Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Τα... κορίτσια της ντίσκο

Η Katy Perry και η Amber Heard μέσα στο... κλίμα

Η Katy Perry και η Amber Heard μεταμορφώνονται σε «disco girls». Οι δυο σταρ δεν μπορούσαν να λείπουν από το  πάρτι γενεθλίων του καλού τους φίλου Johnny Wujek που έλαβε χώρα σε μία ντίσκο στο Λος Άντζελες και είχαν ντυθεί ιδανικά για την περίσταση.

Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες πρέπει να διασκέδασαν με την καρδιά τους. 
















 

newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας: Αναβλήθηκε η συναυλία Πρωτοψάλτη-Ρεμπούτσικα!

Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας: Αναβλήθηκε η συναυλία Πρωτοψάλτη-Ρεμπούτσικα!

Κατόπιν της από 17-07-2012 ανακοίνωσης περί αναβολής της προγραμματισμένης για την Τετάρτη 18-07-2012 συναυλίας με τίτλο  "Αλκ. Πρωτοψάλτη-Ευανθ. Ρεμπούτσικα Μπαχάρι Κανέλα και Γιορτή" λόγω τεχνικού προβλήματος, από την εταιρεία Heaven Live, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας οφείλει να ζητήσει συγγνώμη από το Ηλειακό Κοινό που περιέβαλε με θέρμη την ως άνω μουσική παράσταση, προσδοκώντας παράλληλα από τους υπεύθυνους της Heaven live όπως ανανεώσουν το ραντεβού μας με τις δύο Καλλιτέχνιδες.


Αρχαία Ολυμπία 17-07-2012
Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αρχαίας Ολυμπίας
Αριστείδης Ι. Παναγιωτόπουλος

Πηγή:patrisnews.com

Διαβάστε περισσότερα »

Ας τη μαζέψει κάποιος! Διάσημη τραγουδίστρια πήγε ΕΤΣΙ στο αεροδρόμιο! [ΔΕΙΤΕ]

Όσο περνάει ο καιρός, όμως, από την εμμονή της με τις περίεργες εμφανίσεις, έχει ξεφύγει ξεπερνώντας το όριο που χωρίζει την εκκεντρικότητα με τη γραφικότητα- γελοιότητα. Ο λόγος για τη...

...Lady Gaga η οποία μετά από 12 ώρες πτήσης, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο, φορώντας μόνο τα εσώρουχά της και ένα καλσόν. Ας τη μαζέψει κάποιος!



















sarotiko
Διαβάστε περισσότερα »

Το νέο βίντεο κλιπ του George Michael

Τις εντυπώσεις «κλέβει» η Kate Moss

Για μία ακόμα φορά το βίντεο κλιπ του George Michael είναι μια υπερπαραγωγή, με ζέβρες, περιπολικά και αιθέριες υπάρξεις. 

Το βίντο κλιπ «White Light» το οποίο μόλις κυκλοφόρησε, υπόσχεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Φυσικά τις εντυπώσεις κλέβει η Kate Moss, ως άλλη μετενσάρκωση της ψυχής της μοίρας που πετάει ένα κέρμα και επιλέγει να τελικά ο τραγουδιστής θα επιζήσει ή όχι από τον πυροβολισμό.













Διαβάστε περισσότερα »

Ο Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας στο θέατρο Ρεματιάς

Την Τετάρτη 25 Ιουλίου στις 21:00

Οι Αδελφοί Κατσιμίχα θα μας συντροφέψουν και το φετινό καλοκαίρι! Ο Χάρης και ο Πάνος θα μας αγκαλιάσουν με τις κρυστάλλινες φωνές τους και με τις αγαπημένες μελωδίες τους θα μας ταξιδέψουν σε μέρη που μόνο εκείνοι ξέρουν να μας οδηγούν.

Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες θα βρεθούν στο Χαλάνδρι την Τετάρτη 25 Ιουλίου. 

Η μουσική των Χάρη & Πάνου Κατσιμίχα δε χρειάζεται συστάσεις, βγαίνει από την καρδιά της δεκαετίας του ʽ80 γεμάτη συναισθήματα και φτάνει μέχρι σήμερα, ζεστή, ζωντανή και αληθινή. Μια φωνή που άλλοτε γίνεται παιχνίδι και άλλοτε σοβαρεύει, άλλοτε διαμαρτυρία και άλλοτε ποίηση, αλλά ποτέ δε χάνει την ουσία και την αυθεντικότητά της.

Οι Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας μόλις κυκλοφόρησαν στο νέο τους άλμπουμ «Beat Poetry», όπου παρουσιάζουν μία μουσική εργασία πάνω στην ποίηση της beat γενιάς. Η δουλειά αυτή - η πρώτη που δημιουργούν μαζί μετά από δέκα χρόνια- μπορεί να θεωρηθεί μία μουσική ταινία μικρού μήκους, όπως σημειώνουν οι ίδιοι. Ένα μπερδεμένο όνειρο. Ένα μουσικό παραμύθι για μεγάλους, γραμμένο με τα λόγια των beat ποιητών.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 15 ευρώ

Ώρα έναρξης: 21:00

Θέατρο Ρεματιάς, Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Χαλάνδρι
Τηλ. Επικοινωνίας: 210 6825335
Διαβάστε περισσότερα »

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Φεστιβάλ Πέτρας

Επιστρέφει στο Θέατρο Πέτρας την Τετάρτη 25 Ιουλίου

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιστρέφει στο Θέατρο Πέτρας, την Τετάρτη 25 Ιουλίου για την απόλυτα καλοκαιρινή συναυλία! Μετά την επιτυχία των δύο πρώτων εμφανίσεών του στην Πλαζ Βούλας και τη Θεσσαλονίκη, ο αγαπημένος καλλιτέχνης συναντά και πάλι τους φίλους του, αυτή τη φορά στα δυτικά της πόλης.

Περίοδος πιέσεων, αλλαγών αλλά και ανά στιγμές πρωτόγνωρων καταστάσεων για τη χώρα μας και στη θέση των εναλλασσόμενων συναισθημάτων, ο αγαπημένος Έλληνας καλλιτέχνης επιστρέφει για να εμπνεύσει και πάλι το αίσθημα της αισιοδοξίας πάνω στο οποίο είναι βασισμένη η πολύχρονη σχέση του με το κοινό. Με ένα πολυσυλλεκτικό άλμπουμ στις αποσκευές του, ταξιδεύει στην Ελλάδα για να μυήσει τους νεότερους αλλά και να θυμίσει στους θαυμαστές του στην εμπειρία ενός πραγματικά αξέχαστου live.

«Σ’ αγαπώ», «Πλάι – πλάι», «Με μια αγκαλιά τραγούδια», «Βασιλιάς», το νέο single «3 Ζωές» και φυσικά το ομότιτλο με το πρόσφατο άλμπουμ «Θάρρος ή Αλήθεια», είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια που έχουν ήδη αγαπηθεί και θα μοιραστεί με φίλους του. Φυσικά δεν λείπουν από το πρόγραμμα παλαιότερες επιτυχίες όπως «Όλα ή τίποτα», «Το σ’ αγαπώ», «Βυθός» «Εμείς οι δυο σαν ένα», «Η αγάπη που μένει», «Παράξενη Γιορτή», «Ανάποδα» «Χωρίς Αναπνοή», «Βυθός», «Μόνο στα Όνειρα», «Το Πάρτυ», «Χέρια ψηλά», και πολλά άλλα. 
Μετά την περσινή sold out εμφάνιση στο Θέατρο Πέτρας, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υπόσχεται για μία ακόμα φορά να μας προσφέρει όλες εκείνες τις συναυλιακές στιγμές που θα κάνουν και αυτό το καλοκαίρι αξέχαστο!

