Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ανατροπή! H Ελλάδα θα λάβει μέρος στη Eurovision!

 

Σε... θρίλερ έχει εξελιχθεί η συμμετοχή της Ελλάδας στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση και κανείς δεν μπορεί να πει με απόλυτη σιγουριά ότι η χώρα μας θα συμμετάσχει. Όπως όλα δείχνουν όμως τα χρήματα βρέθηκαν και η Ελλάδα θα είναι μία από τις χώρες που θα πάνε... Σουηδία το Μάιο! Δείτε όλα τα τελευταία στοιχεία:

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τηλεοπτικό μουσικό κανάλι "ΜAD" θα βοηθήσει οικονομικά την ελληνική αποστολή.

Δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι ήδη δόθηκαν τα χέρια και το κανάλι θα είναι ο αποκλειστικός χορηγός της παρουσίασης του διαγωνισμού.

Όσον αφορά στην τηλεοπτική προβολή του διαγωνισμού θα γίνει και από την κρατική τηλεόραση και από το "ΜAD".

Υπενθυμίζουμε ότι η ΕΡΤ, για να πάει στο διαγωνισμό της Eurovision, όπως όλες οι μικρές χώρες, πρέπει να καταβάλει το τίμημα των 100.000 ευρώ καθώς οι 4 μεγάλες χώρες και η διοργανώτρια, αναλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων.
radar.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Νέα έρευνα για τα αίτια θανάτου της Έιμι Γουάινχαουζ

 

Νέα έρευνα για τα αίτια θανάτου της Έιμι Γουάινχαουζ θα ξεκινήσει τους πρώτους μήνες του νέου έτους, σύμφωνα με αξιωματούχους της βρετανικής κυβέρνησης...
Όπως μεταδίδει το CNN το δημοτικό συμβούλιο του «Κάμντεν» του Λονδίνου υποστηρίζει ότι ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε την νεκροψία-νεκροτομή δεν είχε τα σωστά διαπιστευτήρια γεγονός που οδήγησε στην αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων του.

Φήμες θέλουν την υπόθεση να ξανανοίγει όταν παραιτηθεί από τη θέση του ο εν λόγω ιατροδικαστής. Θυμίζουμε ότι η το άψυχο σώμα της τραγουδίστριας βρέθηκε στον σπίτι της στο Κάμντεν τον Ιούλιο του 2011. Ήταν μόλις 27 ετών.

armageddon-news.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα »

Εργάζεται πυρετωδώς η Shakira

 

Τρέχει να ηχογραφήσει το νέο της άλμπουμ πριν γεννήσει

Μπορεί να διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της αλλά εργάζεται πυρετωδώς.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια Shakira τρέχει για να προλάβει να ηχογραφήσει το καινούργιο της άλμπουμ, πριν τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Ο φακός την «συνέλαβε» με δερμάτινο μαύρο σύνολο, να κατεβαίνει από το πολυτελές αυτοκίνητό της, έξω από το στούντιό της στην Ισπανία. 

Ο καλός της Gerard Pique μπορεί να μην ήταν μαζί της ωστόσο φήμες λένε πως ένα από τα τραγούδια της στο νέο της δίσκο είναι αφιερωμένο στον διάσημο ποδοσφαιριστή.









Διαβάστε περισσότερα »

«O σύντροφός μου θα πάρει πρώτα την έγκριση του γιου μου»

 

Η Αγγελική Ηλιάδη εξομολογείται ότι θέλει ένα ακόμη παιδί

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην εφημερίδα «Real» για την επιθυμία της να κάνει μια ουσιαστική σχέση και ένα ακόμη παιδί.

«Έχω ζήσει μεγάλους έρωτες. Τώρα γι' αυτά τα Χριστούγεννα δεν θέλω. Ο έρωτας είναι ρηχή συναίσθημα. Όσο πιο πολύ είσαι με κάποιον, τον αγαπάς, είναι ο άνθρωπος σου δένεσαι. Έτσι το έχω στο μυαλό μου. Θέλω όμως δεύτερο παιδί. Για να είμαι ειλικρινής έχω τρέλα με τα αγόρια, τους έχω αδυναμία».

Στην ερώτηση αν ο σύντροφός της θα πάρει πρώτα την έγκριση του γιου της η τραγουδίστρια απάντησε: «Σαφώς, Εννοείται. Κι αυτό δεν είναι εύκολο. Τα παιδιά είναι απίστευτοι δέκτες. Πρώτα απ΄ όλα είναι το παιδί και μετά όλα τα υπόλοιπα».
Διαβάστε περισσότερα »

«Από επτά ετών ντυνόμουν με κοστούμια και γραβάτες»

 

Ο Γιώργος Μαζωνάκης για τη μεγαλομανία του και τις δύσκολες φάσεις

«Είχα μια μεγαλομανία από μικρός. Ήδη από επτά ετών ντυνόμουν με κοστούμια και γραβάτες. Τότε δεν είχα συνείδηση του τι έκανα, αλλά μεγαλώνοντας αυτό με φρίκαρε. Αν μου πατούσες το παπούτσι, μπορεί να έκλαιγα μισή ώρα, επειδή με λέρωσες, ή αν μου έπιανες τα ρούχα, επειδή μου τσαλάκωνες την εικόνα» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαζωνάκης σε συνέντευξή του στο «Madame Figaro». 

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής αποκαλύπτει σε ποιο άτομο θα ήθελε να πει ένα ένα μεγάλο «ευχαριστώ»: «Στην ηθοποιό Νέλλυ Γκίνη. Είμαστε μακρινοί συγγενείς. Κάποια στιγμή, εκεί γύρω στα 15, κλέβω το τηλέφωνό της από την ατζέντα της μητέρας μου και της τηλεφωνώ. Της λέω «Θέλω να γίνω τραγουδιστής». Μου λέει «Μα εσύ δεν είσαι ο Γιώργος, της Κλειώς; Δεν είσαι πάρα πολύ μικρός;». Της είπα ψέματα. Τότε μου λέει πως θα με στείλει σε μια δασκάλα φωνητικής, η οποία θα έκρινε αν κάνω για τραγουδιστής ή όχι. “Μα, θέλω να γίνω και ηθοποιός” της λέω. “Ας το αυτό, πρώτα δες αν κάνεις για τραγουδιστής” απάντησε. Και πήγα στη δασκάλα έχοντας μαζί μου τον δικό μου πιανίστα, επειδή φοβόμουν ότι εκείνη δεν θα ήξερε τα τραγούδια που ήθελα να πω. Ήθελα πρώτα να πάω στο ωδείο και μετά στα μαγαζιά. Σαν να έχω σπουδάσει κάτι, δηλαδή».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης αποκάλυψε στη συνέντευξή του ότι οι γονείς του αδιαφόρησαν όταν τους ανακοίνωσε ότι έγινε τραγουδιστής:

«Την πρώτη φορά που είχα πιάσει δουλειά ως τραγουδιστής πήγα στη μάνα μου. Σιδέρωνε εκείνη την ώρα, ο πατέρας μου διάβαζε εφημερίδα. Τους λέω «Έγινα τραγουδιστής». Δεν απάντησαν. Δεν το καταλάβαιναν τότε. Κανείς στην οικογένεια δεν είχε ασχοληθεί με το τραγούδι, την υποκριτική, το θέατρο, τα εικαστικά, Όλο αυτό τους ήταν άγνωστο. Μόλις τους το είπα έμειναν... παγωτό. Δεν το έκαναν από κακία. Εξάλλου, από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησα να τραγουδάω πια επαγγελματικά, ήταν μαζί μου».

Όσο για την εμφάνισή του, δήλωσε ότι του αρέσουν οι εκκεντρικές εμφανίσεις ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για τη δύσκολη φάση που πέρασε:

«Όταν ήταν μεγάλη επιτυχία το ''Θέλω να Γυρίσω στα Παλιά'' με τους Going Through, ήμουν κλεισμένος στο σπίτι μου και στον εαυτό μου. Αυτή η φάση κράτησε από το 1999 έως το 2003. Έβριζα τους πάντες, μου έφταιγαν τα πάντα. Ήθελα να απαρνηθώ όλο αυτό που ήμουν. Μόλις άρχισε να παίρνει μορφή αυτή η άρνηση όμως, τότε αποφάσισα πως ήθελα να ξαναγυρίσω σ' εκείνο που είχα»
Διαβάστε περισσότερα »

Κόπηκε συνέντευξη του Ν. Σφακιανάκη στο ΡΙΚ

 

Η «απαγορευμένη» ατάκα του τραγουδιστή

Το ΡΙΚ «έκοψε» συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη, η οποία θεωρήθηκε προσβλητική καθώς παραβίαζε τους κώδικες δεοντολογίας του κρατικού καναλιού της Κύπρου. 

Όπως αναφέρει το ShowTime-cy η διοίκηση του καναλιού έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση λίγη ώρα πριν βγει στον αέρα το επίμαχο υλικό, με τον τραγουδιστή να μιλά στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή «Τετ α τετ». 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις απαγορευμένες ατάκες του Νότη Σφακιανάκη ήταν η εξής: «Η δικτατορία ήταν καλύτερη... δυστυχώς. Οι μισότρελοι στρατιωτικοί ήταν καλύτεροι δυστυχώς από τους σημερινούς φαύλους...».
Διαβάστε περισσότερα »

Η νέα μουσική σκηνή Kyklos Live Stage στο Βοτανικό υποδέχεται από τις 22 Δεκεμβρίου τον Μπάμπη Στόκα

 

Από το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο


Ο Μπάμπης Στόκας θα κάνει μια μουσική αναδρομή σε τραγούδια που τον χαρακτήρισαν: από τα κομμάτια των Πυξ Λαξ, που όλοι συνεχίζουμε να σιγοτραγουδάμε, σε μια επιλογή από λαϊκά τραγούδια, που αγαπά, στα τραγούδια της προσωπικής του διαδρομής, για να μας οδηγήσει τελικά στη δισκογραφική δουλειά του που μόλις κυκλοφόρησε, την «Αυλή των Τρελών», σε στίχους του Άλκη Αλκαίου.

Μαζί του στη σκηνή ανεβαίνει ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, ο «άνθρωπος ορχήστρα», όπως τον έχουν χαρακτηρίσει, για τη μοναδική άνεση που έχει να παίζει πάρα πολλά μουσικά όργανα.

Τη συντροφιά συμπληρώνουν ο Δημήτρης Καρράς και η Μαρία Λούκα. Ο Δημήτρης Καρράς μετρά πολύχρονη μουσική διαδρομή με τραγούδια όπως το «Τροχόσπιτο» και το «Λυπάμαι» και δισκογραφικές συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως ο Πάνος Κατσιμίχας, ο Γιάννης Μαρκόπουλος, η Νατάσσα Μποφίλιου και με πολλούς άλλους. Η Μαρία Λούκα μας πρωτοσυστήθηκε τραγουδώντας στο πλάι του Σωκράτη Μάλαμα. Το 2012 μαζί με τον Δημήτρη Καρρά και τον Φώτη Ανδρικόπουλο τραγούδησαν το «’Έτσι οι μέρες περνούν».
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Στην Μάλτα η Ελευθερία Ελευθερίου

 

Ξεσήκωσε το κοινό

Προσκεκλημένη στο γκαλά και την τελετή απονομής των αθλητικών Βραβείων MOC Awards της Ολυμπιακής Επιτροπής της Μάλτας ήταν την προηγούμενη βδομάδα η Ελευθερία Ελευθερίου.

Στο event η Eλευθερία παρουσίασε το καινούργιο της single Hearts Collid, και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό ΟΚ! πέρασε πολύ όμορφα. 



 
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Δε λέει να ντυθεί για φέτος

 

 

Στο Μπουένος Άιρες εθεάθη η Μαντόνα η οποία φρόντισε να γίνει για ακόμη μία φορά θέμα στα έντυπα lifestyle. Φόρεσε μια κολλητή μακριά pencil φούστα και από έναν μαύρο δαντελωτό κορσέ που φρόντισε να μας τον δείξει. 

Με το που είδε τα φλας να καραδοκούν βγαίνοντας από το εστιατόριο, η Μαντόνα «έλαμψε» από τη χαρά της. 

Δεν της έφταναν τα στριπτίζ στις συναυλίες της, για τα οποία δεν πήρε και τα πιο κολακευτικά σχόλια, τώρα «ξεχνάει» να ντύνεται και όταν βγαίνει για φαγητό.






newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη έρχεται η Jennifer Lopez

 

Μπλεξίματα για την τραγουδίστρια καθώς ένας νεαρός από τη Λουιζιάνα εξοργίστηκε όταν η εκπομπή «Big Easy Justice», στην οποία είναι παραγωγός η Jennifer Lopez τον παρουσίασε ως κακοποιό, χωρίς κάτι τέτοιο να ισχύει, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο ίδιος. 

Η συγκεκριμένη εκπομπή ασχολείται με το «κυνήγι» εγκληματιών και κακοποιών στη Νέα Ορλεάνη.

Με τη μήνυσή του στην τραγουδίστρια, την οποία θεωρεί υπεύθυνη για την παρεξήγηση, ζητά χρηματική αποζημίωση καθώς ισχυρίζεται ότι αμαυρώθηκε η φήμη του, θίχτηκε η υπόληψή του ενώ κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ο ίδιος τραυματίστηκε. 

Προς το παρόν, ούτε η Jennifer Lopez, αλλά ούτε κάποιος από τους συνεργάτες της έχει κάνει κάποιες δηλώσεις για το συμβάν. 

newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Η Τάμτα φόρεσε τα χριστουγεννιάτικά της και πόζαρε στο φακό

 

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο twitter

 Με κόκκινο παντελόνι, άσπρο t-shirt και ένα σκούφο φωτογραφήθηκε, άλλοτε σοβαρή και άλλες φορές μέσα στο σκέρτσο και στο νάζι.

Η τραγουδίστρια πόσταρε κάποιες από τις φωτογραφίες της στο twitter ώστε να δούμε ότι έχει μπει για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων. 













newsbeast

 

Διαβάστε περισσότερα »