Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

"Οι γυναίκες δεν πρέπει να αποκαλύπτουν την ηλικία τους"

 

Για τις πίστες και τη σχέση της με τον Διονύση Σχοινά μίλησε η Καίτη Γαρμπή

Την άποψη ότι οι γυναίκες δεν θα πρέπει για κανένα λόγο να λένε την ηλικία τους εξέφρασε σε συνέντευξη της σε τηλεοπτική εκπομπή η Καίτη Γαρμπή, η οποία μίλησε επίσης για τη σχέση της με τον Διονύση Σχοινά, αλλά και για το αν της λείπουν οι πίστες.

«Την ηλικία μου δεν την αποκαλύπτω, αλλά οι δημοσιογράφοι την βρίσκουν. Νομίζω ότι δεν έχουν να κάνουν οι αριθμοί. Γιατί να πεις πόσο χρονών είσαι; Για να σε καμαρώσουν, πώς διατηρείσαι στην ηλικία που είσαι, για να πούνε “α… η Καίτη δεν είναι τόσο μικρή όσο νόμιζα”. Οι γυναίκες δεν πρέπει να λένε την ηλικία τους»..

Στην ερώτηση αν της έλειψαν οι μεγάλες πίστες, ήταν κατηγορηματική:

«Οι μεγάλες πίστες δεν μου έχουν λείψει καθόλου, γι’ αυτό ήταν και επιλογή τόσα χρόνια να μην βρίσκομαι σ’ αυτούς τους χώρους. Δεν μου λέει τίποτα. Είναι πια για μένα σαν μια βαρετή ευθεία που δεν έχεις κάτι να περιμένεις», είπε.

Όσο για το πώς καταφέρνει να παραμένει τόσο ευτυχισμένη με τον Διονύση Σχοινά μετά από 16 χρόνια…

«Το βασικό σε δύο ανθρώπους που είναι πολλά χρόνια μαζί είναι να μην χαθεί ποτέ ο σεβασμός και ο θαυμασμός. Υπάρχει πολύ βαθειά αγάπη ανάμεσα σε μένα και τον Διονύση και πιστεύω ότι αυτό το πράγμα μας κρατάει και θα μας κρατήσει όσο πάει, που εύχομαι να πάει μέχρι το τέλος».
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Εκαναν τατουάζ τον Βασίλη Καρρά!!!

 

Δείτε τη φωτογραφία

Βελόνες, γάζες, αίμα, πόνος και ανακούφιση. Συναισθήματα που προκαλούνται μετά από ένα χτύπημα στο πόδι.

Ποιος λοιπόν επιχείρησε να χαράξει στο πόδι τον τραγουδιστή Βασίλη Καρρά; Ποιος ένιωσε αυτή την ανάγκη; Και γιατί το έκανε; Μάθε τα πάντα.

Ο Βασίλης Καρράς είναι γνωστό ότι έχει ένα από τα μεγαλύτερα φαν κλαμπ στην Ελλάδα, όσο κανείς άλλος λαϊκός τραγουδιστής. Για τους φανατικούς του είναι ότι για τον Μάριο Μπαλοτέλι το Euro.

Έτσι λοιπόν, ένας ορκισμένος φαν του δεν δίστασε να χτυπήσει στο πόδι του τατουάζ που απεικονίζει τον δημοφιλή τραγουδιστή. 

Θέλοντας έτσι να δείξει τη λατρεία του στο πρόσωπο του αγαπημένου του καλλιτέχνη! 


 www.radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ξεσήκωσαν τη Σαντορίνη Βίσση- Γερμανού

 

Χορός μέχρι πρωίας

Οι δυο καλές φίλες και κουμπάρες ξανασυναντήθηκαν στην πανέμορφη Σαντορίνη και αναστάτωσαν ευχάριστα με τα καμώματά τους.

Το βράδυ της Παρασκευή η Ναταλία Γερμανού ανέβηκε στα decks γνωστού μαγαζιού και ξεσήκωσε τους θαμώνες με τις μουσικές της. 

Φυσικά, εκεί ήταν και η Άννα, η οποία -όπως αποκάλυψε η ίδια η Ναταλία- χόρευε μέχρι πρωίας!

«Ένα υπέροχο πάρτι μόλις τελείωσε με την Άννα Βίσση να χορεύει κι εμένα να παίζω μουσική. Αλλαγή ρόλων :))», έγραψε η Ναταλία στο Twitter.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Έχει το ρυθμό μέσα της

 

Μέχρι και καθιστή χορεύει η Jennifer Lopez

Με ένα στενό μπλε φόρεμα εμφανίστηκε σε κλαμπ του Λας Βέγκας η Jennifer Lopez και όπως ήταν φυσικό μονοπώλησε τα φλας. Αυτό το φόρεμα μόνο εκείνη θα μπορούσε να το φορέσει αφού «αγκάλιαζε» το καλλίγραμμο σώμα της από το οποίο δεν περισσεύει τίποτα. Φυσικά από το πλευρό της δεν έλειπε ο Casper Smart ο οποίος κουνούσε ρυθμικά τα χέρια του δίπλα της. 

Νωρίτερα, η 43χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε σε pool πάρτι σε ξενοδοχείου του Λας Βέγκας, που διοργάνωσε ο διευθυντής του American Idol για την παγκόσμια περιοδεία της για το 2012. H Jennifer εμφανίστηκε ντυμένη στα λευκά, με δαντελωτό σορτς και ασορτί τοπ ενώ χεράκι - χεράκι περπατούσε με τον καλό της. 






 








newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Η νέα «τρέλα» της Lady Gaga λέγεται... Fozzi

Διαβάστε περισσότερα »

Απεβιωσε ο τραγουδιστής Scott McKenzie

 

Είχε «χτυπηθεί» από μια ασθένεια που πλήττει το νευρικό σύστημα

Σε ηλικία 73 ετών απεβίωσε ο αμερικανός τραγουδιστής Scott McKenzie, ερμηνευτής του «San Francisco (Be Sure to Wear Flowers in Your Hair)» του ανεπίσημου ύμνου της αντικουλτούρας της δεκαετίας του 1960

«Με πολλή θλίψη σας γνωστοποιούμε το θάνατο του Scott McKenzie στις 18 Αυγούστου 2012 στο Λος Άντζελες. Ο Σκοτ ήταν πρόσφατα πολύ άρρωστος και πέθανε στην κατοικία του, αφού πέρασε δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο», αναφέρεται στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Scott McKenzie πηγαινοερχόταν στο νοσοκομείο από το 2010, καθώς είχε προσβληθεί από το σύνδρομο Γκιγέν-Μπαρέ, μια ασθένεια που πλήττει το νευρικό σύστημα. Πιστεύεται πως στις αρχές Αυγούστου είχε υποστεί καρδιακή προσβολή, υπογραμμίζεται στον ιστότοπο.

Το «San Francisco» είχε γραφτεί από τον Τζον Φίλιπς, τον αρχηγό του συγκροτήματος της δεκαετίας του 1960 «The Mamas and the Papas», αλλά ερμηνεύτηκε από τον Scott McKenzie. Το 1988 ο Μακένζι είχε επίσης γράψει μαζί με τους Φίλιπς, Μάικ Λαβ και Τέρι Μέλτσερ το τραγούδι των Μπητς Μπόις «Κοκόμο».

