Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

10+1 πράγματα που δεν ξέρετε για τη Δέσποινα Βανδή

10+1  πράγματα που δεν ξέρετε για τη Δέσποινα Βανδή

 

Κι όμως υπάρχουν "μυστικά" που δεν ξέρουμε για εκείνη.
Είναι αλήθεια ότι οι άνθρωποι που είναι στην επικαιρότητα πολλά χρόνια, έχουν πει σχεδόν τα πάντα ή έχουμε μάθει τα πάντα για τη ζωή τους. Κι όμως πάντα θα υπάρχουν μικρές λεπτομέρειες που θα έχουν μείνει στο σκοτάδι ή είναι θα γνωστές σε πολύ μικρό κύκλο ανθρώπων. Ας μάθουμε λοιπόν κάτι παραπάνω για τη Δέσποινα Βανδή.

- Το ψευδώνυμο Βανδή δεν ήταν δικής της επινόησης, αλλά ενός επιχειρηματία. Της το πρότεινε, της Δέσποινας της άρεσε, το κράτησε και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

- Το πρώτο της φοιτητικό σπίτι στη Θεσσαλονίκη ήταν κοντά στην περιοχή Καμάρα.

- Για ένα μικρό διάστημα σα φοιτήτρια –πριν ασχοληθεί με το τραγούδι- για να βγάλει επιπλέον χαρτζιλίκι δούλεψε σε οίκο νυφικών ως πωλήτρια.

- Με τον ηθοποιό και σεναριογράφο Παντελή Καναράκη και την τραγουδίστρια Ελένη Πέττα, γνωρίζεται από τα πρώτα της φοιτητικά χρονιά, στη Θεσσαλονίκη.

- Κολλητή της φίλη ήταν μια συμφοιτήτρια της από τη Φιλοσοφική Σχολή, η Κική, η οποία ακόμη και σήμερα είναι η πιο στενή της φίλη.

- Το πρώτο της σπίτι στην Αθήνα ήταν ένα διαμέρισμα στα πηγαδάκια Βούλας.

- Έχει άλλα δύο αδέλφια (έναν αδελφό και μία αδελφή), μεγαλύτερα σε ηλικία από εκείνη που ζουν στην Καβάλα.

- Την ημέρα του γάμου της ήταν ήδη έγκυος στη Μελίνα, χωρίς όμως να το ξερει.

- Το 1998, μέσα σε τρεις μήνες, είχε δύο σοβαρά αυτοκινητιστικά ατυχήματα. Στοπ πρώτο την έσωσαν οι αερόσακοι του αυτοκινήτου και στο δεύτερο το τζιπ αυτοκίνητό της. Το κακό τρίτωσε τον Αύγουστο του 2008, όταν ο οδηγός τράκαρε το αυτοκίνητο της στην Κηφισίας, προκαλώντας της 7 ράμματα.

- Παλιότερα φοβόταν υπερβολικά τα αεροπλάνα, κάτι που κατάφερε να το ξεπεράσει με τα χρόνια.

- Είχε φτάσει πολύ κοντά ώστε να αγοράσει το εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Θεολόγο. Η αγορά ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή.
queen.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ο εκνευρισμός της Θεοδωρίδου:Δεν την αναγνώρισαν και πλήρωσε

 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στην Κύπρο. Η τραγουδίστρια, επέλεξε να συνδυάσει δουλειά και διακοπές... αφού εκτός από μερικές προγραμματισμένες εμφανίσεις που έχει στη Μεγαλόνησο, απολαμβάνει και τις βόλτες της. Όπως αναφέρει το κυπριακό onlycy, διαδραματίστηκε ένα σκηνικό το οποίο εκνεύρισε την Νατάσα Θεοδωρίδου, σε γνωστό club.

Η τραγουδίστρια μαζί με την παρέα της, επέλεξε να διασκεδάσει σε μαγαζί της πρωτεύουσας. Τι συνέβη εκεί; Οι υπεύθυνοι του μαγαζιού δεν την αναγνώρισαν με αποτέλεσμα να της ζητήσουν να πληρώσει είσοδο. Η ίδια φάνηκε να εκνευρίζεται πάρα πολύ, ωστόσο, χωρίς να δημιουργήσει θέμα, μπήκε στο club και συνέχισε να διασκεδάζει!

