Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Σε ποιό νησί βρίσκεται ο Σάκης Ρουβάς;

Στην Αντίπαρο απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι ο Σάκης Ρουβάς, που μπορεί να μην έχει πει κουβέντα για το νησί που επισκέπτεται αλλά… «καρφώθηκε» από μια φωτογραφία!


«Working Day» έγραψε ο δημοφιλής τραγουδιστής την Τρίτη στο Twitter και «ανέβασε» μια φωτογραφία – σήμα κατατεθέν της ελληνικής υπαίθρου, με έναν κύριο πάνω στον γαϊδάρακο του.

Αν και ο Σάκης δεν μαρτύρησε το μέρος, οι followers του το βρήκαν: Αντίπαρος του έγραψαν ουκ ολίγοι κάτω από την φωτογραφία του!

πηγή http://www.star.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Διασκεδάζει με το σουτιέν

 

Μόνιμα μαλωμένη με τα ρούχα η Rihanna

Στην γενέτειρά της τα νησιά Μπαρμπάντος βρίσκεται η Rihanna και το χαίρεται πολύ. Η ποπ τραγουδίστρια αποφάσισε να κυκλοφορήσει έξω με το σουτιέν και με ένα ανοιχτό πουκάμισο από πάνω.

Η RiRi χόρεψε με την ψυχή της ενώ δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες στο twitter για να δείξει στους θαυμαστές της πόσο ωραία περνάει. 

 
 
 
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Αρχίζει σήμερα η προπώληση για το Ark Festival

 

Διήμερο με εκλεκτούς καλεσμένους το Σεπτέμβριο στην Τεχνόπολη

Το ARK Festival επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι) την Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου και φιλοξενεί 14 επώνυμους και ανερχόμενους καλλιτέχνες για πρώτη φορά σε 2 σκηνές, μαζί με ένα όνομα-έκπληξη. 

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Maraveyas Ilegal, οι Burger Project με τους Takim, τα Τιγρέ Σποράκια, η Ματούλα Ζαμάνη και οι Angry Birds, οι Imam Baildi, η Nalyssa Green, οι Swing Shoes με την Sugahspank, οι Wedding Singers, η Μαριέττα Φαφούτη, οι Bangies, ο Monsieur Minimal και η έκπληξη με την ονομασία The One Night Onlys απαρτίζουν το φετινό ARK Festival της Αθήνας, το μεγαλύτερο που έγινε ποτέ.

Για πρώτη φορά, η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων θα μετατραπεί σε ζωντανό και διαδραστικό πάρκο, με δεκάδες παράλληλα δρώμενα πολιτιστικού, κοινωνικού, αθλητικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα που θα συμπληρώσουν τη μουσική εμπειρία και θα παροτρύνουν το κοινό να ανακαλύψει εκ νέου και κάτω από διαφορετικό πρίσμα ένα γνώριμο στέκι. Πέρα από τη μουσική, η τρίτη ενσάρκωση του ARK Festival θα προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης για όλες τις ηλικίες, επαναπροσδιορίζοντας την έννοια του urban festival και προσκαλώντας όλους τους Αθηναίους να γίνουν κοινωνοί της πανηγυρικής ατμόσφαιρας αυτού του θεσμού. Εντός και εκτός «Τεχνόπολις», η Αθήνα θα γιορτάσει μαζί με το ARK Festival, με πρωτοβουλίες και δραστηριότητες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστούν:

Νίκος Πορτοκάλογλου
Ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες τραγουδοποιούς που γιόρτασε φέτος την επέτειο των 30 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου των Φατμέ. Τρεις δεκαετίες αξέχαστων μελωδιών, και οι καλύτερες υποσχέσεις για τη συνέχεια με μερικά νέα τραγούδια.

Maraveyas Ilegal
Τα πολλά πρόσωπα του Κωστή Μαραβέγια (τραγουδοποιός, πολυοργανίστας, συγγραφέας, fashion icon) ξεδιπλώνονται σε ένα σόου για γερά χορευτικά πόδια, με συμπρωταγωνίστρια την ηρωίδα του τελευταίου του δίσκου «Λόλα».

Τιγρέ Σποράκια
Η ανίερη συμμαχία του Τάκι Τσαν και του Εισβολέα θα ταρακουνήσει την κεντρική σκηνή του ARK Festival, με αντισυμβατική διάθεση, κοφτερές ρίμες και το groove που χρειαζόταν αυτή η διοργάνωση.

Nalyssa Green
Μια drama princess που απογείωσε το DIY και το lo-fi στο ντεμπούτο της “Barock”, με θέρεμιν αντί για μαγικό ραβδί και επιρροές από post-punk, indie rock, folk και την εποχή της αθωότητας και του ρομαντισμού.

Imam Baildi
Η αγαπημένη μουσική κολεκτίβα που αναδείχθηκε ως το ταχύτερα ανερχόμενο ελληνικό σχήμα στην Ευρώπη σε μια καλά δοκιμασμένη εξίσωση ρετρό παραδοσιακών ντόπιων ήχων με ένα ευρύ φάσμα επιρροών από reggaeton μέχρι R’n’B.

Wedding Singers
H απόλυτη word of mouth live εμπειρία της σεζόν για πρώτη φορά στο ARK Festival, παρέα με τις ανατρεπτικές διασκευές της από disco, synth, pop, rock και rock ‘n’ roll από τα 80s και τα 90s μέχρι και σήμερα.

Bangies
Τύμπανα με εκρηκτικά beats, αυτοσχέδια εμπρηστικά κρουστά, ηλεκτροφόρες κιθαριστικές χορδές και άφθονες λεκτικές χειροβομβίδες από την ανανεωμένη μπάντα που αναδείχθηκε από το Jumpingfish.gr με το κομμάτι «Αυτά τα Χρόνια».

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστούν:

Λουκιανός Κηλαηδόνης
Ο μοναχικός καουμπόι του ελληνικού τραγουδιού σε μια θριαμβευτική επάνοδο, 29 χρόνια μετά το πάρτυ στην Βουλιαγμένη, με την πνευματώδη προσωπικότητά του να λειτουργεί ως απαραίτητο αντίδοτο στον αρνητισμό, το λαϊκισμό και την ανοησία της εποχής.

The Burger Project & Takim
Οι εφευρετικοί διασκευαστές και διασκεδαστές The Burger Project σε μια εμπνευσμένη σύμπραξη με την 9μελή παραδοσιακή μπάντα με βυζαντινά όργανα Takim που συνδυάζει χιούμορ, trans-rave τσιφτετέλια και τα πιο γνωστά ρεφρέν του παγκόσμιου ρεπερτορίου.

Ματούλα Ζαμάνη & The Angry Birds
H Ματούλα Ζαμάνη με τα δροσερά της αγόρια, Angry Birds, θα παρουσιάσει το πρώτο της άλμπουμ “Varligarli”, ενώ κατά τη διάρκεια του live θα ακουστούν διασκευές από Αντύπα μέχρι Shigeru Umebayashi.

Swing Shoes feat. Sugahspank
Ο «βρώμικος» ήχος των Swing Shoes συναντά την πιο «μαύρη» ελληνική φωνή. Dress code: παπούτσια swing, τιράντες, ριγέ κουστούμια, μπερέδες, κοκάλινα γυαλιά, κορδέλες στα μαλλιά για τις κυρίες, μπριγιαντίνη για τους κυρίους.

The One Night Onlys
Μια μυστική εμφάνιση-έκπληξη από ένα αγαπημένο, ακριβοθώρητο όνομα που θα συζητηθεί και που αυτομάτως ανυψώνει το φετινό ARK Festival στο πιο μεγάλο must της συναυλιακής σεζόν που ξεκινά.

Μαριέττα Φαφούτη
Συνθέτει τις πιο κολλητικές μελωδίες στο πιάνο με αξιοζήλευτη έμπνευση και έχει το μεγαλύτερο χαμόγελο της ελληνικής δισκογραφίας, ενώ κατάφερε να κάνει τους πάντες να αναφωνούν «kookoobadi» χωρίς να έχουν ιδέα τι σημαίνει.

Monsieur Minimal
Ένας από τους «διεθνείς» της ανερχόμενης εναλλακτικής ποπ σκηνής, ο Monsieur Minimal θα κεράσει το κοινό ένα «Lollipop» και μια «Πάστα Φλώρα», καθώς και ένα tasting menu από τον επερχόμενο τρίτο δίσκο του.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Τετάρτη 8 Αυγούστου στα καταστήματα Public, στο ταμείο της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων και στο www.viva.gr.

Όπως κάθε χρόνο, το ARK Festival απευθύνει και φέτος κάλεσμα σε εθελοντές με όρεξη και πάθος για τη μουσική, που επιθυμούν να αποτελέσουν κομμάτι της ομάδας του ARK και να ζήσουν εκ των έσω την καλύτερη μουσική εμπειρία της πόλης, συμμετέχοντας και βοηθώντας εθελοντικά κατά τη διάρκεια των 2 ημερών της διεξαγωγής του. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο info@arkfestival.gr.

Διαβάστε περισσότερα »

Lady Gaga: Ανέβασε στο site της νέα γυμνή της φωτογραφία!

Ο κόσμος καίγεται και η Lady Gaga συνεχίζει ακάθεκτη να... προκαλεί!


 
Τελευταίο χτύπημα: Η εκκεντρική σταρ δημοσίευσε στην ηλεκτρονική της σελίδα LittleMonsters.com μια φωτογραφία που είναι γυμνή και βρίσκεται στην αγκαλιά του αγαπημένου της Taylor Kinney στον οποίο χαρίζει ένα φιλί όλο πάθος.

πηγή http://www.newsbomb.gr/
Διαβάστε περισσότερα »

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στην Ελευσίνα

 

Τη Δευτέρα 27 Αυγούστου στο Παλαιό Ελαιουργείο

Δέκα μουσικοί και ένα ανανεωμένο πρόγραμμα, με τραγούδια από τον καινούριο δίσκο «Ο Ελάχιστος Εαυτός» όπως και κάποια «παραμελημένα» που… βρίσκουν τη θέση τους, βάζουν τα δυνατά τους στα μουσικά νυχτέρια του καλοκαιριού που πλησιάζει προς την κορύφωση και το τέλος του. 

Έχοντας εξαιρετικούς συνεργάτες με αυτοσχεδιαστική διάθεση σε πολλά μουσικά είδη, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου σκοπεύει να αποδείξει ότι στη μουσική απόλαυση δε χωράνε μνημόνια.

Τραγούδι: Ματούλα Ζαμάνη

Μουσικοί:
Δημήτρης Μυστακίδης - ακουστική κιθάρα
Φώτης Σιώτας - βιολί, βιόλα, πλήκτρα, τραγούδι
Κώστας Παντέλης – ηλεκτρική κιθάρα
Μιχάλης Χανιώτης - μπουζούκι, τραγούδι
Μάκης Μπουκάλης – ακουστικό μπάσο
Σωτήρης Ντούβας - τύμπανα
Ανδρέας Πολυζωγόπουλος - τρομπέτα, φλικόρνο
Γιάννης Αντωνιάδης- κλαρίνο

Ηχοληψία: Χρήστος Μέγας - Μάκης Πελοπίδας
Φωτισμός: Χρήστος Λαζαρίδης
Επιμέλεια σκηνής: Κλεάνθης Καραπιπέρης

Εισ. 12€ - Φοιτ. 5 ευρώ

Τη Δευτέρα 27 Αυγούστου στις 20:30 στο Παλαιό Ελαιουργείο
Διαβάστε περισσότερα »

Πάλι με λάθος άνθρωπο η Katy Perry

 

Δεν βάζει μυαλό η τραγουδίστρια

Φαίνεται πως η Katy Perry έχει μία έφεση στα «κακά» παιδιά. Μετά τον αποτυχημένο γάμο της με τον Russel Brand, δεν πήρε το μάθημά της και τώρα, όπως όλα δείχνουν, έχει «κολλήσει» με τον John Mayer που έχει την φήμη του γυναικά. 

Ο φακός τους εντόπισε πρώτη φορά στο Λος Άντζελες το σαββατοκύριακο ενώ οι δυο τους πέρασαν ένα βράδυ μαζί με τους παπαράτσι να φωτογραφίζουν την ποπ τραγουδίστρια το επόμενο πρωί να ψάχνει βιαστικά τα κλειδιά του σπιτιού της για να μπει στο σπίτι της χωρίς να την αντιληφθούν οι φωτογράφοι. 