Πετρούπολη – Θέατρο Πέτρας
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 12 ευρώ, Ταμείο 15 ευρώ
Ώρα έναρξης: 21:30
 
Πρόγραμμα συναυλιών:
23/7 ΤΡΙΠΟΛΗ- ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 
25/7 ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ- ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ 
27/7 ΚΕΡΑΜΩΤΗ -ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΛΑΪ ΣΤΟ ΚΥΜΑ 
1/8 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ- ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ 
2/8 ΧΑΝΙΑ - ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ 
5/8 ΝΕΣΤΟΡΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - RIVER PARTY 
7/8 ΖΑΚΥΝΘΟΣ- ΘΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 
11/8 ΛΑΥΡΙΟ- ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ 
13/8 ΑΝΔΡΟΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ 
2/9 ΠΑΤΡΑ – ΑΡΧΑΙΟ ΩΔΕΙΟ
11/9 ΒΥΡΩΝΑΣ- ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»
Διαβάστε περισσότερα »

15 χρόνια Μπλε

Από το Γραφείο Τύπου
15 χρόνια έχουν περάσει απο τότε που το συγκρότημα έκπληξη της δεκαετίας του '90...εμφανίστηκε στην Ελληνική μουσική σκηνή (ήταν Δεκέμβριος του 1996)...

Τα πλατινένια και χρυσά album και οι εκατοντάδες πετυχημένες συναυλίες, καθιέρωσαν τους ΜΠΛΕ ως ένα απο τα μεγαλύτερα ελληνικά συγκροτήματα με ιδιαίτερο ήχο και μοναδική αισθητική...

Τα τραγούδια τους: Φοβάμαι, Νιώθω ενοχές, Πιάνω φωτιά, Τον ίδιο το Θεό, Κόκκινο φιλί, Δε Θέλω, Μια φορά κι ένα καιρό και πολλά άλλα... ακούγονται με διαχρονική συνέχεια και τα εκρηκτικά 'LIVE' τους καθηλώνουν και τον πιο απαιτητικό ακροατή...

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης σε συνέχεια των καλοκαιρινών του εκδηλώσεων απευθύνει στη νεολαία της πόλης μας ενδιαφέρουσα μουσική πρόταση - πρόσκληση να απολαύσει ένα από τα πλέον καθιερωμένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, τους ΜΠΛΕ.

Ετοιμαστείτε να τους απολαύσετε ζωντανά την Τρίτη 17 Ιουλίου στην «Αυλή των Ασμάτων και των Θεαμάτων, στην κερασιά από κάτω», στην Κοζάνη.

Ώρα έναρξης : 21:30
Διαβάστε περισσότερα »

Όταν οι Beatles έβγαζαν φωτογραφίες στην Αράχωβα

Δεν πρόκειται για φάρσα ούτε για κάποιο παιχνίδι του photoshop. Τα θρυλικά «Σκαθάρια» είχαν επισκεφθεί την Ελλάδα το 1967 όπου και τους «συνέλαβε»...ο φακός του Αριστοτέλη Σαρρηκώστα.

Έτσι ο φακός ακολούθησε τους Beatles, κάπου στην Αράχωβα, την οποία επισκέφθηκαν λίγους μήνες αφότου η χώρα είχε μπει στον «γύψο». Οι θρυλικοί αστέρες της ροκ φαίνεται να απολαμβάνουν το φωτογραφικό κλικ, παρέα με τους ομότεχνους τους λαϊκούς οργανοπαίκτες της εποχής, τον Παπαλεξανδρή και τον Μηλιώνη, τον Ιούλιο του 1967.

Oι φωτογραφίες περιλαμβάνονται στο φωτογραφικό λεύκωμα του Αριστοτέλη Σαρρηκώστα «Αναμνήσεις ενός Έλληνα φωτορεπόρτερ», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΠΟΤΑΜΟΣ.



Διαβάστε περισσότερα »

O Jon Bon Jovi στους Αγίους Σαράντα

Ο Jon Bon Jovi, διανυκτέρευσε για μία νύχτα στον κόλπο της πόλης των Αγίων Σαράντα, στην πολυτελή θαλαμηγό αμερικανού επιχειρηματία. Ο πολύ γνωστός Αμερικανός καλλιτέχνης, προσγειώθηκε με ιδιωτικό τζετ το...
περασμένο Σ/Κ στο αεροδρόμιο των Τιράνων, ταξίδεψε οδικός μέχρι την Αυλώνα και από εκεί στα παράλια Αυλώνας - Αγίων Σαράντα με το πολυτελές σκάφος "Fortunate Sun" όπου έκανε αρκετές στάσεις σε απόκρυφους κόλπους μεταξύ Χειμάρρας και Αγίων Σαράντα. Το βράδυ της Κυριακής διανυκτέρευσε στον κόλπο των Αγίων Σαράντα και πριν φύγει για την Κέρκυρα, επισκέφτηκε τον αρχαιολογικό χώρο του Βουθρωτού.

Για λόγους ασφαλείας, οι κινήσεις έγιναν με άκρα μυστικότητα και η είδηση έγινε γνωστή από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Κέρκυρας.

Η αρχαιοελληνική πόλη του Βουθρωτού, 25 χιλιόμετρα νότια των Αγίων Σαράντα, αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς τουρίστες αλλά και παγκόσμιες προσωπικότητες της πολιτικής και του καλλιτεχνικού χώρου. Πριν από ένα χρόνο, το Βουθρωτό που ιδρύθηκε αμέσως μετά την καταστροφή της Τροίας, επισκέφτηκε ο Roger Taylor, μέλλος του θρυλικού συγκροτήματος "Queen".
Διαβάστε περισσότερα »

Αποκλειστικό: Τα δύο μοιραία λάθη του Κιάμου που στοίχισαν την συνεργασία του με το Ποσειδώνιο!!!

Σαν βόμβα έσκασε στην Αθηναϊκή Νύχτα η είδηση πώς ο Πάνος Κιάμος δε θα συνεχίσει στο Ποσειδώνιο. Τι συνέβη όμως και διαλύθηκε το οικογενειακό κλίμα;

Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν στο Blog μας ότι ο επιχειρηματίας Βασίλης Κοντόπουλος αποφάσισε να «τελειώσει» τον καλλιτέχνη απο το Ποσειδώνιο καθώς διαπίστωσε ότι ο τελευταίος έπαιζε παιχνίδια πίσω απο την πλάτη του. Κι αυτό δε του το συγχώρεσε ποτέ. Τόσο οι συναντήσεις του Πάνου με τον κουμπάρο του Αργύρη Παπαργυρόπουλο, όσο και οι συναντήσεις του πατέρα του με τον κ.Παπαγεωργίου σε γνωστό καφέ της παραλιακής, με προοπτική συνεργασίας, έκαναν τον Κοντόπουλο να χάσει την υπομονή του. Βεβαίως ο επιχειρηματίας δεν αντέδρασε παρορμητικά. Ζύγισε τις επιλογές του, έβαλε στην άκρη τα οποία προβλήματα είχε καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν με τον πατέρα του Κιάμου και επέλεξε να μη συνεχίσει. Άλλωστε για τον ίδιο το στοίχημα ήταν να συνεχίσει το στέκι του να είναι η Νο1 επιλογή για διασκέδαση στην Αθήνα. Και με το σχήμα Αντύπα, Βανδή Vegas…το αποδεικνύει…

Πηγή: gossip-tv.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Πάολα: Το Δράμα απο τον ξυλοδαρμό του συντρόφου της


Ο λόγος για τον φύλακα άγγελο και manager της αοιδού τον Φώτη, ο οποίος ξαφνικά επέστρεψε στο σπίτι στα νότια προάστια της...

...Αθήνας απο επαγγελματικό ραντεβού γεμάτος αίματα και αμυχές. Πληροφορίες ανέφεραν χθες αργά το βράδυ στο blog μου ότι ο συγκεκριμένος δέχτηκε επίθεση απο μελλοντικό συνεργάτη του καθώς δεν κράτησε τον λόγο του και σε καμία περίπτωση δεν τίμησε την υπογραφή του. Βεβαίως ο τύπος που του επιτέθηκε μετά την κίνησή αυτή χάνει το δίκιο του…Σε λίγες ώρες θα σας έχουμε περισσότερα…Στο θέμα εμπλέκεται και η τραγουδίστρια!!!!

Πηγή: gossip-tv.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Όταν ο Μίκης Θεοδωράκης «συνάντησε» τον Πάμπλο Νερούδα

Canto General αύριο στο Ηρώδειο

Το θρυλικό Canto General ιστορικό σημείο συνάντησης της μεγαλειώδους ποίησης του νομπελίστα Χιλιανού ποιητή Πάμπλο Νερούδα με τη μουσική του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, παρουσιάζεται στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού αύριο στις 9.00 το βράδυ, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.

Στο ανυπέρβλητης ομορφιάς ρωμαϊκό Ωδείο, στη βάση της Ακρόπολης, οι αυθεντικοί ερμηνευτές του Κάντο Χενεράλ, η Μαρία Φαραντούρη και ο Πέτρος Πανδής θα ερμηνεύσουν από το εμβληματικό ορατόριο, τα αποσπάσματα: Algunas Bestias, Voy a Vivir, Los Libertadores, A mi Partido, Lautaro, La United Fruit Co., Amor America, Sandino, Vegetaciones, America Insurrecta. Μαζί τους η Χορωδία της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Μπουζάνη και η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων υπό τον Σταύρο Μπερή. Την δεκαπενταμελή ορχήστρα που συνθέτουν διακεκριμένοι σολίστ διευθύνει ο αρχιμουσικός Λουκάς Καρυτινός.

Αποσπάσματα του ποιητικού έργου του Νερούδα, σε απόδοση στα ελληνικά της Δανάης Στρατηγοπούλου, διαβάζει ο ηθοποιός Τάσος Νούσιας.

Η παραγωγή φέρει την υπογραφή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Το Canto General, (Γενικό Τραγούδι) μελοποιήθηκε από τον Μίκη Θεοδωράκη το 1972 στο Παρίσι. Ο Πάμπλο Νερούδα, που ήταν την εποχή εκείνη Πρέσβης της Χιλής στη Γαλλία, ήταν παρών στις πρώτες πρόβες του έργου που έγιναν σε παρισινό στούντιο. Ένα χρόνο αργότερα, το 1973 το έργο προγραμματίστηκε να παρουσιαστεί στη Χιλή σε μια συναυλία αφιερωμένη στον αγώνα του ελληνικού λαού κατά της Δικτατορίας στην Ελλάδα, παρουσία του Σαλβαδόρ Αλλιέντε και του Πάμπλο Νερούδα. Η συναυλία αυτή δεν έγινε ποτέ, το πραξικόπημα του Πινοσέτ αιματοκύλησε τη Χιλή, ο Νερούδα «έφυγε» και το έργο παρουσιάστηκε με τεράστια επιτυχία σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, και στην ελεύθερη Ελλάδα το 1975, σε συναυλίες αφιερωμένες στη μνήμη του Αλλιέντε, του Νερούδα και στον αγωνιζόμενο λαό της Χιλής, που πέρασαν στην ιστορία.

Ακρογωνιαίος λίθος του συνθετικού έργου του Μίκη Θεοδωράκη, το Κάντο Χενεράλ, ορατόριο σε 13 μέρη, γραμμένο για δύο σολίστ τραγουδιστές, μεικτή χορωδία και δεκαπενταμελή ορχήστρα (2 πιάνα, 3 φλάουτα, 3 κιθάρες, ένα κοντραμπάσο και έξι κρουστά), συγχωνεύει με τον πιο δημιουργικό τρόπο στοιχεία της λατινοαμερικάνικης και ισπανικής μουσικής με την ελληνική μουσική παράδοση. Στη συναυλία του Ηρωδείου μετέχουν οι μουσικοί: Μελίνα Μακρή, Νίκος Δημητράτος, Ροδούλα Χατζή (φλάουτο), Στέλλα Κυπραίου, Δημήτρης Παπαγγελίδης, Αριστείδης Χατζησταύρου (κιθάρα), Παναγιώτης Κολιοβασίλης, Μαρίνος Τρανουδάκης, Μαριάνθη Πετριτσοπούλου, Γιάννα Παναγοπούλου (κρουστά), Ελένη Καμβύση (τύμπανα) Τατιάνα Παπαγεωργίου, Μαρία Καρυτινού (πιάνο).

Ύμνος στην ελευθερία των λαών και την ειρήνη, το Κάντο Χενεράλ, ταξίδεψε παντού και συνεπήρε εκατομμύρια ακροατές με την αυθεντικότητα και το πάθος του. Ο Μίκης Θεοδωράκης, ανέδειξε με τον πιο συγκλονιστικό τρόπο το μεγαλείο της ποίησης του Νερούδα, κρατώντας το κείμενο του στην αυθεντική του μορφή, κατόρθωσε να «περάσει το μήνυμα», την αγάπη του χιλιανού νομπελίστα για την ελευθερία, την πατρίδα του και τον σκλαβωμένο λαό της, καταργώντας τα σύνορα με όπλο τη δύναμη της τέχνης του και να «σφραγίσει» τις γενιές που ακολούθησαν με το έργο αυτό, που δεν έχει πάψει να είναι δραματικά επίκαιρο.
Διαβάστε περισσότερα »

Είναι πολλά τα λεφτά

Ζητάει 40 εκατ. δολάρια η Μ. Κάρεϊ για να συμετέχει στο American Idol

Μετά την αποχώρηση της Τζένιφερ Λόπεζ από το American Idol, όπου συμμετείχε σε ρόλο κριτή επί δύο χρόνια, η Μαράια Κάρεϊ ακούγεται έντονα ως η πιο πιθανή αντικαταστάτρια της λατίνας σταρ.

Ωστόσο, οι δηλώσεις του συζύγου της Κάρει, Νικ Κάνον, σχετικά με… το κασέ της, έρχονται για να «κόψουν τα φτερά» στους ανθρώπους της παραγωγής του αμερικανικού ριάλιτι σόου.

Συγκεκριμένα, ο Κάνον δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Δεν ξέρω αν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να έχουν την Μαράια Κάρεϊ. Είναι πολλά τα λεφτά. Αν έδιναν στην JLo 20 εκατομμύρια δολάρια, θα πρέπει ίσως και να τα διπλασιάσουν».

Είναι... πολλά τα λεφτά Κάρεϊ!
radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Λιλιπούτιοι άνδρες σκαρφαλώνουν στο κορμί της


Η διαφήμιση του αρώματος της εκκεντρικής Gaga

Μία δόση σουρεαλιστικής τέχνης έχει η διαφήμιση του νέου αρώματος της Lady Gaga. Όπως άλλωστε και η ίδια, η διαφήμιση του αρώματος δεν θα μπορούσε να μην είναι... εκκεντρική.

Στη φωτογραφία του «Fame» είναι η ίδια γυμνή, με λιλιπούτιους άνδρες να σκαρφαλώνουν στα επίμαχα σημεία του κορμιού της. 

Το άρωμα θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις όσων γνωρίζουν την αγορά αναμένεται να πουλήσει πάνω από 100.000.000 μπουκαλάκια τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του.
newsbeast
 
Διαβάστε περισσότερα »

Ο Τζίμης Πανούσης επιστρέφει και... απειλεί

Ξεκινά από Οκτώβριο live εμφανίσεις

Ο Τζίμης Πανούσης επιστρέφει στην νυχτερινή ζωή με πολλή δόση σάτιρας.

Ο καλλιτέχνης από τον ερχόμενο χειμώνα θα κάνει την σάτιρα που μόνο αυτός γνωρίζει στη νέα μουσική σκηνή «Άκρον». 

Σύμφωνα με την Espresso, θα ξεκινήσει στα μέσα Οκτωβρίου με άγρια διάθεση, καυτηριάζοντας όλα τα κακώς κείμενα, προκαλώντας τους πάντες και τα πάντα και λοιδορώντας καταστάσεις με τόλμη που μόνον αυτός διαθέτει.
Διαβάστε περισσότερα »

Το έκαψε η Rihanna σε πολυτελέστατο γιοτ


Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο twitter

Τελευταία έχει πέσει με τα μούτρα στις ηχογραφήσεις και δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο. Έτσι αυτήν την βδομάδα βρήκε την ευκαιρία να κάνει ένα διάλειμμα στην ηλιόλουστη Σαρδηνία. 

Η Rihanna ανέβασε φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο twitter από τις διακοπές της σε υπερπολυτελέστατο γιοτ με το οποίο ταξιδεύει παρέα με τις φίλες της. 

Η 24χρονη τραγουδίστρια, φορώντας όλη μέρα το μπικίνι της δεν σταματάει να ποζάρει στο φακό και να δείχνει πόσο καλά περνάει. Μάλιστα, χθεσινά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το γιοτ ανήκει στον ράπερ Drake κι έτσι φούντωσαν οι φήμες για το ειδύλλιο. Η RiRi έχασε πρόσφατα την πολυαγαπημένη της γιαγιά, και κάνει ο,τι μπορεί για να ξεχάσει ενώ πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν την αντίδραση του Chris Brown μόλις μάθει τα... νέα καθώς οι δύο άνδρες έχουν παρελθόν. 













Διαβάστε περισσότερα »

Δείτε το καινούριο video-clip της Anastacia


Δείτε το καινούριο video-clip της Anastacia

Δείτε το καινούριο video-clip της Anastacia
H Anastacia κυκλοφόρησε το καινούριο video-clip για το τραγούδι "What Can We Do (A Deeper Love)".

To τραγούδι κυκλοφόρησε και το 2011 με την συμμετοχή του DJ Tiesto σε μια πιο χορευτική version όπως θα ήταν αναμενόμενο από μια τέτοια συμμετοχή.
H Anastacia επανακυκλοφορεί το τραγούδι αυτό και μάλιστα με την συνοδεία του ολοκαίνουριου video-clip του. Το τραγούδι ηχογραφήθηκε ξανά για τις ανάγκες ενός διαφημιστικού spot γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας, χωρίς τον DJ Tiesto αυτή τη φορά και με καινούρια ενορχήστρωση.


Δείτε το video-clip του "What Can We Do (A Deeper Love)" εδώ:
Dim lights

tralala.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Θα ξαναδούμε ζωντανά την Amy Winehouse, αλλά σε... ολόγραμμα!


Θα ξαναδούμε ζωντανά την Amy Winehouse, αλλά σε... ολόγραμμα!

amywinehouse_belgrade
Κάθε τόσο απασχολεί τα μουσικά (και όχι μόνο) μέσα ο Mitch Winehouse, πατέρας της Amy Winehouse. Αυτή τη φορά ανακοίνωσε ότι θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τη μακαρίτισα κόρη του επί σκηνής στο μέλλον σε... ολόγραμμα.
Μετά την αρχή με το ολόγραμμα επί σκηνής του Tupac στο Coachella Valley Music and Arts Festival τον περασμένο Απρίλιο, όλο και περισσότεροι διοργανωτές, εταιρίες και μάνατζερ φαντάζονται νέα έσοδα από την εικονική νεκρανάσταση θρύλων του παρελθόντος, όπως ο Elvis Presley, o Jim Morrison ή ο Jimi Hendrix.
Ο Mitch Winehouse θα φροντίσει, όπως φαίνεται, να προστεθεί στα ονόματα αυτά και εκείνο της Amy που πέθανε περίπου πριν ένα χρόνο, στις 23 Ιουλίου του 2011, σε ηλικία μόλις 27 ετών.
  • news.team
Διαβάστε περισσότερα »

Πέθανε ο Jon Lord των Deep Purple


Πέθανε ο Jon Lord των Deep Purple


  •  

jonlord
Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 71 ετών, άφησε ο Jon Lord των Deep Purple.
Ο συνιδρυτής της ιστορικής μπάντας και keyboard player της υπέφερε από καρκίνο του παγκρέατος και έφυγε χθες από πνευμονική εμβολή στην London Clinic.
Ο Lord ήταν ιδρυτικό μέλος των Deep Purple το 1968 και συν-έγραψε πολλά από τα κομμάτια της μπάντας, ανάμεσα στα οποία και το 'Smoke On The Water'. Ήταν με τη μπάντα και στον επανασχηματισμό της, το 1984, και αποσύρθηκε το 2002.
Η δε επίσημη ανακοίνωση των εκπροσώπων του ήταν λιτή, αλλά ουσιαστική: "Jon passes from Darkness to Light".

"Jon passes from Darkness to Light".




news.team
Διαβάστε περισσότερα »