Ο Scott McKenzie πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της δεκαετίας του 1990 κάνοντας περιοδείες με τους The Mamas and the Papas. Το συγκρότημα έπαψε να υφίσταται μετά την αποχώρηση των αρχικών μελών του.

newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

«H Jessie J έσωσε την κόρη μου»

 

Η 6χρονη Tyra ξύπνησε από κώμα χάρη στο τραγούδι της

Η μόλις 6 ετών Tyla Atkin έπεσε σε κώμα μετά από μια σφοδρότατη σύγκρουση που είχε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με φορτηγό. Τα τραύματά της στο κεφάλι ήταν τόσο σοβαρά και οι γιατροί είχαν πει στη μητέρα της ότι είναι πολύ πιθανόν η μικρή να μην συνέλθει ποτέ. Ακόμα όμως κι αν ξυπνούσε η μικρή κινδύνευε να μην ξαναπερπατήσει και να μην ξαναμιλήσει εξαιτίας σοβαρών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων.

Η μικρή όμως τους διέψευσε όλους και έδειξε ότι είναι σκληρό «καρύδι». Κατάφερε να ξυπνήσει χάρη στην αγαπημένη της τραγουδίστρια, Jessie J, που πήγε στο νοσοκομείο και της τραγούδησε το αγαπημένο της κομμάτι, σύμφωνα με τα όσα λέει η μητέρα της. 

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια της τραγουδούσε επί 30 λεπτά το αγαπημένο τραγούδι της μικρής «Rainbow», ύστερα από παράκληση της μητέρας της που με επιστολή της, της εξηγούσε πόσο πολύ την χρειάζεται. Η Jessie J ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα της μητέρας και πήγε να συναντήσει την μικρή της θαυμάστρια.

Ελάχιστες ώρες μετά από το τραγούδι της, η μικρή Tyla άρχισε να κινείται, ενώ τις επόμενες μέρες μιλούσε και σιγά - σιγά ανακτούσε τις δυνάμεις της. Η μητέρα της 6χρονης είναι πεπεισμένη ότι η κόρη της, που ήταν οχτώ ημέρες σε κώμα, ξύπνησε χάρη στο τραγούδι της Jessie J.

«Το τελευταίο πράγμα πριν το ατύχημα για το οποίο μιλούσε η Tyla ήταν η Jessie J. Σκέφτηκα λοιπόν ότι αν την άκουγε θα ξυπνούσε από το κώμα. Πιστεύω ότι χάρη σ’ εκείνη συνήλθε η κόρη μου. Της έδωσε τη δύναμη να περπατήσει και να μιλήσει ξανά. Της είμαστε ευγνώμονες», είπε η μητέρα που έχει επιστρέψει στο σπίτι με την κόρη της. 





  

 





newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Η Britney Spears με λευκό μπικίνι

 

Αδυνάτισε η τραγουδίστρια

«Έλιωσε» στη γυμναστική η Britney Spears αλλά τουλάχιστον οι κόποι της ανταμείφθηκαν. Η 30χρονη τραγουδίστρια πάσχισε πολύ για να αποκτήσει ξανά ένα τέλειο σώμα ώστε να είναι έτοιμη για το ντεμπούτο της στο X Factor.

Σήμερα ανέβασε φωτογραφία της με λευκό μπικίνι στο Pinterest, και έγραψε: «Είστε όλοι έτοιμοι για το τέλος του καλοκαιριού; Εγώ δεν είμαι με τίποτε!».

newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Σοκαρισμένος από το θάνατο του μπασίστα του ο Elton John

Σοκαρισμένος είναι ο Elton John, έπειτα από το άκουσμα της είδησης ότι ο μπασίστας του, Robert Wayne Birch ή Bob Birch, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Λος Άντζελες την Τετάρτη. 
Αιτία θανάτου του 56χρονου μουσικού, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, είναι ένας πυροβολισμός στο κεφάλι, τον οποίο πιθανώς προκάλεσε μάλλον ο ίδιος στον εαυτό του. 

Σύμφωνα με τις αρχές, οι έρευνες συνεχίζονται ενώ σύμφωνα με τα διεθνή μέσα δε βρέθηκε κανένα σημείωμα του άτυχου μπασίστα.

