Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Συναυλία του Δημήτρη Μπάση στη Σέριφο

 

Την Τετάρτη 8 Αυγούστου

Το Δημήτρη Μπάση φιλοξενεί το Φεστιβάλ Σερίφου σε μία συναυλία την Τετάρτη 8 Αυγούστου. 

Ο Δημήτρης Μπάσης, σε μια κορυφαία στιγμή της καριέρας του, φτάνει στη Σέριφο, έχοντας στις αποσκευές του ένα ρεπερτόριο με μεγάλες επιτυχίες. Έχοντας εκπαιδευθεί στη βυζαντινή μουσική αλλά και με τη μαθητεία του ως ερμηνευτής των έργων του Μίκη Θεοδωράκη, θα μας παρασύρει σε μια μουσική διαδρομή, γεμάτη χαρά, συγκίνηση, εκπλήξεις. 

Μαζί του:
Γιάννης Παπαζαχαριάκης: κιθάρες, ενορχήστρωση 
Γιάννη Σινάνη: μπουζούκι, λαούτο 
Ντίνος Χατζηιορδάνου: ακορντεόν
Διαβάστε περισσότερα »

Η Νατάσσα Μποφίλιου για μία συναυλία στην Κοζάνη

 

Την Κυριακή 12 Αυγούστου

Μια παράσταση-γιορτή με τη μελωδική φωνή της Νατάσσας Μποφίλιου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Αυγούστου στο χώρο Τζούμκα στη Βλάστη Εορδαίας του νομού Κοζάνης, στο πλαίσιο του «Festival of Hope in nature of Vlasti».

«Έρχονται οι Μέρες του Φωτός» τραγούδησε φέτος η Νατάσσα Μποφίλιου δημιουργώντας ένα νέο σύνθημα για το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας καινούργιας. 

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια, με τα νέα, ήδη αγαπημένα τραγούδια των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη στις αποσκευές της, έκλεψε ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις συγκεντρώνοντας τις καλύτερες κριτικές για την ποιότητα και την ένταση της ομότιτλης παράστασης της, μίας από τις πιο επιτυχημένες της φετινής χρονιάς.

Τα τραγούδια της δουλειάς αυτή ταξιδεύουν στην Ελλάδα για να παρασύρουν και να ενθουσιάσουν τους θαυμαστές της για μία ακόμα φορά.

Συντελεστές:
Επιμέλεια προγράμματος: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης

Παίζουν οι μουσικοί:
Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης
Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης
Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Βιολί: Δημήτρης Κουζής
Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης
Διαβάστε περισσότερα »

Χυμώδης και sexy!

Μια ματιά στο χυμώδες κορμί της μας άφησε να ρίξουμε διάσημη τραγουδίστρια Katty Perry.
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την 27χρονη star να χαλαρώνει στο Μαϊάμι και να απολαμβάνει μια ηλιόλουστη ημέρα στην πισίνα του ξενοδοχείου της. Φορώντας μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι, μαύρα γυαλιά ηλίου και ψάθινο καπέλο ήπιε δροσερά κοκτέιλ και… ενημερώθηκε για την απιστία της Kristen Stewart στον Robert Pattinson διαβάζοντας το περιοδικό Us Weekly. Η Βρετανίδα είναι πολύ στενή φίλη του 26χρονου πρωταγωνιστή του Twilight και έδειχνε έκπληκτη την ώρα που ξεφύλλιζε το περιοδικό διαβάζοντας τις λεπτομέρειες της απιστίας…
Η Katy Perry!

Διαβάστε περισσότερα »

Ε. Σπανού: Η καυτή φωτογράφιση με μαγιό, στο κέντρο της Αθήνας!

 
Η Ελισάβετ Σπανού κατάφερε, για μία ακόμη φορά, να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της! Η τραγουδίστρια αναστάτωσε το κέντρο της Αθήνας ποζάροντας με μαγιό στον φωτογραφικό φακό του Θωμά Χρυσοχοίδη. Το καλλίγραμμο κορμί της είναι κάτι που δύσκολα περνάει απαρατήρητη και σε συνδυασμό με τις σέξι πόζες κερδίζει την προσοχή μας.



Η αποκαλυπτική φωτογράφιση συνοδεύτηκε από μία εξίσου αποκαλυπτκή συνέντευξη για το περιοδικό Glam όπου η Ελισάβετ μίλησε για το πώς θέλει τον άντρα, αν έχει φάει χυλόπιτες, αλλά και για το ποιο είναι το πιο τρελό σημείο που έχει κάνει sex.



Το ποιο περίεργο σημείο που έχει κάνει σεξ είναι το κρεβάτι της, όπως υποστήριξε ενώ παραδέχτηκε ότι έχει φάει χυλόπιτες στη ζωή της αλλά όχι πολλές! Όσο για το πως θέλει τον άντρα, απάντησε: “Πρέπει να έχει χιούμορ, να είναι ιδιαίτερα έξυπνος, να μην έχει κόμπλεξ, να έχει καλή μαμά, να του αρέσουν οι δουλειές του σπιτιού, να μην πετάει κάλτσες από εδώ κι από εκεί, και να σηκώνει το καπάκι στη λεκάνη!”



Δες κάποιες από τις πόζες της τραγουδίστριας καθώς και backstage φωτογραφίες:






















πηγή  http://www.tlife.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Στην Κεφαλονιά η Άννα Βίσση

 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Συνεχίζει την περιοδεία της η Άννα Βίσση μετά από ένα σύντομο διάλειμμα στη Μύκονο και στη Σαντορίνη. Δεύτερος σταθμός της δημοφιλούς τραγουδίστριας ήταν η Κεφαλονιά και το Αργοστόλι όπου η τραγουδίστρια έδωσε το Σάββατο μία μοναδική συναυλία στο νησί με το κοινό της να την αποθεώνει. 

Κατά τη διάρκεια της διαμονής της επισκέφτηκε το δημαρχείο του νησιού αφού την συνδέει στενή φιλία με τον Δήμαρχο και έφαγε με τους στενούς της συνεργάτες σε γνωστό εστιατόριο σύμφωνα με το Inkefalonia!










newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Στην Αθήνα ένας ζωντανός μύθος της όπερας

 

Στο Ηρώδειο το Σεπτέμβριο η Μονσερά Καμπαγιέ

H μεγάλη Καταλανή σοπράνο και «ιέρεια» του μπελ κάντο, Μονσερά Καμπαγιέ επιστρέφει στην Αθήνα. Στις 17 Σεπτεμβρίου το Ηρώδειο θα υποκλιθεί για μια ακόμα φορά σε ένα ζωντανό μύθο της όπερας που μεγαλουργεί για περισσότερο από μισό αιώνα. Σε μια μοναδική συναυλία-αναδρομή στις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας της- η οποία ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του '50 από τη Βαρκελώνη- θα τη συνοδεύσει η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του Χοσέ Κολάδο.

Στο πρόγραμμα που επιφυλάσσει η Καμπαγιέ για το αθηναϊκό κοινό αναμένεται να ακολουθήσει το χρονικό της πλούσιας καριέρας της. Από έργα του Πουτσίνι και του Μότσαρτ που ερμήνευσε κατά τη νεότητά της- τότε σε συνεργασία με την όπερα της Βρέμης-, αποσπάσματα από τη «Λουκρητία Βοργία» αλλά και τις όπερες «Αϊντα», «Νόρμα», «Τόσκα», «Οθέλλος», «Μαντάμ Μπατερφλάι», κλασσικά αριστουργήματα με τα οποία η Καμπαγιέ συνέδεσε την πορεία της και σηματοδότησε συνεργασίες με μερικούς από τους μεγαλύτερους πολιτιστικούς οργανισμούς της Ευρώπης.


newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Καλοκαιρινή απόδραση στην Κεφαλονιά

 

Συνατσάκη-Στρατής απολαμβάνουν τις διακοπές τους

Καλοκαιρινή απόδραση στην Κεφαλονιά για Συνατσάκη και Μύρωνα Στρατή.

Το ζευγάρι επέλεξε το όμορφο νησί για να χαλαρώσει και να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα. 

