Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Oι παράλογες απαιτήσεις του Τζαστιν Μπίμπερ στη Κρήτη εν μέσω κρίσης

 

Μέσα στη κρίση και ενώ η Ελλάδα αντιμετωπίζει ήδη αρκετά οικονομικά προβλήματα, υπάρχει ένας νεαρός σταρ που θέλει παρακάλια για να... τραγουδήσει, πέρα απο το 1.000.000 δολάρια που εισέπραξε και τις ατελείωτες απαιτήσεις του που έκαναν άνω κάτω το ξενοδοχείο, που θα διέμενε στην Ελούντα.

Συγκεκριμένα, ο Τζάστιν Μπίμπερ, για μία εμφάνιση διάρκειας μόλις 15 λεπτών στο πάρτυ γενεθλίων της 12χρονης κόρης ενός Ελληνοελβετού επιχειρηματία, ζήτησε ένα εκατομμύριο δολάρια, ενώ η λίστα που έλαβαν μέσω email οι άνθρωποι του Elounda Peninsula που θα τον φιλοξενούσε τους άφησε κυριολεκτικά άφωνους.

Ήθελε για τις 2 ημέρες που θα έμενε στη Κρήτη να έχει 24 ώρες το 24ωρο διαθέσιμες Cadillac δύο έξτρα δωμάτια για τους σωματοφύλακές του και για γραφείο συσκέψεων με τους συνεργάτες του, ενώ απαίτησε να υπάρχει δίπλα στη σκηνή (η οποία θα ήταν έτσι κι αλλιώς στο ξενοδοχείο) έξτρα δικό του καμαρίνι που θα διέθετε ποικιλία τσαγιών και φρέσκες σαλάτες με λαχανικά εποχής και οι απαιτήσεις δε τελειώνουν εδώ.

Στο χώρο που θα διέμενε έπρεπε η θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 22 βαθμούς κελσίου και να υπάρχουν πολλά μπουκάλια vitamin water και σακουλάκια με καναδέζικα τσιπς σε κάθε δωμάτιο,ενώ απαγόρευε ρητά να υπάρχει μαγιονέζα σε οποιοδήποτε φαγητό θα του σερβίρουν.

Οι άνθρωποι του χώρου έκαναν τη Κρήτη άνω κάτω για να διαμορφώσουν τις κατάλληλες συνθήκες για τον νεαρό σταρ, ο οποίος τελικά –και αφού εισέπραξε το 1.000.00 δολάρια που είχε ζητήσει- ακύρωσε τελευταία στιγμή την εμφάνισή του λόγω «προσωπικού κωλύματος» ενώ υποσχέθηκε ότι θα πραγματοποιήσει την συναυλία για τα 13α γενέθλια της κόρης του επιχειρηματία του χρόνου.
iefimerida.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Αγγελική Ηλιάδη - Κώστας Μηλιωτάκης: Χωρισμός εξαιτίας τρίτου προσώπου;

 

Τρίτο πρόσωπο βρέθηκε ανάμεσα στο ζευγάρι και τους χώρισε λίγο πριν το γάμο τους. Και μάλιστα γυναίκα! 
Σύμφωνα με το Star, λίγο καιρό πριν το γάμο της Αγγελικής Ηλιάδη και του Κώστα Μηλιωτάκη, μία ανερχόμενη τραγουδίστρια από τη Θεσσαλονίκη, χώρισε το ζευγάρι! Ο Μηλιωτάκης έχει ήδη φύγει από το σπίτι που συγκατοικούσε με την Ηλιάδη και παρόλο που εξακολουθεί να το αρνείται (δεν τον συμφέρει άλλωστε να το παραδεχτεί), φαίνεται πως ο χωρισμός είναι οριστικός! 
http://www.athensbars.gr/
Διαβάστε περισσότερα »

Ελληνίδα τραγουδίστρια: Τραγουδούσε και την... παράτησαν οι μουσικοί!

Πείτε μας ότι είναι ένα όνειρο και μην μας ξυπνάτε τώρα γιατί γελάμε. Όπως αναφέρει.... 
...το radar.gr, δεν μπορεί, κάποιος παίζει μαζί μας. Η αοιδός τραγουδά και οι μουσικοί την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια...

Πού και με τι ορχήστρα; Αφού η σκηνή ήταν άδεια. Μήπως οι συνεργάτες της δεν την άντεξαν και παράτησαν τα όργανα μόνα τους και την τραγουδίστρια σύξυλη κι όπου φύγει, φύγει;

Μήπως έκανε πλεί μπάκ;

Ας μας ενημερώσει κάποιος...

Διαβάστε περισσότερα »

Η αποκάλυψη της Έλενας Παπαρίζου : Δεν φορά εσώρουχο!

Το μάθαμε και αυτό. Η Έλενα Παπαρίζου δεν φοράει εσώρουχο! Τώρα δεν παίρνουμε και όρκο ότι δεν φοράει ποτέ εσώρουχο αλλά στη συναυλία που είχε την Παρασκευή στην Μυτιλήνη δεν φόραγε σίγουρα. 
Τουλάχιστον αυτό αποκάλυψε εκείνη στο μικρόφωνο κατά τη διάρκεια της συναυλίας της. Όλα ξεκίνησαν από ένα πείραγμα του τραγουδιστή από το συγκρότημα Μέλισσες, το οποίο τη συνοδεύει στις καλοκαιρινές της εμφανίσεις. Όταν ο Χρήστος Μάστορας ανέβηκε στο stage για να ερμηνεύσει μαζί με την hot Έλενα μια σειρά από τραγούδια τη ρώτησε τι εσώρουχα προτιμάει εκείνη. Η αφορμή δόθηκε και ακολούθησε ένας απολαυστικός διάλογος με τα μικρόφωνα ανοιχτά και τους φανς να παρακολουθούν την εξέλιξη της συζήτησης. Εκεί αφού ο Χρήστος άρχισε να αναφέρει χρώματα που μπορεί να προτιμάει «πετάχτηκε» ο κιθαρίστας του συγκροτήματος και είπε: «Δεν φοράει». Η Έλενα αμέσως απάντησε θετικά και είπε ότι αυτή ακριβώς είναι η απάντηση στην ερώτηση που της είχε γίνει πριν λίγο.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Οι Goin' Through και οι ΝΕΒΜΑ δίχασαν ΚΝΕ και ΣΥΡΙΖΑ!

Άναψαν τα αίματα ανάμεσα σε ΚΝΕ και ΣΥΡΙΖΑ. Όχι για τα οικονομικά μέτρα, ούτε για κάποιο κοινωνικό πρόβλημα. Όλος ο καβγάς έγινε για τους... Goin' Through και τους NEBMA! 
Στις 13 Σεπτέμβρη ξεκινά όπως κάθε χρόνο τέτοιο καιρό το Φεστιβάλ της ΚΝΕ , το οποίο όμως φέτος αποφάσισε να εντάξει στους κόλπους του και κάτι σε πιο χιπ χοπ. Έτσι, κάλεσε τους Goin' Through και τους NEBMA. 

Η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, Αυγή, κατακεραύνωσε την επιλογή υποστηρίζοντας: 

«Στο 38ο φεστιβάλ της ΚΝΕ θα εμφανιστούν τα "χιπ χοπ" συγκροτήματα Going Τhrough και ΝΕΒΜΑ. Δεν πρόκειται για φάρσα, κακοήθεια ή προβοκάτσια. Η είδηση επιβεβαιώνεται και από τον "Ριζοσπάστη". Σε ένα φεστιβάλ που κουβαλάει όλη την ιστορία του ΚΚΕ που έχει συνδεθεί με αγώνες και καλλιτέχνες οι κνίτες της νέας εποχής θα ακούσουν στίχους από γνωστές ποπ επιτυχίες "επιπέδου", όπως το "γυναίκες τριγύρω πολλές παρά πολλές αλλά ποτέ δεν είναι αρκετές" ή το "μαζί μου ασχολείσαι πόσο μ***ς είσαι" καθώς και το "αμιγώς" πολιτικό "καλημέρα Ελλάδα".

Τα δύο συγκροτήματα είναι μιμητές της αμερικάνικης αντίστοιχης σκηνής, υπέρμαχοι ενός συστήματος στο οποίο ο "άντρας" θέλει "αμάξια και λεφτά" για να κατακτήσει την καλλίγραμμη νεαρή, την οποία φυσικά αλλάζει σαν τα πουκάμισα και πουλάει νταηλίκι... Αν πρόκειται για προσπάθεια του ΚΚΕ να πιάσει τον παλμό της νεολαίας, είναι μάλλον αποτυχημένη... όπως και γενικά τα αντανακλαστικά του στους παλμούς της κοινωνίας.

Αν πάλι αποφάσισε να αλλάξει ο χαρακτήρας του Φεστιβάλ και να μην αποτελεί πια πολιτιστικό και πολιτικό γεγονός, αλλά εμπορική διοργάνωση, τότε μάλλον αξιολογεί τις προτεραιότητές του». 

Άμεσα αντέδρασε η ΚΝΕ, η οποία ανακοίνωσε: 

«Σε σχόλιο στην εφημερίδα «Αυγή» με αφορμή τη συμμετοχή γνωστού χιπ-χοπ συγκροτήματος, στις πλούσιες και πολύμορφες εκδηλώσεις του 38ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του “Οδηγητή”, στις 13-15 Σεπτέμβρη στο Πάρκο Τρίτση, αναφέρει: «Αν πρόκειται για προσπάθεια του ΚΚΕ να πιάσει τον παλμό της νεολαίας, είναι αποτυχημένη…». Αναφέρει επίσης και στίχους τραγουδιών του, όπως το «μαζί μου ασχολείσαι…».

Αφού ασχολήθηκαν μαζί μας, τους θυμίζουμε τα βασικά: το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή», είναι από τα μεγαλύτερα νεανικά πολιτικά-πολιτιστικά γεγονότα στη χώρα μας, θεσμός που απλώνεται απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα. Πραγματοποιείται από την αρχή ως το τέλος με την αυτοθυσία, το μεράκι και την προσπάθεια χιλιάδων μελών, φίλων και οπαδών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, χωρίς σπόνσορες και χορηγούς και φιλοξενούνται δεκάδες εκδηλώσεις, συναυλίες, συζητήσεις, θεατρικές παραστάσεις, αθλητικές δραστηριότητες, ερασιτεχνικά συγκροτήματα πλάι σε γνωστούς καλλιτέχνες κ.α. Είναι λογικό στις εκδηλώσεις του να χτυπάει ο παλμός της νεολαίας.

Οι κύριοι της «Αυγής» και του ΣΥΡΙΖΑ που επίσημα υποστηρίζουν (όπως η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ) τα ναρκωφεστιβάλ και τις λοιπές εκδηλώσεις όπου σβήνει ο παλμός, ο νους και η ψυχή της νεολαίας, είναι λογικό να έχουν την αγωνία να τον πιάσουν…
Εμείς βέβαια έχουμε μια εξήγηση για τους λόγους επιλογής των ΝΕΒΜΑ και των Goin' Through από την ΚΝΕ. Και αυτή είναι οι επαναστατικοί στίχοι του τραγουδιού τους "Δεν κάνω διακοπές"που εκτός από δείγμα πάλης της εργατικής τάξης, ταιριάζουν και γάντι με τη δύσκολη εποχή που περνάμε: 

χωρίς στυλό, διαβατήριο, μοναχά τους στίχους
διακοπές στην Αθήνα σε ασπρόμαυρους τοίχους

σε ταράτσες κεραίες και στη Βούλα ξαπλώστρες
μέσα κι έξω από μπαρ κι οι γνώστες παταμοστρες
και πέρανε οι νύχτες φτάνει πάλι ξημέρωμα

όλο το βράδυ σφηνάκια εξουδετέρωνα
φωτιά στα μπαρ θυμίζοντας το Νέρωνα μαχαίρωμα στην πλάτη
με κάποιους ξενέρωνα κάθε λιμάνι καημός

κάθε καημός και δάκρυ ίδια φράση στόμα, στόμα
ίδια απ’ άκρη σ’ άκρη χωρίς μοντάζ μόνο χείλη με χείλη
παρ’ το χαμπάρι μ’ αγαπάς κι ας μην είμαστε φίλοι

τόσα χρόνια εδώ δυνατά σε χτυπώ χωρίς διαλειμματα καθόλου
ούτε ένα ρεπό

δεν κάνω διακοπές σου δίνω αυτό που θες
τόσα χρόνια εδώ δυνατά σε χτυπώ χωρίς διαλλείματα καθόλου
ούτε ένα ρεπό

δεν κάνω διακοπές σου δίνω αυτό που θες
τόσα χρόνια εδώ δυνατά σε χτυπώ χωρίς διαλλείματα καθόλου
ούτε ένα ρεπό

δεν κάνω διακοπές σου δίνω αυτό που θες
τόσα χρόνια εδώ δυνατά σε χτυπώ χωρίς διαλλείματα καθόλου
ούτε ένα ρεπό

δεν κάνω διακοπές σου δίνω αυτό που θες»
Διαβάστε περισσότερα »

Απλωτές με μπρατσάκια κάνει η Έφη Σαρρή

 

Τι κι αν ήταν σε πισίνα...

Καμαρώστε με, καμαρώστε με, φαίνεται πως τραγουδούσε η Έφη Σαρρή τη στιγμή που πόζαρε με το μπικίνι της και τα μπρατσάκια της στην πισίνα.

Η αοιδός φαίνεται ότι δεν τα πάει καλά με το κολύμπι και στηρίζεται σε... ξένα μπράτσα.

Φανταστείτε να παίζει σε τηλεοπτική σειρά με θέμα τους ναυαγοσώστες και να κάνει γκέστ εμφάνιση με πορτοκαλί μπρατσάκια αλά Πάμελα...









 radar.gr

Διαβάστε περισσότερα »

«Εγώ πήρα τον Κρις από τη Ριάνα»

Απειλές ισχυρίζεται ότι δέχεται η Ιωάννα Αποστόλου από την Ξάνθη

Σε πολεμικό κλίμα βιώνει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της στη Νέα Υόρκη η Ξανθιώτισσα Ιωάννα Αποστόλου, η οποία υποστηρίζει στην εφημερίδα Real News ότι είναι η νέα σύζυγος του ράπερ Κρις Μπράουν, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός με τον ξυλοδαρμό της Ριάνα.

Η Ιωάννα, η οποία διαθέτει αλυσίδα γυμναστηρίων στη Νέα Υόρκη και στο Λος Άντζελες, ισχυρίζεται ότι έχει παντρευτεί τον Κρις Μπράουν στο Ντουμπάι και πως όταν διέρρευσε η είδηση του γάμου τους άρχισε να δέχεται απειλές και επιθέσεις.

Όπως αναφέρει ενδεικτικά ένα βράδυ που οι δυο τους είχαν βγει σε κλαμπ, τους πλησίασε ο Ντρέικ, ο νέος σύντροφος της Ριάνα ο οποίος τσακώθηκε με τον Κρις.

Όσο για το πώς γνωρίστηκαν οι δυο τους… Η Ιωάννα εξηγεί πως αρχικά ήταν φίλοι με τον Κρις, με αφορμή όμως μια αρρώστια που πέρασε κι έπρεπε να μείνει για δυόμισι μήνες στο νοσοκομείο, ήρθαν πιο κοντά. Εκείνος την επισκεπτόταν καθημερινά ενώ είχε σταματήσει, όπως λέει και τις συναυλίες για να είναι μαζί της.

Η Ιωάννα Αποστόλου που είναι έγκυος τριών μηνών, εξηγεί πως ο γάμος έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο και ότι όταν έρθει στον κόσμο το παιδί τους, θα κάνουν τον θρησκευτικό γάμο και τη βάφτιση στη Σαντορίνη.
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Μαζί στη σκηνή Θεοδωρίδου, Παπαρίζου και Πανταζής

 

Το σχήμα θα κάνει πρεμιέρα τέλος Οκτωβρίου

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους λάτρεις του λαϊκού τραγουδιού καθώς μια συνεργασία έρχεται να βάλει «φωτιά» στη νυχτερινή Αθήνα. 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Ελένα Παπαρίζου και ο Λευτέρης Πανταζής θα συνυπάρξουν στον Βοτανικό, ωστόσο το σχήμα θα κάνει πρεμιέρα στο τέλος Οκτωβρίου, καθώς μέχρι τότε ο Λευτέρης Πανταζής αλλά και η Νατάσα Θεοδωρίδου μαζί με τη Μαρινέλλα θα περιοδεύουν σε Αργεντινή, Βραζιλία και Ηνωμένες Πολιτείες. 
Διαβάστε περισσότερα »