Πηγή: protothema.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ποιοι τραγουδιστές, γιοι διάσημων τραγουδιστών, πίνουν τη μπύρα τους μαζί στην πισίνα; Φωτογραφίες

Ο συνθέτης, τραγουδιστής και πρόσφατα μπαμπάς για δεύτερη φορά... 
...Χάρης, Βαρθακούρης, ο τραγουδιστής  Γρηγόρης Μπιθικώτσης και ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας, καλοί φίλοι και οι τρεις εδώ και πολλά χρόνια, έκαναν μαζί διακοπές  πριν λίγες μέρες στην Επίδαυρο.

Είναι και οι τρεις καταξιωμένοι στο χώρο τους αλλά φέρουν και βαριά καλλιτεχνική κληρονομιά αφού είναι οι γιοι των μεγάλων μας τραγουδιστών Γιάννη Πάριου, Γρηγόρη Μπιθικώτση και Σταμάτη Κόκοτα.

Οι τρεις φίλοι πριν λίγες μέρες βρέθηκαν στην  Επίδαυρο και απόλαυσαν μια παγωμένη μπύρα στην πισίνα. Ο Χάρης, ανέβασε τις φωτογραφίες στο προφίλ του στο facebook. Έκανε μάλιστα πλάκα, γράφοντας μπερδεμένα τα ονόματά τους:

"Από αριστερά: Χάρης Βαρθακώτσης, Γρηγόρης Μπιθίκοτας και Δημήτρης Κοκοκούρης"
sarotiko
Διαβάστε περισσότερα »

Πάολα,πως ήταν και πως έγινε; [ΒΙΝΤΕΟ]

Φεβρουάριος του 2008. Είχε γυρίσει την πλάτη στο κοινό κι έβγαζε οκτάβες. Πώς είναι σήμερα η συγκεκριμένη τραγουδίστρια; Διατηρεί το ίδιο χρώμα και μήκος μαλλιών; Γιατί γέλασαν όλοι μαζί της πριν από λίγο καιρό και η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου; Ω, ναι, σωστά το μάντεψες, είναι η λαϊκή τραγουδίστρια Πάολα.
Σήμερα, τέσσερα χρονιά μετά, έχει... γίνει ξανθιά με μακρύ μαλλί. Το μόνο που δεν άλλαξε είναι το στήθος της.

Παραμένει περήφανα το ίδιο. Προσφάτως γέλασαν όλοι μαζί της γιατί -όπως λέμε και στην καθομιλουμένη- “σαβουριάστηκε” στην πίστα τη στιγμή που τραγουδούσε. Δείτε και το σχετικό βίντεο για να το θυμηθούμε ξανά...



Διαβάστε περισσότερα »

Η σκελετωμένη φιγούρα της… (φωτό)

Σοκ προκάλεσε με την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τον θάνατο της μητέρας της η διάσημη τραγουδίστρια... 
...της soul η οποία τυγχάνει να έχει βγει από μία μουσική οικογένεια μιας και ο πατέρας της υπήρξε μεγάλη μορφή του πενταγράμμου παγκοσμίως.
Ο λόγος για την Natalie Cole, κόρη του Nat King Cole η οποία έκανε δημόσια εμφάνιση στο Λος Άντζελες, σε εστιατόριο όπου βρέθηκε για να δειπνήσει χθες το βράδυ. Η τραγουδίστρια τον τελευταίο καιρό πρέπει να έχει αποκτήσει σοβαρά διατροφικά προβλήματα, ειδικά μετά τον χαμό της πολυαγαπημένης της μητέρας, Maria η οποία έφυγε πάλεψε για λίγο με τον καρκίνο ο οποίος και τελικά τη νίκησε. Η τραγουδίστρια η οποία απέχει εδώ και χρόνια από τη μουσική βιομηχανία έρχεται τώρα στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας λόγω της σκελετωμένης της φιγούρας. Δείτε φωτογραφίες της...



sarotiko
Διαβάστε περισσότερα »

Είναι Έλληνας, έβαψε πράσινα τα νύχια του, έβαλε και βραχιολάκι… Κυρίες και κύριοι ο…

