Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Λαμπερά εγκαίνια για την κολεξιόν της Δέσποινας Βανδή! Ποιοι έδωσαν το παρόν;;; (PHOTOS)

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, έγιναν τα εγκαίνια της νέας κολεξιόν της Δέσποινας Βανδή, σε γνωστό κατάστημα ρούχων της Κηφισιάς.
Στο λαμπερό event το παρών έδωσαν πλήθος επώνυμων φίλων της γνωστής τραγουδίστριας, ανάμεσα στους οποίους είδαμε τον καλό της συνεργάτη Φοίβο, την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, το Βρεττό Βρεττάκο, τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, τη Μαρία Μπεκατώρου, τη Μάσα Φασούλα, τη Γωγώ Μαστροκώστα, τη Φαίη Σκορδά, τη Μαρία Ηλιάκη, το Νίκο Γεωργιάδη, τη Νίκη Κάρτσωνα και πολλούς άλλους.
Η οικοδέσποινα της βραδιάς έλαμπε από χαρά για το νέο της εγχείρημα, μέσα στη λευκή φόρμα που φέρει την υπογραφή της.










 

Διαβάστε περισσότερα »

Μάθετε ποιοι ήταν οι νικητές των MTV Awards

 

Βραβεία MTV ήταν και πέρασαν! Ποιοι επέστρεψαν στο σπίτι τους με τα αγαλματίδια, μετά τη λαμπερή τελετή, που φέτος...διοργανώθηκαν στην Φρανκφούρτη; Η Taylor Swift σάρωσε...

Διαβάστε τη λίστα με τους νικητές σε όλες τις κατηγορίες:

Best Song
Carly Rae Jepsen - 'Call Me Maybe' - WINNER

Best New Act
One Direction - WINNER

Best Female
Taylor Swift - WINNER

Βest Male
Justin Bieber - WINNER

Best Pop
Justin Bieber - WINNER

Best Live
Taylor Swift - WINNER

Best Hip-Hop
Nicki Minaj - WINNER

Best Rock
Linkin Park - WINNER

Best Electronic
David Guetta - WINNER

Best Alternative
Lana Del Rey - WINNER

Best Video
Psy - 'Gangnam Style' - WINNER

Best Look
Taylor Swift - WINNER

Biggest Fans
One Direction - WINNER

Best World Stage
Justin Bieber - WINNER

Best Push
Carly Rae Jepsen (September 2012) - WINNER

Best UK and Ireland Act (feeder category for 'Best Worldwide Act')
One Direction - WINNER
Διαβάστε περισσότερα »

Στην Κύπρο η Έλλη Κοκκίνου

 

Στην Κύπρο βρέθηκε η Έλλη Κοκκίνου για εμφανίσεις σε γνωστό club της Λεμεσού.

«Έχω δύο εμφανίσεις αυτή την εβδομάδα και άλλες δύο την επόμενη, σε ένα πάρα πολύ ωραίο club όπως μου έχουν πει», είπε χαμογελαστή η τραγουδίστρια στην κάμερα του STAR.

Στα σχέδιά της μάλιστα είναι και ένα ταξίδι στην Αμερίκη, όπου θα κάνει δύο εμφανίσεις στη Νέα Υόρκη και στη Φιλαδέλφεια.

Μάλιστα τώρα ετοιμάζει και το νέο της video clip για το τραγούδι «Καρδιά από γυαλί» με την υπογραφή φυσικά του Φοίβου.
Διαβάστε περισσότερα »

Ο Jon Bon Jovi έγραψε δύο κομμάτια για τη νέα ταινία του Al Pacino

 

Δύο νέες συνθέσεις για την ταινία "Stand Up Guys", με πρωταγωνιστή τον Al Pacino, έγραψε ο Jon Bon Jovi, το soundtrack της οποίας θα κυκλοφορήσει ψηφιακά στις ...4 Δεκέμβρη και στα καταστήματα στις 8 Ιανουαρίου, 2013.

Τα δύο κομμάτια έχουν τίτλο "Not Running Anymore" και "Old Habits Die Hard" και είναι τα πρώτα κομμάτια που γράφει ο Jon Bon Jovi σαν solo καλλιτέχνης για ταινία από την εποχή του "Blaze Of Glory" και το film "Young Guns II", 22 ολόκληρα χρόνια πριν.

Ο Jon Bon Jovi δήλωσε πως αποτελεί μεγάλη τιμή για αυτόν να συμμετέχει σε ένα τέτοιο soundtrack με τόσο μεγάλους ηθοποιούς να πρωταγωνιστούν. Σημειώνουμε πως εκτός από τον Al Pacino στο "Stand Up Guys" συμμετέχουν επίσης και οι Christopher Walken και Alan Arkin.

Στο soundtrack θα συμμετέχουν ακόμα και οι Baby Huey, Gary Clark Jr., Sharon Jones & The Dap Kings και οι Muddy Waters.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα την πρώτη μέρα του ερχόμενου Φεβρουαρίου ενώ το soundtrack θα κυκλοφορήσει τις ημερομηνίες που αναφέραμε παραπάνω από την Lakeshore Records.

rockyourlife.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Γ. Πλούταρχος: Σε μία από τις σπάνιες εξόδους με τη σύζυγό του Μαρία! (Φωτογραφίες)

 

 Ο Γιάννης Πλούταρχος και η σύζυγός του, σε μία από τις σπάνιες νυχτερινές τους εξόδους με τη σύζυγό του Μαρία: Που διασκέδασαν και γνώρισε την αποθέωση; Πως τον υποδέχτηκε ο μεγάλος συνάδελφός του; Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τις στιγμές...
Σκηνές που τείνουν να γίνουν "σύνήθεια" στο νυχτερινό κέντρο του Βασίλη Κοντόπουλου, το Ποσειδώνιο, αφού όλα τα μεγάλα ονόματα έχουν περάσει από εκεί για να δουν από κοντά Αντύπα, Βανδή και Vegas
 Ο Αντύπας αντικρίζοντας τον καλλιτέχνη, είπε : «Σήμερα κοντά μας βρίσκεται ένας φίλος που εκτιμώ πολύ, ο Γιάννης Πλούταρχος» και κατευθύνθηκε προς το τραπέζι του. Όρθιος ,ο Πλούταρχος υποδέχτηκε τον Αντύπα όπου χαιρετήθηκαν ένθερμα. Λαμβάνοντας από τον Αντύπα το μικρόφωνο ο Πλούταρχος τον ρώτησε: «Πώς αισθάνεσαι που μετά από τόσα χρόνια βρίσκεσαι ξανά στην πίστα του Posidonio;» κι ο Αντύπας του απάντησε: «Ο καθένας με την σειρά του».
Στην συνέχεια, ο Γιάννης Πλούταρχος ερμήνευσε την μεγάλη επιτυχία του «φοβάμαι πως» εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων!
markos-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Με αλλαγές έρχεται η Eurovision του 2013

 

Χωρίς κλήρωση η εμφάνιση των χωρών

Με αλλαγές έρχεται η Eurovision του 2013. Μέχρι τώρα, η σειρά εμφάνισης των χωρών στους δύο ημιτελικούς και στον τελικό του ευρωπαϊκού διαγωνισμού προέκυπτε ύστερα από κλήρωση. 

Από το 2013 και μετά, κλήρωση θα γίνεται μόνο για τις εμφανίσεις των δύο ημιτελικών. Στον τελικό θα αποφασίζουν οι παραγωγοί της Eurovision τη σειρά εμφάνισης, με κριτήριο την όσο το δυνατό αρτιότερη μορφή του show. 

Μοναδική χώρα που η θέση της θα αποφασίζεται με κλήρωση θα είναι η εκάστοτε διοργανώτρια.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Το αγοροκόριτσο Miley Cyrus

 

Το δικό της στιλ έχει υιοθετήσει η τραγουδίστρια και ηθοποιός

Ένα πιο γκόθικ στιλ έχει υιοθετήσει η Miley Cyrus που εθεάθη το Σάββατο να κάνει τα ψώνια της. Με ένα μαύρο μακρύ φόρεμα και μπότες η ξανθιά τραγουδίστρια και ηθοποιός, που έχει υιοθετήσει ένα πιο αγορίστικο στιλ, εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και την ηλιόλουστη μέρα.

Καλού κακού βέβαια πήρε κι ένα δερμάτινο μπουφάν μαζί της μήπως και ο καιρός χαλάσει και πουντιάσει το κορίτσι. 




newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

«Θέλω ένα παιδί με τη Ζέτα»

 

Έτοιμος να γίνει μπαμπάς ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα με την Ζέτα Μακρυπούλια δηλώνει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, αποκαλύπτοντας πως θα ήθελε να γίνει η μητέρα των παιδιών του.

«Είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα», αναφέρει σε συνέντευξή του στην «Real Life» και συμπληρώνει:

«Εκτίμηση για το αν θα είναι την επόμενη χρονιά (ο γάμος) δεν μπορώ να κάνω. Αυτό το βήμα είναι κάτι που το θέλω και το θέλουμε. Για μένα η Ζέτα είναι στόχος, πεποίθηση, να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα και όλα τα υπόλοιπα είναι τυπικές λεπτομέρειες. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, την κατάλληλη στιγμή θα γίνει και αυτό.

Τα τελευταία χρόνια το έχω φανταστεί. Είμαι σε μια ηλικία που το να έχω οικογένεια και παιδιά είναι κάτι που έχω ζωντανά μπροστά μου. Είναι μια εικόνα που μου φαίνεται πολύ οικεία», είπε αναφερόμενος στο εάν επιθυμεί να δημιουργήσει οικογένεια και επιπλέον πρόσθεσε για την αγαπημένη του: 

«Την βλέπω εξαιρετική μαμά. Το έχει. Βλέπω πώς φέρεται ως άνθρωπος, ως γυναίκα στην καθημερινότητά της, πώς συναναστρέφεται με τα αδέλφια της, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Βεβαίως και θέλω ένα παιδί μαζί της. Ο κάθε άντρας έχει υποσυνείδητα στο μυαλό του το παιδί».

Όσο για το εάν υπάρχουν ζήλιες στη σχέση τους απαντά:

«Η Ζέτα δεν μου έχει δώσει κανένα δικαίωμα. Έχουμε τέτοια σχέση που αυτό έχει ξεφύγει από τη δική μας σφαίρα. Είναι μια λεπτομέρεια που δεν απασχολεί τη σχέση μας, είναι εκτός συζήτησης».

Διαβάστε περισσότερα »

Το νέο βίντεο κλιπ του Νίκου Βέρτη

 

Για το τραγούδι «Θύμωσε απόψε η καρδιά»

Έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο λαϊκό τραγούδι, έχοντας ένα από τα πιο πιστά και μεγαλύτερα fan club Έλληνα καλλιτέχνη.

Ο λόγος για το Νίκο Βέρτη που μετά την σαρωτική επιτυχία του «Αν είσαι ένα αστέρι» που είχε περισσότερες από 18.500.000 προβολές στο YouTube, κυκλοφόρησε το νέο του video-clip, για το τραγούδι «Θύμωσε απόψε η καρδιά».




Διαβάστε περισσότερα »

Να γιατί η Νατάσα Θεοδωρίδου λέει τραγούδια χωρισμού

 

Η αποκάλυψη έγινε επί σκηνής

Η πίστα έγινε... ντιβάνι του ψυχολόγου για τη Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό ένα μυστικό για τις επιτυχίες της. 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια είδε στο κοινό τον Γιώργο Θεοφάνους και σταμάτησε το τραγούδι για να το χαιρετίσει, καθώς αυτός είναι ο δημιουργός των περισσότερων επιτυχιών της και δη των τραγουδιών που μιλούν για χωρισμό. Και εκεί, «έπεσε» η αποκαλυπτική ατάκα: 

«Δε θα στεριώσω ποτέ σε σχέση εγώ, οπότε καλά κάνεις και μου τα γράφεις αυτά, είμαι ο άνθρωπός σου Γιώργο. Ό,τι τραγούδι χωρισμού... εδώ είμαι εγώ!».
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Η κόρη του Μπόνο κατακτά τη σόουμπιζ!

