Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Πέγκυ Ζήνα: Στη Θεσσαλονίκη με την Ηλέκτρα λίγο πριν τα γενέθλιά της

Στη Θεσσαλονίκη για δύο μέρες βρέθηκε η Πέγκυ Ζήνα με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα και την κόρη τους Ηλέκτρα που στις 8 Οκτωβρίου θα σβήσει και το πρώτο της κεράκι.
zina2.jpg


Η Πέγκυ εμφανίστηκε δύο βράδια στην Πύλη Αξιού μαζί με το Δήμο Αναστασιάδη, το Λούκα Γιώρκα και την Ειρήνη Παπαδοπούλου.
zina3.jpg


Κι επειδή η τραγουδίστρια δεν θέλει να αποχωρίζεται λεπτό την μονάκριβη κορούλα της αποφάσισε να την πάρει μαζί της.
zina4.jpg



Η οικογένεια έμεινε σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης και αν και είχαν προτάσεις για βολτούλα στην παραλιακή, η Πέγκυ προτίμησε να περάσει το χρόνο της στη σουίτα της και να φροντίζει τη μικρή Ηλέκτρα.
zina5.jpg



Όσο για τη βάφτιση, ακόμα δεν έχουν αποφασίσει πότε θα γίνει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι νονοί της μικρής θα είναι ο Ηλίας Ψινάκης που της έδωσε και το όνομα και ο επικοινωνιολόγος Τάσος Ριζόπουλος.
zina6.jpg



Προς το παρόν όμως η βάφτιση δεν είναι κάτι που τους απασχολεί. Η Πέγκυ έχει στραμμένο το ενδιαφέρον της στις εμφανίσεις της στο «Οδός Πειραιώς 178» που ξεκινούν την Παρασκευή.
zina7.jpg



Μάλιστα όσοι την έχουν δει από κοντά λένε ότι έχει χάσει όλα τα περιττά κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, προσέχει τη διατροφή της και είναι πανέτοιμη να πρωταγωνιστήσει και πάλι στη νυχτερινή Αθήνα.
zina8.jpg


Πηγή: HELLO, Ok
Διαβάστε περισσότερα »

Η Lady Gaga βούτηξε στην μηχανή του κιμά

 

Την φάγανε πια με τα κιλά της και ιδού η απάντησή της

Την έχουν φάει από τότε που πήρε 11 κιλά. Στρουμπουλή την ανεβάζουν, χοντρή την κατεβάζουν. Η τραγουδίστρια άδραξε την ευκαιρία για να απαντήσει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο στους επικριτές της.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Βέλγιο η Lady Gaga «βούτηξε» μέσα σε μια αυτοσχέδια μηχανή του κιμά, θέλοντας να δείξει ότι δεν είναι μόνο κρέας. Μάλιστα είχε και την ανάλογη αμφίεση για να είναι ακόμα πιο ρεαλιστική η απάντησή της. 

«Το 1970 δεν συμπεριφέρονταν πια στις γυναίκες σαν να ήταν σκέτο κρέας. Στο εξώφυλλο του Hustler και στην περιοδεία μου, τους συμπεριφερόμαστε ακριβώς μ’ αυτόν τον τρόπο», είπε η Lady Gaga στο κοινό της, που την αποθέωσε. 
























 
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Ποιος πασίγνωστος Έλληνας εμφανίστηκε έτσι;

 

Είναι εκκεντρικός και του αρέσει να προκαλεί… Αυτό το γνωρίζαμε ήδη για τον πασίγνωστο τραγουδιστή, σατυρικό και συνθέτη. Οι ενδυματολογικές του επιλογές συχνά μας εκπλήσσουν, ενώ αυτή τη φορά επέλεξε να κάνει αυτή την εμφάνιση, δίνοντας έμφαση στις κάλτσες! Ο λόγος για τον Τζίμη Πανούση, ο οποίος χθες το βράδυ βρέθηκε στο Ηρώδειο, για να παρακολουθήσει τη συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου. Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr τον απαθανάτισε και σας παρουσιάζει την εμφάνισή του!
Διαβάστε περισσότερα »

«On the road» με τον Γιάννη Κότσιρα

 

Απόψε στο Μουσείο Μπενάκη

Με τον Γιάννη Κότσιρα συνεχίζεται το τριήμερο συναυλιών για τη στήριξη του Μουσείου Μπενάκη. Μετά τις «Μέρες του Φωτός» της Νατάσας Μποφίλιου χθες βράδυ, τη σκυτάλη παίρνει απόψε ο Γιάννης Κότσιρας παρουσιάζοντας μία μοναδική μουσική παράσταση με τίτλο «On the road» με επιλογές από δικά του γνωστά και «άγνωστα» αγαπημένα τραγούδια αλλά και της ευρύτερης ελληνικής δισκογραφίας, μαζί με τη Σαββέρια Μαργιολά μια καινούργια φωνή με γνήσια λαϊκά ηχοχρώματα.

Το τριήμερο των συναυλιών κλείνει την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου ο Διονύσης Σαββόπουλος, στη μουσική παράσταση με τίτλο «Ο Πολιτευτής. Μουσικοπολιτικά και άλλα», η οποία περιλαμβάνει μουσικές δημιουργίες από τα 40 χρόνια της Σαββοπουλικής τραγουδοποιϊας.
Διαβάστε περισσότερα »

«Δεν είναι ψέμα»… πάρτε μια γεύση από το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση

Με μεγάλη χαρά οι θαυμαστές της Άννας Βίσση… καλωσορίζουν το νέο τραγούδι της αγαπημένης τους τραγουδίστριας… «Δεν είναι ψέμα». Το teaser από το τραγούδι κυκλοφόρησε χθες το βράδυ και ήδη έχει αρχίσει και κάνει αίσθηση.
Οι συντελεστές του τραγουδιού δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστή! Όμως πριν από λίγο καιρό η Άννα είχε ανεβάσει φωτο στο twitter με τους «Playmen» και με σχόλιο «τελευταία μέρα στο studio».
Λέτε να έχουν βάλει το χεράκι τους;;;
Ακούστε το τραγούδι
 
Πηγή:lay-out.gr

Διαβάστε περισσότερα »

Σάκης Ρουβάς: Ανέβασε υλικό από τα γυρίσματα του video clip "Τώρα"

Ένα video με τις backstage σκηνές του νέου του τραγουδιού "Τώρα" ανέβασε ο Σάκης Ρουβάς στο twitter και στο facebook, δίνοντας λίγο ακόμη υλικό στους θαυμαστές του.
Ο Σάκης Ρουβάς αγαπάει το κοινό του και φροντίζει να το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Αυτή τη φορά σκέφτηκε να ανεβάσει στους social λογαριασμούς του το backstage βίντεο από το καινούριο του κομμάτι "Τώρα", δείχνοντας στους φανς ένα τρίλεπτο από όλα όσα έγιναν στα γυρίσματα. Γκάζια σε ένα Mustang Fastback του 1965, ερωτισμός, πάθος. Και φυσικά ο Σάκης σε πρώτο πλάνο.
Ο τραγουδιστής ανέβασε ένα remix του "Τώρα" σε μουσική του Wally Lopez, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια είχαν οι White Room.
Απολαύστε...

www.inthevip.gr

Διαβάστε περισσότερα »

Η JLo θέλει να κατέβει στην πολιτική

Είναι μία από τις πιο σέξι παρουσίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Τζένιφερ Λόπεζ μοιάζει να μην επαναπαύεται ποτέ: τραγουδίστρια, ηθοποιός, μαμά, ερωμένη τώρα και… πολιτικός;
Η ίδια έχει δείξει ότι είναι πολιτικοποιημένη και έχει φροντίσει να διατρανώσει την υποστήριξή της στον Μπαράκ Ομπάμα με κάθε τρόπο. Χθες μάλιστα εμφανίστηκε με μία αποκαλυπτική κόκκινη τουαλέτα και το νεαρό σύντροφό της σε γκαλά για την καμπάνια του Ομπάμα στο Παρίσι, όπου εμφανίστηκαν και πολλοί άλλοι σελέμπριτις, όπως η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Μικ Τζάγκερ.

Η Λόπεζ μιλώντας στο περιοδικό Look δήλωσε μάλιστα: Αν θα με δείτε να κατεβαίνω στην πολιτική; Ναι, η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες εμφανίζονται πλέον σε διάφορες θέσεις. Θα δούμε. Ξέρετε πόσο δυνατές είναι οι γυναίκες. Σε λίγο θα αρχίσουμε εμείς να αναλαμβάνουμε τα ηνία!».

Πηγή: protothema.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Έλενα Παπαρίζου:Οι πιο καυτές φωτογραφίες της Ελληνίδας ΘΕΑΣ!(PHOTOS)


Η Έλενα Παπαρίζου ανέκαθεν ήταν μία όμορφη, και αισθησιακή γυναίκα, που ξεχειλίζει από ερωτισμό!
Κάτι που αποδεικνύουν οι καυτές φωτογραφήσεις που έχει κάνει στο παρελθόν, αλλά και οι αποκαλυπτικές εμφανίσεις της στην πίστα, όπου αρκετές φορές έχουν γίνει sexy ατυχήματα, που μας έχουν αποκαλύψει τα οπίσθια της γνωστής τραγουδίστριας.! Απολαύστε την!
Πηγή:athensbars.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Lady Gaga:Με τα "τσίτα" τα κόκκινα κολλημένα πάνω της(PHOTOS)


Τι κι αν πήρε 11 κιλά και δέχτηκε αρνητικές κριτικές για την εμφάνισή της, η Lady Gaga δεν πτοείται και δίνει τη δική της απάντηση απέναντι στις διατροφικές διαταραχές της. Πριν λίγες μέρες φωτογραφήθηκε με τα εσώρουχα και μίλησε για τη βουλιμία και την ανορεξία και σήμερα εμφανίστηκε πιο εντυπωσιακή από ποτέ μέσα στο στενό κόκκινο φόρεμά της.
Η γνωστή ερμηνεύτρια βρέθηκε στο Μιλάνο και συνάντησε την Donatella Versace, φορώντας ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα του οίκου της, στρέφοντας πάνω της όλα τα βλέμματα. Ιδιαίτερα χαλαρή και άνετη, η Gaga έδειξε πως δεν ντρέπεται για τις καμπύλες της, αποδεικνύοντας πως είναι εξίσου εντυπωσιακή και με τα παραπανίσια κιλά της.
Αξίζει να αναφέρουμε, μάλιστα, πως μετά τη συνέντευξη της Christina Aguilera στο Billboard για τα παραπάνω κιλά, έρχεται τώρα και η εμφάνιση της Gaga για να επιβεβαιώσει πως οι κυρίες της διεθνούς showbiz έχουν αρχίσει να αγαπούν τις καμπύλες τους, αφήνοντας πίσω τα skinny πρότυπα.
Δες φωτογραφίες από τη συνάντηση της Gaga με την Donatella Versace:




Πηγή:Tlife.gr


Διαβάστε περισσότερα »

Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια φόρεσε το καυτό της σορτσάκι και πήγε τη βόλτα της;

 

Είναι μία πολύ γνωστή τραγουδίστρια με μεγάλη καριέρα, αλλά και μία γυναίκα που της αρέσει να προσέχει πολύ τον εαυτό της, γι’αυτό και διαθέτει μία εξαιρετική σιλουέτα. Παράλληλα, είναι και μητέρα δύο παιδιών, που έχει πολλές υποχρεώσεις καθημερινά. Πρόσφατα αποφάσισε να βγει μια βόλτα στην Κηφισιά, φορώντας ένα καυτό τζιν σορτσάκι, μπεζ σακάκι και πλατφόρμες.
Ο λόγος για την Δέσποινα Βανδή, η οποία πήγε τη βόλτα για τα ψώνια της στα βόρεια προάστια, όπου την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr.
Δείτε photo:
Διαβάστε περισσότερα »