Είναι ένας πολύ γνωστός τραγουδιστής της εγχώριας showbiz. Είναι εκκεντρικός και θέλει πάντα να κάνει την διαφορά σε κάθε του εμφάνιση. 
Τον έχουμε δει με φούστα, με τιγρέ παντελόνι, με μπλέ μαλλί αλλά και βαμμένο… χρυσό. Αυτή την φορά αποφάσισε να βάψει τα νύχια των ποδιών του και να φορέσει βραχιολάκι για να κάνει την διαφορά για άλλη μια φορά. Ο λόγος για τον Γιώργο Μαζωνάκη, ο οποίος φαίνεται ότι ακολουθεί πιστά τις τάσεις της μόδας, ακόμα και στα χρώματα των μανό, αφού το συγκεκριμένο φοριέται πολύ φέτος το καλοκαίρι.

Πηγή φωτογραφίας: Hello


Διαβάστε περισσότερα »

Κρίνεται το αίτημα αποφυλάκισης του δολοφόνου του Τζον Λένον

Ο Μαρκ Ντέιβιντ Τσάπμαν ο οποίος πριν από 32 χρόνια πυροβόλησε και σκότωσε τον Τζον Λένον, θα έχει αυτή την εβδομάδα την έβδομη ακρόαση στο ισάριθμο αίτημα αποφυλάκισης του, από το τμήμα Ακροάσεων της Νέας Υόρκης.
Η απόφαση για το αν θα αφεθεί ελεύθερος θα ανακοινωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας, δήλωσε ο εκπρόσωπος του τμήματος, Λίντα Φόγκλια.

Κάθε δύο χρόνια μετά το 2000 ο Τσάπμαν κάνει αίτηση αποφυλάκισης αλλά πάντα στο τέλος επέστρεφε στη φυλακή.

Μετά την τελευταία ακρόαση το 2010, η τριμελής επιτροπή αποφυλακίσεων ανέφερε σε γραπτές παρατηρήσεις ότι ο Τσάπμαν, «εμφανίζεται να αγνοεί τους κανόνες της κοινωνίας μας και την ιερότητα της ανθρώπινης ζωής».

Πριν από την ακρόαση η επιτροπή αποφυλακίσεων θα αναγνώσει δεκάδες επιστολές που επιχειρηματολογούν ενάντια στην απελευθέρωση του Τσάπμαν, μεταξύ των οποίων και της χήρας του Λένον, Γιόκο Όνο, η οποία θεωρεί ότι Τσάπμαν παραμένει επικίνδυνος για την ίδια, τους δυο γιους του Λένον, το κοινό αλλά και για τον εαυτό του.

Ο 57χρονος Τσαπμαν καταδικάστηκε για το φόνο του Λένον τον οποίο πυροβόλησε τέσσερις φορές στην πλάτη έξω από την πολυκατοικία που διέμενε ο μουσικός στη Νέα Υόρκη στις 8 Δεκεμβρίου του 1980.
sarotiko
Διαβάστε περισσότερα »

Βούτηξε στα βαθιά γνωστή τραγουδίστρια!

Βούτηξε στα καταγάλανα νερά της Πάρου φορώντας τα γυαλιά της γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια!
 Ο λόγος για την... Τάμτα, που ανέβασε φωτογραφίες της στο Twitter την ώρα που κάνει κατάδυση! Ακόμα και όταν βουτά στη θάλασσα η Τάμτα είναι στυλάτη! Λέτε να έδινε μίνι συναυλία στα ψάρια;
sarotiko

Διαβάστε περισσότερα »

Pussy Riot: Σιγά μην ζητήσουμε και χάρη από τον Πούτιν!

Οι τρεις νέες γυναίκες, μέλη του ρωσικού συγκροτήματος Pussy Riot που καταδικάστηκαν σε φυλάκιση δύο ετών για την "πανκ προσευχή" τους κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν σε εκκλησία της Μόσχα, δεν θα καταθέσουν αίτηση χάριτος στον πρόεδρο της Ρωσίας δήλωσε ένας από τους συνηγόρους τους, ο Νικολάι Πολόζοφ.
"Οι πελάτισσές μας δεν θα καταθέσουν αίτηση χάριτος", τόνισε. Οι δικηγόροι ρώτησαν τις τρεις γυναίκες αν θέλουν να ζητήσουν χάρη και εκείνες απάντησαν: "στο διάολο μια τέτοια χάρη", είπε χαρακτηριστικά ο Πολόζοφ.

Ο ίδιος πάντως επανέλαβε την πρόθεση της υπεράσπισης να καταθέσει έφεση, μόλις λάβει αντίγραφο της απόφασης του δικαστηρίου.

Τα τρία μέλη του συγκροτήματος καταδικάστηκαν σε φυλάκιση δύο χρόνων το κάθε ένα για "χουλιγκανισμό" και "υποκίνηση σε θρησκευτικό μίσος", επειδή τραγούδησαν τον περασμένο Φεβρουάριο στον καθεδρικό ναό του Σωτήρα μια "πανκ προσευχή" ζητώντας από την Παναγία να διώξει τον Πούτιν από την εξουσία.

Σε συνέντευξή τους αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου οι Pussy Riot είχαν δηλώσει πως δεν θα κάνουν αίτηση χάριτος τονίζοντας πως "εκείνος πρέπει να μας ζητήσει χάρη", εννοώντας τον ρώσο πρόεδρο. 

Πηγή: newsit.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Η Νίκη Πόντε θέλει να την δεις πρόστυχα

Η καυτή καλοκαιρινή εμφάνιση της 21χρονης παίκτριας του X-Factor στο Γκάζι, εκεί όπου βγήκε να τραγουδήσει Μαντόνα με τα άκρως απαραίτητα, έκανε πολλούς να συνειδητοποιήσουν ότι η φωνή της δεν είναι το μοναδικό όπλο που διαθέτει για να αφυπνίσει το κοινό της.
Το γλυκό και ήσυχο 19χρονο κοριτσάκι από τον Καναδά (με μητέρα από την Λεμεσό και  πατέρα με καταγωγή από την Πορτογαλία) που γνωρίσαμε στο X-Factor φαίνεται πως έχει αποφασίσει να μας αναγκάσει να την δούμε με διαφορετικό, πιο ενήλικο βλέμμα.
Εν μέσω μιας μουσικής βιομηχανίας  που καταρρέει, εκείνη παλεύει να πραγματοποιήσει το όνειρο της. Εκείνο για το οποίο ζήτησε από τους γονείς της να ταξιδέψουν οδικώς από το Τορόντο στην Νέα Υόρκη προκειμένου να συμμετέχει στις audition του X-Factor.
Εκείνο για το οποίο  βρέθηκε να κάνει σπουδές όπερας από τα 6 της και να ξεκινήσει jazz μπάντα από τα 13 της, με την οποία τραγουδούσε σε γάμους και φεστιβάλ τα Σαββατοκύριακα ως part-time δουλειά.
Το να γίνει δηλαδή τραγουδίστρια στην Ελλάδα.

Δεν ονειρεύομαι  να γίνω διάσημη ούτε δισεκατομμυριούχος. Στόχος μου είναι να είμαι επιτυχημένη στη δουλειά μου, ώστε να μπορώ να έχω μια αξιοπρεπή διαβίωση, κάνοντας αυτό που αγαπώ περισσότερο, να τραγουδάω και να χορεύω.
Δεν ισχυρίζομαι  ότι σκαμπάζω ιδιαίτερα από μουσική, αλλά η φωνή της Νίκης μου φαίνεται κάτι παραπάνω από αξιοπρεπής. Όσον αφορά την υπό διαμόρφωση παρουσία της, αυτή προσωπικά μου θυμίζει  σέξι καρτούν made in Japan.
Εκείνο το είδος barely legal τσιχλόφουσκας με γεύση φράουλας που αισθάνεσαι –αν είσαι πάνω από τα 30- ένοχος να παραδεχτείς δημόσια ότι σου αρέσει.