Εντύπωση επίσης προκάλεσε ο μελαχρινός άντρας που καθόταν δίπλα της, με τον οποίο συνομιλούσε συνέχεια, με τις φήμες να κάνουν λόγο για... φλερτ!
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα »

Ε. Κοκκίνου: Χωρίς... ρετούς και τον Μπόγρη στη Σκιάθο! (Φωτογραφίες)

Το "Ciao" δημοσιεύει φωτογραφίες της τραγουδίστριας με μαγιό, από τη Σκιάθο όπου πέρασε τις διακοπές της με το γιο της και τη νωστή γυναικοπαρέα! Οι πόζες της Έλλης είναι...χωρίς ρετούς και χωρίς το Μπόγρη φυσικά...

 

Διαβάστε περισσότερα »

Madonna: Αποκάλεσε «αλήτες» όσους διαμαρτυρήθηκαν στη Γαλλία!

Μεγάλο θέμα έγινε το επεισόδιο στη συναυλία της Madonna. Η ίδια η ντίβα της ΠΟΠ υποστηρίζει ότι όσοι έκαναν τα επεισόδια δεν ήταν θαυμαστές της, αλλά «αλήτες». 
«Στο τέλος του σόου και αφού έφυγα από τη σκηνή, κάποιοι αλήτες που δεν είναι φαν μου έτρεξαν κοντά και άρχισαν να πετούν μπουκάλια προσποιούμενοι ότι είναι οργισμένοι θαυμαστές μου», ανέφερε στην ανακοίνωσή της την οποία έβαλε στη σελίδα της. Στην αρχή είχε αναφερθεί στη βραδιά στο Παρίσι, ως μαγική στιγμή. «Οι αναφορές στον Τύπο, εστίασαν σε αυτό και όχι στην ευχάριστη πλευρά της βραδιάς. Τίποτε όμως δεν θα πάρει μακριά, ή θα χαλάσει αυτό το μαγευτικό βράδυ για μένα και τους φαν μου. Όταν κοίταξα προς το κοινό όλοι είχαν ένα χαμόγελο στα πρόσωπά τους. Θέλω να ξαναπεράσω μια τέτοια εμπειρία», πρόσθεσε

Πηγή: gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα »

Κοκκίνου-Οικονομόπουλος έρχονται στην Αθήνα

 

Ξεκινούν εμφανίσεις στις 24 Αυγούστου

Ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Έλλη Κοκκίνου ετοιμάζουν… απόβαση στην Αθήνα, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις στην συμπρωτεύουσα.

Οι καλλιτέχνες, σε συνέχεια των εμφανίσεων τους στη Θεσσαλονίκη, που κέρδισαν τις εντυπώσεις του κόσμου, αναμένεται να ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους στις 24 Αυγούστου στο «Θέα».

Τo σχήμα συμπληρώνει η σέξι Κατερίνα Στικούδη.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα »

Στην Κρήτη ο Χατζηγιάννης

 

Απόψε στο Πακγρήτιο Στάδιο, αύριο Πέμπτη στο Εθνικό Στάδιο Χανίων

Την καλοκαιρινή του περιοδεία συνεχίζει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και υποδέχεται τους φίλους του σήμερα 1η του μήνα στο Ηράκλειο, στο Παγκρήτιο Στάδιο, και την Πέμπτη 2 Αυγούστου στο Εθνικό Στάδιο Χανίων. 

Περίοδος πιέσεων, αλλαγών αλλά και ανά στιγμές πρωτόγνωρων καταστάσεων για τη χώρα μας και στη θέση των εναλλασσόμενων συναισθημάτων, ο αγαπημένος Έλληνας καλλιτέχνης επιστρέφει για να εμπνεύσει και πάλι το αίσθημα της αισιοδοξίας πάνω στο οποίο είναι βασισμένη η πολύχρονη σχέση του με το κοινό. Με ένα πολυσυλλεκτικό άλμπουμ στις αποσκευές του, ταξιδεύει στην Ελλάδα για να μυήσει τους νεότερους αλλά και να θυμίσει στους θαυμαστές του στην εμπειρία ενός πραγματικά αξέχαστου live.

«Σ’ αγαπώ», «Πλάι – πλάι», «Με μια αγκαλιά τραγούδια», «Βασιλιάς», το νέο single «3 Ζωές» και φυσικά το ομότιτλο με το πρόσφατο άλμπουμ «Θάρρος ή Αλήθεια», είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια που έχουν ήδη αγαπηθεί και θα μοιραστεί με φίλους του. Φυσικά δεν λείπουν από το πρόγραμμα παλαιότερες επιτυχίες όπως «Όλα ή τίποτα», «Το σ’ αγαπώ», «Βυθός» «Εμείς οι δυο σαν ένα», «Η αγάπη που μένει», «Παράξενη Γιορτή», «Ανάποδα» «Χωρίς Αναπνοή», «Βυθός», «Μόνο στα Όνειρα», «Το Πάρτυ», «Χέρια ψηλά», και πολλά άλλα. 

Πρόγραμμα συναυλιών:
1/8 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ- ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ 
2/8 ΧΑΝΙΑ - ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ 
5/8 ΝΕΣΤΟΡΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - RIVER PARTY 
7/8 ΖΑΚΥΝΘΟΣ- ΘΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 
13/8 ΑΝΔΡΟΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ 
2/9 ΠΑΤΡΑ – ΑΡΧΑΙΟ ΩΔΕΙΟ
11/9 ΒΥΡΩΝΑΣ- ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»
Διαβάστε περισσότερα »

Σαββατόβραδο με Σαββόπουλο στο Sani Festival

 

Με είκοσι επτά τραγούδια στις αποσκευές του

Με την παράσταση «Ο πολιτευτής, μουσικοπολιτικά και άλλα» ανεβαίνει ο Διονύσης Σαββόπουλος στο Λόφο της Σάνης όπου στις 4 Αυγούστου, το Σάββατο, θα εμφανιστεί στο πλαίσιο του Sani Festival. 

Στις αποσκευές του ο «Νιόνιος» κουβαλά 27 σπουδαία τραγούδια. Τραγούδια πολιτικά όπως «Η Συγκέντρωση της ΕΦΕΕ» και οι «Κωλοέλληνες», που σφράγισαν μια ολόκληρη εποχή και επανέρχονται επίκαιρα και το ίδιο αιχμηρά, αλλά και σπουδαίες αποτυπώσεις της τρυφερής ψυχής του Σαββόπουλου, όπως η «Θαλασσογραφία» και το «Καλοκαίρι».

Μαζί του τρεις κορυφαίοι δεξιοτέχνες της νεότερης μουσικής σκηνής: ο Γιώτης Κιουρτσόγλου (μπάσο), ο Βαγγέλης Καρίπης (κρουστά) και ο ενορχηστρωτής Ορέστης Πλακίδης (keyboards - programming).
Διαβάστε περισσότερα »

ΣΤΙΣ ΧΑΡΑΥΓΕΣ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ...

 

Ο Γιάννης Χαρούλης στο θέατρο Βράχων

Νέο ραντεβού με της «Μαγγανείες» του δίνει ο Γιάννης Χαρούλης που θα ανηφορίσει την 1η Σεπτεμβρίου στο θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη. Παρέα με τους μουσικούς του συνοδοιπόρους ξεκινά τα ταξίδια. Αναζητά τα χρώματα της «Πρώτης Άνοιξης», ψάχνει «Αγίους» με «Οδοιπόρους» σκαρφαλωμένους σε «Ανεμόσκαλα» και περιμένει την βροχή που υπόσχεται η «Πλύστρα» του ουρανού.

Αφήνει τους ήχους του καλοκαιριού να μπουν στα τραγούδια, να φωτίσουν τα βράδια των γιορτινών συναντήσεων. Να μιλήσουν οι ιστορίες των κομματιών του που αφηγούνται την χαρά, το μυστήριο της ζωής και της αλήθειας. Αυτής που δεν υπάρχει μόνο στα τραγούδια αλλά και γύρω μας...

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου
Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη
 
newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »

Ανεπιθύμητα τα αδέλφια του στο σπίτι του Michael Jackson

 

Τα παιδιά του μένουν με τη γιαγιά τους

«Απαγορευτικό» ύψωσαν τα παιδιά του Michael Jackson στους θείους τους, οι οποίοι είναι ανεπιθύμητοι στο σπίτι του βασιλιά της ποπ όπου μένουν οι Paris, ο Prince και ο Blankett με τη γιαγιά τους. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των δικηγόρων που διαχειρίζονται την περιουσία του Michael Jackson, μετά τα όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδας κανείς τους δεν είναι ευπρόσδεκτος στο σπίτι.

Για τα τρία παιδιά του Jackson η παρουσία των αδελφών του είναι δυσάρεστη. Μετά την προσπάθεια των Janet, Jermaine, Randy και Rebbie Jackson πριν λίγες μέρες να βγάλουν τα παιδιά από το σπίτι, για τα ανίψια τους είναι πλέον ανεπιθύμητοι. 
 newsbeast

Διαβάστε περισσότερα »