Ο John Mayer έχει πολλές σχέσεις με σταρ του Χόλιγουντ στο βιογραφικό του. Μερικές από αυτές είναι η Minka Kelly, η Jessica Simpson, η Jennifer Aniston, η Jennifer Love Hewitt αλλά και η Taylor Swift. 

newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Δήμος Αναστασιάδης: ο θάνατος που τον σημάδεψε

 

Για τον θάνατο που του στοίχησε και το μεγαλύτερο κακό που έκανε στον εαυτό του μίλησε ο Δήμος Αναστασιάδης, αποκαλύπτοντας παράλληλα...πως έχει πληγωθεί πολλές φορές στη ζωή του, αλλά και ότι μετάνιωσε που πήρε μέρος σε talent show!

«Πέρασα κατάθλιψη όταν έφυγα από την οικογένειά μου και τους φίλους μου, στην Κατερίνη και ήρθα στην Αθήνα. Ένοιωθα πολύ μόνος. Κι έτσι εκδικήθηκα τον εαυτό μου, τρώγοντας κάθε μέρα πίτσες και burger! Τα junk food έδιναν κι έπαιρναν… Είχα απομονωθεί κι έτρωγα. Πήρα κάποια κιλά και όταν ηρέμησα και επανήλθα -με βοήθησε πολύ η μουσική σ’ αυτό-, τα έχασα τα κιλά. Ωρίμασα πολύ και ισορρόπησα», αποκαλύπτει ο γνωστός τραγουδιστής.

Όπως τονίζει, το μεγαλύτερο κακό που έκανε στον εαυτό του ήταν το φαγητό, ενώ μια απώλεια τον «σημάδεψε»: «ποτέ δεν μπήκα στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά. Ποτέ! Και ο λόγος ήταν ότι, όταν ήμουν στην εφηβεία, έχασα έναν φίλο μου από ναρκωτικά. Κάναμε πολλή παρέα μ’ αυτό το παιδί, είχαμε γκρουπ μαζί, τραγουδούσαμε, περνούσαμε πολύ καλά. Όταν έφυγε από τη ζωή ήταν μόλις 22 χρόνων και μου κόστισε πολύ. Λόγω αυτού του φίλου μου, έγραψα και το «Μονάχα Ένα Βράδυ», ένα κομμάτι από τον πρώτο μου δίσκο. Αυτό είναι και ο λόγος που ποτέ μου δεν γεύτηκα τα drugs. Και όταν το σκέφτομαι αυτό το θέμα στενοχωριέμαι».

«Μετάνιωσα που πήγα στο “Dream Show”. Αυτό το παιχνίδι δεν ήταν ούτε ο λόγος, ούτε η αφορμή για να προχωρήσω και να κάνω αυτά που κάνω σήμερα. Εννοώ ότι εκεί μέσα δεν υπήρξαν άτομα που να με βοηθήσουν και να με στηρίξουν μετέπειτα. Βέβαια, αυτά τα παιχνίδια σε βοηθούν πολύ να αποκτήσεις εμπειρία με την τηλεόραση και σε εξοικειώνει με όλο αυτό. Όμως, αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, δεν θα το έκανα», συνεχίζει ο Δήμος.

Υποστηρίζοντας πως η ευτυχία και οι πληγές πάνε «πακέτο», ο νεαρός τραγουδιστής δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως έχει πληγωθεί από τις σχέσεις του, όπως έχει υπάρξει και πολύ ευτυχισμένος με αυτές.

«Οι μεγάλες χαρές, κρύβουν και μεγάλες πληγές. Επουλώνω τις πληγές μου μέσα από τη χαρά. Γιατί εγώ έχω χαρεί πολύ στη ζωή μου, έχω γελάσει, έχω μοιραστεί», προσθέτει και παραδέχεται πως το μεγαλύτερο ελάττωμά του είναι η κυκλοθυμία.
«Down Town» Κύπρου
Διαβάστε περισσότερα »

Elton John για Madonna: «Είναι μια γ@μ@μένη στριπτιτζού»

Όταν οι διάσημοι "ξεκατινιάζονται"



Τελικά δεν είναι μόνο κάποιοι Έλληνες- γνωστοί ή μη- θυμωμένοι με την Madonna, είναι και κάποιοι διάσημοι superstar, όπως ο Elton John, που δεν περιορίζεται σε λακωνικές δηλώσεις, αλλά τα λέει έξω απ τα δόντια.

Η κόντρα του Sir με την κορυφαία pop τραγουδίστρια ξεκινά από το 2004, όταν την κατηγόρησε πως στη διάρκεια της περιοδείας Re-invention, τραγουδούσε πλέι μπακ. Συγκεκριμένα είχε πει ότι «Οποιοσδήποτε τραγουδάει πλέι μπακ στην σκηνή, όταν πληρώνεις 134 δολάρια για να τον δεις, πρέπει να πυροβολείται».

πηγή http://www.newsbomb.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ε. Κοκκίνου: Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της με τον καλό της στους Παξούς!

 

 

Τις διακοπές τους στους Παξούς απολαμβάνουν από την Κυριακή η Έλλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μπόγρης. Το γνωστό ζευγάρι έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και ταξίδεψε μαζί για τα όμορφα νησάκια του Ιονίου.


Μετά από τις χωριστές διακοπές που έκαναν τις προηγούμενες μέρες, καθώς η Έλλη βρέθηκε με τους φίλους και τον γιο της Αλέξανδρο στη Σκιάθο και ο Γιώργος στο Πήλιο, οι δυο τους ετοίμασαν βαλίτσες για Παξούς.

Μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τη φασαρία της πόλης, η γνωστή τραγουδίστρια και ο μπασκετμπολίστας κατάφεραν να περάσουν λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης πλάι στο κύμα και να χαρούν τον έρωτά τους.

Οι δυο τους, μάλιστα, ήθελαν καιρό να κάνουν μια κοινή καλοκαιρινή εξόρμηση, αλλά δεν τα είχαν καταφέρει νωρίτερα. Τώρα όμως που και ο γιος της τραγουδίστριας θα βρίσκεται μέχρι τα μέσα Αυγούστου με τον μπαμπά του Παναγιώτη Βασιλειάδη, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει κοινές διακοπές.

Η Έλλη, βέβαια, θέλοντας να μοιραστεί με τους φίλους της στο twitter τις όμορφες στιγμές που περνά στις διακοπές ανέβασε δυο ακόμη φωτογραφίες από το νησί...

sarotiko

Διαβάστε περισσότερα »

H Madonna είναι ανεπιθύμητη! Οι Ρώσοι ζητούν να απαγορευτούν οι συναυλίες της στη χώρα

 

Μετά τον Elton John που τις έσουρε τα απίστευτα, έρχονται και οι Ρώσοι να την ανακυρήξουν ανεπιθύμητη! Ενώσεις Ορθοδόξων ζήτησαν σήμερα να απαγορευτούν οι συναυλίες της Madonna στη Ρωσία.
Ο λόγος; Το γεγονός ότι η αμερικανίδα τραγουδίστρια ζήτησε χθες επιείκεια για τις τρεις νεαρές γυναίκες που δικάζονται στη Μόσχα. Πρόκειται για τις Pussy Riot που οργάνωσαν μια πανκ προσευχή σε καθεδρικό ναό εναντίον του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.

Η Madonna, η οποία πρόκειται να δώσει απόψε μια συναυλία στη Μόσχα και αύριο μια άλλη στην Αγία Πετρούπολη, εξέφρασε την ελπίδα πως το δικαστήριο θα επιδείξει επιείκεια και αυτές οι γυναίκες θα απελευθερωθούν σύντομα.

Οι τρεις γυναίκες, μέλη του πανκ συγκροτήματος, δικάζονται από τον Ιούλιο στη Μόσχα και κινδυνεύουν με κάθειρξη μέχρι επτά ετών.

Η υποστήριξη των Pussy Riot σημαίνει ανάμειξη στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας μας και άσκηση πίεσης στο δικαστήριο, δήλωσε προς το πρακτορείο Ιντερφάξ το γραφείο Τύπου της μοναρχικής οργάνωσης Ένωση των Σημαιοφόρων της Ορθοδοξίας.

Είναι καθήκον μας να ζητήσουμε την απαγόρευση αυτών των συναυλιών: αυτή η τραγουδίστρια περιγελά ανοικτά τους νόμους μας, τις παραδόσεις μας, την κουλτούρα μας, πρόσθεσε ένας εκπρόσωπος της Ένωσης Ορθοδόξων Αδελφοτήτων, ο Γιούρι Αγκεστσόφ.

πηγή http://www.tlife.gr/
Διαβάστε περισσότερα »