Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

George Michael: Song to the Siren - Νέο τραγούδι


George Michael: Song to the Siren - Νέο τραγούδι

George Michael: Song to the Siren - Νέο τραγούδι


Ο διάσημος καλλιτέχνης παρουσίασε, μέσα από την περιοδεία του, το νέο του τραγούδι, την μπαλάντα "Song to the Siren", το οποίο είναι διασκευή του τραγουδιού του Tim Buckley.
Η ευχή των θαυμαστών του ήταν να κυκλοφορήσει ο George Michael το τραγούδι και σε studio version, κάτι που έγινε πραγματικότητα. Έτσι, έχουμε όλοι τώρα την ευκαιρία να το ακούσουμε. Ήδη, κέρδισε πάνω από 44.000 θεάσεις στο YouTube και πολλά θετικά σχόλια!

Απολαύστε το!
















Διαβάστε περισσότερα »

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έκανε μια "Παράξενη γιορτή" στο Θέατρο Πέτρας!


Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έκανε μια "Παράξενη γιορτή" στο Θέατρο Πέτρας! (φωτορεπορτάζ)

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έκανε μια "Παράξενη γιορτή" στο Θέατρο Πέτρας! (φωτορεπορτάζ)

Info

  • Τι: Μιχάλης Χατζηγιάννης/Βαλάντω Τρύφωνος 
  • Πού: Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη 
  • Πότε: 25/7/12 
  • Ρεπορτάζ: Λίζα Μάτσα 
  • Φωτογράφηση: Ανδρέας Πανόπουλος 
Βρισκόμαστε στην κάρδια του καλοκαιριού, ωστόσο το βράδυ της Τετάρτης είχε δροσιά. Είχε λίγο δρόμο μέχρι να ανέβουμε στο Θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη, αλλά άξιζε το κόπο. Ο αγαπημένος μου Μιχάλης Χατζηγιάννης με την -έκπληξη της βραδιάς- Βαλάντω Τρύφωνος σε λίγο θα έδιναν συναυλία σε αυτό το γραφικό μέρος, που αγάπησα από την πρώτη στιγμή που αντίκρισα.
mixalis xatzigiannis theatro petras
Δεν περιμέναμε πολύ μέχρι να ξεκινήσει και στις 10 παρά η Βαλάντω βρέθηκε στη σκηνή και άνοιξε την συναυλία με το "Set fire to the rain". Όμορφη φωνή στα αλήθεια... με τεράστιες προοπτικές και δυνατότητες να κάνει πολλά! Ο Μιχάλης δεν άφησε τους θαυμαστές του να περιμένουν πολύ. Ο κόσμος χειροκροτούσε δυνατά και περίμενε να ακούσει την φωνή του. Εκείνος επέλεξε να ξεκινήσει με κάτι παλιό, με μια "Παράξενη γιορτή" για να μας θυμίσει όλα αυτά που τον ένωσαν με το κοινό του για πάντα. Και μια γλυκιά νοσταλγία ξεπήδησε από τον ουρανό..
mixalis xatzigiannis theatro petras
Το έντονα φορτισμένο κλίμα στη στιγμή έγινε πιο ανάλαφρο με κομμάτια όπως το "Πλάι πλάι", "Βασιλιάς", το "Καλοκαίρι μου" και το ολοκαίνουργιο single "3 Ζωές" (του οποίου το video clip μόλις κυκλοφόρησε, από το αχτύπητο δίδυμο της Post Modern-Prometheus. Check it!) Ευχαρίστησε το κοινό του που για ακόμα μια φορά, σε τέτοιες δύσκολες εποχές, είναι εκεί. Ο κόσμος έδειχνε την αγάπη του κάθε στιγμή, είτε με το χειροκρότημα του, είτε με τις φωνές του, είτε με τα "δωράκια" που του πρόσφεραν.
mixalis xatzigiannis theatro petras
Είναι απίστευτο πόσα συναισθήματα μπορούν να γεννηθούν κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας, και πόσο εύκολο είναι να πηδάς από τη χαρά στη λύπη και το αντίστροφο. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το κάνει να φαντάζει σαν παιχνιδάκι... Την επόμενη κιόλας στιγμή μας τραγουδούσε το "Καλύτερο ψέμα" και το "Κράτα με", αποδεικνύοντας πως είναι το "Παιδί της Βροχής".
mixalis xatzigiannis theatro petras
Και τώρα ξανά η σειρά της Βαλάντως, η οποία έμεινε μόνη της στη σκηνή και μας ερμήνευσε το νέο της τραγούδι "Να μου εξηγήσεις" σε μουσική του Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχους της Ελεάνας Βραχάλη. Αν δε το χεις ακούσει, αξίζει να το αναζητήσεις (για να δεις και τη κλιπάρα του) και σου υπόσχομαι πως θα πατήσεις πολλές φορές το replay! Ακούσαμε τραγούδια από το ξένο mainstream, όπως το "Move Like Jagger", "It's my life" και το "You 've got the love"-μια εξαιρετική επιλογή από Florence and the machine. Και όση ώρα τραγουδούσε εγώ άκουγα τη φωνή της, είχα συγκεντρωθεί σε αυτή και παρατήρησα πως αξίζει πολλά. Πολλά περισσότερα από όσα είδα εκεί.
mixalis xatzigiannis theatro petras
Η συνεργασία του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τη Βαλάντω Τρύφωνος αποδείχτηκε και εμπράκτως με τη σκηνική συνύπαρξή τους (και κάπου εκεί ακούσαμε ολοκάθαρα την πραγματική φωνάρα της όλοι μας..) στη "Βροχή των αστεριών" που ερμήνευσαν μαζί. Ο Μιχάλης πήρε την σκυτάλη και συνέχισε με τις πολυαγαπημένες μπαλάντες "Να μείνεις εδώ", το "Σ'αγαπώ" και το "Αυτά που θα λεγα σε σένα", το οποίο αφιέρωσε στη μητέρα του. Και ξανά το κλίμα αλλάζει και την επόμενη στιγμή σιγοτραγουδάμε το "Αν δε κοιτάζω εσένα", "Όλα ή τίποτα" και ένα αίσθημα χαρμολύπης να κατέκλυσε τις καρδιές όλων όσων βρίσκονταν στο γεμάτο Θέατρο Πέτρας.
mixalis xatzigiannis theatro petras
Μια πολύ όμορφη στιγμή που κράτησα είναι η στιγμή που περιμένουν όλοι όσοι πηγαίνουν με πάθος στις συναυλίες του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Και μιλώ φυσικά για την στιγμή που θα ακούσουμε το "Βυθό" και τα λόγια θα είναι πια περιττά.. Ο Μιχάλης δε μας απογοήτευσε και με μια κιθάρα μόνο, δώρο από το Καναδά να ξέρετε (τα έμαθα όλα η δαιμόνια ρεπόρτερ), μας συγκίνησε και μας άγγιξε βαθιά.
mixalis xatzigiannis theatro petras
Η απέραντη φωνή του Μιχάλη Χατζηγιάννη και η σεμνότητα με την οποία αντιμετωπίζει η Βαλάντω την μουσική άγγιξε όλους όσους βρεθήκαν εκείνο το βράδυ στην Πετρούπολη και δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτούς που βρίσκονταν μέσα στο Θέατρο Πέτρας, αλλά και σε αυτούς που είχαν σκαρφαλώσει στα ψηλότερα βράχια του και απόλαυσαν την συναυλία από ψηλά, έχοντας την πιο τέλεια θέα του κόσμου και το καλύτερο μουσικό background για αυτό το δροσερό βράδυ του Ιούλιο..

xatzigiannis theatro petras

πηγη:tralala.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Δύο χρόνια φυλακή για τα μέλη των Pussy Riot


Δύο χρόνια φυλακή για τα μέλη των Pussy Riot

    pussyriot
Δύο χρόνια (φυλακή) έφαγαν τελικά τα τρία μέλη των Pussy Riot. Οι Maria Alyokhina (24 ετών), Nadezhda Tolokonnikova (22 ετών) και Yekaterina Samutsevich (29 ετών) κρίθηκαν ένοχες για ωμή διατάραξη της κοινωνικής τάξης και χουλιγκανισμό με κίνητρο... θρησκευτικό μίσος σε δικαστήριο της Μόσχας.
Το δικαστήριο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν είναι δυνατόν να αλλάξουν τις κατηγορίες προς το λιγότερο... «σοβαρό». Επικαλούμενο τα κίνητρα του «εγκλήματος» και τη συμπεριφορά/στάση με την οποία «διαπράχθηκε», το δικαστήριο έκρινε απαραίτητο να εκδώσει μια ποινή στερητική της ελευθερίας τους, προκειμένου να «αποκατασταθεί η κοινωνική δικαιοσύνη», σύμφωνα με την εφημερίδα The Guardian.
Οι τρεις τους πλήρωσαν ακριβά τη διαμαρτυρία τους ενάντια στην υποστήριξη της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας στο πρόεδρο της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν, σε ένα καθεστώς που είναι πασίγνωστο ότι δεν σηκώνει τέτοιου είδους... ελευθερίες.
Ως ελαφρυντικά λήφθηκαν υπόψη το καθαρό ποινικό μητρώο, το θετικό προφίλ του χαρακτήρα τους και το γεγονός ότι δύο από τις γυναίκες έχουν παιδιά. Ήδη έχουν τεθεί υπό κράτηση εδώ και πέντε μήνες. 
Διαβάστε περισσότερα »

Καίτη Γαρμπή: Να πως συνδυάζει διακοπές και δουλειά!


Καίτη Γαρμπή: Να πως συνδυάζει διακοπές και δουλειά!

Καίτη Γαρμπή: Να πως συνδυάζει διακοπές και δουλειά!


Η δημοφιλής τραγουδίστρια, μπορεί να βρίσκεται σε διακοπές με την οικογένειά της στην Επίδαυρο, αλλά δεν ξεχνά πως, από τον Οκτώβρη, θα αρχίσει τις ζωντανές της εμφανίσεις σε κινηματογραφική αίθουσα στην Αθήνα. Έτσι, βρήκε τρόπο να τα συνδυάσει όλα!
Πρόσφατα, έκανε ένα μικρό ταξίδι για την όμορφη Σαντορίνη, όπου πραγματοποίησε γυρίσματα για τις ανάγκες των επερχομένων ζωντανών παραστάσεων που ετοιμάζει.

Δείτε παρακάτω κάποιες φωτογραφίες από τα γυρίσματα με την Καίτη Γαρμπή να ποζάρει σε όμορφες τοποθεσίες του νησιού!




Η Καίτη Γαρμπή στη Σαντορίνη
photos in gallery: 3
Διαβάστε περισσότερα »

Μπιγιονσέ: Θέλω ν'αφήσω το σημάδι μου στον κόσμο


Μπιγιονσέ: Θέλω ν'αφήσω το σημάδι μου στον κόσμο

Την πρόθεση της να κάνει κάτι σπουδαίο για τους άλλους εξέφρασε η σούπερ σταρ σε συνέντευξη της στο CNN με αφορμή τα γυρίσματα του τελευταίου της βίντεο κλιπ για το σινγκλ "I Was Here" σε εγκαταστάσεις των Ηνωμένων Εθνών, ενώ δώρισε το κομμάτι στην Παγκόσμια Ημέρα Φιλανθρωπίας που γιορτάζεται στις 19 Αυγούστου.





Μπιγιονσέ: Θέλω ν'αφήσω το σημάδι μου στον κόσμο
Η Μπιγιονσέ (Beyonce) θέλει να εμπνεύσει τον κόσμο να κάνει τη διαφορά. "Με προσέλκυσε ιδιαίτερα η διάδοση αυτής της ξεχωριστής μέρας", είπε στον παρουσιαστή Άντερσον Κούπερ (Anderson Cooper):

"Έμαθα ότι 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή του βοηθώντας τους συνανθρώπους τους στη Βαγδάτη και σκέφτηκα ότι θα ήταν απίστευτο να βγάλουμε κάτι θετικό απ' αυτό και να προσπαθήσουμε να εμπλέξουμε τον κόσμο στο να κάνει σπουδαία πράγματα για κάποιον άλλον.
Το "I Was Hereλέει ότι θέλω ν' αφήσω το αποτύπωμα μου στην άμμο του χρόνου και ότι το ν' αφήσουμε το σημάδι μας στον κόσμο είναι βασικά αυτό που ονειρευόμαστε. Όλοι θέλουμε να ξέρουμε ότι η ζωή μας είχε κάποιο νόημα και ότι κάναμε κάτι για κάποιον άλλον και ότι σκορπίσαμε γύρω μας θετικότητα, ανεξάρτητα αν ήταν πολύ ή λίγη.
Έτσι, το τραγούδι αυτό είναι ιδανικό για την Ημέρα Φιλανθρωπίας. Και πιστεύω ότι για τα Ηνωμένα Έθνη, το να θέλεις να εμπλέξεις όλο τον κόσμο ήταν κάτι σημαντικό και αυτό είναι που αντιπροσωπεύω".
e-go.gr
Διαβάστε περισσότερα »