Υποψιάζομαι ότι  αν η Νίκη είχε προσγειωθεί στην Ελλάδα κάποια χρόνια πριν, την εποχή  της αφθονίας, θα είχε ήδη χριστεί  η νέα Καλομοίρα.
Και δεν θα είχε χρειαστεί  να αρκεστεί με μια υποψηφιότητα για πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια  στα φετινά Mad Awards και την παραλίγο συμμετοχή της στην Eurovision.
Ο παππούς μου  ήταν πρώτος ξάδελφος με τον Σωτήρη Μουστάκα. Συνεπώς μπορείς να πεις πως η τέχνη υπήρχε στο DNA μου.
Παρόλαυτα η εκείνη το παλεύει. Και δουλεύει όντως όσο πιο σκληρά μπορεί για να γίνει καλύτερη. Όπως έκανε και κατά την διάρκεια του X-Factor (στο οποίο τερμάτισε τρίτη), όταν και κλειδωνόταν στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο προκειμένου να μελετήσει τα τραγούδια.
Η ουσία είναι ότι, στο τέλος της ημέρας, η Πόντε μυρίζει φρεσκάδα. Τόσο εκείνη όσο και τα dance κομμάτια της.

Αν καταφέρει  σε αυτό το μείγμα να προσθέσει μια  extra δόση από το ιδιαίτερο είδος σέξι που κουβαλάει μέσα της, τότε το όνειρο της θα έχει γίνει πραγματικότητα.
Στην τελική, αν δεν σας έχω πείσει εγώ, ακούστε  τι έχει να πει για εκείνη η Τζούλια  Αλεξανδράτου όταν πήγε και την είδε, ένα χρόνο πριν, στην Θεσσαλονίκη.
 
Διαβάστε περισσότερα »

Αγγελική Ηλιάδη: Η απάντηση που έδωσε στο twitter για την προσωπική της ζωή

Η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε σε έντονο τόνο σε μια διαδικτυακή της φίλη, η οποία άφησε αιχμές για την προσωπική της ζωή.
Η τραγουδίστρια έγραψε στο twitter: "Κανένας δεν μπορεί να πάει πίσω και να κάνει μια καινούρια αρχή. Αλλά ο καθένας μπορεί να αρχίσει σήμερα και να κάνει ένα καινούριο τέλος...".
Η διαδικτυακή της "φίλη" της απάντησε: "Εσείς πάντως κυρία μου, κάθε φορά που τουιτάρετε, αμολάτε κι ένα σύννεφο εικασιών ότι...χωρίζετε!".
Τότε η Αγγελική Ηλιάδη δήλωσε: "Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται κυρία μου!".
sarotiko
Διαβάστε περισσότερα »

Γιώργος Μαζωνάκης: Θα υιοθετούσε ένα παιδί;

Είναι ένας από τους αγαπημένους τραγουδιστές του κοινού, τόσο για την πορεία του, όσο και για τον χαρακτήρα του. Ο Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε στο περιοδικό Hello και αποκάλυψε αν θα υιοθετούσε παιδί: «Μου φαίνεται δύσκολο να υιοθετήσω ένα παιδί. Αλλά είτε βιολογικό είτε υιοθετημένο, ένα παιδί το αγαπάς το ίδιο και το μεγαλώνεις με την ίδια φροντίδα», δήλωσε ενώ συνέχισε μιλώντας για το ποιο φύλο είναι πιο δύσκολο στο μεγάλωμα: «Είναι ακριβώς το ίδιο, ειδικά από τη στιγμή που τα κορίτσια πλέον κάνουν καριέρα και είναι αυτόνομα».
Διαβάστε περισσότερα »