Ύστερα από έναν απαιτητικό χειμώνα με πολύ δουλειά το ζευγάρι χρειαζόταν όσο τίποτε άλλο να ξεκουραστεί μακριά από την ρουτίνα και το στρες.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Ark Festival για τρίτη χρονιά

 

Η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει την Τετάρτη

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το πιο αγαπημένο Φεστιβάλ Ελληνικής Μουσικής του αθηναϊκού κοινού επιστρέφει με τα καλύτερα ονόματα της σύγχρονης σκηνής, αλλά και με τους πιο καταξιωμένους τραγουδοποιούς και ερμηνευτές.  

Το διήμερο 10 και 11 Σεπτεμβρίου η μουσική θα «καταλάβει» την Τεχνόπολη στο Γκάζι ενώ για πρώτη φορά το φεστιβάλ θα «μοιραστεί» σε δύο stages.

Στο πρόγραμμα της Δευτέρας 10 Σεπτεμβρίου συμπεριλαμβάνονται οι Νίκος Πορτοκάλογλου, Maraveyas Ilegal, Τιγρέ Σποράκια, Nalyssa Green, Imam Baildi, Wedding Singers και Bangies. 

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου τις σκηνές θα καταλάβουν οι Λουκιανός Κηλαηδόνης, The Burger Project & Takim, Ματούλα Ζαμάνη & The Angry Birds, Swing Shoes feat. Sugahspank, Marietta Fafouti, Monsieur Minimal καθώς και οι The One Night Onlys.

Διαβάστε περισσότερα »

Η Rihanna μάς «συστήνει» τα πόδια της

 

Με το σουτιέν πάνω στη σκηνή

Στις συναυλίες της συνηθίζει να παίρνει διάφορους ρόλους για να εντυπωσιάζει το κοινό της. Αυτή τη φορά η Rihanna αντλεί την έμπνευσή της από την Αίγυπτο στις καλοκαιρινές της εμφανίσεις. 

Η 24χρονη τραγουδίστρια μοιράζεται κάποιες σέξι πόζες της στο facebook για να πάρουν οι θαυμαστές μία γεύση από τι τους περιμένει. Μάλιστα δεν δίστασε να σηκώσει και τη φούστα της για να δείξει τα πόδια της ενώ αρκέστηκε να φορέσει μόνο το σουτιέν της από πάνω. 

Περιτριγυρισμένη από χορευτές - Φαραώ η ποπ σταρ για ακόμη μία φορά τα έδωσε όλα πάνω στη σκηνή.









newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Οι Encardia προ(σ)καλούν τον Νίκο Πορτοκάλογλου

 

Ραντεβού στο Κηποθέατρο Παπάγου

Agapi mou fidella (αγάπη μου πιστή) ήταν το πρώτο τραγούδι των encardia που ακούστηκε από το ελληνικό ραδιόφωνο το 2004, με τη φωνή του Νίκου Πορτοκάλογλου. Μερικούς μήνες μετά η πρώτη μεγάλη συναυλία του συγκροτήματος στο θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου κατάμεστη από κόσμο, με εκλεκτό καλεσμένο τον αγαπημένο τραγουδοποιό!

Από τότε έγιναν πολλά και σημαντικά, με το συγκρότημα να ακολουθεί μια δυναμική πορεία: τετρακόσιες και πλέον συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τέσσερις δίσκοι, συνεργασίες με Έλληνες και Ιταλούς καλλιτέχνες, και μόλις τον περασμένο Μάιο βραβείο κοινού στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για την ταινία - ντοκυμαντέρ του Α. Κοβότσου με τίτλο: «encardia, η πέτρα που χορεύει».

Σήμερα, οκτώ χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία, οι encardia βρίσκονται και πάλι επί σκηνής με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και του απευθύνουν δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ για εκείνη την πολύτιμη συμπαράσταση στην «απόλυτη» αρχή τους. Σαν «αντίδωρο» για την προσφορά του μοιράζονται μαζί του τη γιορτή για τα 90στά γενέθλια του βετεράνου μουσικού Giovanni Anantaggiato, που είναι ό,τι πολυτιμότερο γνώρισαν αυτά τα χρόνια στη Νότια Ιταλία. Μαζί με την οικογένεια του Giovanni θα βρεθεί επί σκηνής και η Anna Cinzia Villani, εκπρόσωπος της νέας γενιάς μουσικών της πεδιάδας του Salento. Θα ακουστούν πολλά αγαπημένα κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία των encardia, τραγούδια έκπληξη με όλους τους καλεσμένους, ενώ μια επιλογή απο τις πιο δυναμικές ταραντέλλες του Ιταλικού νότου θα οδηγήσει τα βήματα των θεατών στη σκηνή!

Κηποθέατρο Παπάγου
Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012, ώρα 8.15 μμ

Διαβάστε περισσότερα »

Θάνος Μικρούτσικος-Μαρία Φαραντούρη στο Ηρώδειο

 

Μία μοναδική συναυλία την Τετάρτη 29 Αυγούστου

Ο Θάνος Μικρούτσικος συναντά για πρώτη φορά τη Μαρία Φαραντούρη και οι δυο τους θα προσφέρουν στο αθηναϊκό κοινό μια συναυλία με τίτλο «Η συνάντηση» στο Ηρώδειο, την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012, στις 21.00.

Ο κορυφαίος Έλληνας συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος και η πρέσβειρα του ελληνικού τραγουδιού σ’ ολόκληρο τον κόσμο Μαρία Φαραντούρη θα συναντηθούν μουσικά σε μια συναυλία υψηλής αισθητικής. Ήταν όνειρο και των δυο μεγάλων καλλιτεχνών από την αρχή σχεδόν της σταδιοδρομίας τους να συνυπάρξουν πάνω στη σκηνή. Από την εποχή, δηλαδή, που η Μαρία διέγραφε τη λαμπρή της μουσική σταδιοδρομία, σαν μούσα του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζιδάκι, συνεργαζόταν με διεθνείς μουσικούς μύθους, όπως ο Τζον Ουίλλιαμς και ο Ζουλφί Λιβανελί, και τραγουδούσε με τις σπουδαιότερες ορχήστρες στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου, ενώ ο Θάνος, την ίδια ακριβώς εποχή, έγραφε μουσική για πρωτοποριακά θέατρα στην Ευρώπη και συμμετείχε στα μεγάλα ευρωπαϊκά φεστιβάλ, συνεργαζόμενος με μεγάλους τραγουδιστές της γενιάς του, Έλληνες και ξένους.

Τιμές εισιτηρίων
Στην προπώληση:
Διακεκριμένη: 68 ευρώ, Α' Ζώνη: 50 ευρώ, Β' Ζώνη: 35 ευρώ, Γ' Ζώνη: 28 ευρώ, Άνω διάζωμα: 18 ευρώ
Στην πόρτα (το βράδυ της παράστασης):
Διακεκριμένη: 78 ευρώ, Α' Ζώνη: 60 ευρώ, Β' Ζώνη: 48 ευρώ, Γ' Ζώνη: 30 ευρώ, Άνω διάζωμα: 20 ευρώ
Φοιτητικά: 10 ευρώ
Διαβάστε περισσότερα »

Η Katy Perry... σέξι θηλυκό

 

Ποιος την πιάνει τώρα που χώρισε και επίσημα

Η Katy Perry έχει μία μοναδική ικανότητα να μεταμορφώνεται. Στις εμφανίσεις της στη σκηνή υποδύεται ένα ρόλο, κάτι που κάνει με μεγάλη επιτυχία και στις φωτογραφίσεις. 

Η 27χρονη ποπ σταρ μεταμορφώθηκε σε σέξι θηλυκό για φωτογράφιση στο «Elle» Σεπτεμβρίου, φορώντας ρούχα από τους μεγαλύτερους οίκους. Η τραγουδίστρια είναι στα καλύτερά της αφού και το διαζύγιό της από τον πρώην σύζυγό της, Russell Brand, βγήκε και επίσημα πριν από λίγες μέρες οπότε είναι και επίσημα ελεύθερη.




NEWSBEAST

Διαβάστε περισσότερα »

Ο Μάριος Φραγκούλης τραγουδά για τα παιδιά

Ο Μάριος Φραγκούλης τραγουδά για τα παιδιά

 

Βραδιά αφιερωμένη στη «Φλόγα»

O Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στις 31 Αυγούστου υπό το φως της Πανσελήνου και τραγουδά με την αισθαντική φωνή του για όλα τα «Όμορφα Πράγματα» που φωτίζουν τις ζωές μας, σε μια σπάνια βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά του Συλλόγου «Φλόγα.

O διεθνής Έλληνας τενόρος παρουσιάζει στο αθηναϊκό κοινό μία ξεχωριστή μουσική περιπλάνηση στους ήχους και τις μελωδίες της νέας διεθνούς δισκογραφικής του δουλειάς, ερμηνεύοντας παράλληλα αγαπημένες επιτυχίες από την προσωπική του δισκογραφία. 

Μαζί του επί σκηνής θα βρεθούν η Νεοζηλανδή σοπράνο «φαινόμενο» Hayley Westenra και ο ταλαντούχος ελληνογάλλος ερμηνευτής Γιώργος Περρής γνωστός από τις συνεργασίες του με μερικούς από τους σημαντικότερους Έλληνες και ξένους συνθέτες και ερμηνευτές: Μίμης Πλέσσας, Γιάννης Σπανός, Στέφανος Κορκολής, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Stephan Moccio, Lara Fabian, Deborah Myers κ.ά. με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, υπό τη διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού.
Διαβάστε περισσότερα »

Γυμνή στην πισίνα

 

Στην αγκαλιά του αγαπημένου της η Lady Gaga

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του βίντεο για το τραγούδι της «You and I» τον περασμένο χρόνο. Εκείνη έκανε μία γοργόνα κι εκείνος τον εραστή της. 

Φαίνεται πλέον πως η ζωή αντιγράφει την τέχνη, αν κρίνει κανείς από τη φωτογραφία που ανέβασε στο διαδίκτυο η Lady Gaga, στην οποία φαίνεται να απολαμβάνει γυμνή την αγκαλιά του συντρόφου της Taylor Kinney ενώ εκείνος τη φιλά. 

Η ποπ σταρ ονόμασε τη φωτογραφία «T and Me» και την ανέβασε στην ιστοσελίδα της LittleMonsters.com. 

Παρότι το ζευγάρι είχε χωρίσει στις αρχές του χρόνου, φαίνεται πως η φλόγα μεταξύ τους άναψε και πάλι. 

Δείτε τις φωτογραφίες 





Διαβάστε περισσότερα »

Μεγάλωσε και έγινε από τους καλύτερους τραγουδιστές… Ποιος είναι;

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη γειτονιά της Νίκαιας. Μεγάλωσε ακούγοντας κλασικά λαϊκά τραγούδια από φωνές σαν του Στράτου Διονυσίου, του  Γιάννη Πάριου, της Μαρινέλλας, της Χάρις Αλεξίου αλλά και πολύ ξένο ροκ. Πολύ γρήγορα, σε ηλικία μόλις 15 χρόνων, συνειδητοποίησε  ότι εκείνο που πραγματικά ήθελε να γίνει ήταν επαγγελματίας τραγουδιστής. Για πρώτη φορά τραγούδησε σε νυχτερινό  κέντρο της Πάτρας, εκεί όπου το καλοκαίρι του 1992 τον ανακάλυψε η Universal Music (τότε Polygram).
Ο αγαπημένος τραγουδιστής με το ιδιαίτερο ταμπεραμέντο του, τη ξεχωριστή ερμηνεία του και τις πρωτοποριακές απόψεις του, άλλαξε τον τρόπο της νυχτερινής διασκέδασης, με τις ιδιαίτερα πετυχημένες εμφανίσεις του σε γνωστά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας.
Έχει πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα ,την Κύπρο, την Γερμανία , την Αυστραλία, αλλά και σε διάφορες πολιτείες της Αμερικής, όπως: Νέα Υόρκη, Νιού Τζέρσευ, Ατλάντικ Σίτυ και Σικάγο.
Το όμορφο αυτό παιδάκι που βλέπετε στη φωτογραφία είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης!
enter-tv
Διαβάστε περισσότερα »