Το μπεζ αρέσει στην Ελευθερία Ελευθερίου

 

Τα γοβάκια που την κέρδισαν αυτό το καλοκαίρι

Όλο το καλοκαίρι οι κοσμικές της εμφανίσεις συνοδεύονταν πάντοτε με τα ίδια μπεζ παπούτσια. Δεν έλεγε να τα βγάλει από επάνω της η Ελευθερία Ελευθερίου.

Οι συγκεκριμένες μπεζ γόβες… έκαναν έναρξη αρχές Ιουνίου και κλείνουν το πρόγραμμά τους στις 25 Αυγούστου 2012. 

Σας είχαμε ξαναγράψει ότι προσπαθήσαμε να καταγράψουμε πόσες φορές τα τίμησε. Μέχρι την ημέρα που δημοσιεύσαμε το πρώτο μας ρεπορτάζ, η Ελευθερία τα είχε φορέσει 3 φορές. Στα βραβεία Mad, σε κοσμική εκδήλωση του Φώτη Σεργουλόπουλου καθώς και στην παρουσίαση νέας δισκογραφικής δουλειάς του Νίκου Βουρλιώτη.

Σήμερα, τα μπεζ γοβάκια της μας τίμησαν με την παρουσία τους στην πρεμιέρα της Ελένης Φουρέιρα και του Γιώργου Μαζωνάκη. Τουτέστιν, η τραγουδίστρια τα έβαλε για τέταρτη φορά.

Ίσως να θέλει ν’ αποφύγει λόγω οικονομικής κρίσης να κάνει σπατάλες, αλλά τόσες περιοδείες έκανε ανά την Ελλάδα και την Κύπρο, δεν την έφτασαν τα χρήματα που συγκέντρωσε ν’ αγοράσει άλλα; Λέμε τώρα!


Πηγή: radar.gr

Διαβάστε περισσότερα »

Μαγικές βραδιές στα «Πρέσπεια»

 

Τον καλύτερο εαυτό τους έδωσαν Ευανθία Ρεμπούτσικα και Άλκηστης Πρωτοψάλτη

Μία από τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις στην 24χρονη πορεία των «Πρεσπείων», έζησαν χθες βράδυ όσοι προσήλθαν στη συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, στο νησάκι του Αγίου Αχίλλειου, στις Πρέσπες.

«Σε μία περίοδο κρίσης, η υψηλού επιπέδου συναυλία των δύο καταξιωμένος καλλιτεχνών μας, που ξεπέρασαν τον εαυτό τους, «μάγεψε» τους περίπου 5.000 έλληνες, απ΄ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, που προσήλθαν στη Βασιλική του Αγίου Αχιλίου», επισημαίνει στο ΑΜΠΕ, ο καλλιτεχνικός διευθυντής των «Πρεσπείων», πρώην υπουργός, Γιώργος Λιάνης.

Ο ίδιος δεν έκρυψε την μεγάλη του ικανοποίηση για την πορεία του θεσμού, που έχει καταξιωθεί στις συνειδήσεις της τοπικής κοινωνίας, και όχι μόνο, καταλαμβάνοντας μία ζηλευτή θέση στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας μας. Εγγύηση για τη συνέχιση του θεσμού, αποτελούν τα είκοσι τέσσερα χρόνια των επιτυχημένων εκδηλώσεων, που συμβολικά φέτος αφιερώνονται στους ισάριθμους κατοίκους του Αγίου Αχίλλειου.

«Παιδιά της περιοχής μεγάλωσαν με τις εκδηλώσεις, τις οποίες παρακολουθούν ανελλιπώς, ακόμα και όταν φεύγουν από τον τόπο τους, όπως η Ντάνα (Ιορδάνα), η οποία σήμερα είναι αριστούχα φοιτήτρια στη σχολή Καλών Τεχνών της Σορβόνης», επισημαίνει-μεταξύ άλλων- ο κ. Λιάνης.

Επιδίδοντας τον τίτλο του επίτιμου δημότη στον Γιώργο Λιάνη και τιμητική διάκριση στον Αλέξη Κωστάλα, ο δήμαρχος Πρεσπών, Βασίλης Τσέπας, τόνισε ότι για τους κατοίκους της περιοχής με την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων, αρχίζει η προσμονή και η λαχτάρα για την επόμενη διοργάνωση.

Στο τέλος της συναυλίας, που όσοι την παρακολούθησαν τήρησαν άχραντη σιγή, οι δύο καλλιτέχνιδες ξεσήκωσαν με το κάλεσμά τους τον κόσμο, που κατέκλισε τη σκηνή, χορεύοντας όλοι μαζί. Μεταξύ αυτών ο υφυπουργός. Πολιτισμού, Κώστας Τζαβάρας, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Δακής, οι βουλευτές του νομού, οι Ολυμπιονίκες, Γιάννα Χρίστου από τη Φλώρινα και Βάσω Βουγιούκα. Μαζί τους και η «αειθαλής», Ζωζώ Σαπουντάκη, η οποία πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ», με την οποία θα πέσει η αυλαία των φετινών εκδηλώσεων, στο χώρο του νέου Δημοτικού Πάρκου στη Φλώρινα.

Τα 25α «Πρέσπεια» έχει αποφασιστεί ήδη να αφιερωθούν στην αλησμόνητη Μελίνα Μερκούρη.
newsbeast



Διαβάστε περισσότερα »

Οι αδερφοί Κατσιμίχα στο Άλσος Βεΐκου

 

Θα παρουσιάσουν τη νέα τους δουλειά μετά από δέκα χρόνια solo καριέρας

Συναυλία στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι την Δευτέρα 27 Αυγούστυ θα πραγματοποιήσουν οι αδελφοί Κατσιμίχα στα πλαίσια της καλοκαιρινής περιοδείας τους.

Η μουσική των Χάρη & Πάνου Κατσιμίχα δε χρειάζεται συστάσεις, βγαίνει από την καρδιά της δεκαετίας του '80 γεμάτη συναισθήματα και φτάνει μέχρι σήμερα, ζεστή, ζωντανή και αληθινή. Μια φωνή που άλλοτε γίνεται παιχνίδι και άλλοτε σοβαρεύει, άλλοτε διαμαρτυρία και άλλοτε ποίηση, αλλά ποτέ δε χάνει την ουσία και την αυθεντικότητά της.

Οι Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας μόλις κυκλοφόρησαν στο νέο τους άλμπουμ «Beat Poetry», όπου παρουσιάζουν μία μουσική εργασία πάνω στην ποίηση της beat γενιάς. Η δουλειά αυτή - η πρώτη που δημιουργούν μαζί μετά από δέκα χρόνια- μπορεί να θεωρηθεί μία μουσική ταινία μικρού μήκους, όπως σημειώνουν οι ίδιοι. Ένα μπερδεμένο όνειρο. Ένα μουσικό παραμύθι για μεγάλους, γραμμένο με τα λόγια των beat ποιητών. 

Πηγή: monopoli.gr

Διαβάστε περισσότερα »

Ακόμα τέσσερις συναυλίες για Αρβανιτάκη-Στόκα

 

Οι σταθμοί της περιοδείας τους το Σεπτέμβριο

Αφού συναντήθηκαν με χιλιάδες φίλους τους σε όλη την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Μπάμπης Στόκας ολοκληρώνουν την περιοδεία τους τον Σεπτέμβριο με ακόμα τέσσερις εμφανίσεις. 

Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει στις 3 Σεπτεμβρίου τη Δράμα (Φαράγγι Πετρούσας), στις 5 Σεπτεμβρίου τα Ιωάννινα (Θέατρο ΕΗΜ), στις 6 Σεπτεμβρίου την Έδεσσα (Θέατρο Γαβαλιώτισσα) και στις 16 Σεπτεμβρίου τη Θεσσαλονίκη (Διεθνής Έκθεση).

Διαβάστε περισσότερα »