 

Διθυραμβικές κριτικές για το ρόλο της στο πλευρό του Σον Πεν

Στο τεύχος Νοεμβρίου το περιοδικό «Vanity Fair» αφιερώνει αρκετές σελίδες του στη μελαχρινή γαλανομάτα που κέρδισε τις εντυπώσεις στα περσινά φεστιβάλ Καννών και Σαντάνς… 

Η δευτερότοκη κόρη του Μπόνο, Ιβ Χιούσον, που έλαβε διθυραμβικές κριτικές για τη συμμετοχή της στην ταινία «This Must Be The Place», δίπλα στον Σον Πεν, πέρασε τρία χρόνια σπουδάζοντας Υποκριτική και Παιδική Ψυχολογία. Σήμερα, μένει με το αγόρι της, τον 27χρονο Τζέιμς Λάφερτι που παίζει στην αμερικανική σειρά «One Tree Hill», σε ένα ταπεινό διαμερισματάκι στο Γουίλιαμσμπεργκ του Μπρούκλιν, ενώ σκέφτεται να μετακομίσει στο Λος Άντζελες. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η Ιβ με περιουσία 1,5 δισε., δεν είναι μία κακομαθημένη πριγκίπισσα, όπως η Πάρις Χίλτον. «Δεν μιλάω για χρήματα με τους γονείς μου και σίγουρα δεν είμαι κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο. Δεν μπορώ να τα έχω όλα δικά μου. Οι γονείς μου από μικρή με έβαζαν να δουλεύω για να καταλάβω την αξία του χρήματος», αναφέρει σε συνεντεύξεις της. 

Πρώτη φορά τράβηξε την προσοχή των μίντια όταν έπαιξε στην ανεξάρτητη indie ταινία μικρού μήκους «Lost and Found», παρέα με τη μεγάλη αδερφή της Τζόρνταν και έκανε το ντεμπούτο της στην ταινία «The 27 club».

Μετά το ρόλο της στο πλευρό του Σον Πεν το περιοδικό «Teen Vogue» τονίζει: «Αξίζει να την προσέχουμε».
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Η σέξι πλευρά της κόρης του Πασχάλη Τερζή

 

Oι Νεοϋορκέζοι την αποκαλούν ελληνικό «τυφώνα»!

Έτσι κερδίζει τα «ουάου» (και τα like) η κόρη του Πασχάλη Τερζή, η τραγουδίστρια Yianna Terzi (Γιάννα Τερζή) στη Νέα Υόρκη από το ανδρικό κοινό! Δικαίως οι Νεοϋορκέζοι την αποκαλούν ελληνικό «τυφώνα»!

Η Yianna (με αυτό το καλλιτεχνικό όνομα κάνει καριέρα στην Αμερική) ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και τραγουδά σε αγγλικό στίχο.

Για να μην αφήσει κανέναν παραπονεμένο, ανέβασε φωτογραφίες της στο facebook και οι 11.000 διαδικτυακοί φίλοι της αναφώνησαν, «ουάου»!





Πηγή: radar.gr

Διαβάστε περισσότερα »

H Lady Gaga με μπραζίλιαν μπικίνι

 

Δεν έχει ταμπού με το σώμα της

Δύσκολα θα την αναγνώριζε κανείς, αφού μας έχει συνηθίσει στις πιο εκκεντρικές και πολυσυζητημένες εμφανίσεις.

Ο λόγος για τη Lady Gaga, που στην τελευταία της εμφάνιση μας αποκάλυψε τη φυσικότητά της.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στη Βραζιλία, όπου και απολάμβανε τις βουτιές της στην πισίνα του ξενοδοχείου. 

Φορώντας ένα γαλάζιο μπραζίλιαν μπικίνι και δίχως άλλα αξεσουάρ κατάφερε να «μαγνητίσει» τα βλέμματα.

Αν και με παραπανίσια κιλά η τραγουδίστρια για ακόμη μια φορά μας έδειξε ότι δεν έχει ταμπού με το σώμα της. 



newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »