Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Η Britney Spears διαφημίζει άρωμα

 

Δείτε το σποτ

Η Britney Spears διαφημίζει το νέο της άρωμα «Fantasy Twist» το οποίο είναι στην πραγματικότητα δύο αρώματα σε ένα, το Fantasy και το Midnight Fantasy. Τα αρώματα αυτά είναι ενωμένα, δημιουργώντας έτσι ένα σφαιρικό μπουκάλι. Ανοίγοντάς το στη μέση προκύπτουν δύο καινούρια μπουκαλάκια. Το ροζ περιέχει το άρωμα Fantasy, ενώ το σκούρο μπλε το άρωμα Midnight Fantasy. 

Πότε είναι ξανθιά πότε μελαχρινή πότε αθώα πότε πονηρή. Όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης του σποτ ήθελε απλά να παρουσιάσει τα πολλά διαφορετικά πρόσωπα με τα οποία βλέπει ο κάθε θαυμαστής της την τραγουδίστρια.

Δείτε το διαφημιστικό σποτ του αρώματος που ξεκινάει από την τραγουδίστρια να περπατάει στους διαδρόμους ενός ξενοδοχείου με τους πελάτες του ξενοδοχείου να κρυφοκοιτάζουν μέσα από τις κλειδαρότρυπες. 

















 

 
Διαβάστε περισσότερα »

«Ναι, έχω κάνει μπότοξ»

 

Η γυναικεία ματαιοδοξία της είναι να μεγαλώσει όμορφα

Συνέντευξη σε περιοδικό παραχώρησε η Πέγκυ Ζήνα όπου και μίλησε για τη μητρότητα, τα σχέδια της βάπτισης και αποκαλύπτει ότι έχει κάνει μπότοξ.

Επιπλέον σχολίασε τα κακοήθη δημοσιεύματα που ακούγονται κατά καιρούς για το πρόσωπο της και ανέφερε αν εξοργίζεται με τα αναληθή σχόλια.

«Θλίβομαι. Κλείνομαι στον εαυτό μου, το παίρνω πολύ προσωπικά όταν διαβάζω ανακρίβειες για μένα. Με ενοχλεί πολύ όταν ένα σχόλιο παίρνει μεγάλη έκταση και όταν μετά αποδειχθεί ότι όλα αυτά δεν ισχύουν τελικά, αυτό δημοσιεύεται με ψιλά γράμματα. Με ενοχλεί που η αποκατάσταση της αλήθειας δεν γίνεται φωναχτά», δήλωσε η τραγουδίστρια στο "Celebrity".

Μιλώντας για την εξωτερική της εμφάνιση η Πέγκυ Ζήνα δεν δίστασε να ομολογήσει πως «ναι, έχω κάνει μπότοξ» και ότι η γυναικεία ματαιοδοξία της είναι να μεγαλώσει όμορφα.

«Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες που χαλάνε μεγαλώνοντας. Στα 50, πιστεύω είναι μια καλή ηλικία για μια γυναίκα, να αρχίσει να ανανεώνεται και να κάνει μια πλαστική επέμβαση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου. Είναι το μόνο που με βοηθάει να ξεπεράσω οποιαδήποτε δυσκολία. Όταν κοιτάω στα μάτια την κόρη μου, παίρνω δύναμη και ενέργεια από αυτή. Προσπαθώ να τη γεμίζω με θετικά συναισθήματα ώστε μελλοντικά να μπορεί να αντιμετωπίζει οποιαδήποτε δυσκολία. Όπως με μεγάλωσαν και εμένα οι γονείς μου», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε πως προς το καλοκαίρι θα γίνει και η βάπτιση της μικρής που θα πάρει το όνομα Ηλέκτρα.

newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Η Rihanna καπνίζει... διαμάντια

 

Δείτε το βίντεο κλιπ της για το «Diamonds»

Διαμάντια «καπνίζει» η Rihanna στο νέο της βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Diamonds». Σε ασπρόμαυρο φόντο και με τα διάφανα φορέματα της, η 24χρονη τραγουδίστρια καπνίζει... διαμάντια και αναδεικνύει την σέξι πλευρά της. 










Διαβάστε περισσότερα »

Το πιο «ζεστό» χειροκρότημα

 

Στην πρεμιέρα της Ζέτας Μακρυπούλια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Ανήμερα της γιορτής του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θέλησε να είναι δίπλα στην αγαπημένη του. Έτσι βρέθηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Τα βαφτίσια» όπου πρωταγωνιστεί η Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε στην πρώτη θέση των καθισμάτων για να την απολαύσει και όπως ήταν φυσικό της χάρισε το πιο θερμό του χειροκρότημα στο τέλος της παράστασης. Μετά το τέλος της πρεμιέρας ο Μιχάλης βρέθηκε και στα καμαρίνια για να συγχαρεί με ένα γλυκό φιλί την αγαπημένη του για την ερμηνεία της. 

Το πιο εντυπωσιακό στιγμιότυπο της βραδιάς ήταν η στιγμή που η Ζέτα, η οποία στο έργο ερμηνεύει τον ρόλο της Βικτωρίας Παπατζάλα, σύζυγο του Σωτήρη Παπατζάλα – ρόλος που κρατά ο Νίκος Μουτσινάς- λέει στον σύζυγό της όταν τη ρωτά «εσένα αυτό είναι το θέμα σου;», «όχι, με νοιάζει πότε θα παντρευτεί η Μακρυπούλια» διακωμωδώντας βέβαια τον ίδιο της τον εαυτό. 

Εννοείται πως εκείνη την ώρα ένα ολόκληρο θέατρο σείστηκε από τα γέλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να το απολαμβάνει και αυτός με τη σειρά του. 





newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »