Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Και ένα... και δύο μεταθανάτια άλμπουμ της Amy Winehouse


Και ένα... και δύο μεταθανάτια άλμπουμ της Amy Winehouse

amywinehouse
Όχι ένα, αλλά δύο άλμπουμ της Amy Winehouse περιμένουν τη σειρά τους για να κυκλοφορήσουν. Η είδηση δεν μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, δεδομένης της βέβαιης εμπορικής επιτυχίας τους, ακόμα κι αν πρόκειται για λαθραίες ηχογραφήσεις της Amy στο μπανιέρα.
Τα νέα πάντως τα έδωσε στο BBC 6 Music ο πατέρας της μακαρίτισας, Mitch Winehouse, λέγοντας ότι υπάρχει ακυκλοφόρητο υλικό που δεν χρησιμοποιήθηκε στην περσινή συλλογή 'Lioness: Hidden Treasures'. Ισχυρίστηκε ότι ίσως δούμε δύο άλμπουμ, αντί για ένα που σίγουρα περιμέναμε.
"Υπάρχουν αρκετές διασκευές, πάρα πολλές, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν θέλουμε να κοροϊδέψουμε κανένα. Οι fans είναι πολύτιμοι για μας, οπότε δεν θέλουμε να κυκλοφορήσουμε σκουπίδια", δήλωσε, σε κρίση ειλικρίνειας...
Διαβάστε περισσότερα »

Το καινούργιο τραγούδι του Σάκη Ρουβά ήρθε για να μας απογειώσει!


Το καινούργιο τραγούδι του Σάκη Ρουβά ήρθε για να μας απογειώσει!




ΤΩΡΑ: Το καινούργιο τραγούδι  του Σάκη Ρουβά.
Ο Σάκης Ρουβάς με το νέο του dance hit Τώρα 'ηρθε να μας απογειώσει για ακόμα μία φορά!Κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι του Σάκη Ρουβά, γραμμένο σε στίχους των Playmen και Stan και σε μουσική των Playmen, Alex Leon, Stan και την σκηνοθετική ομάδα White Room που είναι σταθεροί συνεργάτες του Σάκη Ρουβά.
Σε λίγες μέρες θα ακολουθήσει το επίσημο ολοκληρωμένο video clip του Σάκη Ρουβά.
Αλλά μέχρι τότε μπορούμε να ακούσουμε το ολοκληρωμένο τραγούδι του Σάκη Ρουβά και να το σχολιάσουμε



πηγή:musicheaven.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Άκου teaser από το νέο τραγούδι των Stavento "Άστραψα και βρόντηξα


Άκου teaser από το νέο τραγούδι των Stavento "Άστραψα και βρόντηξα

Άκου teaser από το νέο τραγούδι των Stavento "Άστραψα και βρόντηξα"!
Ένα μικρό δείγμα από τους Stavento πριν "Αστράψουν και βροντήξουν"!

Το νέο τραγούδι των Stavento "Άστραψα και Βρόντηξα" είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στις 13 Ιουλίου. Πριν όμως, μας παρουσιάζουν ένα teaser από τη νέα τους δουλειά...
Dim lights
Το νέο τραγούδι θα συνοδευτεί από ένα ολοκαίνουριο video clip το οποίο αναμένουμε με την ίδια ανυπομονησία

πηγή:tralala.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Πάρτε μια μικρή γεύση από τη συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Καλλιμάρμαρο!


Πάρτε μια μικρή γεύση από τη συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Καλλιμάρμαρο!

Πάρτε μια μικρή γεύση από τη συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Καλλιμάρμαρο!
«Οι Άγγελοι Ζουν Ακόμη στην Μεσόγειο» η επιθυμία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα έγινε διπλό cd και ολοκληρώθηκε με μια συναυλία στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο, παρουσία πολλών Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.

Στο βίντεο που ακολουθεί, επί σκηνής βρίσκονται ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και τα Κίτρινα Ποδήλατα. Τραγουδούν το κομμάτι «Το φεγγάρι στα χέρια» σε στίχους Οδυσσέα Ιωάννου και μουσική του Zucchero Fornaciari, το οποίο περιλαμβάνεται στο διπλό cd «Οι Άγγελοι Ζουν Ακόμη στην Μεσόγειο» που κυκλοφορεί από την EMI.
Δείτε το απόσπασμα:
Dim lights
Dim lights
 Tralala.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Χαστούκι' της Samantha Ronson's στην Paris Hilton


'Χαστούκι' της Samantha Ronson's στην Paris Hilton

'Χαστούκι' της Samantha Ronson's στην Paris Hilton


"H Paris προσβάλει την δουλειά μας σαν DJ's" Samantha Ronson
Μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια της χρυσής κληρονόμου Paris Hilton σε ρόλο DJ σε dance festival στο Sao Paolo της Βραζιλίας,oι αντιδράσεις και τα ειρωνικά σχόλια δεν λένε να σταματήσουν. Εκτός από τον πασίγνωστο παραγωγό Deadmau5 έρχεται τώρα και η Samantha Ronson γνωστή DJ και πρώην αγαπημένη της Lindsay Lohan να κατακρίνει την ατυχή προσπάθεια της Paris Hilton σε ρόλο DJ. Λέγοντας πως δεν μπορεί ο καθένας να ξυπνά μια καλή μέρα και λέει πάω να γίνω DJ, αυτό προσβάλλει τα άτομα που έχουν δουλέψει σκληρά για να τα καταφέρουν.Επίσης ανέφερε πως είναι σαν να λέω πως είμαι γιατρός επειδή διαβάζω ιατρικά νέα στο διαδίκτυο.
Διαβάστε περισσότερα »

ΣΟΚ: «Έπιασε τον Τζάγκερ με τον Μπάουι!»

ΣΟΚ: «Έπιασε τον Τζάγκερ με τον Μπάουι!»

​Ήταν άνοιξη του 1973, όταν Μικ Τζάγκερ και Ντέιβιντ Μπάουι  αντάλλασσαν συχνά επισκέψεις στις συναυλίες ο ένας του άλλου. Το σοκ ήρθε λίγους μήνες μετά, όταν η Άντζι Μπάουι… έπιασε τον άντρα της με τον Μικ Τζάγκερ, στο κρεβάτι της, να κοιμούνται γυμνοί!
Μια άλλη μαρτυρία στη βιογραφία του Τζάγκερ, από τη συνεργάτιδα τους και τραγουδίστρια, Άβα Τσέρι, επιβεβαιώνει τον έρωτα Τζάγκερ και Μπάουι! «Παρόλο που αρκετές φορές βρέθηκα στο κρεβάτι και με τους  δύο, τελικά κατέληγα να τους παρακολουθώ να κάνουν σεξ μόνοι τους!» είπε η ίδια.
Η τρίτη μαρτυρία, όμως έρχεται να σφραγίσει την ανεκδιήγητη σχέση των δύο ροκ σταρ! «Όταν αντιλήφθηκαν ότι διατηρώ παράλληλες σχέσεις και με τους δύο, μου έκανα κάτι περίεργα τηλεφωνήματα στις 3 τα μεσάνυχτα και με καλούσαν να τους συναντήσω στιο κρεβάτι με άλλες 4 υπέροχες μαύρες γυναίκες ή  4 υπέροχους μαύρους άντρες» αποκάλυψε η Bebe Buell, μοντέλο του περιοδικού “Playboy”.
 star.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Shaya: «δεν έχω σχέση με τον γιο της Αλεξίου»

Το ότι δεν είναι ζευγάρι με τον γιό της Χαρούλας Αλεξίου, Μάνο Θεοφίλου, παρά τις σχετικές φήμες που κυκλοφορούν εδώ και μήνες, ξεκαθάρισε η Shaya!
Η γνωστή τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και μίλησε στην κάμερα του Star για τα προσωπικά της, χωρίς να κρύψει ότι θέλει να ερωτευτεί.
«Η σχέση μου με τον Μάνο είναι τελείως επαγγελματική. Είναι λογικό να είναι κοντά μου σε εμφανίσεις και πράγματα που κάνω, αλλά, όχι, δεν έχουμε δεσμό», είπε η Shaya.
Οι φήμες, πάντως, επιμένουν πως η τραγουδίστρια και ο γιος της Χαρούλας Αλεξίου είναι ζευγάρι εδώ και καιρό, με την γνωριμία τους να γίνεται όταν η Shaya εντάχθηκε στην δισκογραφική του εταιρείακαι τον έρωτα να είναι κεραυνοβόλος.
Μιλώντας στο Star, η Shaya δήλωσε καλά στην προσωπική της ζωή, ωστόσο, πρόσθεσε με νόημα ότι ελπίζει τώρα το καλοκαίρι να γίνει… καλύτερα!
Όσο για τα look που αλλάζει συχνά;
«Μου αρέσει να αλλάζω ανάλογα με την διάθεση και τις εποχές. Το στυλ μου το αλλάζω  γιατί μου αρέσει να παίζω με τα look», είπε η Shaya, που το καλοκαίρι θα κάνει εμφανίσεις ανά την Ελλάδα.
Διαβάστε περισσότερα »

Γεννάει σε δύο μήνες η Adele

Επτασφράγιστο μυστικό κρατούσε την εγκυμοσύνη της

Η Adele ανακοίνωσε σήμερα πώς μέχρι τον Σεπτέμβριο το πολύ, ο πελαργός θα έχει φτάσει τι κι αν οι περισσότεροι έλεγαν ότι διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, που τον τελευταίο καιρό είχε εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάφερε μια χαρά να κρατήσει την εγκυμοσύνη της... επτασφράγιστο μυστικό. 

Σε λιγότερο από τρεις μήνες, η Adele θα κρατά στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτα της με τον Simon Konecki και φυσικά πετάει στα σύννεφα.
Διαβάστε περισσότερα »

Θα «σκάσει» το πουκάμισο

Σέξι άλμπουμ, σέξι εμφάνιση για την Pink

Έβαψε τα μαλλιά της και πάλι στο έντονο ροζ και είναι έτοιμη να μας παρουσιάσει το νέο της άλμπουμ. Ο λόγος βέβαια για την Pink η οποία απείχε ένα χρόνο από τη μουσική λόγω της γέννησης της κόρης της Willow και τώρα αποφάσισε να βγάλει νέο άλμπουμ. 

Σέξι η ανακοίνωση του άλμπουμ, σέξι και η εμφάνισή της στο Today Show.





Διαβάστε περισσότερα »

Μύτη «πιρούνι». Ποια celebrity την ξεφορτώθηκε πιο πετυχημένα;


Μύτη «πιρούνι». Ποια celebrity την ξεφορτώθηκε πιο πετυχημένα;
Η Victoria Beckham «μονομαχεί» με την τρισχαριτωμένη Ashley Simpson για την καλύτερη (τεχνητή) μύτη.
Υπάρχουν πολλές αργκό εκφράσεις για να χαρακτηρίσετε τη μεγάλη μύτη. «Πιρούνι», «ραμφέτα» και ένα σωρό άλλοι χαρακτηρισμοί «διακωμωδούν» τις μεγάλες μύτες που πολλοί από εμάς έχουμε. Και ενώ όλοι θα έπρεπε να είμαστε περήφανοι και άνετοι με τα φυσικά μας χαρακτηριστικά όπως η Barbra Streisand που έκανε σπουδαία καριέρα αναδεικνύοντας όσα της χάρισε η φύση απλόχερα, υπάρχουν και άνθρωποι που δεν είναι συμβιβασμένεοι αισθητικά με τη μύτη τους. Η ρινοπλαστική στον κόσμο των celebrity, δε, είναι πιο ρουτίνα και από τα καθημερινά ψώνια στο σούπερ μάρκετ. Η λίστα με τις διάσημες κυρίες και τους αναγνωρίσιμους κύριους που την έχουν δοκιμάσει είναι ατελείωτη. Εμείς διαλέξαμε δύο, ομολογουμένως, πετυχημένες μύτες που έχουν φτιαχτεί με τη βοήθεια πλαστικού χειρούργου και αφήνουμε σε εσάς να αποφασίσετε ποια είναι η πιο ζηλευτή.
Ashley Simpson
Ο ορισμός της γαλλικής μύτης βρίσκεται στο πρόσωπο της Ashley που είδε τον όγκο στο πρόσωπο της να εξαφανίζεται ώστε να έρθει σε απόλυτη αρμονία με το μικροσκοπικό της σώμα. Είναι αυτή εν τέλει η ιδανική μύτη;

Victoria Beckham
Δεν είμαστε σίγουροι ότι η μύτη είναι το μοναδικό τεχνητό πράγμα πάνω στην Posh Spice, αλλά σίγουρα η ανεπαίσθητη μεν, καθοριστική δε αλλαγή στο πρόσωπό της, έκανε ακόμα πιο τέλεια την εμφάνιση της Victoria που δημιουργεί ανασφάλεια στις γυναίκες βλέποντας πόσο αψεγάδιαστη είναι.
Διαβάστε περισσότερα »

Το πρωί παπάς το βράδυ ροκάς

Τον αποκαλούν «Ντον Ελβις» επειδή έχει δύο πάθη: τη θρησκεία και τον «βασιλιά του ροκ εν ρολ».

Είναι ο Αντόνιου Πετρέσκου, ένας Ρουμάνος καθολικός ιερέας που ιερουργεί στην Ιταλία και μοιράζει τη ζωή του στα θρησκευτικά του καθήκοντα και σε συναυλίες που δίνει σε πλατείες, όπου εμφανίζεται με μπότες και καουμπόικο καπέλο. Οσο για τα έσοδα από τις εμφανίσεις του, διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο παπαροκάς «Ντον Ελβις» έχει πολλούς θαυμαστές, που λατρεύουν τη φωνή του όταν τραγουδά στους ρυθμούς της ροκ και της κάντρι μουσικής. Εχει εκατοντάδες φίλους στο Facebook.

Αλλοι προτιμούν το κομμάτι της σελίδας του που είναι αφιερωμένο στην τέχνη και άλλοι εκείνο που είναι αφιερωμένο στην πίστη. Οι περισσότεροι, όμως, διαβάζουν και τα δύο. Στο Αβεντζάνο της Λ’Ακουιλα κυκλοφόρησε ήδη το τέταρτο κατά σειρά CD του.

Ο πάντρε Αντόνιου ξεκίνησε από τη Ρουμανία. Λάτρευε από μικρός τη ροκ μουσική, αλλά στα δεκαέξι του, το 1988, ένιωσε και το κάλεσμα του Χριστού, οπότε γράφτηκε σε σεμινάριο για υποψήφιους ιερείς.

Τέσσερα χρόνια αργότερα πήγε στην Ιταλία, όπου ξεκίνησε σπουδές στο Pontefice Collegio, από το οποίο αποφοίτησε το 1999 με πτυχίο Θεολογίας με ειδικότητα την Ποιμαντική Εκκλησιολογία. Πέντε χρόνια μετά χειροτονήθηκε ιερέας στον καθεδρικό ναό του Αβεντζάνο.

Κι ενώ οι νέοι τον προσεγγίζουν, κάποιοι μεγαλύτεροι τον επικρίνουν για το χόμπι του. Οι υπερασπιστές του λένε ότι με τη μουσική εκφράζει την πίστη του και προσελκύει νέους στην εκκλησία.

«Ιερέας γίνεσαι, δεν γεννιέσαι. Εγώ προέρχομαι από μουσική οικογένεια, και από μικρός έχω πάθος με την αμερικάνικη μουσική. Γνωρίζω καλά όμως ότι ο πρώτος ρόλος μου είναι του ιερέα» λέει ο ίδιος, που είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να παίζει και τους δύο ρόλους.

Διαβάστε περισσότερα »

Ο Διονύσης Σαββόπουλος μας έκανε να αισθανθούμε ''Άγγελοι στη Μεσόγειο'' [video]

Ιδιαίτερη στιγμή της χθεσινής συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο ήταν όταν ανέβηκε στη σκηνή ο Διονύσης Σαββόπουλος, φιλοξενούμενος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.
Κόσμος και καλλιτέχνες έγιναν ένα και ολόκληρο το στάδιο τραγουδούσε το τραγούδι ''Τι ζητάω''. Απλά ανατρίχιαζες στα ρεφρέν!
Δείτε το απόσπασμα:




music-dreams.gr
Διαβάστε περισσότερα »

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Εγκεφαλικά νεκρός ο 11χρονος γιος του Usher


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Εγκεφαλικά νεκρός ο 11χρονος γιος του Usher
Μια ανείπωτη τραγωδία ζει ο γνωστός ράπερ και η πρώην σύζυγός του Tameka, αφού οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι ο 11χρονος θετός του γιος, Kyle είναι εγκεφαλικά νεκρός. Ο μικρός χτυπήθηκε στο κεφάλι από jet ski που οδηγούσε ένας 38χρονος στη Λίμνη Lanier στην Ατλάντα, όπου είχε πάει για διακοπές με τη μητέρα και τα αδέλφια του. Σωστικά συνεργεία έσπευσαν από αέρος στην περιοχή και όταν τον έβγαλαν από το νερό, ο μικρός δεν είχε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και όλο το Σαββατοκύριακο οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν για να τον κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς όμως τα χτυπήματά του ήταν πολύ σοβαρά, με αποτέλεσμα οι γιατροί να ανακοινώσουν τα δυσάρεστα νέα στην απαρηγόρητη μητέρα του. Η πρώην σύζυγος του Usher το Σαββατοκύριακο είχε ευχαριστήσει μέσω Twitter τους ανθρώπους που της συμπαραστάθηκαν, τονίζοντας ότι χρειάζεται τις προσευχές όλων τους. Η κατάσταση όμως του μικρού δεν βελτιώθηκε. Οι γονείς του παιδιού ακόμα δεν έχουν αποφασίσει αν θα σταματήσουν τη μηχανική υποστήριξη του μικρού, αφού η μητέρα του είναι συντετριμμένη και δεν μπορεί να πάρει καμία απόφαση. Στο πλευρό της είναι από την αρχή ο Usher που με το που έμαθε τα τραγικά νέα άφησε τα πάντα για να βρεθεί στο νοσοκομείο. Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για το περιστατικό, στο οποίο τραυματίστηκε κι ένα 15χρονο κορίτσι. πηγή:star.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ε. Φουρέιρα: Η φωτογραφία που την... εκθέτει!

Eίναι πασίγνωστη και επιτυχημένη τραγουδίστρια. Οι θαυμαστές κάνουν ουρά, τα τραγούδια της ακούγονται συνέχεια στα ραδιόφωνα καη ήταν μάλιστα  μια από τις τραγουδίστριες που βραβεύτηκε στα φετινά βραβεία MAD....
Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την όμορφη τραγουδίστρια σε μια πόζα που δεν την κολακεύει καθόλου Πρόκειται για την Ελένη Φουρέϊρα, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Shape, δεν δίστασε να δηλώσει: «Γυμνάζομαι τακτικά για να μπορώ να τρώω ότι θέλω, έχω κυτταρίτιδα. Το θεωρώ φυσιολογικό γιατί είμαι γυναίκα και έχω ορμόνες. Είναι πολύ δύσκολο να την εξαφανίσω. Πάντως περιορίζοντας λίπη και υδατάνθρακες και με πολύ γυμναστική βλέπω διαφορά. Και το μασάζ με βοηθάει πολύ»
 MARKOS-TV

Διαβάστε περισσότερα »

Λ. Λιβιεράτος: Ο χωρισμός και το τραγικό τέλος του αδερφού του

Μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του διανύει ο Λάμπης Λιβιεράτος. Τα χτυπήματα της μοίρας ήρθαν... 
...απανωτά για τον τραγουδιστή ο οποίος τώρα προσπαθεί να ανασυντάξει τις δυνάμεις του και να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Η «κάτω βόλτα» για τον Λάμπη Λιβιεράτο ήρθε με κάποιες «βαρβάτες» οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε. Ο τραγουδιστής είχε ανοίξει το δικό του cafe με αποτέλεσμα να αναλάβει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της επιχείρησης. Η οικονομική κρίση όμως άλλαξε τα σχέδια του Λάμπη Λιβιεράτου, ο οποίος βρέθηκε ξαφνικά μετέωρος και μόνος να πρέπει να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο δάνειο και πολλά «ανοίγματα» στην πιο δύσκολη οικονομική συγκυρία της χώρας μας.

Το δεύτερο «χτύπημα» στη ζωή του Λάμπη Λιβιεράτου ήρθε με το διαζύγιό του από την Εύη Αδάμ. Παρά τις πολλές προσπάθειές του ζευγαριού να σώσει τον γάμο του για χάρη των παιδιών, οι δυο επώνυμοι οδηγήθηκαν στον χωρισμό, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να μένει τώρα στο σπίτι ενός φίλου του, μακριά από την οικογένειά του. «Θέλει δύναμη να ξυπνάς σε ένα σπίτι που είναι άδειο» είχε δηλώσει με πικρία στην «Ελένη» ο τραγουδιστής.

Ο μεγάλος Γολγοθάς όμως για τον Λάμπη Λιβιεράτο ήρθε με τον θάνατο του αδερφού του. Ο τραγουδιστής ήταν στη Σουηδία όταν συνέβη το μοιραίο, ενώ μόλις έμαθε για το «ατύχημα» -έτσι του είπαν αρχικά στο τηλέφωνο- πήρε το πρώτο αεροπλάνο και επέστρεψε εσπευσμένα στην Ελλάδα. «Βράχος» στάθηκε στην οικογένειά του ο τραγουδιστής, όπως αναφέρει το «Θέμα», ο οποίος τράβηξε βουβά τον δικό του πόνο.

Έκτοτε, ο Λάμπης Λιβιεράτος προσπαθεί να συνέλθει και να φτιάξει τη ζωή του, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς ετοιμάζει την επιστροφή του στη μουσική, το μόνο πράγμα που του δίνει ανακούφιση και δύναμη να παλέψει.

Πηγή: gossip-tv.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Έλλη Κοκκίνου: Διακοπές μόνο για δύο!

Το καλοκαίρι ο καθένας το περνά διαφορετικά κι επιλέγει πού θα το αφιερώσει. Άλλοι φροντίζουμε να περνάμε χρόνο με τους συντρόφους μας, άλλοι με τους φίλους και άλλοι με...

...την οικογένειά μας! Η Έλλη Κοκκίνου είναι γνωστό πως επιλέγει να περνά τα καλοκαίρια της με τον μονάκριβο γιο της, Αλέξανδρο!

Έτσι και τώρα αφού έκαναν κάποια μπάνια όσο βρίσκονταν στην Αθήνα, έφυγαν τα δυο τους για τα γνωστά... μέρη, όπως έγραψε στο twitter της! Η Έλλη λοιπόν κι ο Αλέξανδρος πιθανόν βρίσκονται στην Ύδρα όπου πάνε κάθε χρόνο, αφού εκεί διατηρεί εξοχικό η μητέρα της τραγουδίστριας.

Δες φωτογραφίες που ανέβασε η Έλλη Κοκκίνου























Πηγή: Tlife.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Η Rihanna με στρινγκ μπικίνι στην παραλία!!! Δείτε την αποκαλυπτική της εμφάνιση!

Η διάσημη τραγουδίστρια Rihanna, δείχνει να απολαμβάνει τον ήλιο κατά τη διάρκεια ολιγοήμερων διακοπών στην Χαβάη και…

 αποφασίζει να αφήσει πολύ λίγα στην φαντασία με την αποκαλυπτική της εμφάνιση σε παραλία του εξωτικού νησιού. Και καλά κάνει με τέτοιο σώμα…






















Πηγή: ierosagon.org
Διαβάστε περισσότερα »

Ελληνίδα τραγουδίστρια με κοιλιακούς που... σκοτώνουν

Η εικόνα μιλάει από μόνη της...Το κορμί που διαθέτει η εν λόγω τραγουδίστρια θα το ζήλευε και μια αθλήτρια. Σε ποια κυρία αναφερόμαστε; 
Μα φυσικά στην Ειρήνη Παπαδοπούλου η οποία αν ότι και να κάνει... δεν περνάει απαρατήρητη. Θαυμάστε την στις εικόνες που ακολουθούν.





 
















Πηγή: newsbomb.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Γιώργος Γιαννιάς:Έγινε τραγουδιστής εξαιτίας ενός μεγάλου έρωτα

Γιώργος Γιαννιάς:Έγινε τραγουδιστής εξαιτίας ενός μεγάλου έρωτα
Μπορεί ο Γιώργος Γιαννιάς να έχει βρει τη μητέρα των παιδιών του -όπως ο ίδιος δηλώνει- στο πρόσωπο του μοντέλου Ελευθερίας Παντελιδάκη, ωστόσο σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για έναν άλλο μεγάλο και ανεκπλήρωτο έρωτα. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε μάλιστα ότι αυτή η γυναίκα ήταν η αιτία που ασχολήθηκε επαγγελματικά με το τραγούδι και πως τα πρώτα τραγούδια του ήταν αφιερωμένα σε κείνη. “Πριν ξεκινήσω να τραγουδάω επαγγελματικά, είχα μια σχέση, έναν μεγάλο έρωτα. Εκείνη μου έλεγε ή θα γίνεις τραγουδιστής ή θα διαλέξεις εμένα. Όταν εγώ την επέλεξα, εκείνη με χώρισε”, είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Espresso. Παρόλα αυτά, όμως, εκείνος δεν το έβαλε κάτω απεναντίας της είπε πως από εκείνο το σημείο κι έπειτα όλα τα τραγούδια του θα είναι αφιερωμένα. “Tης είπα την τελευταία φορά που την κοίταξα ότι ‘θα γίνω τραγουδιστής και όλα τα τραγούδια μου θα είναι αφιερωμένα σε σένα’. Ο πρώτος μου δίσκος ήταν αφιερωμένος σε εκείνη. Ήταν σημαντική στιγμή, στην καρδιά χαραγμένη και σου δίνει δύναμη για τις επόμενες. Ελπίζω σήμερα να λέει καλά πράγματα για μένα. Εχω να τη δω από τη βραδιά που χωρίσαμε...”.
Πηγή:radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Η Rihanna είναι πάνω από όλα επαγγελματίας

Ανέβηκε στη σκηνή δύο μέρες μετά την κηδεία της γιαγιάς της

Μπορεί να έχασε πρόσφατα την αγαπημένη της γιαγιά και να υπήρχαν φόβοι ότι λόγω της συναισθηματικής της φόρτισης θα ακυρώσει την συναυλία της στο Wireless Festival, όμως η Rihanna απέδειξε ότι είναι πάνω από όλα επαγγελματίας. 

Ανέβηκε στη σκηνή και μάγεψε τα πλήθη όσο κι αν η ψυχολογική της κατάσταση δεν ήταν και η καλύτερη. Φυσικά το κοινό την αποθέωνε και δεν σταμάτησε στιγμή να την χειροκροτά. 

Η Rihanna ανακοίνωσε μέσω twitter ότι η γιαγιά της Dolly, όπως την φώναζε, πέθανε στο νοσοκομείο της Νέας Υόρκης από καρκίνο και χιλιάδες θαυμαστές της έστειλαν τα συλλυπητήριά τους στην αγαπημένη τους τραγουδίστρια. 











NEWSBEAST
Διαβάστε περισσότερα »

Ξέχασε να φορέσει το παντελόνι της


Τι σου κάνει το... jet lag

Χωρίς παντελόνι αποβιβάστηκε από το αεροπλάνο η 26χρονη τραγουδίστρια κάνοντας τους ταξιδιώτες να... απορούν. Μετά από δώδεκα ώρες πτήσης, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο, φορώντας μόνο… ένα δαντελένιο σουτιέν, το εσώρουχό της κι ένα καλσόν.

Ο λόγος για την Lady Gaga, που επέστρεψε από το Σίδνεϋ όπου βρισκόταν για την περιοδεία της στο Los Angeles με... άγριες διαθέσεις. Στο αεροδρόμιο δεν έλειψαν και οι απρεπείς χειρονομίες κάνοντας πολλούς να λένε ότι έφταιγε το.. jet lag. 




Διαβάστε περισσότερα »

Παπακωνσταντίνου-Κίτρινα Ποδήλατα στο Βεάκειο


Μια βραδιά με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια

Μετά από ένα χειμώνα γεμάτο δυνατές συγκινήσεις, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα ζωντανέψει τη σημερινή βραδιά και θα ηλεκτρίσει τη διάθεση μας στο Βεάκειο Θέατρο.

Τραγούδια που αγάπησε και αγαπήσαμε, τραγούδια που μας ταξίδεψαν, που δεν έχουν χαθεί στο χρόνο συνθέτουν ένα απρόβλεπτο πρόγραμμα, παρέα με τα Κίτρινα Ποδήλατα και την Τάνια Κικίδη.

Πιο επίκαιρος από ποτέ ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου βρίσκει την αλήθεια μέσα στα τραγούδια, ντύνει τις σκέψεις μας, δίνει ρυθμό στις ανησυχίες και μας παρασύρει σε μουσικές διαδηλώσεις που κανείς δεν πρέπει να λείψει. 

Στο Βεάκειο Θέατρο, Λόφος Προφήτη Ηλία, Καστέλα, Πειραιάς.
Διαβάστε περισσότερα »

Δείτε μια από τις καλύτερες διασκευές για το “Somebody that I used to know”


Δείτε μια από τις καλύτερες διασκευές για το “Somebody that I used to know”

Δείτε μια από τις καλύτερες διασκευές για το “Somebody that I used to know”
Πόσους μουσικούς μπορείτε να φανταστείτε να παίζουν ταυτόχρονα την ίδια κιθάρα;

Το συγκρότημα Walk off the earth από τον Καναδά έχει γίνει γνωστό από τα video που ανεβάζει με διάφορες διασκευές σε πολύ γνωστά τραγούδια. Το video που αφορά την απίστευτη διασκευή του "Somebody that I used to know" του Gotye, δείχνει και τα πέντε μέλη του group να παίζουν ταυτόχρονα όλη την σύνθεση του κομματιού από μία κιθάρα.
Το video έγινε γρήγορα ανάρπαστο ξεπερνώντας τα 126 εκατομμύρια χτυπήματα στο youtube. Οι Walk off the earth εξασφάλισαν έτσι το συμβόλαιο με την Columbia Records και βρίσκονται ήδη στην προετοιμασία του τρίτου τους album.


Walk off the earth - Somebody that I used to know
Dim lights


πηγή:tralala.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Το νέο video clip των Onirama "Δεν Υπάρχει"!


Το νέο video clip των Onirama "Δεν Υπάρχει"!


Το νέο video clip των Onirama "Δεν Υπάρχει"!
Το νέο video clip των Onirama "δεν υπάρχει" αλλά είναι εδώ!

Το κομμάτι "Δεν υπάρχεις" από το τελευταίο δίσκο του συγκροτήματος οπτικοποιήθηκε από το Sherif Francis και είναι on air! Η αγαπημένη μπάντα κάνει come back με ένα δυνατό κομμάτι, που διασκέυασαν και μαζί με την Ήβη Αδάμου στα Mad VMA δίνοντας του μια πιο dance εκδοχή, αλλά και με ένα εντυπωσιακό video clip από τα μαγικά χέρια του Sherif Francis!
Απόλαυσέ το και πες τη γνώμη σου

πηγή:tralala.gr


Διαβάστε περισσότερα »