν αναφέρει ούτε καν το όνομα της Μακρυπούλια!

Ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε ως καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για τα σύννεφα στη σχέση του με την Υβόνη Μπόσνιακ και δεν ανέφερε καν το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια...

...Ο τραγουδιστής για την τωρινή του σχέση είπε ότι έχει ένα σταθερό δεσμό, αλλά, όπως όλες οι σχέσεις, μπορεί και η δική του να έχει κάποια προβλήματα.

Δε παρέλειψε να ευχαριστήσει όλες τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του είτε ήταν για μία νύχτα, είτε για πολλές. Και όσον αφορά τη Ζέτα Μακρυπούλια είπε οτι ήταν με μια κοπέλα που ήταν «επώνυμη» και οι δημοσιογράφοι ασχολήθηκαν πολύ μαζί τους, αποφεύγοντας βέβαια να αναφέρει έστω και μία φορά το όνομά της.

Πηγή: gossip-tv.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ο θάνατος των μεγάλων ονομάτων: Βίσση, Βανδή, Παπαρίζου ,Ρουβάς, Χατζηγιάννης έξω από τα chart

Μια προσεκτική ματιά στα download και airplay chart δείχνει ότι μια πολύ μεγάλη αλλαγή πραγματοποιείται αυτήν την εποχή... 

...στην ελληνική δισκογραφία αφού τα νέα τραγούδια όλων των πάλαι ποτέ “δυνατών ονομάτων” της ποπ μουσικής σκηνής απουσιάζουν από τις πρώτες θέσεις των charts!
Ποιος να το φανταζόταν πριν από δύο ή τρία χρόνια ότι τα τεράστια χιτ του καλοκαιριού θα ερχόντουσαν από ονόματα, όπως η νεαρή Demy που σαρώνει με το “Πόσες χιλιάδες καλοκαίρια” αλλά και το συγκρότημα Vegas που το “Πιό Ψηλά” παίζει σε όλα τα club και ραδιόφωνα της χώρας. Δεν έχει περάσει άλλωστε πολύς καιρός που την αντίστοιχη πορεία είχαν το “καλοκαίρι μου” του Μιχάλη Χατζηγιάννη ,το “και σε θέλω” του Σάκη Ρουβά και το “Baby its over” της Έλενας Παπαρίζου.
Ποιες όμως είναι οι κινήσεις των σταρ της εγχώριας show biz και πώς αντιδρούν σε αυτήν την κατάσταση;
Η Άννα Βίσση αφού προσπάθησε να κάνει μια στροφή σε ποιο λαϊκά τραγούδια ξανά γύρισε στην ποπ με το “Τυραννιέμαι”, το οποίο όμως δεν έχει καταφέρει να κάνει μια εντυπωσιακή πορεία στα chart. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι πάει πολύ καλύτερα από όλα τα άλλα τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια.
Η Δέσποινα Βανδή “Άλλαξε”, όπως είναι και ο τίτλος του τελευταίου της αλπούμ και πλέον η δισκογραφία της αποτελείται από πιο αργά τραγούδια, κάνοντας δε μεγάλη επιτυχία με ένα λαϊκό τραγούδι τα “Γυρίσματα”.
Η Έλενα Παπαρίζου, αφού είδε το “Mr. Perfect” να μην κάνει την επιτυχία που περίμενε, κάνει ένα διάλειμμα στην προσωπική της δισκογραφία κάνοντας απλά μια συμμετοχή στην διασκευή του τραγουδιού “Party all the time”.
Ο Σάκης Ρουβάς, μετά την μέτρια πορεία, τόσο του ντουέτου του “Bad thing” όσο και του νέου του τραγουδιού του “Τώρα” αποφάσισε και αυτός να κάνει ένα διάλειμμα και να μην κυκλοφορήσει κάτι καινούριο μέχρι το φθινόπωρο δίνοντας χώρο στα “νέα παιδιά”, την επιτυχία των οποίων αναγνώρισε στα βραβεία mad.
O Μιχάλης Χατζηγιάννης, τέλος,αφού είδε τα 3 τελευταία single του να μην μπαίνουν στο τοπ 5, πράγμα πρωτόγνωρο για τον ίδιο, αποφάσισε να επενδύσει στην νέα γενιά γράφοντας τραγούδια στην ανερχόμενη Βαλάντω Τρύφωνος.
Αυτό που μένει τώρα να δούμε είναι αν αυτό που συμβαίνει είναι κάτι προσωρινό, που οφείλεται σε λανθασμένες επιλογές των “μεγάλων σταρ” ή κάτι μόνιμο που θα επηρεάσει σιγά σιγά όλων τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας.
  
Πηγή: freegossip.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Η Britney ποζάρει με μπικίνι για 18 εκατ. followers

H Britney Spears δείχνει πιο «καυτή» και χαρούμενη από τις τελευταίες φορές που... 
...την έχουμε δει, ποζάροντας με το μπικίνι της και τα δυο της παιδιά.
Η 30χρονη ποπ-σταρ έκανε ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις της πηγαίνοντας διακοπές στην Χαβάη με τους δυο γιούς της.
Μάλιστα δεν έχασε  την ευκαιρία να δείξει το καλοφτιαγμένο της κορμί  ανεβάζοντας φωτογραφία στο Twitter προκειμένου να την δουν οι 18. Εκατ. Followers.

Πηγή: newsbomb.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Η «κατάρα» των νικητών talent shows

Η «κατάρα» των νικητών talent shows
Με όνειρα κι ελπίδες ξεκίνησαν οι διαγωνιζομενοι των talent shows, που όμως διαψεύστηκαν όταν τα φώτα έσβησαν, με τη λάμψη του νικητή να ξεθωριάζει μετά την απομάκρυνση από το τηλεοπτικό πλατό.
Με εξαίρεση την Καλομοίρα, που είχε νικήσει στο «Fame Story 2», τον Νίκο Οικονομόπουλο, νικητή του Dream Show the music 2, του Alpha και τον Λούκα Γιώρκα στο Χ Factor 1 του ΑΝΤ1, που μας εκπροσώπησε με σχετική επιτυχία στην περσινή Eurovision, η... κατάρα του νικητή φαίνεται πως ακολουθεί τους τραγουδιστές των realities.
Άφαντος είναι από το 2005 ο Σταύρος Κωνσταντίνου, νικητής του «Super Idol», ο οποίος νίκησε την Τάμτα και στη συνέχεια κατάφερε να τραγουδήσει μία σεζόν με τον Αντώνη Ρέμο. Εκτοτε η τύχη του αγνοείται όπως κι αυτή της Αμαλίας Αυγουστάκη, νικήτριας του «Dream Show the music».
Ο νικητής του πρώτου «Fame story», Νότης Χριστοδούλου δεν ακολούθησε καριέρα τραγουδιστή, ενώ έχει εξαφανιστεί κι από την tv, όπου έκανε τον συμπαρουσιαστή σε διάφορες εκπομπές, με την τελευταία του παρουσία να είναι στο «Δέστε τους». Μετά τον θρίαμβο της Καλομοίρας στο «Fame Story 2» ήρθε η ώρα του Περικλή Στεργιανούδη.
Ο Περικλής αφού έχασε όλα τα λεφτά από το έπαθλο του reality σε επένδυση, έφυγε για την Αυστραλία όπου εμφανίζεται σε κέντρο διασκεδάζοντας τους ομογενείς. Στη τελευταία σεζόν του fame Story νικητής ήταν ο Λεωνίδας Μπαλάφας, που αν και μετρά πλέον τρία άλμπουμ κι έχει αποκτήσει το κοινό του, έχει δηλώσει πως δεν έχει ακόμη απενοχοποιήσει τη συμμετοχή του στο talent show.
Στην ίδια κατηγορία, όπως αναφέρει το «Tv Έθνος» ανήκει ο νικητής του «X Factor 2» -στο οποίο γνωρίσαμε την Ηβη Αδάμου και την Ελευθερία Ελευθερίου- Σταύρος Μιχαλακάκος αλλά κι ο Χάρης Αντωνίου, νικητής του «X Factor 3», οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε άλλα κοινά.
Εξαφανισμένη είναι και η Κύπρια νικήτρια του Greek Idol, Βαλάντω Τρύφωνος, ενώ την ίδια μοίρα μιας χλιαρής προς το παρόν καριέρας ακολουθεί κι ο Παναγιώτης Τσακαλάκος, νικητής του «Greek Idol 2» που πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο CD.

Πηγή:gossip-tv.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Δέσποινα Βανδή: Τα μυστικά της διατροφής της

Η Δέσποινα Βανδή πιστεύει ότι η ποιότητα ζωής και η υγεία συνδυάζεται με το σπιτικό φαγητό. Γι’ αυτό και μαγειρεύει η ίδια για την οικογένειά της.
Δεν χρησιμοποιεί το τηγάνι γιατί τα φαγητά γίνονται πιο λιπαρά αλλά κυρίως την κατσαρόλα και το φούρνο.
Φτιάχνει όλα τα φαγητά ώστε η οικογένειά της να έχει ποικιλία γεύσεων, όμως για να συνδυάσει την καλή γεύση με τα ευνοϊκά αποτελέσματα για το σώμα, προσέχει τα υλικά ώστε να γίνονται ελαφριά.
Έχει αντικαταστήσει το βούτυρο με ελαιόλαδο και βάζει μόνο μια κουταλιά όταν το φαγητό έχει ήδη γίνει για να μην «τσιγαρίζεται» το λάδι.
Όσον αφορά στην προσωπική της διατροφή εφαρμόζει και κάποιους άλλους κανόνες. Αν θελήσει να φάει γλυκό, θα προτιμήσει ένα κομματάκι σοκολάτα ή παγωτό light, το οποίο έχει πάντα στο ψυγείο ή δύο διαιτητικά μπισκότα.
Τρώει μόνο μαύρο ψωμί, δύο γεύματα ( το βραδινό σε μικρή ποσότητα), που είναι κυρίως κρέας ή κοτόπουλο ή ψάρι ψητό, με πολύ σαλάτα ωμή ή βραστή ή ένα πιάτο μαγειρεμένο φαγητό αλλά πάντα διαίτης.
Αν θελήσει να κάνει κάποιο επιπλέον γεύμα θα επιλέξει ένα κράκερ με λίγο τυρί κότατζ ή ένα μήλο ή ένα γιαούρτι.
πηγή: Λοιπόν
Διαβάστε περισσότερα »

Η Madonna ξέσπασε σε κλάματα σε συναυλία στο Βερολίνο!!

Μια slow διασκευή του «Like a Virgin» λύγισε την 53χρονη star, η οποία έπεσε στα γόνατα και ξέσπασε σε κλάματα ενώ έδινε συναυλία στο Βερολίνο....
Οι θαυμαστές της παρακολουθούσαν εκστασιασμένοι τη συγκλονιστική αυτή ερμηνεία της Madonna μέχρι που ένας από τους χορευτές της τη σήκωσε από το πάτωμα για να ολοκληρώσει το κομμάτι.



πηγή http://www.athensbars.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Οι Duran Duran στο μαγαζί του Αντώνη Κανάκη

Λίγες ώρες πριν οι θρυλικοί Duran Duran ξεσηκώσουν το ελληνικό μουσικό κοινό...

...με τη μία και μοναδική τους συναυλία, απόψε στην πόλη της Θεσσαλονίκης, διασκέδασαν χθες βράδυ και μέχρι νωρίς το πρωί, στο bar «Λιμάνι» της συμπρωτεύουσας.
Εκεί, συνάντησαν κι έναν παλιό τους γνώριμο, τον Αντώνη Κανάκη. Ο δημοφιλής παρουσιαστής από τα decks, έπαιξε αγαπημένες μουσικές επιτυχίες, καθώς και πολλά hits του group.
Εκατοντάδες fans των Duran Duran, έσπευσαν να τους δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Οι Duran Duran στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Καλοκαιρινής τους Περιοδείας, για το promo του στούντιο άλμπουμ «ALL YOU NEED IS NOW», βρέθηκαν στη χώρα μας και λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή, μοιράστηκαν με το κοινό μια ξεχωριστή βραδιά, σ’ ένα ζεστό καλωσόρισμα από όλους!



















Πηγή: enimerosi24.gr
Διαβάστε περισσότερα »

"Συνελήφθη" ο Justin Bieber

Προβλήματα με το νόμο φαίνεται να έχει ο Justin Bieber. Ο νεαρός τραγουδιστής...

...έτρεχε με περισσότερα από 160 χιλιόμετρα την ώρα, οδηγώντας το ασημί-χρωμιομένο Fisker Karma του στην Καλιφόρνια, όταν τον πήραν είδηση δύο αστυνομικοί και τον σταμάτησαν αγριεμένοι για να του κόψουν μια κλήση!

Ο ίδιος υποστήριξε ότι πάτησε λίγο παραπάνω το γκάζι για να ξεφύγει από τους παπαράτσι που τον ακολουθούσαν, αλλά οι αστυνομικοί δεν έδειξαν την κατανόηση που ήλπιζε και του έκοψαν την ανάλογη κλήση!

Μάλιστα, τοπικός πολιτικός παράγων και πρώην αστυνομικός που είδε τον Justin Bieber να τον προσπερνά σαν σταματημένο και πήρε την αστυνομία, δήλωσε σε ΜΜΕ της περιοχής πως αν ήταν ο ίδιος, θα του περνούσε χειροπέδες: «Ήταν εξωφρενικό. Έδειξε παντελή αδιαφορία για τη ζωή και την ιδιοκτησία έτσι που οδηγούσε. Αν ήμουν εγώ θα τον συνελάμβανα»!

Πηγή: Protothema.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Rihanna: «Μου λείπουν τα οπίσθιά μου!»

Εκθαμβωτική είναι η Rihanna στο νέο τεύχος του περιοδικού Harper's Bazaar, δηλώνει όμως ότι έχει πρόβλημα...

...με ένα σημείο του σώματός της: τα οπίσθιά της.

Τι και να είναι πιο γυμνασμένη από ποτέ, η σέξι τραγουδίστρια δεν είναι και πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη με αυτό.

«Δεν ξέρω αν συμβαίνει κάτι με το σώμα μου αυτό τον καιρό, αλλά τρώω τα πάντα», δηλώνει στη συνέντευξή της. «Μου λείπουν τα οπίσθιά μου. Απλά εξαφανίστηκαν! Τα χρειάζομαι. Έχω στο μυαλό μου πως θέλω να είμαι, αλλά δεν μπορώ τώρα!»

Η Rihanna, επίσης, μίλησε και για τη βίαιη σχέση της με τον Chris Brown, αλλά και τη συνεργασία τους λίγους μήνες πριν.

«Όταν ήμουν ερωτευμένη, ένιωθα απίστευτα. Ήμουν τόσο πολύ ερωτευμένη. Το πώς με έκανε να νιώθω είναι ανεκτίμητο. Και ξαφνικά σε μια στιγμή, όλα άλλαξαν. Όλα όσα ήξερα, ήταν πλέον διαφορετικά. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα νιώσω τέτοιο πόνο στη ζωή μου. Και φοβάμαι μην το ξαναζήσω…»

Για τη συνεργασία τους στο κομμάτι "Birthday Cake", δηλώνει ότι «Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος έχει κάθε δικαίωμα να ανησυχεί για αυτό. Αλλά δεν το αντιμετώπισα έτσι, γιατί είμαι σε διαφορετικό μέρος».



















 Πηγή: protothema.gr
Διαβάστε περισσότερα »